Ieşirea Din MATRIX: Cea Mai Fabuloasa Emsiune TV! - Partea I (4.11.2008)

marți, 4 noiembrie 2008

Cea Mai Fabuloasa Emsiune TV! - Partea I (4.11.2008)

Actualizare: ACUM LA OTV! (suntem în 5.11.2008 ora 0.55) Secvenţe din 911 Mysteries (2006) - Part I - Demolitions, secvenţe din Zeitgeist Addendum, iar la 1.45 am a început Loose Change second edition.

ANUNŢ IMPORTANT !

Ieri (3 noiembrie 2008) şi acum la ora la care scriu acest articol (3.30 am, 4 noiembrie 2008), au fost date la OTV fragmente din
Zeitgeist 1 si 2 - Addendum (fragmente au fost puse şi pe blogul lui Prigoana cu subtitrare în română - în curând o să pun eu tot filmul) şi s-au spus multe multe lucruri importante ... A fost o emisiune FABULOASĂ şi o sa fac trimiteri pe google la aceasta ea dupa ce o voi edita cât de cât şi o voi urca pe googlevideo (momentan serverele googlevideo au mari probleme ... sper să-şi dea drumul şi să meargă cât de curând ... dacă nu, sper să găsesc alt server să urc emisiunile ... sunt fisiere de 1 ora si de 220 MB). Uitaţi-vă azi (4 oct 2008) la OTV, de la ora 20.00 că or să dea despre 11 septembrie 2001 un documentar. Vor să mai dea şi despre Illuminaţi şi multe altele în viitor. Silviu Prigoană e pus pe dezvăluiri. Oare ce o fi luat ? ... vreau şi eu :) ... aşa curaj la un politician mai rar. Sper să-l ţină starea asta de efervescenţă extraordinară. Spuneţi tuturor să se uite la TV, la OTV astăzi (4noi 2008 de la 8 pm). Până una alta, pe blogul lui Silviu Prigoana sunt puse fragmentele din emisiunile de la OTV.Poate pune dânsul emisiunea din seara asta, dacă eu nu reuşesc.
Pentru cei care nu au TV se pot uita la OTV pe net aici .
Silviu Prigoana e cu PDL-ul. Oare preşedintele Băsescu e la curent cu aceste informaţii? Dacă da, mai rămâne în vigoare axa Washington - Londra - Bucureşti? Cum e domnule Prigoană? La suprafaţă Băsescu îi suflă în fund lui Bush, iar dvs. demascaţi putreziciunea sistemului american şi a sistemului monetar mondial? Cum se împacă chestiile astea? Şi de ce tocmai acum domnule Prigoană? De ce nu aţi spus nimic până acum? Acum dintr-odată înainte de alegeri veniţi cu aceste informaţii? Ele circulă pe net de 10 ani cel puţin ... Aţi avut numeroase apariţii la TV ...puteaţi să faceţi aceste dezvăluiri şi mai devreme. Mi se pare de porc faza asta. Şi de nu are şi Băsescu o atitudine aşa de curajoasă ca dvs.? Nu e el şeful dvs.? Să iasă şi el în faţă să spună poporului adevărul.
Gata cu ipocrizia şi făţărnicia. Gata cu pupincurismele diplomatice. Gata cu minciuna!
Daţi mai departe acest mesaj!

ROMÂNIA TREZEŞTE-TE!

P.S. Puteţi să vedeţi şi voi şi să înregistraţi emisiunile folosind programul de la pbxtelecom.ro . Ceea ce este super, este că se poate înregistra orice a fost la Tv în ultimile 7 zile (cei care au conceput programul acesta înregistrează pentru noi acele 28 de programe 24/24, 7/7). Nu mai scăpaţi emisiunea favorită şi în plus o puteţi înregistra!

3 comentarii:

  1. Stupid... cum sa te trezesti cand cazi in plasa lui prigoana si ii faci campanie electorala?
    din lac in put...
    ori esti super naiv ori ne crezi pe noi naivi.
    iar zeitgeist nu e mare scula de film .. vine si el cu o gramada de jumatati de adevaruri si chiar unele manipulari.

    gunoieru' a primit ordin sa faca circ din dezvaluirile astea, sa compromita subiectul pentru ca uite cine este el: http://www2.hotnews.ro/pp_articol_9705-Masonul-Prigoana-elita-gunoierilor.htm

    RăspundețiȘtergere
  2. Frate...decat sa primesc 100% manipulari pe la alte televiziuni, macar in Zeitgeist sunt spuse o gramada de adevaruri. Bravo lui Prigoana ca are curaj sa iasa in fata, chit ca e mason sau nu. Mi se pare un fanatism sa bagi toti masonii in aceasi oala si sa incepi vanatoarea de vrajitoare. Nu cred ca toti sunt rau intentionati (majoritatea se simt doar superiori , ca fac parte dintr-o elita, nestiind ca prin masonerie sunt racolati in cercurile de putere superioare ... )Oi fi eu stupid sau super naiv ... nu stiu ... scriu ceea ce simt, iar in Zeitgeist am simtit mult adevar. Poate ma insel ... sa ma ierte Dumnezeu daca gresesc. Personal nu sustin nici un partid si nici un om. Pur si simplu am observat curajul lui Prigoana. Nu stiu prin ce a compromis el subiectul? Dimpotriva. Ce a spus aseara la TV era super de bun simt si adevarat. Stiu ca "Lupul isi schimba parul, dar naravul ba", iar Prigoana e un mare lup, dar ieri chiar a fost inspirat. Sa fim corecti! Dar asta e parerea mea ... Ai si tu o parere ... fa-ti un blog! Ce e rau in asta?

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe vreme cind a difuzat filmul la OTV(adica il descoperise si el dupa 2 ani, cind toti il vazusera pe net) se opunea vehement imprumutului FMI. Intre timp i-a trecut.
    Sic transit gloria mundi.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...