Ieşirea Din MATRIX: PĂMÂNTENII - Cele Mai Crude Creaturi

miercuri, 5 noiembrie 2008

PĂMÂNTENII - Cele Mai Crude Creaturi

EARTHLINGS (2003)

"EARTHLINGS este un documentar de lung metraj despre dependenta absoluta a umanitatii fata de animale ( pentru companie, mancare, imbracaminte, si cercetare stiintifica) dar ilustreaza in acelasi timp totala nostra lipsa de respect pentru asa zisii “furnizori ne-umani”. Filmul este povestit de catre Joaquin Phoenix (GLADIATORUL), nominalizat la premiile Oscar, iar coloana sonora este asigurata de catre Moby, artistul castigator al discului de platina.
Studiind in profunzime pet shopurile, crescatoriile de pui si adaposturile de animale, precum si fermele – uzine, afacerile cu piele si blana, industriile sportului si distractiei, si in final profesiile medicale si stiintifice, EARTHLINGS foloseste camere ascunse si filmari care nu au fost niciodata aratate pana acum pentru a realiza cronicile de zi cu zi ale unora dintre cele mai mari industrii din lume, care se bazeaza in intregime pe animale pentru a obtine profit. Puternic, provocator si dand nastere la intebari, EARTHLINGS este de departe cel mai cuprinzator documentar produs vreodata despre corelatia dintre natura, animale, si interesele economice umane. Exista multe filme bune despre drepturile animalelor, dar acesta transcede scenariul. EARTHLINGS necesita sa fie vazut. Recomandat cu caldura!" - comentariu preluat de pe EcoMagazin.

FELICTĂRI ECOMAGAZIN!!

ATENŢIE! IMAGINIILE SUNT ŞOCANTE!
Dacă suferiţi cu inima nu vă uitaţi!


VEDEŢI FILMUL TRADUS AICI LINK 1 SAU AICI - LINK 2 SAU AICI - LINK 3
(cu subtitrare în limba română)



Un alt minidocumentar netradus care vine ca o completare la acest documentar poate fi găsit aici
(el se numeste The truth About Meat Industry - Adevărul despre industria cărnii).

INFORMATIE DE ULTIMA ORA:

Un articol preluat de pe VENDEICT'S WEBLOG

RUŞINE INSULELOR FEROE!!!

Chiar in momentul asta am primit un mail in care mi se cerea sa il raspandesc si listei mele de cunoscuti!Am crezut ca e un alt spam de la “oameni de afaceri” !Eh….uitandu-ma mai atent am descoperit niste imagini si cuvinte de nedescris … trist dar adevarat :( 


Desi pare incredibil, anual, acest masacru brutal si sangeros se petrece in Insulele Feroe, care au apartinut Danemarcei. Danemarca, o tara care se presupune a fi civilizata. Prea putine persoane din lume au cunostinta de acest eveniment oribil si lipsit de sensibilitate, care se repeta an de an. Acest crunt masacru este opera unor tineri care participa la el pentru a demonstra ca au devenit adulti (!!). Este absolut incredibil ca nu se poate face nimic pentru ca aceasta barbarie sa inceteze. O barbarie savarsita impotriva lui “Calderon”, un delfin extrem de inteligent, care obisnuieste sa se apropie de oameni din curiozitate. Trimiteti acest mesaj tuturor cunostintelor!

RUSINE INSULELOR FEROE!
Ce mai…neindoielnic, cel mai rau din animalele de pe planeta este omul!!! "

MI-E RUŞINE CĂ TRĂIESC PE ACEST PĂMÂNT.

Filmul EARTHLINGS este OPEN SOURCE şi poate fi downloadat, distribuit, vizionat oriunde la orice televiziune sau cinematograf. Îl puteţi descărca în calitate bună, de pe siteul freedocumentaries.org sau de pe siteul cu torrente ALFASCENE.

3 comentarii:

  1. Excelent siteul tau. Bravo, bravo, bravo!
    A meritatat sa stai noaptea sa traduci. Ai facut o treaba folositoare pe care nu si-a asumat-o nimeni.

    Si paginile tale arata bine...

    Spor mai departe! Cu tine avem ce vedea in iarna asta, vorba unei prietene!
    Camelia Patrascanu

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru aprecieri ...
    Eu am facut o invitatie la tradus si aici pe blog dar si pe alte forumuri si in alte locuri si au raspuns cativa ... din fericire au mai fost si altii care au tradus astfel de lucruri ... unii au colaborat cu mine, altora le-am sugerat ce sa traduca si le-am dat subtitrarile intr-o limba sau alta, alti au tradus ca si mine, din suflet si le mulktumesc chiar daca nu-i cunosc ... Am tradus si eu o mica parte din aceste documentare (vezi lista Documentarelor Cu Subtitrare (pe scurt) si inca mai traduc. Ne-ar prinde bine tuturor daca s-ar mai baga si altii la tradus. Vor mai veni o multime altele. O sa aveti ce vedea pentru mult timp de acum inainte ;)
    Sunteti Camelia Patrascanu de aici http://stiri.rol.ro/content/view/116460/2/ ? Daca da, cred ca v-am vazut pe la Oreste. Nu? Sunteti printre putinele astroloage cu bun simt, cu o sensibilitate deosebita, cu o viziune profunda, elevata si echilibrata. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. am vazut earthlings de vreo 2,3 luni.m-a cuprins un sentiment de furie..cat de primitivi suntem la minte.eu sunt vegetarian de vreo 6 luni..desi mai incercasem de mai multi ani.
    intr-o buna zi toti vor fi vegetarieni..va fi o miscare mare in acest sens in urmatorii 5-10 ani in Romania si nu numai.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...