sâmbătă, 22 noiembrie 2008

ADEVARUL REVOLTATOR DESPRE 11 SEPT. 2001 (22.11.2008)

CONFRONTING THE EVIDENCE :
Call To Reopen The 911 Investigation (2005)

CONFRUNTÂND EVDIENŢA (dovezile, certitudinea) :
O chemare La Redeschiderea Investigaţiei Legată de 11 Septembrie 2001


Din când în când am să vă mai stresez cu câte un documentar despre 11 septembrie 2001, până o să le termin pe cele traduse deja. Pe celelate puse de mine pe blog pe acestă temă le puteţi viziona în categoria 11 Septembrie 2001. Nu mai sunt multe traduse, deşi există zeci pe această temă, în special contra versiunii oficiale, netraduse. Cred însă că sunt suficiente şi astea care există în limba română pentru ca orice oligofren să înţeleagă care-i treaba.
Este un documentar inregistrat de la OTV despre 11 septembrie 2001, fiind difuzat în data de 30.05.2005 dacă mai ţin minte bine, în care se dezvaluie, înca odata, groteasca minciuna perpetuata de guverne si mass media.
Din pacate am inregistrat doar 105 minute din cele 160 de minute ale filmului, dar cred ca sunt suficiente să înţelegem mesajul. Dacă are cineva înregistrarea completă de la OTV a acestui documentar cu subtitrare în limba română îl rog din suflet să-l pună pe googlevideo (şi să mă anunţe şi pe mine ca să-i fac trimitere aici pe blog) sau să mi-l dea mie să-l pun.
Restul de 55 de minute pot fi vizionate în limba engleză tot pe google video, aici (în întregime).
Tot aici mai gasiti si comentariile celebrului Pavel Corut inregistrate tot de la OTV dupa ce s-a difuzat acest documentar si deasemenea niste articole interesante.
Pentru o şi mai bună informare, dacă simţiţi că este necesar, vă recomand urmatoarele articole:

Dedicat celor care inca mai cred in versiunea oficiala .

VEZI FILMUL AICI:
(cu subtitrare în română - prima parte)


 DESCARCARE RAPIDA 

Comentariile de bun simţ ale lui Pavel Coruţ de la OTV, referitoare la acest documentar le puteţi vedea AICI

  

VERSIUNEA COMPLETA A DOCUMENTARULUI AICI - in engleza

Niciun comentariu:

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...