Ieşirea Din MATRIX: 11 Septembrie 2001 - Totul La Vedere - Cea mai evidentă conspiraţie!

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

vineri, 7 noiembrie 2008

11 Septembrie 2001 - Totul La Vedere - Cea mai evidentă conspiraţie!

911 IN PLANE SITE (2004)

Unul dintre cele mai de bun simt documentare, din zecile existente pe această temă, care pune la indoiala povestea oficiala despre 11 septembrie 2001. Intrebarile sunt simple, dovezile sunt clare.

Daca mai exista printre voi oameni care inca mai cred versiunea oficiala sunt curios ce raspunsuri mai ofera si la acest documentar care ne arata inca o data, marea flegma in fata pe care puterea oculta mondială, a dat-o lumii intregi, exprimandu-si astfel profundul dispret si lipsa de compasiune fata de oamenire.

Documentarul american reanalizeaza transmisiunile pe care posturile de televiziune CNN, BBC si Fox News le-au facut în 11 septembrie 2001 si, pe baza lor, propune o ipoteza foarte plauzibila asupra acelei zile fatidice: Pentagonul nu a fost lovit de un avion, ci de o racheta, iar avionul care a intrat în turnul sudic al World Trade Center (WTC) era un Boeing 767 militar, nu comercial. Filmul a fost realizat de regizorul William Lewis si de producatorul Dave von Kleist.

Ideea filmului a luat nastere în 2002, când Lewis a intrat în posesia primelor înregistrari si analize care puneau la îndoiala declaratiile oficialitatilor. La sfârsitul anului 2004, cei doi au lansat filmul "911 in Plane Site" care acum face înconjurul lumii si stârneste controverse.

VEZI FILMUL TRADUS , AICI 
(cu subtitrare în limba română, în premieră pe ţară)

3 comentarii:

  1. Probabil filmul este realizat pe principiul surselor de a avut un asemenea succes. Orice informatie este confirmata din trei surse diferite pentru a fi difuzata. Se invata din anul I la jurnalism.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum adica pe principiul surselor? Daca intr-adevar respecta deontologia despre care vorbesti, si cred ca o face, chiar din mai multe surse, cu atat mai mult poate fi considerat ca adevarat ceea ce spun in documentar. Deci nu vad unde-i baiul, daca e vreunul.Sau nu inteleg eu ce ai vrut sa spui.

    RăspundețiȘtergere
  3. informatii stiute in mare de cativa ani. totusi filmul este foarte interesant. se leaga foarte usor ca sens de zeitgeist si manipularea mondiala. concluzia: we are sooooo fucked!

    RăspundețiȘtergere

A comenta pe acest blog este un privilegiu, nu un drept.
Referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discutii.
Vă mulțumim!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...