Ieşirea Din MATRIX: UN ULTIM APEL

joi, 13 august 2020

UN ULTIM APEL


Dragii vizitatori ai blogului, vremurile sunt instabile pentru noi toți. Deoarece apelul nostru anterior a primit un răspuns destul de slab din partea marii voastre majorități (au fost doar câțiva pe care eu personal i-a menționat AICI), am decis să abordăm o altă strategie prin care să vă îndemnăm să vă implicați mai activ, dacă veți dori să mai beneficiați de munca și de riscul nostru asumat, la care atât eu cât și Paul Marian ne-am expus de atâția ani (12 în cazul meu, 7 în cazul lui Paul), de dragul unei treziri a conștiinței, a ridicării frecvenței, iar rezultatele sunt destul de anemice.

Noua Ordine Mondială a băgat deja piciorul pe ușă, blogurile noastre riscă să fie închise de Google (de la 18 August) din cauza conținutului controversat (mai ales cel legat de miciunile PLANdemoniei vieții – 2 din ele sunt deja pe lista neagră la FaceBook ) așa că am decis împreună, ca dacă veți mai dori să continuăm munca noastră (posibil să fim nevoiți să ne mutăm pe o platformă plătită, un domeniu .ro sau .com) va trebui să participați mai activ și mai concret, cu donații.


În cazul blogului meu, IEȘIREA DIN MATRIX, 5 lei (1 euro/film cu subtitrare) sau un abonament de 5 Euro/lună (sau 25 de lei/lună) sau 50 de Euro/an (250 de lei) sau 100 de Euro/viață pentru a avea acces la toate filmele publicate dorite (articolele vor rămâne, dar filmele vor fi accesibile doar prin link privat, celor care donează - în special cele traduse de noi și/sau care nu sunt OPEN SOURCE sau sunt prea „incorecte politic” ce pot fi considerate de ex. „anti-semite”, șocante de unii și alții ). Linkul de acces îl veți primi prin email (sau prin celelalte forme de contact) când veți cere accesul de vizionare.

Toți cei care ați donat deja 5 Euro (sau mai mult), veți avea acces la ce se va mai publica în continuare (funcție de cât ați donat). Scopul este să strângem minim 500 de Euro/lună ca să simțim că merită acest efort și risc și că există și interes din partea voastră. Un venit minim lunar garantat de abonamente, ne-ar oferi o anumită liniște. Chiar și 5 lei/lună abonament, de la 500 de oameni, ar fi ceva practic insesizabil pentru voi, dar salvator pentru noi.

Sunteți câteva sute sau mii/zi cei care ne vizitați blogurile și cu toate acestea ați simțit să contribuiți doar câțiva în urma apelului de acum 2 luni, vreo 20 (unii într-un mod constant chiar și consistent, dar nu suficient, din păcate) și vă mulțumim mult și pe această cale. Chiar și pentru acești foarte puțini, din respect pentru ei, dorim să mai continuăm, căci pentru ei se pare că este important ce facem, însă este un efort imens din partea noastră și nu mai simțim că există un feedback pe măsură (nici ca și comentarii, nici ca și like-uri, nici ca și distribuiri, nici ca și trezire, ca să nu zic de donații).

Se pare că majoritatea oamenilor nu apreciază o informație dacă nu există un preț pe ea, din păcate. Dacă e gratis nu e apreciată sau tinde să fie minimalizată, devalorizată. Devalorizând ce vă oferim noi gratis, ne devalorizați și eforturile și nu le apreciați.

Numărul de vizite și de vizionări a tot scăzut (de la aprox. 80 000/lună în 2012 la 10 - 20 000/lună, unici, în prezent, în cazul blogului IEȘIREA DIN MATRIX de exemplu), iar asta nu mă ajută nici pe partea de marketing afiliat, nici la Google Adsense, nici ca reclame directe, așa că sursele de monetizare a site-ului aduc venituri absolut anemice (și aici vorbesc doar de site-ul IEȘIREA DIN MATRIX, căci Paul Marian nu și-a monetizat în nici un fel site-urile și cu toate astea nici pe el nu prea l-ați sprijinit, deși are și el un apel de vreo 2 luni).

Cine vrea să ajute, ajută, cine nu, găsește scuze. Pe mine mă acuză unii în continuare că fac ce fac doar pentru bani și de aceea mă bănuiesc că aș fi pus pe îmbogățire sau ceva ... că sunt cumpărat, că sunt vândut … lol. Aș vrea să-mi iasă bani cât să supraviețuiesc, măcar. Atât. Hai să spunem că pe mine mă bănuiți că nu sunt curat, dar pe Paul Marian (lista lui de bloguri o vedeți mai jos) care a pus totul la dispoziție fără nici un interes pecuniar, fără nicio reclamă, fără nicio monetizare, de ce nu l-ați sprijinit (deși a făcut apel în ultimile 2 luni)? Cei care aveți o problemă cu ideea de monetizare a site-ului meu, vă rog să citiți articolul DESPRE RECLAME.

În plus ne-a mai blocat și feisbucul posibilitatea de distribuire a linkurilor cu blogul, iar de acolo ne venea majoritatea traficului. Deci, cred că un impact avem, deși suntem micuți.

Am tot sperat să nu fie cazul să devenim un fel de afacere, să fie doar o chestie de la suflet la suflet, de la inimă la inimă, în care oamenii să empatizeze și să înțeleagă că este necesar să se implice și ei. Dar se pare că am fost naivuți când am privit doar lumina din voi și ne-am dorit să scoatem ce e mai frumos din voi, la suprafață. Rezultatele se văd în mare măsură azi și la nivelul conștienței de masă și la nivelul evoluției societății românești, dar și în cazul nostru, individual, concret.

Eu personal (Ștefan) am urmărit să trăiesc doar de pe urma acestui blog și am reușit în mare parte (și cu ajutorul lui Paul Marian care mi-a oferit această muncă de traducere, iar o mare parte din materialele traduse se regăsesc și pe blogul meu) și cu ajutorul donaților de la voi și al banilor de buzunar din reclame. Dar acum nu prea mai e posibil acest lucru.

Este un ultim apel prin care vă cerem să vă implicați mai mult.

Dacă nu, probabil că o să-mi găsesc o altă ocupație, iar blogul va rămâne o chestie de pur hobby, dacă voi mai avea timp de el. Iar Paul va continua și el din inerție încă o perioadă, căci mai are câteva materiale traduse pentru câteva luni.

În altă ordine de idei, efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

Este ultima strigare! Este și alegerea voastră … să fiți iubiți.

Modalitățile prin care-mi puteți dona mie (Ștefan Mihai – IEȘIREA DIN MATRIX) :

DONAȚII PRIN PAYPAL: https://www.paypal.me/FYMah 

De asemenea se mai pot face donaţii în contul deschis la  ING RO77INGB0000999905256440 pe numele Ștefan Mihai (vă rog efectuați transferul doar online, deoarece de la ghișeu mi se opresc 15 lei mie comision și am pățit o situație absurdă că cineva a donat 25 lei și mi s-a oprit comision 15 lei, ceea ce este enorm).

Mai nou, folosesc și Revolut , puteți să-mi transferați pe id-ul @stefanrmsv.

Poți să-mi fi și PATRON! (o modalitate mai simplă de a-mi susține visele)

ÎMI POȚI TRANSFERA CEVA BANI, INCREDIBIL DE IEFTIN, CHIAR ȘI GRATIS și în plus primești 12 Euro cadou dacă transferi mai mult de 60 de Euro! PRIN tranferGo

Cine a donat până acum poate fi găsit AICI.


Blogurile lui Paul Marian sunt următoarele:

CUNOAȘTE ȘI CONȘTIENTIZEAZĂ:
https://dinamicasidiversitate.blogspot.com/

VIAȚA MERGE ÎNAINTE:
https://dinamikro.blogspot.com/

DINCOLO DE APARENȚE:
https://ddlaro2018.blogspot.com/

POVESTEA COSMICĂ:
https://realitateposibila.blogspot.com/

NON-DUALITATEA:
https://viatamergeinaintepenet.blogspot.com/

CUNOAȘTE ȘI DISCERNE:
https://paultraduce.blogspot.com/

Poți contribui folosind următoarele mijloace:

Numele: Paul Marian Necsutu

Revolut: @paulmab50o

Cont RON/Lei : RO81BREL0002001825670101

Cont Euro: ES 1714650100981721158942

Paypal

„Astfel poți contribui pentru traduceri pe blogurile Viața Merge Înainte.

Fii parte din acțiune, fii dinamic, fii o ființă vie și iubitoare. Așa este !

După aproximativ 7 ani, de când promovez anumite traduceri video interesante pe cont propriu, acum ai ocazia să colaborezi, dacă vrei.” Paul Marian



14 comentarii:

  1. 😂😂 asta se intampla in toate religiile si caile spirituale. La un moment dat, gloata incepe sa creada ca i se cuvine si nu mai face nimic.
    Observa-l pe Becali cum isi da ochii peste cap cand spune evlavios ca Hristos a venit pentru ca Becali si restul oitelor ratacite prin Matrix sa se mantuie.
    Si ne spune asta dintr-un jilț oribil in care Hristos nu ar fi stat nici daca l-ai fi fortat! Stiu ca Becali face si fapte bune. Multe, comparativ cu cei din alte cai spirituale. Dar si afaceri necurate! Si foarte multa trufie specifica celor ce se considera din start alesii lui Dumnezeu.
    Am patit-o si eu pe facebook. Am incercat sa repar matricea energetica a Romaniei distrusa de new agisti. Stii tu...Acea categorie de oameni care spun ca le vorbeste Dumnezeu. Sau Arhanghelul Mihail, sau alta entitate de prin astralul populat cu tot felul de minunat de minunate minunatii😂. Matricea energetica a unei tari este asa cum este ea. Este Biserica Vie din care facem parte noi toti impreuna cu tot ce ne înconjoară. Nu poti tu " croșeta" o alta matrice energetica. Asta au incercat si masonii si au clacat.Pur si simplu, o matrice energetica trebuie lasata asa cum este ea. Ce putem noi face? Putem sa ne jucam de-a creatorii lucrand cu natura. Sau ingrijind animale, armonizandu-ne astfel cu alte regnuri. Diversificandu-ne cunostintele luate din carti. Suntem ucenici la scoala. Învățăm, dar nu ne punem cu topoarele pe bănci si materialul didactic. Nu ne punem stapani peste copiii mai slabi la carte, furandu-le pachetelul cu mancare si caietele. Asa, cum face de ex Basescu. Si toti politicienii. Copiii rai se cunosc de mici. Si asa imbatranesc, cu mainile strecurate in portmoneul neatentilor, naivilor...
    Ce nu avem voie? Sa distrugem, sa radem habitatul altor specii. Si nici sa nu facem modificari genetice. Si nici sa nu-i învățăm pe altii prostii cu iz spiritual ce nu duc nicaieri. In planurile superioare conteaza doar faptele. Ca trecem acolo in timpul vietii sau prin moarte, nu luăm cu noi nici jilțul aurit al lui Becali, nici coroanele regale, nici macar cartile din biblioteca.
    Am incercat sa reconstruiesc matricea cu oamenii care chiar lucreaza pentru repararea produsa in natura. Suntem multi implicati. Crezi ca am reusit? La un moment dat au navalit peste noi crestinii, dacii, nationalistii, new agistii, fiecare incercand sa-si impuna punctul lui de vedere. Cu pumnul, crucea, zvastica si alte ghioage numai bune de spart capetele celor ce refuza regulile celorlalti.
    Sa stii ca de teoria conspiratiei suntem doldora. Informational. Ne-am ingrasat de atata mancat informatii despre oculta si jocurile ei. Stiind ca acei dementi care fac rau in jurul lor vor cadea prin degenerare, invatand prin contrast, unii dintre noi am inceput sa facem contrariul in jurul nostru. Normalitatea inseamna a face bine. A fi om pe pământ. Nicidecum bestie sălbatică. Asa ne vom separa. E " cernerea".

    RăspundețiȘtergere
  2. Suntem doldora de informații doar noi ăștia foarte puțini. După cum ne-a arătat PLANdemonia, suntem în realitate încă , destul de puțini cei care am venit în contact cu astfel de informații și mulți s-au trezit abia acum. Din păcate factorul noutate este cel care atrage oamenii către accesarea informațiilor. Dacă nu aș mai fi publicat nimic de acum 10 ani , că nah și acum 10 ani erau suficiente informații să înțeleagă orice dobitoc pe ce planetă se află , probabil nu mai aveam nicio vizionare/zi. De exemplu, unul dintre blogurile care a fost un pionier al blogurilor conspiraționiste „DEMASCAREA MANIPULĂRII COLECTIVE” http://schimbarea.blogspot.com/ e practic mort acum, omul n-a mai publicat nimic din 2009. Era un blog foarte cunoscut atunci, ia uită-te să vezi când a primit ultimul comentariu la ultimul articol. iti zic eu, in 13 Feb 2010 ... de atunci pa. O muncă excelentă pierdută în eter.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vă dau dreptate întru totu,dar credeți-mă că sunt oameni în țara asta care chiar nu-și permit să dea 25 lei pe lună ș care așteaptă cu nerăbdare postările voastre.i

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios!?pe țigări dați pe zi mai!!!sunteți un IMBECIL.și e doar o părere,nu ceva personal.SUNT REALIST!

      Ștergere
  4. Să dea 5 lei/film. 5 lei nu e mult. Oricum nu vor fi toate restrictionate...

    RăspundețiȘtergere
  5. @Ultimul Anonim ... și un abonament de 5 lei/lună, dacă vine de la 500 de oameni , eu mă declar mulțumit. Vreau să văd implicare, reacție, răspuns, comunicare, interes. Expune-mi cazul tău pe email și o să-ți dau acces și pentru 5 lei / lună, doar. Sunt flexibil. Și pentru mine 25 de lei/lună este un efort, așa că înțeleg.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu sunt de acord cu 25 lei pe luna, este destul de putin .
    Multumim pentru munca imensa depusa de-a lungul anilor.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Vyo ... mulțumesc și eu pentru înțelegere și sprijin!

    RăspundețiȘtergere
  8. As putea eventual sa va ajut cu o gazduire web. In cazul in care aveti vreo problema. Am mai multe servere dedicate printre care si de gazduire web.
    Imi place ceea ce faceti si meritați sa fiți ajutați.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Andrei O să luăm în calcul și varianta asta în caz că vom fi blocați complet. Momentan nu știu dacă se mai merită vre-un efort în direcția asta. Sunt prea puțini oameni interesați ... pentru 20-30 de oameni dispuși să sprijine niște oameni la nevoie, nu văd sensul. Eu personal mă simt destul de obosit, dar nu exclud varianta asta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mda... Cunosc acest sentiment. Si eu am tot incercat sa trezesc macar un sentiment de curiozitate la oamenii din cercul meu de prieteni. Multi dintre ei de la care ma asteptam intr-adevar sa reactioneze pozitiv la multe dintre informațiile care le-ar putea deschide ochii in legatura cu anumite aspecte din sau despre viața noastra. La inceput m-am mirat dar dupa ani de zile m-am resemnat. Ma gandeam ca daca la un om de la țara nu ma pot aștepta sa inteleaga multe lucruri mai mult sau mai putin stiintifice sau ezoterice, totusi de la oamenii cu "facultate" speram mai mult entuziasm la citirea sau vizionarea unor documentare foarte interesante.
    Se pare ca cei care au avut tot interesul in indoctrinarea, indobitocirea si dezbinarea oamenilor, au reusit.
    Am urmarit de mai multi ani blogurile voastre si am vazut cata munca ati depus. Si va respect pentru acest lucru.
    Pacat ca acest respect nu ține de foame pana la urma si oamenii nu inteleg ca aceasta munca necesita pe langa abnegația de care ati dat dovada si de mult timp.
    De cateva luni nu am mai avut timp sa intru pe acest blog, dar vazand mesajele voastre, am trimis si eu o donație.
    Sper ca majoritatea care intra pe acest site si care sunt interesați de informațiile care le vor gasi aici, sa va ajute cu acel minimum de ajutor cel putin din respect pentru munca voastra depusa.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mutarea pe un domeniu propriu este singura solutie rezonabila, dar nu intr-un totul fiabila. V-am urmarit cu interes si respect de-a lungul anilor. Si va urmaresc si acum. Cam in aceeasi zona de interes mi-am folosit si eu zece ani din viata. Fara succes,sau, mai exact, cand m-am apropiat prea mult(aproape 25000 de abonati si 100.000 vizionari/zi, viata mea s-a schimbat radical... In doua saptamani de zile, mi-a fost inchisa toata activitatea pe web. Nu vorbesc de Youtube care a cazut primul, dar si siturile personale cu gazduire platita (care nu aveau nimic de a face cu "conspiratii"). Am contactat firma de hosting pentru lamuriri si mi-au comunicat ca NU am avut niciodata situri gazduite la ei, desi am facturile cu plata gazduirii la ei pe ultimii cinci ani... Nu vreau sa intru in mai multe detalii, pentru ca lucrurile sunt foarte alunecoase...Dumneavoastra sunteti mai urmarit decat am fost si sunt eu. Intr-o buna zi, o sa va bata la usa cu o propunere de "pace".Propunerea de pace cere sa dansezi dupa muzica lor. Nu mereu. Doar atunci cand au ei mare nevoie sa dezinformeze. In final, problema nu e doar financiara. E o problema de constiinta; incerci sa rezisti, desi vei sta sub tavalug toata viata, sau accepti compromisul. Compromisul iti da trei mese gratis pe zi, dar seara nu mai ai curaj sa te uiti in oglinda. Miscarea de rezistenta va fi dura, dar scurta. Mai ales in aceste zile cand libertatea umana tine prelegeri prin botnita. O viata minunata, va doresc! Pentru ca o meritati din plin!

    RăspundețiȘtergere
  12. Tu esti baiatul de la Digitalarena cumva?

    De aceea am si evitat sa-mi fac domeniu pe nume propriu si am preferat sa raman mai anonim asa si constient ca in orice clipa site-ul poate sa dispara ... asta de la bun inceput.

    Cu solidaritatea voastra si sustinerea voastra pot rezista ... Nu, nu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Asta este vina voastră pentru ca dați informații valoroase unui popor de IMBECILI LAȘI gratis!ar trebui să fie cu abonament lunar și promovat peste tot fără să se dea detalii.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...