Ieşirea Din MATRIX: PSIHIATRIA - O industrie a morții

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

marți, 13 februarie 2018

PSIHIATRIA - O industrie a morții


Psychiatry: An Industry of Death (2006)

"Psihiatria - O industrie a mortii" este un documentar realizat in 2006 de Comisia pentru Drepturile Omului (CCHR), ce dezvaluie realitatea ascunsa a crearii si dezvoltarii a acestei ramuri a medicinei. Documentarul dezvaluie adevarul despre "pseudoștiinta" numita psihiatrie (cel puțin așa cum este practicată astăzi n.n.).

Mai mult, contine interviuri rare cu peste 160 doctori, avocaţi, educatori, experţi în industria sănătății mintale şi supraviețuitori ai abuzurilor acestei industrii. Acest documentar pune lumina adevărului pe această industrie brutală şi frauduloasă ce  face sume de miliarde de dolari, care este psihiatria." 

Se descrie psihiatria încă de la începuturile ei și actualmente se dezvălui alianța nefastă între Industria Farmaceutică, Psihiatrie (sau atot-cuprinzătoarea și așa-denumita industrie a sănătății mentale) și organizațiile care sunt responsabile de aprobarea de noi medicamente pe piața publică, fie că este vorba de FDA în Statele Unite sau alte organizații din diverse alte țări."

În primul rând, o afacere tot mai profitabilă cu antidepresive, benzodiazepine anxiolitice etc. etc. etc.
În al doilea rând, o armă tot mai puternică pentru a pune diagnostice fictive de "boli mintale" şi a îndepărta oamenii incomozi pentru sistem.

Notă: Noi mai avem pe blog un documentar  tradus, în două părți, pe marginea acestui subiect, intitulat MARKETING OF MADNESS - ce conține și un articol extrem de bine informat.

VEDEȚI DOCUMENTARUL TRADUS, AICI:

link 1 - OK

5 comentarii:


 1. Am fost acuzat ca am aruncat cu pietre in oameni si in politisti in Israel ! NISTE MINCIUNI !!!!!!!!!
  Politia israileana a pus mana pe mine si m-au aruncat in puscarie vreo 2 luni! In puscarie...personalul a MINTIT ca am vrut sa omor pe seful inchisorii !!!!! Din cauza acestei minciuni ...m-au aruncat in psihiatrie vreo 2 luni si ceva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  AM FOST INJECTAT IN PSIHIATRIE impotriva vointei mele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  INCREDIBILA INTAMPLAREA petrecuta in Israel.

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu ma mir ...acolo paranoia e ridicata la rang de arta, iar dictatura minciunii este imensa. Asa vor sa fie peste tot.

  RăspundețiȘtergere
 3. In anul 2008 am fost diagnosticat cu tulburare afectiva bipolara am intrerupt tratamentul de cateva ori parintii chemau salvarea smurd venea si politia si ma internau cu forta am cerut un referat tip si boala sa cronicizat schizofrenie cronicizata au scris am cerut in tribunal anularea certificatului de handicap nu am primit inca pronuntarea acasa dar sa pronuntat ca nefondata cu termen de 15 zile pentru contestatie recurs urmez un tratament o injectie la trei luni nu sunt stabil financiar locuiesc cu parintii si sustin ca sunt bolnav sunt marginalizat nu am de munca eu nu A-mi recunosc boala recunosc acum nu ma simt prea bine din cauza tratamentului ineficient in vindecarea bolii am nevoie de un avocat dar nu am bani sa ma reprezinte in istanta pentru anularea certificatului am fost mebru la biserica penticostala elim din piatra neamt si exclus m-am culcat cu o fata apoi se deruleaza acest episod care dupa parerea mea este o razbunare anainte de asta am stat opt ani la Roma cer ajutorul cine ma poate ajuta este rugat sa-mi trimita un email gabrielbranza11@yahoo.com tel 0040757526412 Gabriel Branza 23.11.1984

  RăspundețiȘtergere
 4. Am uitat sa le adaug (boli psiho), la articolul despre boli inventate.

  RăspundețiȘtergere

A comenta pe acest blog este un privilegiu, nu un drept.
Referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discutii.
Vă mulțumim!

gif-850x250

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...