Ieşirea Din MATRIX: RÂSOLOGIA - cât de important este râsul? - și nu mă refer la animal :)

INIȚIATIVĂ CETĂȚENEASCĂ

Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre în strângerea de semnături pentru candidatul Mișcării Meritocrate, Laurențiu Primo, la alegerile EuroParlamentare din 2019. Formularul de adeziune poate fi descărcat de AICI.

marți, 20 februarie 2018

RÂSOLOGIA - cât de important este râsul? - și nu mă refer la animal :)


LAUGHOLOGY (2009)


Laughology este un film documentar din 2009 despre contagiozitatea râsului uman, realizat de regizorul canadian și de "râsologul" Albert Nerenberg. Acesta este cel de-al doilea documentar făcut de Albert Nerenberg prezent pe blogul nostru, primul fiind Stupidity (2003) - Prostia.

"Rasologia" sau "Laughology" este un documentar vesel care cercetează știința râsului, urmărind povestea regizorului, Albert Nerenberg, care, după un șir de întâmplări nefericite, pleacă în redescoperirea propriului său râs.
Partenera lui află că tatăl ei este bolnav de leucemie, ea fiind însărcinată în luna a 6-a și apoi acesta moare brusc după numai o lună. Cei doi sunt uimiți să vadă că, deși se află într-o companie atât de tristă, bebelușul lor știe totuși să râdă. De unde a învățat? Cu siguranță nu de la ei! Dându-și seama că n-a mai râs de câteva luni și simțind lipsa râsului, el fiind de felul lui un om vesel, pleacă în căutarea râsului pierdut.

Râsul. Plato îl ura, Biblia l-a descurajat, oamenii de știință l-au evitat, psihologii credeau la un moment dat că dacă nu cumva chiar te poate omorî, atunci sigur te va înnebuni. Pe marginea acestui amestec de umor și investigație serioasă, Albert Nerenberg, trece pe rând de la neurocercetători de ultima generație până la grupuri de râs creștine, în căutarea originii și seminificației râsului. În cele din urmă îl găsește pe omul cu cel mai contagios râs din lume. 

Documentarul împletește de minune cercetarea cu fotografii de arhivă și clipurile de televiziune. Încercarea lui Nerenberg de a-și redescoperi râsul a dat naștere unui film care cu siguranță va juca un rol important într-un trend global de râsologie, într-un moment crucial, când lumea va avea nevoie de o porție bună de râs." SURSA

VEDEȚI DOCUMENTARUL TRADUS, AICI:

sau AICI - link 2

2 comentarii:

Anonim spunea...

You could certainly see your skills in the work you write.
The arena hopes for even more passionate writers such as you who aren't afraid to mention how they believe.
Always follow your heart.

FreeYourMind spunea...

Well, this article is just a translation ..there are others where I express myself more creative and free ...

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...