Ieşirea Din MATRIX: TOT AURUL PE CARE-L POŢI MĂNCA - un documentar despre ORMUS , aurul monoatomic comestibil (07.03.2016)

luni, 26 februarie 2018

TOT AURUL PE CARE-L POŢI MĂNCA - un documentar despre ORMUS , aurul monoatomic comestibil (07.03.2016)

All The Gold You Can Eat (2013)
What if the alchemists were right?    

Documentarul de astăzi este un film independent ce explorează unul dintre cele mai vechi şi mai mari mistere ale umanităţii: potenţialul alchimic al transformării metalelor în Aur. 
Acest film examinează ideea că o substanţă misterioasă numită ORMUS, are capacitatea de a exista în diferite stări exotice şi chiar transdimensionale, incluzând şi aceea de Aur metalic. Pentru susţinătorii ORMUSului, acesta este la baza Pietrei Filozofale, având puterea de a transumta elementele şi genetica organelor în forma lor energetică superioară.
"All The Gold You Can Eat" este filmat în mare parte pe drumurile ce traversează SUA , producătorul urmărind timp de peste 3 ani, cu tenacitate, bani şi mult mult efort să răspundă la întrebări dificile şi să găsească dovezi tangibile ale existenţei ORMUS.

În film apar tot felul de indivizi care mai de care mai fascinanţi, care susţin că ORMUSul este mult mai mult decât o poveste. De la farmacişti, nutriţionişti şi botanişti, la neurologi şi auto proclamaţi alchimişti , toţi oferă mărturisiri interesante despre proprietăţile incredibile şi eficacitatea ORMUS.
Problema puterii transmutaţionale a aurului l-a condus pe producătorul filmului Joe de Kadt printr-o serie de găuri de iepure ale investigaţiei interconectate , atât de fantastice că trebuiesc experimentate pentru a fi crezute. Filmul este foarte antrenant şi captivant pe măsură ce se descoperă secretele ORMUSului.

Deci ce este ORMUSul?

Filmul oferă o mulţime de relatări despre cum funcţionează substanţa, cum este creată şi de ce misterioasele lui proprietăţi par să sfideze orice descriere sau analiză ştiinţifică.


Joe de Kadt şi-a început călătoria de descoperire a acestei chestiuni cu 6 ani în urmă, pe când cerceta descoperirile unui fermier de bumbac din Arizona pe nume  David Hudson, care pretindea că a dat peste o pudră albă ciudată în mostrele lui de sol. După spusele lui, el a pus acea pudră la soare să se usuce, iar acesta a explodat inexplicabil, într-o puternică flamă luminoasă şi apoi a dispărut complet.
Hudson a realizat foarte repede că ORMUS-ul era extrem de bogat în grupa de metale preţioase a platinei, având 2400 uncii incredibile pe tonă. În esenţă el credea că ORMUS este compus în mare parte din metale preţioase aflate într-o stare a materiei exotică în care  atomii de metal nu formează nico legătură unii cu ceilalţi. Ele există ca un singur atom separat care compune ceea ce el a numit Elemente Monoatomice Rearanjate Orbital, sau ORMEs (Orbitally Rearranged Monoatomic Elements) adică ORMUS.  Deoarece ORMUSul nu va putea fi măsurat niciodată, nici nu va putea fi dovedit vreodată direct ci doar prin efectele sale, comunitatea ştiinţifică i-a ignorat descoperirile.
În 1992 Hudson merge un pas mai departe şi anunţă că pudra lui albă este de fapt, legendara piatră filozofală: premiul mitic al alchimiştilor, un elixir al vieţii care va vindeca toate bolile, aduce iluminare spirituală şi transformă metalele de bază în aur. Apo început să-l producă pentru consumul uman la o scară  foarte mare. Dar o dezastruoasă scurgere de acid (aparent "întâmplătoare") a determinat ca instalaţia lui Hudson să fie închisă doar cu câteva zile înainte să devină operaţională. Atunci, Hudson a dispărut pur şi simplu ... până de curând.
Filmul începe cu David Wolfe, un renumit nutriţionist şi botanist din Hawaii , apoi în film mai apare Arthur Zeigler un metalurgist extractiv care foloseşte produsele lui pe bază de ORMUS  în agricultură , dar şi pentru uzul personal, vindecându-se de  nenumărate boli. De asemenea Arthur extrage aur metalic din ORMUS. În film mai apare Don Nance, un alchimist autoproclamat care susţine că s-a vindecat de cancer folosind ORMUS şi care va demonstra modul cum se poate face aur din ORMUS. De asemenea mai apar in film Patrick Bailey, un tip care cică a descoperit un depozit de ORMUS în locul de impact al unui meteorit, Peter May, un individ care face uleiuri esentiale pe care le combină cu ORMUS si poate obţine şi efecte psihotrope, Christine Emmons şi Lazaro Gonzales, cerectători ORMUS,  Barry Carter, considerat de mulţi un fel de decan al susţinătorilor ORMUS, Joe Champion un nebun care crede că poate face aur din argint aplicând un tratament cu un "reactor nuclear" improvizat în garaj, iar în final David Hudson.
În ciuda provocărilor, blocajelor, secretomaniei din jurul ORMUSului şi a dozei de scepticism sănătos a autorului acestui film, concluzia va fi pentru mulţi una surprinzătoare, iar pe aceasta vă invităm să o găsiţi singuri, vizionând acest film.
Acest film poate fi cumpărat de AICI , împreună cu alte 3 ore de interviuri suplimentare cu principalele personaje enumerate mai sus

VEDEŢI FILMUL TRADUS AICI - link 1 sau AICI - link 2 (În premieră pe ţară):Mulţi dintre voi probabil că ştiţi deja, deoarece promovăm ORMUS-ul de foarte mult timp la noi pe blog , însă cei care abia acum află vă anunţăm că există din fericire, şi la noi o sursă de ORMUS foarte bun , care are rezultate remarcabile.

LA ORICE PRODUS COMANDATI DE PE SITE-UL ORMUS ROMANIA, FOLOSIND CODUL MATRIXRO, VETI BENEFICIA DE 5% REDUCERE

 Tratamente Ormus:
      Tratament Prostata     Glanda Tiroida      
Chisturile Ovariene   Spondiloza    
Tratament Artroza     Vindecarea coxartrozei    
Tratament Artrita     Atac de panica
      Remediu cancer de colon  Tratament Depresie 
     Distrofie musculara   Dureri de spate  

MAI MULTE FISIERE VIDEO SI INFORMATII GASITI PE CANALUL YOUTUBE 
ORMUS ROMANIA
 
In completare vedeti documentarul online tradus NU TE UITA LA ACEST FILM!
si POARTA STELARA 2012 - Navigand pe valurile Caii Lactee
si cititi cartea ORMUS - Aurul Comestibil?
 ACEST ARTICOL ESTE ŞI O RECLAMĂ
Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.

Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...