Ieşirea Din MATRIX: KYLE XY - serialul pentru weekend-uri

INIȚIATIVĂ CETĂȚENEASCĂ

Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre în strângerea de semnături pentru candidatul Mișcării Meritocrate, Laurențiu Primo, la alegerile EuroParlamentare din 2019. Formularul de adeziune poate fi descărcat de AICI.

vineri, 16 februarie 2018

KYLE XY - serialul pentru weekend-uri


KYLE XY (2006 - 2009)


Continuăm astăzi lista de FILME DE SUFLET cu un serial deosebit care ne-a încântat nu neapărat prin subiectul relativ original, ci prin crearea personajului Kyle, care din punctul nostru de vedere poate fi un model de candoare, puritate, iubire, bun simț, sacrificiu de sine, armonie. 

Dar despre ce este vorba pe foarte scurt:

"Serialul se invarte in jurul unui adolescent misterios care se trezeste dezorientat intr-o padure in afara Seattle, suferind de amnezie. Kyle (Matt Dallas), asa cum este numit mai tarziu, ajunge sa fie adoptat de familia Trager. Adolsecentul este de acum ajutat sa invete lucruri elementare si se lupta mereu cu dorinta de a intelege de ce nu isi aminteste cine este sau de ce nu isi aminteste nimic din copilaria sa. Pe masura ce trece timpul Kyle descopera insa ca are abilitati extraordinare si ca poate sa faca lucruri uimitoare cu mintea lui."

Notă: Cum ar arăta o ființă spirituală care are trezit sufletul, care are atitudinea acelui copil de care vorbește Isus : lăsați copii să vină la mine, căci a lor este împărăția cerurilor? Eu tind să cred că ar fi asemănător cu personajul creat în acest film.

Este în mare măsură, un film pentru adolescenți, însă oferă un model de excepție copiilor și adolescenților. De asemenea familia Trager este una model, oferindu-se astfel și un indicator despre cum ar trebui să arate o familie cât de cât sănătoasă.

Kyle este creat în laborator, iar ideea că a sta în pântec (artificial de data asta) mai mult decât cele 9 luni, pentru amplificarea inteligenței și capacităților, este una cel puțin interesantă. Poate o întârziere cât mai mare a momentului nașterii poate avea anumite beneficii.

Noi recomandăm cel puțin ca mamele să mențină legătura ombilicală cu copilul până ce aceasta nu mai pulsează și abia apoi s-o taie. Beneficiile acestui procedeu sunt descrise aici.

Enjoy!

VEDEȚI SERIALUL AICI:2 comentarii:

Anonim spunea...

Cred ca si serialul Westworld (HBO) ar merita sa fie prezent pe acest minunat blog.

FreeYourMind spunea...

O sa fie, cat de curand.

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...