Ieşirea Din MATRIX: ZEITGEIST I + Bonus

vineri, 28 noiembrie 2008

ZEITGEIST I + Bonus

ZEITGEIST I (2007)
- SPIRITUL TIMPULUI


Documentarul a mai fost pus în lista DOCUMENTARELOR TRADUSE (cu descriere), dar era mai greu accesibil, aşa că l-am scos în faţă într-un articol separat.

Partea a II a a acestui documentar, ZEITGEIST II - Addendum (2008) poate fi vizionată aici.

Toate filmele ZEITGEIST pot fi vizionate AICI.

"Zeitgeist I, produs de Peter Joseph, a fost creat ca o exprimare filmica nonprofit pentru a inspira pe oameni sa priveasca lumea dintr-o perspectiva mai critica si pentru a intelege ca deseori lucrurile sunt diferite de cum par pentru cea mai mare parte a populatiei. Speranta mea este ca oamenii nu vor lua ce este spus in acest film ca fiind adevarul, ci il vor afla singuri, pentru ca adevarul nu este spus, este realizat. 

Zeitgeist I pledeaza pentru demitificarea lumii in care traim.

Ce pot avea in comun religia, razboiul si banii? Conform acestui documentar, care timp de doua ore aduce o multime de argumente in sprijinul teoriei pe care o sustine, numitorul comun este incercarea de manipulare a populatiei la nivel mondial.
" Cu cat investigam mai mult despre ceea ce credem ca intelegem, care ne este originea, ceea ce credem ca facem, cu atat mai mult ne dam seama ca suntem mintiti. Suntem mintiti de fiecare autoritate. Ce va face sa credeti, chiar si pentru un minut, ca autoritatea religioasa este singura care niciodata nu a fost atinsa?

Institutiile religioase de pe lumea asta se afla la fundul mocirlei. Institutiile religioase ale acestei lumi au fost puse acolo de aceiasi oameni care v-au dat guvernul, educatia voastra pervertita, care v-au dat cartelurile bancare internationale.

Si asta pentru ca stapanii nostri nu dau doi bani pe voi sau pe familiile voastre. Lor nu le pasa decat de ceea ce le-a pasat dintotdeauna, si anume sa controleze lumea asta blestemata. Am fost indepartati de adevar si de prezenta divina din Univers pe care oamenii au numit-o “Dumnezeu”.

Nu stiu ce este Dumnezeu, dar stiu ce nu este. Si daca nu sunteti si pana cand nu sunteti pregatiti sa priviti intregul adevar, oricare ar fi acesta, indiferent la cine ar conduce, chiar daca vreti sa va faceti ca nu vedeti sau vreti sa faceti ce vreti, atunci, undeva pe drum, veti descoperi… ca v-ati jucat cu Justitia Divina.

Pe masura ce veti invata mai mult, pe masura ce veti intelege cum stau lucrurile, cu cat ele devin mai evidente, veti incepe sa vedeti minciuni pretutindeni. Trebuie sa cunoasteti adevarul, sa-l cautati, pentru ca adevarul va va elibera.

“Cred ca a fost dificil pentru cei care au luat autoritatea drept adevar mai degraba decat adevarul ca autoritate.”

G. Massey, Egiptolog

Un fragment preluat din film :

"Trebuie sa va spun adevarul, oameni buni! Trebuie sa va spun adevarul.

Cand vine vorba de abureala, cea mai mare abureala a timpurilor, trebuie sa aveti in vedere campionul promisiunilor false si al pretentiilor exagerate din toate timpurile. Religia. Ganditi-va numai! Religia a convins, realmente, oamenii ca exista un om invizibil, traind in cer, care vede tot ce faci, in fiecare minut al fiecarei zile. Iar omul invizibil are si o lista speciala cu 10 lucruri pe care nu vrea ca tu sa le faci.

Si daca faci unul din aceste zece lucruri, el are un loc special, plin de foc si fum, un loc al torturii si spaimei unde te va trimite sa traiesti si sa suferi, sa arzi, sa te sufoci, sa tipi si sa plangi vesnic pana la sfarsitul timpurilor… Dar el te iubeste!

Te iubeste. Te iubeste si are nevoie de bani. Intodeauna are nevoie de bani! Este atotputernic, este perfect, atoatestiutor si intelept. Totusi, nu se poate descurca cu banii! Religia inghite miliarde de dolari, nu plateste taxe si mereu are nevoie de inca putin. ” - articol preluat in intregime de pe DEPINDE DE NOI.ro ( de aici ). Pe siteul lor este pus insa filmul Esoteric Agenda în loc de Zeitgeist (din greseala).

Vezi Filmul tradus, AICI 

Filmul ZEITGEIST, The Movie - Documentar Tradus from Energia Constiintei on Vimeo


Personal mi-am exprimat părerea despre acest film şi despre partea a II -a a documentarului (Addendum) la comentariul celei de-a doua părţi pe care l-am publicat AICI.

Vezi comentariul meu aici.

Cei care sunt deranjaţi de aspectul cu religia din prima parte a documentarului, pot da mai departe măcar partea a III a documentarului, care este plină de adevăr. Vezi mai jos partea a III-a a documentarului Zeitgeist I (2007).

ZEITGEIST I
(partea a 3-a din film extrasă)

Don't Mind the Men Behind the Curtain
Nu Luaţi În Seamă Oamenii din Culise
- Viitoarea criza financiara


- comentariu preluat de pe siteul Depinde De Noi.

"Un documentar despre fundamentul corupt al finantelor, despre credit ca metoda de transformare a oamenilor in sclavi, despre istoricul crizelor financiare si despre scenariul viitoarei crize financiare, semn al loviturii de stat masonice planetare, prin care se doreste disparitia totala a banilor de hartie si inrobirea intregii populatii a lumii.

In secolul trecut au fost provocate mai multe astfel de "crize" prin manipularea burselor si a masei monetare. Elemente din acest scenariu se regasesc si in "Protocoalele secrete ale maeştrilor francmasoni" un document care stabileste in prealabil desfasurarea evenimentelor importante (dezastruoase sau criminale) ale secolului trecut, ca etape ale planului de dominare a lumii, întocmite de conducătorii francmasoneriei mondiale cu ocazia marelui congres secret francmasonic de la Basel, Elveţia, din anul 1897.

Ce putem sa adaugam? Va fi sau nu o noua criza financiara? Cursul evenimentelor ne fac sa credem ca da. Cei preveniti vor avea o sansa in plus daca se va intampla. Speram in acelasi timp ca aceste evenimente se vor putea evita.

Speram ca oamenii se vor trezi la timp pentru a dejuca planurile ocultei planetare.
Dar aceasta DEPINDE DE FIECARE DINTRE NOI!
Vizionati AICI FRAGMENTUL.

În ceea ce priveşte prima parte a acestui film , se pare că este o parte de adevăr, o parte minciună sau date greşite. Se pare că într-adevăr ziua naşterii lui Iisus nu a fost 25 Dec. , această dată fiind una de sorginte precreştină, care are legătură cu Zeii solari adorati în alte religii din atichitate, dar asta nu înseamnă că personajul numit Iisus nu a existat. Noi credem ca a existat o fiinta extrem de evoluata spiritual cu numele asta, însa povestea lui a fost manipulata si aranjata in "scripturile oficiale" conform intereselor politice de-a lungul vremurilor, si astfel incat sa corespunda si viziuniilor religiilor pre-crestine (in special celei egiptene) pagâne, si astfel s-a facut un melanj de credinte acceptabile de ambele parti, s-a facut un compromis urias.

Deci credem ca imaginea lui Iisus este una fabricata, artificala, intangibila, fara legatura cu realitatea. Iisus din Evangheliile apocrife, in special cea eseniana, este cu totul alt personaj, mult mai viu, mai aproape de om si mai de inteles si ofera speranta omului de rand ca si el poate fi ca Iisus, ceea ce este de neacceptat in credintele actuale ale bisericii.

Cert este că CEVA PUTE RĂU DE TOT în legătură cu Biblia şi credinţele oficiale!

În spirjinul ideei că Iisus s-a născut totuşi la altă dată decât cea oficială vine un fragment dintr-un documentar de la TVR Cultural.

Iată cele 2 fragmente:
 

De asemenea puteți viziona în completare, documentarul 

Zeitgeist - Erori de Istoria si Filozofia Religiilor


Filmul este OPEN SOURCE si poate fi downloadat, distribuit, vizionat oriunde la orice televiziune sau cinematograf.

Un comentariu:

  1. Nu imi vine sa cred cat este de interesant acect site si pana acum doar la acest documentar care explica anumite mituri biblice din 19 milioane de romani.. sa zicem 3 au acces la internet.Din aceste 3 milioane acesta esti singurul comentariu pe care il cititi in momentul de fata..Va rog pe toti cei care cititi acest mesaj.IMPLICATI-VA !

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...