Ieşirea Din MATRIX: 100 de ani, Henry Kissinger - strateg global și criminal de război

vineri, 23 iunie 2023

100 de ani, Henry Kissinger - strateg global și criminal de război


„În 27 mai 2023, Henry Kissinger a împlinit 100 de ani. Cine este Henry Kissinger? Care este și care a fost semnificația sa pentru lume și pentru politica mondială?

Henry Kissinger, inițial Heinz Alfred Kissinger, s-a născut la 27 mai 1923 în Fürth, în Germania. Familia sa a fost una dintre numeroasele familii de evrei care au fugit de persecuțiile din Germania pentru a ajunge în America în 1938. 

Potrivit documentelor oficiale, una dintre etapele remarcabile din viața sa a fost aceea, că a fost secretar de stat în timpul președintelui american Richard Nixon, din 1973 până în 1977. În 1975, a primit Premiul Nobel pentru Pace pentru tratatul de pace în Războiul din Vietnam. În 1980 a susținut candidatura prezidențială a lui Ronald Reagan și, potrivit Wikipedia, ulterior ar fi rămas în mare parte neinfluent din punct de vedere politic. 

Dar dacă vă uitați mai atent la Henry Kissinger, vă veți da seama că Kissinger a avut o mare influență asupra politicii globale de-a lungul vieții sale și o are și astăzi. 

Iată câteva dovezi: Influența lui Henry Kissinger asupra președinților SUA Henry Kissinger s-a întâlnit în mod regulat cu Jimmy Carter, președintele SUA din 1977 până în 1981, Ronald Reagan, președintele SUA din 1981 până în 1989, precum și cu George Bush, președintele SUA din 1989 până în 1993 , care a primit premiul Henry Kissinger la Berlin în 2008. 

Bob Woodward a relatat în cartea sa din 2006, „State of Denial”, că Kissinger s-a întâlnit în mod regulat cu președintele George W. Bush și cu vicepreședintele Dick Cheney pentru a le oferi sfaturi cu privire la războiul din Irak. În 2010 Kissinger s-a întâlnit cu Obama în Casa Albă. Obama a fost președintele SUA din 2009 până în 2017. 

După Obama a devenit Donald Trump președintele SUA, din 2017 până în 2021. Kissinger s-a întâlnit cu Trump pe 17 noiembrie 2016, în timpul căreia au discutat despre afacerile globale. O altă întâlnire între Kissinger și președintele Trump a avut loc în Casa Albă în mai 2017. 

În cele din urmă, Kissinger s-a întâlnit și cu Joe Biden, actualul președinte al SUA din 2021. 

Influența globală a lui Henry Kissinger asupra politicienilor și președinților 

Kissinger s-a întâlnit în mod regulat cu diverși președinți ruși, printre altele cu Mihail Gorbaciov în 1987, 1992 și 2012. Kissinger s-a întâlnit de asemenea de mai multe ori și cu Vladimir Putin. În anul 2022 Kissinger a declarat în „Financial Times”, că în ultimii 15 ani s-a întâlnit cu președintele rus o dată pe an 

Următoarele fotografii arată că Kissinger s-a întâlnit și cu politicieni europeni: 

Doamna von der Leyen și Kissinger în 2014 la Conferința de Securitate de la München 

Angela Merkel a primit Premiul Kissinger în 2020 și s-a întâlnit cu Kissinger și cu alte ocazii

 Președintele francez Emmanuel Macron l-a primit pe Henry Kissinger la Palatul Élysée în 2019.
 
Cancelarul austriac s-a întâlnit cu Henry Kissinger la New York în 2022 .

În 2022, Henry Kissinger a ținut un discurs laudativ pentru Mario Draghi, premierul italian de atunci .

O privire mai atentă dezvăluie că Kissinger este creierul unui guvern din umbră la nivel mondial.

 Kissinger - creierul unui guvern din umbră la nivel mondial? 

După cum s-a raportat deja, a fost secretar de stat al SUA în timpul președintelui Nixon din 1973 până în 1977. Din 1977 până în 1981, Kissinger a fost Director al think tank-ului american "Council on Foreign Relations", pe scurt CFR. Kissinger era membru al CFR din 1956. 

CFR este descris în felul următor în emisiunea "CFR - Guvernul mondial din umbră": "Acest think tank american își sărbătorește zilele acestea cea de-a 100-a aniversare - mai exact pe 29 iulie 2021 – și este considerat ca una dintre cele mai influente organizații private din întreaga lume. Grupurile de reflecție, numite și think tanks, sunt asociații care dezvoltă idei și strategii politice și le introduc în politică. Deși puterea Consiliului este de necontestat, probabil că este absolut necunoscută cetățeanului de rând. Haideți să analizăm mai înde-aproape această organizație. 

În spatele numelui modest "Council on Foreign Relations" se ascunde o putere atât de mare încât revista de știri DER SPIEGEL a scris încă din 1975 că este "cea mai influentă instituție privată din America și din lumea occidentală". 

Wikipedia spune că activitatea acestei rețele ar fi decisivă pentru politica externă și diplomația americană în secolul XX". 

Richard Haass, președinte al CFR din 2001, a declarat următoarele despre Henry Kissinger: "Ceea ce aș dori să adaug, este, faptul că cariera și viața sa au fost asociate cu această instituție pentru o perioadă lungă de timp, aș estima aproape trei sferturi de secol. [...] Eu m-am întâlnit pentru prima dată cu lucrarea istorică a doctorului Kissinger, cu activitatea sa academică, în calitate de student absolvent în urmă cu o jumătate de secol, iar aceasta a avut un impact extraordinar asupra mea atunci și de atunci încoace." 

Kissinger este părintele fondator al WEF și l-a recrutat pe Klaus Schwab la un seminar internațional la Harvard în anii 1960. De atunci, Kissinger a fost mentorul lui Klaus Schwab. Kissinger are, de asemenea, o relație strânsă cu familia Rockefeller și a fost prieten cu Nelson și David Rockefeller. La moartea lui David Rockefeller, în 2017, Kissinger și-a amintit următoarele: Sub titlul "Prietenul meu David Rockefeller, un om care a slujit lumii", el a scris în Washington Post în 2017: "Ne-am întâlnit în urmă cu 60 de ani în cadrul unui grup de studiu la "Council on Foreign Relations". 

La scurt timp după aceea, el a încurajat un grup de discuții care mai târziu a devenit ceea ce este cunoscut astăzi sub numele de Grupul Bilderberg". Kissinger a fost un participant regulat la conferința anuală Bilderberg încă din 1957, după cum reiese din următoarea listă. (Link: https://wikispooks.com/wiki/Henry_Kissinger). 

Kissinger este, de asemenea, unul dintre fondatorii Comisiei Trilaterale, împreună cu David Rockefeller, care a fost înființată alături de Grupul Bilderberg pentru a crea un guvern din umbră. În plus, Henry Kissinger este considerat unul dintre fondatorii Conferinței de Securitate de la München. 

Precursoarea acesteia a fost „Reuniunea internațională de științe militare”, care a avut loc pentru prima dată în 1963. Prima reuniune a fost limitată la aproximativ 60 de participanți, printre care Helmut Schmidt și Henry Kissinger. 

Kissinger - un criminal de război 

În 2001, a fost publicată o carte intitulată "Procesul lui Henry Kissinger". Jurnalistul britanico-american, Christopher Hitchens, se ocupă în ea de crimele de război și de operațiunile ilegale sub acoperire pentru care Kissinger, în calitate de fost consilier de securitate și ulterior secretar de stat al SUA, este considerat co-responsabil. 

Kissinger i-a servit pe președinții americani Nixon și Ford. Din cauza bogăției de informații, doar două exemple pot fi discutate aici. 

Războiul din Argentina 

Argentina se afla într-o criză socială în mijlocul anilor 1970. În această situație de declin atât politic, cât și economic, generalul Jorge Videla, șeful unei junte, a preluat funcția de președinte printr-o lovitură de stat militară în 24 martie 1976. În aceeași zi, el a declarat legea marțială în Argentina și a condus o dictatură militară până în 1983. Aproape 30.000 de persoane au murit în acea perioadă. 

Celebre au fost zborurile cu elicopterul deasupra Atlanticului, în timpul cărora victimele au fost aruncate vii în mare. Mii de persoane au fost reținute ilegal și torturate. Ulterior, generalul Videla a fost condamnat pentru aceste crime împotriva umanității și a murit în închisoare în 2013. Pentru mulți argentinieni, această perioadă rămâne cea mai întunecată oră din istoria țării. 

Doar un document "declasificat" publicat în 2014 dovedește că Henry Kissinger nu numai că i-a dat aprobarea pentru "Războiul murdar din Argentina" ministrului de externe al dictaturii Videla, admiralul César Guzzetti, în timpul călătoriei sale de raportare la Washington din octombrie 1976, dar i-a și recomandat să se grăbească cu eliminarea "teroriștilor". 

Kissinger și Timorul de Est Sub conducerea lui Kissinger, SUA au dat undă verde invaziei indoneziene a Timorului de Est în 1975, care a început o ocupație brutală de 24 de ani de către dictatura lui Suharto. Ocupația indoneziană a Timorului de Est și a Papua de Vest a fost posibilă datorită armelor și antrenamentelor SUA. 

Acest flux ilegal de arme a fost contrar intenției Congresului SUA, însă Kissinger s-a lăudat cu capacitatea sa de a continua livrările de arme către Suharto. Aceste arme au fost esențiale pentru consolidarea controlului militar al dictatorului indonezian atât în Timorul de Est, cât și în Papua de Vest. Ocupările au costat viața a sute de mii de civili timoreni și papuași. 

Raportul Kissinger La 10 decembrie 1974, a fost finalizat un document strict secret intitulat "National Security Study Memorandum sau NSSM 200", cunoscut și sub numele de "Raportul Kissinger", deoarece Henry Kissinger era secretar de stat în momentul în care a fost redactat. NSSM 200 stabilește în mod explicit strategia detaliată prin care guvernul Statelor Unite promovează în mod agresiv controlul populației în țările în curs de dezvoltare pentru a reglementa sau a obține un acces mai bun la resursele naturale ale acestor țări. 

Raportul Kissinger a afirmat, de asemenea, în mod explicit, că Statele Unite trebuie să își ascundă activitățile de control al populației și să evite acuzațiile de imperialism. Acest lucru se face, spunea el, prin utilizarea Organizației Națiunilor Unite și a diverselor organizații neguvernamentale - în special „Pathfinder Fund, Federația Internațională pentru Planificarea Parentalității și Consiliul pentru Populație” - pentru a-și face treaba. 

În numele acestui raport au avut loc nedreptăți flagrante la nivel mondial. În acest program, doar două exemple - pentru mai multe informații, consultați sursele. 

- Fondul Națiunilor Unite pentru Populație a oprit ajutorul alimentar și alte ajutoare pentru milioane de yemeniți înfometați în 2020, deoarece țara a refuzat să legalizeze avortul. 

- Programul comun al Națiunilor Unite privind SIDA (UNAIDS) a amenințat că va retrage tot ajutorul acordat insulei caraibiene Sfânta Lucia, dacă nu va aproba un limbaj care susține avortul și homosexualitatea într-o declarație politică privind HIV/SIDA. 

Care este orientarea ideologică a lui Kissinger? 

Henry Kissinger este francmason și împreună cu David Rockefeller și Zbigniew Brzeziński a fondat o lojă masonică originală numită "Three Eyes" în 1968. 

Este, de asemenea, membru al "Bohemian Club" și un vizitator regulat al "Bohemian Grove Meeting". "Bohemian Club" a fost fondat în 1872 și este un club exclusivist deschis exclusiv liderilor de elită de sex masculin. Simbolul este bufnița - care este, de asemenea, folosită ca simbolism în francmasonerie și în Ordinul Iluminati. La Bohemian Grove au loc anual întâlniri ale membrilor, strict segregate, timp de 15 zile, la care participă aproximativ 2.000 de persoane. 

Bufnița este ridicată acolo sub forma unei statui mari de 15 metri înălțime. Imagini secrete ale ceremoniei de deschidere arată arderea unei păpuși umane în fața statuii bufniței, în fața unor participanți îmbrăcați cu cagule - practici care amintesc de ritualurile păgâne și satanice. 

Doamnelor și domnilor, informațiile despre viața lui Henry Kissinger sunt disponibile în întreaga lume. Și totuși, el a rămas până în prezent "laureat al Premiului Nobel pentru Pace" și nu a fost niciodată tras la răspundere pentru acțiunile sale! 

Dimpotrivă, se poate vedea că el a condus politica mondială timp de decenii prin intermediul Consiliului pentru Relații Externe, al reuniunilor Bilderberg, al WEF și al Conferinței de Securitate de la München, în asociere cu alți strategi globali. Acești strategi globali stau la pârghiile puterii de zeci de ani și nu au fost niciodată aleși de către popor. Acum este timpul ca mașinațiunile lor secrete și inumane să iasă la lumină și să fie oprite. Răspândiți această emisiune și ajutați la aducerea acestor informații în atenția publicului larg.

surse/linkuri: 


Fotografii cu Henry Kissinger alături de politicieni : 

Kissinger și Gorbatschow https://www.maz-online.de

Putin și Kissinger https://www.br.de

VEZI FILMUL TRADUS, AICI:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...