Ieşirea Din MATRIX: KYLE XY - serialul pentru weekend-uri

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

vineri, 16 februarie 2018

KYLE XY - serialul pentru weekend-uri


KYLE XY (2006 - 2009)


Continuăm astăzi lista de FILME DE SUFLET cu un serial deosebit care ne-a încântat nu neapărat prin subiectul relativ original, ci prin crearea personajului Kyle, care din punctul nostru de vedere poate fi un model de candoare, puritate, iubire, bun simț, sacrificiu de sine, armonie. 

Dar despre ce este vorba pe foarte scurt:

"Serialul se invarte in jurul unui adolescent misterios care se trezeste dezorientat intr-o padure in afara Seattle, suferind de amnezie. Kyle (Matt Dallas), asa cum este numit mai tarziu, ajunge sa fie adoptat de familia Trager. Adolsecentul este de acum ajutat sa invete lucruri elementare si se lupta mereu cu dorinta de a intelege de ce nu isi aminteste cine este sau de ce nu isi aminteste nimic din copilaria sa. Pe masura ce trece timpul Kyle descopera insa ca are abilitati extraordinare si ca poate sa faca lucruri uimitoare cu mintea lui."

Notă: Cum ar arăta o ființă spirituală care are trezit sufletul, care are atitudinea acelui copil de care vorbește Isus : lăsați copii să vină la mine, căci a lor este împărăția cerurilor? Eu tind să cred că ar fi asemănător cu personajul creat în acest film.

Este în mare măsură, un film pentru adolescenți, însă oferă un model de excepție copiilor și adolescenților. De asemenea familia Trager este una model, oferindu-se astfel și un indicator despre cum ar trebui să arate o familie cât de cât sănătoasă.

Kyle este creat în laborator, iar ideea că a sta în pântec (artificial de data asta) mai mult decât cele 9 luni, pentru amplificarea inteligenței și capacităților, este una cel puțin interesantă. Poate o întârziere cât mai mare a momentului nașterii poate avea anumite beneficii.

Noi recomandăm cel puțin ca mamele să mențină legătura ombilicală cu copilul până ce aceasta nu mai pulsează și abia apoi s-o taie. Beneficiile acestui procedeu sunt descrise aici.

Enjoy!

VEDEȚI SERIALUL AICI:2 comentarii:

A comenta pe acest blog este un privilegiu, nu un drept.
Referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discutii.
Vă mulțumim!

gif-850x250

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...