Ieşirea Din MATRIX: Candidatul Manciurian și programele de control mental - filmul de weekend

sâmbătă, 24 februarie 2018

Candidatul Manciurian și programele de control mental - filmul de weekend


THE MANCHIURIAN CANDIDATE (2004)

Continuăm astazi lista de FILME DE SUFLET cu un alt film de referință în cadrul teoriei conspirației, un film care ne arată cum prin diverse procedee MK - Ultra (de control mental) se pot transforma oamenii în roboței, sclavi care să se declanșeze la cuvinte cheie, devenind astfel niște instrumente utile în mâinile altora.

La final este și un articol foarte bun pe tema controlului mental prin programele MK-ULTRA și MONARCH.

Dar despre ce este vorba:

"Candidatul manciurian sau Candidatul altora (en. The Manchurian Candidate) este un film american din 2004, regizat de Jonathan Demme, scenariul bazat pe romanul omonim din 1959 scris de Richard Condon și este o refacere (en. remake) a filmului din 1962.

În film joacă Denzel Washington în rolul lui Bennett Marco, un luptător tenace și virtuos; Liev Schreiber este Raymond Shaw, un reprezentant american din New York, implicat în manipulări, tehnici de spălare a creierului, în scopul de a deveni candidat la psotul de vice-președinte al Statelor Unite, Jon Voight este Tom Jordan, un senator american și contracandidat și Meryl Streep este Eleanor Shaw, de asemenea senator și mamă manipulatoare și nemiloasă a lui Raymond Shaw.

În timpul războiului din Golf, sergentul Raymond Shaw se pare că își salvează colegii de la moarte în momentul când superiorul său, căpitanul Ben Marco, era inconștient. După ani de zile, Raymond Shaw devine candidat la funcția de vicepresedinte. Bennett Marco se zbate însă în incertitudini și începe o investigație pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat în ziua aceea. Cineva incearcă sa-l oprească sa afle adevarul, oameni nevinovați, care ar putea să-i ofere mici detalii, mor în jurul lui și o teorie a conspirației prinde contur." SURSA 

Notă: subiectul programarii mentale l-am abordat direct sau tangențial în câteva articole și documentare de pe blog. În această direcție vă invităm să (re)vedeți : ASCENSIUNEA PAMÂNTULUI - Serialul - Episodul I - Controlul Minții; filmul Cu ochii larg închişi (EYES WIDE SHUT); documentarul STATE OF MIND - The Psychology of Control (2013) și ARCHITECTS OF CONTROL - Program One (2008) - Mass Control and Future of Mankind (Controlul Maselor si Viitorul Omenirii). 

De asemenea se vorbește de controlul mental în majoritatea filmelor lui David Icke, însă nu am dedicat nici-un articol direct acestui subiect, de aceea veți găsi după film un articol destul de bun pe marginea subiectului.

Pentru noi, genul acesta de control mental de tipul candidatului manchiurian poate fi una dintre explicațiile motivului pentru care apar tot felul de dezaxați care fac ucideri în masă, atunci când aceștia sunt reali, victimele reale (și nu actori), fiind una din explicațiile cele mai bune. 

Nu prea cred în teoria furiosului, frustratului care face crime la grămadă. Consider genul acesta de evenimente (absolut regretabile) o modalitate prn care păpușarii doresc să îi determine pe americani să renunțe la dreptul lor constituțional de a purta arme. Mai lansează din când în când câte-un candidat manchiurian care poate are și o poveste (inventată sau nu) care să-i dea motive să facă una sau alta și gata treaba.

Subiectul deținerii armelor este unul delicat și personal cred că e bine să existe cel puțin un control psihologic înainte de a se da o armă și să se interzică armele de asalt pentru oamenii obișnuiți (gen mitraliere și altele de ucidere în masă), însă atâta timp cât autoritățile (mafiote) și infractorii au arme, nu văd de ce omul de rând nu ar avea acces la arme. Ori se interzic pentru toată lumea ori se permit tuturor!

VEZI FILMUL TRADUS AICI
CALITATE HD 720p




Proiectul MK-ULTRA si MONARCH 

– programe de control mental


Pentru a savura din plin acest subiect fascinant si amplu despre radacinile programelor de control mental ne vom intoarce putin in Egiptul Antic, Grecia, India si Babilon, unde s-au creat fundatiile ocultismului – denumite “cunoastere ascunsa” sau „hidden knowledge”. Unul dintre cele mai vechi inscrisuri despre ocultism se regaseste in Cartea Mortilor din Egipt, unde se descriu ritualuri ce implica metodele de tortura si intimidare (pentru crearea traumei), folosirea potiunilor si vrajilor sau hipnoza, toate acestea avand ca si rezultat final inrobirea celui initiat. Aceste metode au fost de altfel ingredientele cheie care au stat la baza Satanismului de-a lungul secolelor. 

In timpul secolului al 13-lea Biserica Romano-Catolica si-a intins dominatia cu ajutorul Inchizitiei. Satanismul a supravietuit si acestei perioade de persecutii, adanc inradacinat in randul unor grupari ezoterice.

In 1776, un Iezuit din Bavaria pe nume Adam Weishaupt a fost delegat de catre Casa Rothschild sa centralizeze puterea Religiilor Misterioase intr-o grupare secreta cunoscuta astazi sub numele de Illuminati, insemnand “cei luminati”. Acestia erau reprezentati de un amalgam de combinatii pe linie sangvina de oluti puternici, elitele secrete, dar si fraternitatile masonice, dorinta suprema fiind creatia Noii Ordini Mondiale. Golul suprem se pare ca era de a duce rasa umana pe calea unei fericiri universale. Totusi, intentiile implicite erau de a creste in mod gradual controlul asupra maselor, ei devenind astfel maestrii planetei.

Ajungem in secolul 19, cand Marea Britanie si Germania erau deja consacrate ca fiind ariile principale aflate sub control Illuminati. Si stiind asta, nu va mai fi o surpriza sa aflam ca prima lucrare de cercetare pe tema Stiintelor Comportamentale a avut loc in 1882 in Anglia. Si nici faptul ca primele tehnici medicale si psihiatrice cu implicatii in controlul mental si-au facut pionieratul in Germania la Institutul Kaiser Wilhelm.

Institutul Tavistock al Relatiilor Umane a fost plasat in Londra in 1921 si studia “punctul de rupere” (punctul maxim, de clacare) al oamenilor. Kurt Lewin, psiholog german, a devenit directorul Institutului in 1932, cam in aceeasi perioada cand Germania Nazista isi amplifica cercetarile in neuropsihologie, parapsihologie si ocultism pe mai multe generatii. Un schimb progresiv de idei stiintifice a avut loc intre Anglia si Germania, mai ales in domeniul EUGENICS (de reducere a populatiei), sau mai exact – miscarea devotata imbunatatirii speciei umane prin controlul factorilor ereditari in procesul procreatiei. Aceasta uniune enigmatica dintre cele 2 tari a fost intarita de Ordinul Golden Dawn(Rasaritul Auriu), o societate secreta compusa din oficiali de rang inalt din randul nazistilor si din aristocratia britanica. Ofiterul de top, Heinrich Himmler, era in fruntea programului cunoscut Lebensborn, ce includea reproducerea selectiva intre rase si adoptarea copiilor (subiect regasit in mai multe filme de altfel), regasindu-se un numar interesant de mare de gemeni. Dupa cum stim deja, scopul era crearea rasei superioare a arienilor, rasa ce ar fi fost total dedicata cauzei celui de al treilea Reich (Noii Ordini). Tot in acest cadru il regasim pe si mai celebrul doctor Josef Mengele, care s-a facut remarcat la Aushwitz pentru experimentele sale pe tema colorarii ochilor intr-o anumita culoare (albastrii), nasteri gemelare si legatura + efectele create intre maestru si cel traumatizat.

Pe langa experimentarile chirurgicale desfasurate in lagarele de concentrare, unii copii erau supusi unor doze masive de electrosocuri. In mod trist, multi dintre ei nu au supravietuit brutalitatilor. Spalarea creierului se efectua si pe detinuti la Dachau, acestia fiind supusi hipnozei si administrati cu droguri halucinogene – mescaline. Cercetari comportamentale au mai fost conduse si in timpul razboiului de catre doctorul George Estabrooks de la Universitatea Colgate. Implicarea lui cu armata, FBI, CID si alte agentii a ramas in secret. Totusi, ocazional Estabrooks se mai scapa si vorbea de anumite programe de creare a curierilor programati sub hipnoza si de personalitati multiple induse tot sub hipnoza.

Dupa cel de-la doilea Razboi Mondial, Departamentul de Aparare al Statelor Unite a importat in secret nazisti de top, oameni de stiinta fascisti din Italia si spioni, via America de Sud si Vatican. Numele de cod al acestei operatii era PAPERCLIP. Unul dintre importurile cele mai prestigioase pentru americani a fost generalul german Reinhard Gehlen, Seful Inteligentei lui Hitler impotriva Rusiei. Odata ajuns in Washington in 1945, Gehlen s-a intalnit frecvent cu presedintele Truman, generalul William Donovan (poreclit Wild Bill), directorul OSS si Allen Dulles, cel care urma sa devina mai tarziu capul viteaz al CIA-ului. Obiectivul acestor intalniri era reorganizarea operatiunilor inteligentei americane prin transformarea intr-o organizatie mult mai eficienta. Rezultatul eforturilor a fost infiintarea Central Intelligence Group in 1946, redenumit apoi in CIA in 1947.
Reinhard a avut o contributie profunda si la infiintarea Consiliului de Securitate Nationala, de unde a derivat Actul de Securitate Nationala in 1947. Aceasta bucata de legislatie a fost implementata ca sa protejeze o gramada de activitati guvernamentale ilegale, incluzand programe clandestine de control mental.

Cred ca v-a captat istoricul pana acum. Mergem mai departe …

Cum s-a ajuns la Proiectul MKULTRA ?

Cu CIA-ul si Consiliul National de Securitate pe pozitii se putea incepe prima din seria de programe sub acoperire de spalare a creierului, initiata de US Navy in toamna lui 1947. Proiectul CHATTER s-a nascut ca urmare a succesului sovietic cu drogul adevarului. In orice caz, aceasta ratiune tinea locul de poveste de fatada in cazul in care proiectul iesea la iveala. Cercetarile se faceau pentru medicamente/droguri folosite in interogatorii si in recrutarile de agenti. Proiectul s-a inchis oficial in 1953.

CIA a decis atunci sa-si extinda eforturile in sfera modificarilor comportamentale si s-a aventurat in proiectul BLUEBIRD, aprobat de directorul Dulles in 1950. Obiectivele erau: descoperirea unei cai prin care se poate preveni extractia neautorizata de date/informatii; investigarea posibilitatilor de control asupra individului prin metode speciale de intetogare; investigarea imbunatatirii memoriei si dezvoltarea unei aparari pentru a preveni controlul ostil al personalului agentiei. In august 1951 proiectul BLUEBIRD si-a schimbat numele in ARTICHOKE, acesta evalua folosirea ofensiva a tehnicilor de interogare, incluzand hipnoza si drogurile. Asta pana in 1956 cand proiectul s-a incheiat. Cu 3 ani insa inainte de inchiderea proiectului ARTICHOKE s-a infiintat proiectul MKULTRA, in aprilie 1953, sub tutela lui Richard Helms, cu scopul de a instaura “mecanisme speciale de o sensibilitate extrema”.

Etimologia MK ar putea fi chiar Mind Kontrolle (din germană - Control Mental) căci în cadrul acestui proiect se regasesc foarte multe corelatii cu experimentarile din lagarele naziste. Numeroasele metode folosite in subproiectele MK include radiatii, electrosocuri, psihologie, psihiatrie, sociologie, antropologie, grafologie, substante de hartuire si aparaturi paramilitare, precum si materiale asociate. LSD-ul a fost cel mai folosit material. Sub egida numelui MKDELTA s-a reusit extinderea in strainatate a proiectului MKULTRA. Materialele erau folosite in acest programe pentru discreditare, hartuire si dezactivare.

MKULTRA a devenit parintele a 149 de sub-proiecte, adica 149 au fost identificate, numarul exact putand fi mai mare. Intre ele se numara si proiectul MONARCH, care si-a inceput activitatea in cadrul Armatei Statelor Unite la inceputul anilor 1960. Proiectul se pare ca a devenit cel mai larg raspandit si important totodata, ca sa nu mai spunem de faptul ca este inca si astazi in randul celor clasificate TOP SECRET pentru Securitatea Nationala. MONARCH ar putea deriva din sub-proiectul MKSEARCH si operatiunea SPELLBINDER, care creea “asasinii adormiti” precum sunt azi cunoscuti sub numele de Manchurian Candidates. Acestia puteau fi activati prin receptarea unui cuvant cheie sau fraza implantata in timpul unor transe hipnotice. Operatiunea OFTEN era in schimb folosita ca un fel de acoperire pentru realitatea din umbra Proiectului MONARCH.

Denumirea de MONARCH se refera mai degraba la fluturii cu acelasi nume si nu la nobilimea regala. Cand o persoana este supusa traumei generate de electrosocuri, aceasta va resimti o stare confuziva evidenta, similara cu plutirea sau falfaitul unui fluture. Insa se are in vedere mai ales reprezentarea simbolica a metamorfozei acestei insecte frumoase, care din stadiul de larva ajunge in stadiul dormand de cocon, iar apoi devine noua creatie prin fluture. Acest fluture se va intoarce apoi la origini. Acesta este tiparul migrator unic al speciei. Este inca un mister cum aceste fapturi frumoase si delicate sunt protagonistele unora dintre cele mai spectaculoase migratii, avand ca singura aparare substanta toxica prezenta in corp si ingerata din stadiul de larva din planta – laptele cainelui – ce o apara de pradatori. Povestea acestor fluturi a dat nastere de altfel la mai multe documentare.

Simbolismul ocult insa ne va da o alta intelegere asupra adevaratei semnificatii, deoarece psihicul este tradus acolo ca fiind atat “suflet” cat si “fluture”, avand la baza credinta ca sufletul uman devine un fluture in perioada in care asteapta o noua reincarnare.

Misticii antici asemenea gnosticilor vedeau in fluture simbolul carni pangarite. Ingerul mortii a fost reprezentat in arta gnosticilor ca un picior inaripat ce striveste un fluture. Marioneta este o papusa atasata de niste fire si controlata de maestrul papusar, iar programarea MONARCH se refera la asta ca fiind “sindromul marioneta”. “Conditionare imperiala” este o alta denumire folosita, insa unii terapeuti in sanatate mentala o denumesc ca fiind “secvente conditionate tip stimul-raspuns”.

Dar ca sa sintetizam, proiectul MONARCH poate fi descris cel mai bine astfel: crearea de multiple personalitati prin compartimentarea mintii, avand ca si metoda de lucru disociatia structurata ca urmare a traumei si integrarii oculte. Poate suna putin complicat, dar va veti lamuri de indata. In timpul procesului se executa un ritual satanic ce include adesea misticism din Cabala, iar scopul este de atasare al unui „demon” sau „grup de demoni” fiecarei personalitati in parte. Sigur ca multi vor asocia asta cu amplificarea traumelor induse, in defavoarea credintei ca posesiunile demonice chiar exista sau pot fi infaptuite.

Personalitati (ALTER EGO-uri) si obiectele declansatoare (tragaci)

O alta forma de a examina victimizarea corpului si a sufletului e sa privim din prisma unui program complex de calculator: un fisier (alter) este creat prin trauma, repetitie si reintarire. Pentru a se putea activa/declansa fisierul e nevoie de un cod de acces sau parola. Victima este denumita “sclav” de catre programator/manipulant, care in schimb va fi vazut ca “maestru” sau chiar “Dumnezeu”. Majoritatea victimelor (75 %) vor fi femei, deoarece femeile tolereaza mai bine durerea si in plus au tendinta de disociere mult mai mare decat barbatii. Subiectii se folosesc in operatii sub acoperire, prostitutie sau pornografie, implicarea in industria de divertisment.

Un fost ofiter militar conectat cu DIA (Drug Information Association) spunea ca “acesti MONARCHI sunt peste tot astazi, de la cersetorul de pe strada si pana la tipul cu guler alb”. Un agent CIA iesit la pensie a facut mentiuni in mod vag despre aceste persoane ca fiind “plante” sau “cameleoni” cu scopul infiltrarii in grupuri desemnate, preluand informatii si/sau injectand informatii din agenda indusa.

Exista un numar nedefinit de “victime supravietuitoare” care au tot felul de programe ramase, oglinzi sau umbre ca reminiscenta. O diviziune intre jumatatea „buna” (inger) si jumatatea „rea” (demon) a personalitatii ramane in creier, avand loc o rotatie in jurul unei axe. Sistemul e format sub forma unui dublu helix cu 7 niveluri, intrarea pe acestea avand loc cu permisiunea programatorului. De aceea majoritatea victimelor ramase in viata raman cu imagini interne ce reprezinta copaci (precum Copacul Vietii din Cabala), simboluri antice si litere, panze de paianjen, oglinzi sau geamuri sparte, masti, castele, labirinte, demoni/monstrii/extraterestrii, scoici, fluturi, serpi, panglici, arcuri, flori, ceasuri, roboti, diagrame de comanda si scheme de circuit intern de calculator.

Linii de sange si ingemanarea

Majoritatea victimelor vin din generatii intregi de familii satanice cu acelasi sange si sunt programate “sa isi indeplineasca destinul de alesi sau generatia aleasa” termen folosit de Mengele inca de la Auschwitz. Unii sunt adoptati de catre familii avand insa aceleasi origini. Unii sunt folositi si din randurile celor ce nu au acelasi sange, insa intra in categoria celor dispensabili. Ei vin din orfelinate, case de plasament, sau din familii incestuoase cu o istorie de pedofilie in spate. Se pare ca mai este un grup afiliat familiilor apropiate cu guvernul si serviciile secrete militare.
Multi dintre cei abuzati vin din familii ce folosesc catolicismul, mormonismul, doctrina crestina carismatica – pe post de fatada pentru activitatile din spate (dar si alte religii se regasesc aici). Victimele raspund mult mai bine la o religie rigida, dogmatica, unde exista o structura ierarhica, deoarece se aseamana cu programarea de baza. Autoritatea nu va fi discutata ci executata, astfel conditionarea orientata pe comanda va functiona mult mai usor si repede.

Ca si identificare fizica, putem regasi la aceste persoane urme de electrosocuri, sau negi rezultanti pe piele. Unii pot avea chiar zone ale corpului mutilate de cutite, fier incins sau ace. Tatuajele oculte si cele cu fluturi sunt de asemenea foarte frecvente. Totusi cei care vin din familii cu acelasi sange raman adesea fara cicatrici pe viata, deoarece se intentioneaza ca ei sa fie puri si nepatati.

Scopul final al acestor programe sofisticate de manipulare pot parea nerealiste pentru multi, daca nu cunosc si studiaza in profunzime psihicul si taramurile spirituale. Cei mai intunecati si profund programati alteri sunt cei pregatiti pentru venirea cu AntiChrist. Acestia sunt copii Noii Ordini Mondiale cu instructiuni si ordini de a instrui si initia un numar foarte mare de oameni (poate chiar si clone) ce sa corespunda noului mileniu.

Ingemanarea non-biologica este o alta trasatura bizara in cadrul programarii MONARCH. 2 copii fara legaturi de sange se initieaza intr-un ritual de “conectare spirituala” pentru a ramane impreuna pentru eternitate. In mod esential acestia impart cate o jumate din informatiile programate, facandu-i astfel dependenti unul de celalalt. Activitati paranormale de tipul: proiectii astrale, telepatie, ESP sunt mult mai accentuate la aceste persoane.

Nivelurile programarii MONARCH

ALPHA. Se pun bazele personalitatii controlate prin divizarea initiala a personalitatii victimei in 2 – creierul drept si creierul stang – prin stimularea cailor neuronale. Pe acest nivel se accentueaza puterea fizica si acuitatea vizuala.

BETA. Se refera la programarea sexuala. Se elimina toate invataturile morale si se stimuleaza instinctele sexuale primare, eliminarea inhibitiilor. Alteri gen “pisica” ies adesea din aceasta faza.

DELTA. E vorba de programarea de “mercenari”, dezvoltata prima data in cadrul antrenarii agentilor speciali si a soldatilor de elita (precum Delta Force, Fisrt Earth Battalion, Mossad …). Controlul optim al adrenalinei si al agresivitatii este intre principiile programarii DELTA. Subiectii nu simt frica si isi urmeaza sistematic misiunea data. Totodata se implementeaza instructiuni de autodistrugere si respectiv suicid.

THETA. Sub acest nume avem programarea psihica. In acest nivel se regasesc adesea cei ce provin din aceleasi linii de sange pe mai multe generatii, iar capabilitatile telepatice vor fi net superior implementate fata de cei care nu au acelasi sange. Aici s-au dezvoltat si folosit implantarile de cipuri si dispozitive pe creier, care pot fi directionate si controlate cu lasere, microunde, electromagnetism si sisteme avansate computerizate, cat si urmarirea cu ajutorul sistemelor sofisticate de satelit.

OMEGA. E o forma de programare autodistructiva, denumita si “codul verde”. Comportamentele regasite sunt de natura suicidala, automutilare. Acest program se activeaza atunci cand victima incepe terapii si diferite tipuri de interogatorii in care se pot recupera tot mai multe parti din memorie.

GAMMA. Este programarea dezinformarii si derutarii prin informari menite sa protejeze sistemul.


Metode si Componente

Procesul initial incepe cu disocierea subiectului, incepand chiar cu nasterea si pana la 6 ani, dar exista si cazuri in care se incepe cu fatul in uterul mamei. Se folosesc electrosocuri, traume intense, abuzuri sexuale, alte metode diverse, astfel mintea se va rupe in doua ca o forma de protectie. Inainte se denumea tulburarea de multiple personalitati, astazi se numeste tulburarea de identitate disociativa (sau personalitate multipla). Ea este baza in programarea MONARCH. Restul conditionarilor vor fi facute si cu hipnoza, constrangeri, alternari de placere-durere, deprivari de hrana, somn, apa si simturi, dar si administrare de droguri ce vor altera functiile creierului.

Urmatoarea etapa consta in implementarea comenzilor si mesajelor pentru fiecare alter in parte. Asta se obtine cu ajutorul castilor speciale, alaturi de generatori computerizati ce emit valuri de sunete nedetectabile constient, ajungand la nivel neuronal unde vor creea cai in subconstient si inconstient. Aparaturi optice de tipul “realitatii virtuale” se folosesc simultan cu generatorii de sunete proiectand lumini in diferite culori pulsatile, subliminale si imagini rapid succendante pe ecran. Apoi se folosesc electrosocuri puternice pentru dezintegrarea memoriei.

Aceasta programare se imunatateste periodic si se reintareste vizual, auditiv si scriptic. Una din temele cele mai folosite in primele programari era Vrajitorul din Oz si Alice in Tara Minunilor, ambele saturate cu simboluri oculte. Multe din recentele filme si desene Disney sunt folosite cu dublu scop: desensibilizarea unei parti mari a populatiei prin mesaje subliminale si programare neurolingvistica, si construirea deliberata de chei si tragace pentru programarea de baza in copii extrem de impresionabili MONARCH.

Muzica joaca un rol cheie in programare, prin combinarea anumitor note, ritmuri si cuvinte.
Se pare ca multe novele si filme dupa Stephen King au acest rol. Cartea sa Insomnia prezinta o poza a lui King cu fraza tragaci “we never sleep” (noi nu dormim niciodata) – indicativ pentru cineva cu personalitati multiple– iar deasupra avem ochiul atotvazator.

Alte filme informative de control mental sunt: Total Recall, Brainstorm, Long Kiss Goodnight, Johnny Mnemonic, Conspiracy Theory, Mindfield, 12 Monkeys, Barbwire, Fortress, Trancers III, Jacob’s Ladder, Videodrome, Circuitry Man, Lawnmower Man, Color of Night, Blade, Enemy of the State, Adventures of Baron Von Munchhausen, Ninth Configuration. 

Filme mai vechi sunt: Altered States, Slepford Wives si clasicul Manchurian Candidate.



Maestrii programatori si locatiile de desfasurare

Este dificil de aflat cine a fost parintele acestui proiect satanic, datorita cantitatii semnificative de dezinformare si contaminare asociata subiectului. Cei doi identificati cu numele de cod-verde Dr. Green sunt: un doctor evreu – Dr. Gruenbaum care a colaborat cu nazistii in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, si Dr. Joseph Mengele – al carui renume era al cuiva cu sange rece si al carui brutalitate calculata nu doar ca a speriat sufletul supravietuitorilor din Aushwitz, dar a tras dupa sine un numar impresionant de victime din toata lumea. Implicarea sa in lagarele de concentrare a fost in mod suspicios limitat in timpul procesului Nuremberg si in mod elocvent demonstrat in lipsa efortului in al captura de catre Statele Unite si aliatii sai.

In dorinta de a deruta investigatiile despre unde s-ar afla, oficialii din Statele Unite l-au raportat ca fiind ba un refugiat ce nu prezinta pericol, undeva in Paraguay sau Brazilia, ba ca e doar mort. Insa mortul trebuie sa se fi trezit de cel putin 5 ori de-a lungul timpului. Supravietuitorii din randul victimelor sale l-au cunoscut fie sub numele de Dr. Green, fie ca Vaterchen (daddy), Schoner Josef(frumosul Joseph), David sau Fairchild.
Toate insemnarile martorilor spun acelasi lucru: Mengele era un barbat chipes care dezarma prin eleganta si maniera – asta pe de o parte; pe de alta – tot Mengele era cel care putea erupe intr-un acces de furie violenta.

O alta caracteristica a lui Mengele descrisa de martori era ritmul mentinut de bocancii sai negri stralucitori atunci cand se plimba inainte si inapoi, cat si jocul sau cu petalele de margarete: “te iubesc/nu te iubesc”. Iar cand tragea de ultima petala de trandafir avea sa tortureze sau chiar sa ucida un copil in fata altor copii pe care-i programa. Supravietuitorii traumatizati mai vorbeau de cum erau aruncati dezbracati in custi cu maimute antrenate sa abuzeze de ei. In mod evident Mengele era satisfacut cu reducerea oamenilor la stadiul de animale. Si tot el suprima victimele sale de la nevoia de a plange, urla sau arata orice forma de emotie.

O alta figura cheie este si Dr. D. Ewen Cameron, cunoscut si sub pseudonimul Dr. White (alb). A fost cunoscut initial prin postura de sef al Asociatiei Psihiatrilor din Canada, America. A fost racolat de catre CIA fiind plasat in fruntea Societatii de Investigare a Ecologiei Umane, societate finantata cu milioane de dolari de catre omul cheie CIA – Allen Dulles. Experimentarile au inceput sa curga in diferite locatii din Montreal, mai ales la Universitatea McGill, Spitalul Sfanta Maria si Institutul Memorial Allan. Inafara bine cunoscutelor metode tiranice aplicate in psihiatrie precum electrosocurile, injectiie cu diferite substante si lobotomiile, Cameron a dezvoltat tehnica de “conducere a psihicului” in care pacientii nestiutori erau indusi in come medicamentoase pentru saptamani intregi si supusi electrosocurilor, in timp ce cu ajutorul unor casti electronice se induceau mesaje repetitive auditorii la viteze variabile. Multi din subiectii abuzati erau copii plasati de colo colo in sistemul de orfelinate romano-catolice.
Sa nu ne miram ca Dr. Cameron a ramas nementionat in jurnalele psihiatrice. Lucrurile au iesit la iveala in timpul proceselor intocmite de supravietuitori si familiile acestora, astfel s-au scurs informatii despre proiectul MKULTRA. Insa in mod oficial s-a incheiat o intelegere intre CIA, guvernul canadian si curte pentru a nu se face afirmatii pe acest subiect la publicul larg.

Michael Aquino este urmatorul in linie pe lista sadicilor sponsorizati de guvern. Acesta fiind un fost locotenent colonel din cadrul Armatei Americane – la divizia de Psihologie DIA. Cunoscut ca fiind un geniu excentric, acesta a fondat Temple of Set, o replica a bisericii sataniste Anton LaVey. Obsesia lui pentru ritualurile pagane si manipularea prin hipnoza l-au facut candidatul ideal pentru pozitia de “maestru programator”. Numele lui a fost conectat cu scandalul de la Baza Militara Presidio in care a fost acuzat de molestare de copii. Insa in ciuda parintilor victimelor, toate acuzatiile au fost respinse.

Mai avem un Dr. Blue (albastru) sau denumit si “Gog” in persoana lui Heinrich Mueller. Se pare ca are acum 2 baieti care-i urmeaza calea. Originarul Dr. Black (negru) a fost Leo Wheeler, nepotul defunctului general Earle G. Wheeler – comandantul Joint Chiefs of Staff in timpul razboiului din Vietnam. Un altul este E. Hummel, protejatul lui Wheeler, care mai este aparent activ in zona de N/V, alaturi de W. Bowers ( de pe linia de sange Rothschild).

Alti programatori maestrii mai sunt si au fost: Dr. Sydney Gottlieb, Loc.-Col. John Alexander, Richard Dabney Anderson, Dr. James Monroe, Dr. John Lilly, Loc. Com. Thomas Robert J. Lifton, Dr. Harris Isbel si Col. Wilson Green.

Pentru a trece nedectat MKULTRA a fost segmentat de catre CIA in subproiecte in cadrul universitatilor, inchisori, laboratoare private si spitale. Numele cele mai marcante pentru subproiectul MONARCH au fost la: Cornel, Duke, Princeton, UCLA, Univ. Rochester, MIT, Spit. Univ. Georgetown, Centrul Med. Maimonides, Spit. Sfanta Elizabeta, Lab. Bell, Stanford, Westinghouse Lab., General Electric, ARCO si Manking Research Unlimited.

“Produsul final” era creat in baze sau institutii militare de maxima securitate. Cunoscute ca centre de (re)programare sau de traume pana in pragul mortii sunt: China Lake Naval Weapons Center, The Presidio, Fortul Dietrick, Fortul Campbell, Ft. Lewis, Ft. Hood, Redstone Arsenal, Offutt AFB, Patrick AFB, McClellan AFB, MacGill AFP, Kirkland AFB, Nellis AFB, Homestead AFB, Grissom AFB, Maxwell AFB si Tinker AFB. Alte locatii nemilitarizate: Langley Research Center, Los Alamos national Laboratories, Tavistock Institute, Mt. Shasta, CA, Lampe, MO si Las Vegas, NV.

Nume notabile si cazuri celebre

Unul dintre cele mai documentate cazuri despre agentii secreti MONARCH e cel al voluptoasei Candy Jones, model al anilor 40’. Cartea – The Control of Candy Jones – descrie cei 12 ani de intrigi si suspans ca spioana pentru CIA. Jones sub numele real de Jessica Wilcox, aparent avea profilul psihologic perfect pentru experimentul asupra oamenilor ca si cobai sub proiectul guvernamental MKULTRA.

O alta carte foarte populara despre MONARCHI e – Trance Formation of America: The True Life Story of a CIA Slave by Cathy O’Brien. Pe spatele copertii scrie “Cathy O’Brien este singura voce supravietuitoare recuperata din operatiile secrete ale CIA-ului in cadrul Ultra Proiectului Monarch”. Aceasta autobiografie contine detalii relevante despre anii lui O’Brien in incest si cum a fost introdusa in cadrul proiectului de catre tatal ei pervers. Alaturi de co-autorul ei, totodata si salvatorul si deprogramatorul ei, Cathy etaleaza crime conspirationiste aproape greu de crezut: prostitutie fortata (sclavagism alb) cu cei din esalonul unu din politica mondiala, aranjamente sub acoperire precum “carausi de droguri” si curieri, cat si relatiile dintre industria muzicala vestica si activitatile ilegale CIA.

Paul Bonaci, un supravietuitor curajos, care a indurat aproape 2 decade de degradare sub proiectul MONARCH, a dezvaluit dovezi puternice despre crimele si coruptia larg raspandite la nivel de state si municipii, pana sus la Casa Alba. El a depus marturie despre baieti abuzati sexual, baieti alesi din Nebraska si preluati la cel mai apropiat OFFUTT AFB, unde au fost supusi la o intensa programare MONARCH, sub carma comandantului Bill Plemmons si fostului Lt. Col. Michael Aquino. Dupa ce au fost supusi chinuitoarelor procedee pana in stadiul de supusi fara minte, au fost folositi (alaturi de fete) pentru pornografie si prostitutie cu brokeri importanti din lumea economica si politica. Bonaci isi aminteste cum a fost transportat de la baza Air Force prin cargo la locatia McClelland AFB California. Alaturi de alti adolescenti nefericiti ca el, a fost condus apoi la celebrul loc de intalnire al elitelor – Bohemian Grove. Destinatarii abuzau total de aceste victime inocente, comitand perversitati neimaginabile din nevoia de a-si satisface poftele deviante. Unele victime au fost omorate, altele continuau sa fie abuzate. In 1999 a aparut un articol in care se pare ca pana la urma Bonaci a primit 1 milion de dolari prin justitie, dupa ani lungi de procese alaturi de avocatul sau John DeCamp. 

Lee Harvey Oswald, Sirhan-Sirhan, Charlie Manson, John Hinckley, Jr. Mark Chapman, David Koresh, Tim McVeigh si John Salci sunt alte nume rusinoase mai cunoscute, puternic suspectate de a fi avut de a face cu MKULTRA.

Deprogramatori si demascatori

Dr. Corydon Hammond, psiholog in cadrul Universitatii Utah a tinut o prelegere uimitoare intitulata “Hipnoza in MPD: Ritual Abuse” la Conferinta Anuala Regionala de EST pe tema abuzurilor si a personalitatilor multiple (25 iunire, 1992). El a reusit sa confirme suspiciunile multor profesionisti din sfera psihiatrica despre faptul ca un anumit procent dintre pacientii lor ar putea fi supusi constant sau au fost supusi unor programari mentale. Hammond a facut referire la conexiunea cu nazistii, cercetarile militare si ale CIA pe controlul mental, litere grecesti si programare pe culori, dar a specificat mai ales Proiectul MONARCH, ca o forma de conditionare operationala. La scurt timp dupa discursul sau el a primit amenintari cu moartea si pentru ca nu dorea sa-si puna familia in pericol Hammond s-a oprit din a mai furniza informatii suplimentare pe acest subiect.

Terapeuta din New Orleans – Valerie Wolf – si-a adus 2 paciente in fata Presedintelui Comitetului de Experimente Radiante pe Oameni in 15 martie 1995 la Washington DC. Dezavaluirile incredibile ale celor 2 paciente includeau date despre doctori germani, tortura, droguri, electrosocuri, hipnoza si viol, inafara faptului ca au fost supuse la doze mari de radiatii. Ambele paciente si-au putut aminti de ce s-a intamplat fara regresie in timp sau hipnoza. Wolf si-a dedicat o mare din timp pentru consilierea acestor supravietuitori.

Un avocat al muncii de la Atlantic Richfield Co. – David E. Rosenbaum a condus o investigatie de 9 ani (1983-1992) referitor la acuzele aduse de mai multi angajati ai ARCO din Monaca PA, cum ca au fost supusi torturii fizice si conditionarii coersive. Doi dintre clientii sai, Jerry L. Dotey si Ann White au fost victimele unei aparente expuneri la radiatii, dar pe parcursul investigatiei Rosenbaum a dat de o adevarata cutie a Pandorei. Cea mai incredibila descoperire a fost probabilitatea in care cei doi clienti ai sai erau copii lui Adolf Hitler, bazata partial si pe asemanarea remarcabila din poze (trasaturi faciale, structura osoasa si dimensiuni). S-a constatat si ca cei doi resimt stari, senzatii si conexiuni de parca ar fi gemeni. Dotey si White au suportat torturi de mai multe feluri sub influenta hipnozei induse medicamentos, cu fiecare trecand prin cel putin 3 tehnici de training de catre medicii delegati lor.

Fiecare victima era antrenata sa intre intr-o stare hipnotica la anumiti stimuli, cel mai frecvent pe baza de un “cuvant” tragaci sau fraza si erau antrenati “sa-si aminteasca sa uite” ce se intampla in timpul hipnozei. Erau programati sa raspunda aproape automat la anumiti stimuli. Conform lui Rosenbaum, veterani ai MKULTRA vizitau des ARCO, inclusiv Dr. Bernard Diamond, Dr. Martin Orne si insusi Dr. Josef Mengele. Conditionarea celor 2 (Dotey si White) era creatia unei personalitati duale germane. Rosenbaum, care este evreu, a pastrat o legatura stransa cu cei doi in ciuda circumstantelor precare.

Alti terapeuti cunoscuti in deprogramare sunt: Cynthia Byrtus, Pamela Monday, Steve Ogilvie, Bennett Braun, Jerru Mungadze si Colin Ross. Unii consilieri crestini au reusit sa elimine partial parti din programe, dar cu rezultate limitate. Jurnalisti interesati de subiect sunt: Walter Bowart – Operatia Control Mental; Jon Rappoport – Experimentul de Control Mental al Guvernului U.S. pe copii; Alex Constantine – Dictatura psihica in USA; Alan Scheflin&Edward Opton Jr. – Manipulatorii mintii; Harvey Weinstein M.D. – Psihiatria si CIA: Victimele Controlului Mental; si Jim Keith – Control Mental si Controlul in masa: Ingineria Constiintei Umane.

Cea mai incriminatorie afirmatie al unui oficial guvernamental despre existenta proiectului MONARCH a fost scrisa de Anton Chaitkin de la publicatia The New Federalist. Cand fostul director CIA – William Colby, a fost intrebat direct “Si cum ramane cu monarch ?” el a raspuns in mod nervos si ambiguu: “Am oprit asa ceva la sfarsitul anilor 60’ inceputul anilor 70’.

Nu are sens sa mai evidentiem faptul ca societate actuala traieste un sentiment profund de negare vizavi de coplesitoarele dovezi adunate de-a lungul timpului pe tema acestor proiecte. Numeroasele victime si supravietuitorii proiectului MONARCH au nevoie de ajutor, insa marea majoritate a oamenilor intoarce capul si se preface ca nu vede existenta acestor monstruozitati din jurul lor. Apatia a preluat controlul asupra maselor, care aleg sa traiasca in confortul ingust al lumii lor. Astfel realitatea a intrat intr-o obscuritate a relativitatii si egoismului. Ca sa nu mai adaugam faptul ca este extrem de naiv sa credem ca aceste tehnici nu sunt folosite peste tot in jurul nostru, si la o scara mult mai larga decat ne putem poate imagina vreodata, insa vigilenta, cunoasterea si informatia vor face diferenta intre cei ce traiesc in negare si cei ce vor raspunsuri.

Bibliografie:

David L. Carrico, The Egyptian-Masonic-Satanic Connection, 1992.
Walter H. Bowart, Operation Mind Control, Flatland Editions, 1994, p216.
Martin Cannon, Mind Control and the American Government, Prevailing Winds Research, 1994, p.19.
Linda Hunt, Secret Agenda, St. Martin’s Press, 1991.
Final Report of the Select Committee to Study Governmental Operations, U.S. Senate, april 1976, p.387.
Ibid, p.390.
John Marks, The Search for the Manchurian Candidate, Times Books, 1979, pp.60-61.
Final Report of the Select Committee to Study Governmental Operations, U.S. Senate, April 1976, p.391.
Mark Phillips and Cathy O’Brien, Project Monarch, 1993.
Barbara G. Walker, The Woman’s Dictionary of Symbols and Sacred Objects, Harper Collins, 1988.
Marshall Cavendish, Man, Myth and Magic, 1995.
Dr. Corydon hammond, The Grenbaum Speech, 1992; Mark Phillips and Cathy O’Brien, Project Monarch Programming Definitions, 1993.
Gerlad L. Posner, Mengele: The Complete Story, McGraw-Hill, 1986.
Lucette Matalon Lagnado, Dr. Josef Mengele and the Untold Story of the Twins of Auswitz, Morrow, 1001.
Gordon Thomas, Journey Into Madness: The Story of Secret CIA Mind Control and Medical Abuse, Bantam Books, 1989.
John DeCamp, The Franklin Cover-Up, Child Abuse, Satanism and Murder in Nebraska, AWT Inc. 1992.
Anton Chaitkin, Kranklin Witnesses Implicate FMI and U.S. Elites in Torture and Murder of Children, The New Federalist, 1993.
Jon Rappoport, CIA Experiments with Mind Control on Children – Perceptions Magazine September/October 1995, p.56.
David E. Rosenbaum, Esq., First Drafts: Overview of Investigation of the Group, 1983-1993. http://theworld-we-live-in.blogspot.ro"

SURSA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...