Ieşirea Din MATRIX: ADEVARUL REVOLTATOR DESPRE 11 SEPT. 2001 (22.11.2008)

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

sâmbătă, 22 noiembrie 2008

ADEVARUL REVOLTATOR DESPRE 11 SEPT. 2001 (22.11.2008)

CONFRONTING THE EVIDENCE :
Call To Reopen The 911 Investigation (2005)

CONFRUNTÂND EVDIENŢA (dovezile, certitudinea) :
O chemare La Redeschiderea Investigaţiei Legată de 11 Septembrie 2001


Din când în când am să vă mai stresez cu câte un documentar despre 11 septembrie 2001, până o să le termin pe cele traduse deja. Pe celelate puse de mine pe blog pe acestă temă le puteţi viziona în categoria 11 Septembrie 2001. Nu mai sunt multe traduse, deşi există zeci pe această temă, în special contra versiunii oficiale, netraduse. Cred însă că sunt suficiente şi astea care există în limba română pentru ca orice oligofren să înţeleagă care-i treaba.
Este un documentar inregistrat de la OTV despre 11 septembrie 2001, fiind difuzat în data de 30.05.2005 dacă mai ţin minte bine, în care se dezvaluie, înca odata, groteasca minciuna perpetuata de guverne si mass media.
Din pacate am inregistrat doar 105 minute din cele 160 de minute ale filmului, dar cred ca sunt suficiente să înţelegem mesajul. Dacă are cineva înregistrarea completă de la OTV a acestui documentar cu subtitrare în limba română îl rog din suflet să-l pună pe googlevideo (şi să mă anunţe şi pe mine ca să-i fac trimitere aici pe blog) sau să mi-l dea mie să-l pun.
Restul de 55 de minute pot fi vizionate în limba engleză tot pe google video, aici (în întregime).
Tot aici mai gasiti si comentariile celebrului Pavel Corut inregistrate tot de la OTV dupa ce s-a difuzat acest documentar si deasemenea niste articole interesante.
Pentru o şi mai bună informare, dacă simţiţi că este necesar, vă recomand urmatoarele articole:

Dedicat celor care inca mai cred in versiunea oficiala .

VEZI FILMUL AICI:
(cu subtitrare în română - prima parte)


 DESCARCARE RAPIDA 

Comentariile de bun simţ ale lui Pavel Coruţ de la OTV, referitoare la acest documentar le puteţi vedea AICI

  

VERSIUNEA COMPLETA A DOCUMENTARULUI AICI - in engleza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

A comenta pe acest blog este un privilegiu, nu un drept.
Referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discutii.
Vă mulțumim!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...