Ieşirea Din MATRIX: Cea mai fabuloasă emisiune TV - Partea a II-a (10.11.2008)

luni, 10 noiembrie 2008

Cea mai fabuloasă emisiune TV - Partea a II-a (10.11.2008)

Cea mai fabuloasă emisiune TV
- Partea a II-a (OTV)

Eu nu mai agreez televiziunea OTV de multă vreme. Mi se pare de un ţopârlănism şi un prost gust dezgustător. Subiectul Elodia şi zecile de ţaţe şi manelişti care apar pe acolo, ţigănia generalizată, scandalurile super analizate şi răsanalizate mi se par adeseori de o imbecilitate fără seamăn. OTV-ul a devenit ceea ce răuvoitorii tot spuneau despre ea înainte de a fi aşa: o televiziune de garsonieră, ZERO TV, Televiziunea Maneliştilor, şamd. Nu a fost aşa mereu OTV-ul. Înainte de a fi închisă şi imediat după ce au revenit pe sticlă aveau emisiuni foarte bune, invitaţi de soi şi simţeam că mă regăsesc acolo, era o televiziune a poporului (invitaţii cei mai de apreciat au fost preluaţi în timp de alte televiziuni (invitaţi de genul: Emil Streinu, Lucian Iordănescu, Vasile Rudan, Ion Hobana, Pavel Coruţ şi mulţi alţii) în special de Oreste în emisiunea sa, CODUL LUI ORESTE ... practic a luat spuma OTV-ului si audienta lor si bine le-a facut ... bravo Oreste). De vreo 2-3 ani încoace s-a dus rău de tot la fund şi îmi pare rău că această emisiune a apărut la acestă televiziune în aceste momente de profund dispreţ naţional faţă de ea. În ciuda părerii proaste pe care o am despre OTV nu am ce face decât să-i fac un pic de reclamă, deoarece în mijlocul emisiunilor mocirloase apar din când în când nişte nuferi strălucitori, care fac un contrast izbitor cu restul. Aşa au fost aceste emisiuni.
Mulţi m-au rugat să pun emisiunea de care am vorbit aici pe blog pe 3 noiembrie.
Aşa cum am mai spus puteţi să vedeţi şi voi şi să înregistraţi emisiunile folosind programul de la pbxtelecom.ro . Ceea ce este super, este că se poate înregistra orice a fost la Tv în ultimile 7 zile (cei care au conceput programul acesta înregistrează pentru noi acele 28 de programe 24/24, 7/7). Nu mai scăpaţi emisiunea favorită şi în plus o puteţi înregistra!
Cu toate astea nu m-am aşteptat să o faceţi aşa că am făcut-o eu şi am şi urcat emisiunea pe google. Emisiunea a fost foarte mult bruiată şi adeseori imaginile nu se văd cum trebuie.
Filmele Zeitgeist I şi II (Addendum) le-am postat şi eu pe blog şi în curând o să mai pun şi Loose Change Second Edition şi 911 Mysteries, din care s-au luat fragmente în emisiunea lui Dan Diaconescu. Nu am avut timp să stau să editez toate cele peste 14 - 15 ore de emisiune acumulata in cele 2 zile, sa scot reclamele samd. Treceti peste ele.
Pentru mine, cel mai importante au fost comentariile colaterale .... in sfarsit cineva are curajul sa spuna lucrurilor pe nume.
Sigur, suntem in campanie electorala si eu nu l-as vota pe masonul Prigoana doar pentru atata lucru. Vreau sa-l vad ca se zbate mai mult ca sa promoveze astfel de informatii. Vreau sa vad ca si dupa campanie continua sa fie la fel de incisiv si poate, in timp, sa ma convinga ca el chiar vrea binele acestei lumi. Vreau sa vad ca intr-adevar este cine spune ca este. Aşa că nu-i fac nici o campanie electorală lui Prigoană cum m-au acuzat unii . Am spus ce cred şi în precedentul articol şi în comentariul la Zeitgeist II.
Un articol interesant care analizează aceste emisiuni de la OTV poate fi citit aici pe blogul ... In the eye of the beholder.

În timpul emisiunii am trimis mai multe întrebări prin email. Unele o să le auziţi rostite, altele nu in intregime şi o să auziţi şi răspunsurile. Iată şi întrebările mele:

"1)Despre cladirea 7 de la World Trade Center, Larry Silverstein proprietarul, spune intr-un interviu ca a fost nevoit sa spuna 'pull it', adica sa fie demolată (pull it se spune atunci cand demolezi controlat o cladire). WTC 7 a fost demolata controlat ... asa sa si vazut ... la fel si WTC 1 si 2. O demolare controlata este pregatita cu saptamani inainte. Cine a avut timp sa se bage in cladirea WTC 7 in acele clipe sa asheze explozibilii in ziua aceea?
Ca o curiozitate, în acea perioada la Discoevry Channel se dadeau multe emisiuni despre demolari prin explozii controlate ... sa fie oare o coincidenta?
Interviul il puteti viziona aici http://www.youtube.com/watch?v=7WYdAJQV100
2) Domnule Prigoana, INFORMATIILE DE GENUL ACESTA CIRCULA DE ANI DE ZILE PE NET. Pareti foarte pregatit sa vorbiti despre aceste documentare. Nu cred ca ati aflat aceste lucruri doar de curand. De ce nu ati vorbit despre aceste lucruri mai demult? De ce doar inainte de alegeri? Lucrurile de genul acesta depasesc interesele personale, transcend interesele meschine ale unui individ sau altul, ale unui partid sau altul, ale unei tari sau alteia chiar ... sunt probleme globale, planetare. Ati aparut la TV de multe ori ... puteati sa spuneti chestiile astea mai demult. (doar pana aici a fost citita intrebarea ... nu s-a mai revenit asupra ei in emisiune) Stiu ca e mai bine mai tarziu decat niciodata, dar totusi e cam nesimtita faza. E cam de porc asa. Nu ne pacaliti. Cred ca doriti sa atrageti la vot oamenii indecisi, care sunt cei mai multi dintre noi, oameni care credem in ceea ce spuneti acum , cu ocazia difuzarii acestor documentare, oameni ca noi, care nu mai credem in sistem. Este foarte bine ca se spun informatiile astea in sfarsit ... si poate ar fi cazul sa-i convingeti si pe sefii dvs din partid de aceste adevaruri. Chiar si pe sheful vostru suprem Basescu. De ce nu are şi Băsescu o atitudine aşa de curajoasă ca dvs.? Nu e el şeful dvs.? Să iasă şi el în faţă să spună poporului adevărul. De ce nimeni din PD-L nu a spus niciodata nimic despre aceste lucruri si au tacut mâlc ca laşii şi pupincuristii greţosi ce sunt, majoritatea dintre ei. Mai bine v-ati separa de PD-L si de masonerie si ati candida ca independent. Altfel lumea nu va va crede cu adevarat. Eu nu va pot vota stiind ca sunteti aservit intereselor unui partid si ale masoneriei. Transcendeti separatismul politic, separatismul individualismului egotic, separatismul masonic (ei se simt superiori, o elita separata de restul prostimii neinititate). Vedeti ceea ce e bun in toate partidele, in toti oamenii si actionati ca atare. Noi suntem cu totii una, un singur organism in simbioza cu tot ceea ce exista. Stiu ca lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Sa fiti dvs un lup de exceptie care-si va pastra aceasta atitudine adevarata si dupa alegeri? E nevoie de mai mult de atat. Nu pot sa cred ca v-ati schimbat peste noapte.
3) Cred ca emisiunile de ieri si de astazi cu Silviu Prigoana, inclusiv documentarele, sunt cele mai importante evenimente mediatice din Romania ultimilor ani. Va rugam sa inregistrati aceste emisiuni si sa le puneti undeva unde sa fie accesate de toata lumea oricand, sa se raspndeasca mesajul. Nu au vazut toti aceste emisiuni si vreau sa dau mai departe. Punti-le pe googlevideo sau undeva pe serverul siteului OTV intr-o arhiva ceva. Cred ca este important pentru noi si lumea in care traim.
Multumim frumos!
Mergeti pe calea asta pana la capat.
Pe blogul IESIREA DIN MATRIX (www.fymaaa.blogspot.com) sunt mai multe documentare cu traducere, documentare de genul acestora prezentate de Silviu Prigoana ... Unele sunt Open Source altele nu ... se merita sa le studiati sa vedeti ce si cum."

Răspunsurile la aceste aproape toate din aceste întrebări le găsiţi în emisiuni.

Pana la urma am inregistrat chiar eu aceste emisiuni si le-am pus eu aici asa cum trebuie, complete, cu tot cu comentarii, nu numai filmele pe care le-am pus si eu pe blog, mai demult, cu tot cu subtitrare.


VEZI AICI EMISIUNEA DIN 3, 4 NOIEMBRIE 2008:

Partea întâi - de la 20.45 aproximativ, la 21.00


PARTEA a II-a - 21.00 - 22.00


PARTEA a III-a - 22.00 -23.00


PARTEA a IV-a - 23.00 - 0.00


PARTEA a V-a - 0.00 - 01.00

PARTEA a VI-a - 01.00 - 02.00


PARTEA a VII-a - 02.00 - 03.00


PARTEA a VIII-a - 03.00 - 04.00


PARTEA a IX-a - 04.00 - 05.00
(emisiunea durează până pe la ora 4.30 când intră în scenă Viorel Pop, clarvăzătorul ... nu am mai stat să editez să scot finalul)


VEZI AICI EMISIUNEA DIN 5 NOIEMBRIE 2008
(lipsesc doar vreo 5 minute din prima parte a emisiunii, deoarece a inceput aprox. la 12.55 - nu am mai luat si fragmentul ala):

PARTEA I - 01.00 - 02.00



PARTEA a II-a - 02.00 - 03.00


PARTEA a III-a - 03.00 - 04.00


PARTEA a IV-a - 04.00 - 05.00
(aici Dan Diaconescu citeşte un mesaj trimis de mine şi spune pe post numele blogului meu IEŞIREA DIN MATRIX la minutul 27.46) ... la ora aia nu cred că se mai uita nimeni la TV dar tot e ceva ... nu? Hehehe ...


PARTEA a V-a - 05.00 - 06.00
(este doar un fragment deoarece emisiunea a fost bruiată la greu şi nu avea sens să păstrez purecii şi dungile de pe ecran)


PARTEA a VI-a - 06.00 - 07.00
(emisiunea durează practic până la 6.30, după aia începând teleshopingul, dar nu am mai stat să scot şi asta ...vă opriţi voi din vizionat când e cazul).


ACTUALIZARE (29.06.2010)

O parere a avocatului Rapcea la care subscriem in proportie de 95% - Noi nu ne uitam la OTV fascinati de uratul de acolo!
Preluat de pe http://rapcea.ro/

"AZI LA OTV, maine in toata tara!


"Mărturisesc sincer că nu eram un fan OTV. Nu eram nici măcar un simpatizant al lui Dan Diaconescu. Mă intriga şi mă amuza atmosfera de kitch, de post tv făcut pe genunchi, în grabă, cu decoruri ieftine, cu ecranul plin de anunţuri bilistrucizante, care frizau absurdul. Cel mult mă uitam la OTV atunci când voiam să râd de stupiditatea şi prostia omenească, când voiam să gust o doză bună, sănătoasă de umor neaoş mai mult sau mai puţin involuntar, datorită invitaţilor din emisiuni sau formatului acestora. OTV-ul nu seamănă cu nimic făcut până acum în televiziune. Este un hibrid hidos între un post de radio pirat şi o tribună publică, unde fiecare poate veni să urle la lume ceea ce doreşte. Recunosc că mă fascinau absurdul de situaţie, incultura şi prostia, găseam în mine acea satisfacţie secretă a superiorităţii intelectualului, pus faţă în faţă cu „pulimea” rău vorbitoare de limbă română, spumoasă în umorul ei involuntar, de situaţie, care oferă un circ perpetuu, care îţi crează sentimentul că mai jos de atât nu se poate merge. Îl uram în sinea mea pe Dan Diaconescu pentru dejecţiile pe care le revarsă în casele românilor de pe ecranele televizoarelor, şi mă uram în egală măsură pe mine însumi pentru curiozitatea morbidă care mă împiedica să schimb postul sau să mă duc la culcare. Această fascinaţie a urâtului, a prostiei omeneşti, pe care o exercită asupra noastră, a tuturor celor care au bunul simţ să o recunoască, m-a urmărit multă vreme, cu vârfurile de intensitate cunoscute (oare cine nu a auzit de Elodia, Magda Cimac, Tolea, Nichita, Ogică şi alţii…). Este un sentiment similar cu cel trăit de ascultătorul cult de manele, care n-ar recunoaşte nici să-l pici cu ceară – într-un mediu educat – că ascultă aşa ceva, dar care după o sticlă de băutură, în club, dă dedicaţie şi grohăie la unison cu Guţă. Un secret la fel de intim ca onanismul sub pătură, pe întuneric, în adolescenţă. Românii se împart în două categorii: cei care se uită la OTV şi cei care nu recunosc că o fac. Inclusiv rivalii OTV-ului. Percepând pericolul reprezentat de neaoşul fenomen otevist, aceşti rivali au încercat să copieze, să duplice DOAR ideea de circ social, cumpărând francizele unor emisiuni inventate în vest, de genul „fata lu` tata” şi „trădaţi în dragoste”, jalnice paleative ce încearcă să rescrie realitatea după scenarii previzibile, prost (şi pervers) concepute, cu actori de ocazie, gata să îşi vândă imaginea şi onorabilitatea pentru 300 de lei. Abia atunci am cunoscut adevaratul gust amar al dezgustului. Dezgustat nu de scenariile aberante, halucinante propuse de producători, ci de intenţia din spatele acestora, de prostituţia unor oameni sărmani, care sunt dispuşi să joace roluri mizerabile pentru câţiva firfirei. Când vorbesc de intenţia producătorilor, mă refer la perversitatea acestora, la ura lor faţă de români, la lipsa lor de iubire pentru cei care le „gustă” producţiile. Pentru că intenţia aparentă a acestor cu adevărat dejecţii, este aceea de a specula un aparent ridicol şi senzaţional comic de situaţie, de a ne râde de prostia unor semeni de-ai noştri. Fără a avea curajul să prezinte ROMÂNUL aşa cum este, cu bune şi cu rele, ci venind cu reţete de-a gata, cu măşti hidoase prin care vor să ne arate realitatea LOR. Urmărind lucid scenariile propuse, jucate cu stângăcie sau relativ talent de unii dintre protagonişti, nu se poate să nu remarci un pericol perfid ce atentează la fiinţa morală a comunităţii: se caută aducerea în sfera firescului, normalului, a unor comportamente şi „valori”, ce sunt blamabile în mod firesc, dar care astfel, ajung în vieţile noastre şi ne erodează încet încet rezistenţa morală la rău şi perversitate.
Spre deosebire de aceşti plagiatori ordinari ai REALITĂŢII, Dan Diaconescu are un merit. MARE. Are încredere în geniul acestui popor. Permite fiecăruia să se manifeste în adevărata lui lumină, frizând sublimul, ridicolul, absurdul, trecându-ne pe noi, privitorii, prin toată paleta de trăiri şi intensităţi ale emoţiei omeneşti, făcându-ne să exclamăm „Ăştia suntem noi, românii !!!” În acel moment am vrut să aflu cine este cu adevărat Dan Diaconescu. Ce urmăreşte acest om, cu figură de şoricel grizonat prematur, cu voce cântată, monotonă şi adormitoare, capabil să prezinte serios cele mai mari inepţii cu aceeaşi mutră imperturbabilă cu care l-a prezentat în studio pe Preşedintele în funcţie al României, Traian Băsescu !?
Am descoperit un tip inteligent, cu o voinţă de fier, care s-a lansat în presă de la începuturile ei libere, fără un chior în buzunare. D.D. este un fenomen în sine, iar originalitatea lui (dacă aş spune geniu, l-aş urca pe soclul de unde vor să-l dea unii jos pe Caragiale în Piaţa Universităţii…) îşi regăseşte măsura doar în declaraţia lui stupefiantă, de la mutarea sediului OTV din Piaţa Romană în noul sediu: „Încă nu aţi văzut nimic. OTV-ul abia acum începe… voi cumpăra celelalte posturi de televiziune concurente şi voi face din ele OTV 1, OTV 2, etc.
Dintr-un post de apartament, OTV a devenit Televiziunea Poporului. Astăzi, OTV-ul, cu personajul său mesianic, Dan Diaconescu, centralizează speranţa de mai bine a unei imense mase de români necăjiţi, înşelaţi în aşteptări de toată clasa politică.
Discutam amuzat cu un amic, deunăzi, că în 2004 am avut ocazia să contribui la eliberarea din arest a „Gurului sexului”, Gregorian Bivolaru, iar zilele trecute am avut privilegiul să contribui la punerea în libertate al „Gurului televiziunii”, Dan Diaconescu.
Sunt prea lucid să sper că mai este posibil un nou miracol pe scena politicii. Deja văd vulturii negrii ai profitorismului planând lacomi deasupra embrionarului partid al poporului. Deja o mulţime de ratangii ai politicii, cârtiţe şi gropari de profesie se înghesuie, avizi de putere, de imagine, să preia, să deturneze acest vis frumos al lui Dan Diaconescu. Aşa cum îmi mărturisea în arest, Dan Diaconescu este singur în acest proiect îndrăzneţ. Dar are vizionarismul şi siguranţa celui ce se simte condus de Destin către împlinirea Planului ce i-a fost hărăzit. Are flerul şi hotărârea necesare reuşitei, simplitatea în exprimare care îl face accesibil tuturor. Proiectul său politic, aparent populist, se bazează pe calculele reci, economice, ale unui gospodar obişnuit să calculeze cu hârtia şi creionul în mână, buna chivernisire a afacerii lui. Ştie ce poate face din România, dacă va ajunge să o gospodărescă. Ştie care îi sunt resursele şi cine sunt spoliatorii averii publice.
Totul ţine de maturitatea noastră ca popor. Se spune că fiecare popor are conducătorii pe care şi-i merită. Oare vom fi pe măsura acestei şanse pe care astăzi Destinul ne-a scos-o în cale ? Vom fi în stare să păstrăm calea de mijloc, de a nu ceda tentaţiei egoismului şi interesului personal, de a ne implica într-un proiect politic care îi va lăsa pe tuşă pe actualii politicieni, dacă va reuşi ?!
Pentru ca Dan Diaconescu să poată reuşi, nu are nevoie doar de votanţi. Are nevoie de cei mai buni dintre noi, de cei mai sinceri şi mai curaţi dintre români. Se vor mai găsi oare români care să vină alături de D.D., care să renunţe (măcar pentru o perioadă de timp) la interesul lor personal, pentru interesul general al românilor ?! Vor rezista aceşti oameni tentaţiei puterii ?! Va rămâne D.D. acelaşi după ce va ajunge sus ? Toate acestea sunt întrebări care necesită un răspuns din partea fiecăruia dintre noi. Nu mai putem aştepta la nesfârşit să vină alţii să se implice, să facă ce e mai bine pentru noi. Pentru că deja se adună, se organizează acel nor de muşte politicianiste, rău mirositoare, acei traseişti politici, pescuitori în apele tulburi ale politicii dâmboviţene, gata să năpădească trupul firav curat al încă ne-născutului partid. Cine va ţine cu responsabilitate, pliciul de muşte, cu care să alunge aceşti intruşi care otrăvesc şi distrug tot ce ating ?"

3 comentarii:

  1. am si eu o intrebare? ce te face sa crezi ca difuzare pe un canal precum OTV va destepta pe vreo cineva? o schimbare daca e sa vina va veni de la tineri nu de la toate babele si mosnegii care probabil au gasit total neinteresant acel film ..

    RăspundețiȘtergere
  2. Zauuu!!!! Serios vorbesti Anonimule! Ce te face sa crezi ca tu nu o sa ajungi "mosneag", respectiv "babuta"??? Vorbesti in dodii, baiatu'!!! Cred ca nu ai ce scrie, sau neuronul tau saracuu...Bai, o tara care nu-si respecta batranii, aia e o tara pierduta!!! Asta sa stii...si cu asta nu-mi mai pierd timpul...

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...