Ieşirea Din MATRIX: ILLUMINAŢII - Îngeri şi Demoni Revelaţi (8.11.2008)

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

sâmbătă, 8 noiembrie 2008

ILLUMINAŢII - Îngeri şi Demoni Revelaţi (8.11.2008)

ANGELS AND DEMONS REVEALED (2004)

"Teoreticienii conspiraţiei" au vorbit de multă vreme despre Illuminaţi, spunând că aceasta este o societate secretă, ce are legături cu Francmasonii, care au fost puterea din culise pentru multe dintre cele mai importante şi aparent haotice evenimente din ultimile 3 secole. Însă au existat puţine dovezi concrete ale Illuminaţilor, organizaţie care a apărut la sfârşitul secolului 17. Am mai vorbit despre Illuminaţi pe acest blog (vezi Illuminaţii 1 si 2, 911 - The Great Illusion si altele aflate in categoria DOCUMENATRE CU SUBTITRĂRI - cu descriere). O istorie bine spusă mai poate fi citită în articolul "Iluminaţii din Bavaria Şi Testamentul lor Diabolic" din yogaesoteric.net.
Acest documentar încearcă să demonstreze nu numai că acest grup există ci şi că plănuiesc un asalt devastator asupra lumii. "Îngeri şi demoni revelaţi" prezintă dovezi prin care se arată că Illuminaţii sunt implicaţi într-un complot la scară mondială împotriva Vaticanului şi a Bisericii Catolice şi au conceput arme neobişnuite în tentativa lor de a controla guvernele lumii.
Un comentaiu ~ Mark Deming, All Movie Guide
Personal, cred că Vaticanul şi Biserica Catolică sunt deja instrumentele Illuminaţilor, acestea fiind unul dintre giganticile braţe ale caracatiţei manipulării oculte mondiale. În arhivele secrete ale Vaticanului se află multe informaţii şi descoperiri care ar putea schimba soarta acestei lumi în bine. Dar nu se doreşte asta. Până la Dumnezeu ne mănâncă "sfinţii" (pe drum).


VEZI FILMUL TRADUS, AICI - LINK 1:
(cu subtitrare în limba română, cu diacritice - îţi mulţumesc kprice pt această titrare)
SAU AICI - LINK 2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

A comenta pe acest blog este un privilegiu, nu un drept.
Referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discutii.
Vă mulțumim!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...