Ieşirea Din MATRIX: CONTACT

CONTACT

TELEGRAM: https://t.me/FYMah și pe canalul https://t.me/plandemonie

Cometarile lăsate în căsuța de comentarii facebook, nu le văd decât dacă suntem prieteni. Deci mai bine lăsați-mi comentarii în căsuța de comentarii obișnuite sau trimiteți-mi direct pe email mesajele.

32 de comentarii:

 1. M-ar interesa conferintele tinute de Richard C. Hoagland,poate le puteti introduce ,cu traducere. Multumesc1

  RăspundețiȘtergere
 2. In lista de asteptare pentru tradus sunt mii de titluri. Din acestea am facut un top 300 http://fymaaa.blogspot.ro/2008/09/top-300-filme-si-documentare-netraduse.html ... La pozitia 78, zace de 6-7 ani de cand am facut lista, Hoagland ... Din pacate numarul de traducatori este extrem de mic si ne mulam si noi pe zonele de interes mai mare (mai cautate, mai cerute).

  RăspundețiȘtergere
 3. salutare si multumiri pt. munca pe care o depuneti in calitate de internauti,dar si de Oameni in slujba adevarului!am intentia de a va scrie un mail cu ceva sugestii si pareri dar am nevoie de o confirmare prealabila ca il ve-ti citi.(stiu ca voi sunteti bine intentionati dar se stie si ca unii nu sunt asa).ganduri bune!

  RăspundețiȘtergere
 4. Da, suntem bine intrentionati. Cu drag.. si da, trimiteti emailul.

  RăspundețiȘtergere
 5. Hm...minunat acest blog. Stam la caldurice, citim articole interesante... Dupa ce am descoperit ca multi dintre cei la care am cascat gura, acesti guru care au insamantat pamantul Romaniei, s-au dovedit a fi mincinosi sau dusi cu pluta, ne facem mea culpa si ne cerem scuze. Dar continuam sa facem reclama la cursuri NLP, alti vanzatori de potiuni magice...Va dau o veste proasta: din Matrix nu se iese decat atunci cand ne-am invatat lectiile. Cu banii in banci si cu tara plina de copii fara viitor, pentru ca parintii lor li-l fura nefacand nimic, de gunoaie, maidanezi, batrani umiliti, nu iesim noi curand din matricea lunara, a oilor ce asteapta vesnic posmagi muieti. Slava oilor supreme, gen Monica Visan si suratele ei, care si-au facut temeinic treaba, spaland o generatie de creiere! Slava lui Corut, alt mincinos, care a ametit o generatie intreaga de tineri, cu luptele sale imaginare cu bubulii! Asta in timp ce bubulii ne radeau padurile si umplusera Romania cu banci si case de amanet. Slava poporului de oi, caruia i s-a indus subtil ideea ca ar fi ales, Gradina Maicii Domnului, fiind adormit cu promisiuni desarte, ca sa nu se trezeasca decat cand va fi deja colonie de sclavi. E tactica paianjenului ce-si prinde victimele in panza chiar si acest blog? Sper ca nu...

  http://mariadakhel.blogspot.ro/2013/07/paianjenul-artist.html
  http://mariadakhel.blogspot.ro/2014/02/circul.html

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  2. _ @(*Va dau o veste proasta: din Matrix nu se iese decat atunci cand ne-am invatat lectiile.*).
   ...
   -1) „Eroare”: ... din Matrix nu se iese decat prin fenomenul „renaștere” / „Nașterea din Nou” (vezi) _ Ioan 3/3-7;
   ...
   -2) -Da. - *Romania este Grădina Mamei Mele!*, ...
   ...
   vezi mai multe detalii în copia unui comentariu din Blogul personal /(iată): ...
   ...

   : … -„Derbedeii” (_ Daniel 11/14; _ Iuda 1/10-16), potrivnicii Poporului Roman, înscăunați în dregătoriile / administrația Romaniei nu reprezintă „Statul Roman”/(vezi aici: _ https://youtu.be/LlanUozexKo, … și aici: _ https://youtu.be/_VyeUhLBRfo

   căci, „venetici fiind” reprezintă o cohortă internațională de „colaboraționiști, trădători și vînzători, pizmuitori / pizmași” potrivnici care urmăresc „mînă-n mînă” și cu alde „Pas cu Pas”, coordonați „potrivit cu profeția din Balada Miorița”, …
   de către „Bacii, cel Frîncian și cel Ungurean, la care s-au alăturat în haită și cei Austro-Germano-Americano-PambuCIAn”, …„La Apus de Soare” – Sfîrșitul Erei Astrale *Soarele în Pești*, ...[adică, mai înainte de „Începutul Noii Ere Astrale”: _ Ioan 1/1,2,5,14; 3/16-2021; 4/25,(26); _ Fapte 3/16-2021,(22)] coincidentă cu „Sfîrșitul Calendarului MayAn - 21.12.2012”, …„și-au dat mîinile și unit forțele, …pentru decimarea și desființarea Romaniei” ...(atenție!), ...și cu concursul „misticismului și superstițiilor”, alias B.O.R. în cîrdășie cu toate celelalte „Culte / Oculte”, așa-zise Biserici / Religii, care bîntuiesc prin Romania (coroborează) _ Matei 23/2-34; _ Osea 4/6-14;

   -Statul Roman este constituit din Poporul Roman (o „Rămășița” _ Romania 11/3-8; _ 1 Petru 2/1-3,9,10,15,23; _ Fapte 17/23; _ Isaia 53/1-11), inclusiv „alte naționalități care conviețuiesc în bună înțelegere și toleranță”, …care au beneficiat și beneficiază de bunătatea și toleranța „Imperiului Roman / Poporului Roman” _ Isaia 6/8-12,(13-Romania), … & … _ Daniel 12/7-Romania, …

   și care „Va deveni ce a fost și mai mult de atît!” (vezi „Arhanghelul Mihail - Eminescu”: …

   „Ce-ți doresc Eu ție, dulce Romanie,
   Țara Mea de glorii, Țara Mea de Dor,
   La trecutu-ți Mare, mare VIITOR.”), …

   dar „nu prin B.O.R. -complici la jaful și distrugerea Romaniei”, …

   ci prin „Mine”, așa cum este
   scris în Profeții / Scripturi _ Fapte 3/(16-2021),22; _ Isaia 6/8-13_ Romania 1/14,15; 10/4,(14-?!!),16-2021; _ Matei 12/18-2021; 24/34,35: …

   -*34. Adevarat va spun ca nu va trece neamul acesta, pînă se vor întîmpla toate aceste lucruri.
   35. Cerul si Pămantul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.*, …

   la care se adaugă și previziunile unor „inspirați”, adică în concordanță și conformitate cu Profețiile _ 2 Petru 1/19-2021, ...(iată / citiți): ...

   -„PreViziunile indianului Sundar Singh despre Romania”, din pagina: …

   _ https://ioncoja.ro/previziuni-si-pronosticuri-privind-misiunea-spirituala-a-romaniei/?fbclid=IwAR35m2-01Y1LNGnKbVkJu8aVwFmwKPEJly2NKmR8F–TnWA2gZaTowfAEPs

   și, „PreViziunile oarbei Vanga Vanghelia – Bulgaria, despre Mine și Romania”: …

   _ https://www.libertatea.ro/stiri/inainte-de-a-muri-baba-vanga-ar-fi-trimis-un-mesaj-ciudat-in-romania-apare-un-mesia-526170 , ... & ...

   https://www.facebook.com/gheorghe.moise.3114/posts/522647495118729 , …conținînd în extras și PreViziunile indianului Sundar Singh.

   = Cu stimă. -„Mielul”/„Înșelătorul Acela” _ Apoc.5/1-9; _ Mateii 27/62-66, ... & ...„Mesia” / „Fiul Omului” _ Ioan 1/1,2,5,14; 8/23,28; _ Galateni 4/4; _ Matei 5/17; 11/19; 18/11; 10/34 – Mare ATENȚIE! … & … _ Ioan 8/21-29,58; 10/8-16,20,2021,(2022 _ 12 Martie 2022); 16/8-11,(12).

   Ștergere
 6. Exista un avertisment pe blog, exista si explicatia pentru reclame ... doar bunavointa sa ai sa citesti ... in rest, numai bine!

  RăspundețiȘtergere
 7. Multe videoclipuri nu mai există! Mi-ar fi făcut plăcere să le văd sau să le revăd pe unele dintre ele. Mulțumesc.

  RăspundețiȘtergere
 8. Noi avem in clipa aceasta aproape 1300 de videouri postate (documentare, clipuri, emisiuni) si va dati seama ca nu avem de unde sa stim care dintre ele au disparut in timp. Noi le-am mai periat de-a lungul anilor si le-am mai repus, insa serverele pe care le-am urcat ori le-au sters, ori au disparut, ori ne-au blocat conturile, asa ca asa cum specificam si in rugamintea de mai sus sa ne spuneti care anume clipuri nu mai functioneaza si doriti sa le revedeti. va multumim!

  RăspundețiȘtergere
 9. Buna ziua,
  Ma numesc Petrea Olimpia si doresc sa va felicit pentru blogul dvs. minunat. Sunt impresionata de cate documentare interesante aveti si sper ca veti continua asa. Sunt cativa ani de cand incerc sa vizionez "Extraterestri antici" si, in sfarsit, l-am gasit pe blogul dvs. Totusi, spuneti-mi, va rog, cum as putea sa descarc sezoanele 7 - 12 subtitrate.
  Adresa mea de e-mail este opetrea@yahoo.com.
  Va multumesc si va doresc cat mai multa putere de munca !
  Cu respect,
  Olimpia Petrea

  RăspundețiȘtergere
 10. Ori le descarcati direct episod cu episod de pe site-ul unde sunt incarcate,
  ori le descarcati de pe torente si apoi cautati subtitrarile pe siteurile de subtitrari.

  RăspundețiȘtergere

 11. Tinand cont ca aveti deja o lunga lista de asteptare cu filme de tradus si nu aveti nici timp sa le revizuiti din cand in cand pe cele deja postate pate ca ceva in triajul acestor filme nu e in ordine (cantitate in detrimentul calitatii?).
  Mi se pare de ex. ca i-ati acordat prea mult spatiu lui Corrado Malanga care este un pic plicticos (noioso cum spun italienii).
  Incercati si Igor Sibaldi,de ex. "Tolstoi e Gandhi" sau "Francesco e i burattini" "Esegesi" etc. Are un mod aparte de a privi viata si de a explica carti (Contele de monte Cristo, Pinochio).
  S-au puteti introduce in lista de asteptare si Mauro Biligno. Cred ca un criteriu important pt cei, doi mai sus propusi, este audienta si numarul cartilor vandute.
  Va rog sa mai periati putin si filmele cu Sepp Holzer.
  Va multumesc ca existati,
  lidia Stoichita

  RăspundețiȘtergere
 12. Draga noastra Lidia ... Am publicat pentru ca am avut traduceri ... 90% din filme nu sunt traduse de noi, deci despre ce vorbim aici? Cand gasiti un film unde scrie ca e tradus de Echipa Iesirea din Matrix atunci vom discuta de periere si alte cele.
  Daca ne oferiti traduceri pentru cei enumerati de dvs. atunci ne aplecam cu mare drag asupra lor.

  Pretentile dvs. sunt un pic deplasate ...cred sincer ca nu prea va puneti in pielea unui traducator sa intelegeti ce inseamna acest proces. Ati tradus vreodata vre-un film? Incercati si discutam dupa aceea.

  Noi nu suntem un post profesionist de televiziune, unde exista fonduri, timp, oameni sa se faca lucrurile in mod profesionist, ci unul amator, care pune accent pe publicarea unor informatii, asa cum sunt, cat sa se inteleaga cat de cat.

  Daca nu va convine o traduce, puneti mana si corectati-o chair dvs, nu asteptati servitori ...


  Toate cele bune.

  RăspundețiȘtergere
 13. ALZHEIMER - AFACEREA SECOLULUI - PARTILE 1 SI 2
  http://www.cunoastelumea.ro/alzheimer-cea-mai-mare-afacere-a-tuturor-timpurilor-dezvaluiri-partea-a-ii-a/
  INTERVIEW PART 1
  https://youtu.be/XHjVKwTzsHM
  INTERVIEW PART 2
  https://youtu.be/JCkFnr4Xw4I

  MAREA AFACERE A COLESTEROLULUI
  PARTEA 1 https://youtu.be/vz1EQWio1Qo
  MAREA AFACERE A COLESTEROLULUI
  PARTEA 2 https://youtu.be/gkvgFbyvDGk

  RăspundețiȘtergere
 14. Va salut si va multumesc pentru faptul ca existati! Am o mare rugaminte! Am vizionat prima parte din documentarul BBC ATOM! Nu reusesc sa accesez partea II si III! Pot primi informatii cum as putea viziona si celelalte doua parti?

  RăspundețiȘtergere
 15. Anonymous - The L33t cu subtitrare in romana
  https://www.youtube.com/watch?v=YCc2uMRkqMk

  RăspundețiȘtergere
 16. Buna! Sunteti incredibili cu munca depusa in aceasta serie de bloguri, documentare, si tot continutul pe care l-ati adunat.
  Doresc sa va nunt ca link-ul catre Resonance: Beings of Frequency din lista celor 300 nu mai este valid.
  L-am gasit si reuploadat pe canal meu la link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=R_Cs1gYglzQ
  Si cat de curand voi incepe sa il traduc.
  Keep up the good work, sunteti geniali!

  RăspundețiȘtergere
 17. Nu este nevoie sa-l traduceti , este deja tradus ..il urc imediat in alta parte...stati pe faza.

  RăspundețiȘtergere
 18. Filmul este pe blog https://fymaaa.blogspot.com/2014/11/rezonanta-fiinte-de-frecventa-1112014.html#more ..tradus deja ...o sa actualizez lista celor 300.

  RăspundețiȘtergere
 19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 20. Documentarul HISTORY OF ROMANIA - Din preistorie pana in prezent (2014)nu este de gasit pe pagina voastra.
  Il mai repostati vreodata?
  Multumesc mult!

  RăspundețiȘtergere
 21. Documentarul HISTORY OF ROMANIA - Din preistorie pana in prezent (2014)nu mai exista pe pagina voastra?
  Vreo speranta de a fi repostat?
  Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 22. Citiți ce am scris in cadrul articolului https://fymaaa.blogspot.com/2018/11/istoria-interzisa-romaniei-din.html ...acolo am specificat cum poate fi vazut. Toate cele bune.

  RăspundețiȘtergere
 23. Buna seara ! Am vazut mai demult un film in 3 parti ! Cu niste oameni izolati intr-o nava spatiala intr-un hangar, pe care ii mintea ca sunt in spatiu ... Caut de ceva vreme numele filmului parca ceva cu Project... Aveti idee de el? Daca l-am vizionat aici pe site... nu mai stiu sigur! Multumesc !

  RăspundețiȘtergere
 24. Nu l-ati văzut la mine, dar cred ca e vorba de serialul Ascension http://www.filmeserialeonline.org/seriale/ascension/

  RăspundețiȘtergere
 25. Bună! Dacă sunteți drăguți și dacă se poate as dori sa ascult Akos Mondovici, vă rog frumos. Am cautat, totul e șters.
  Dacă cumva aveți discuți
  Podcasturi cum ar fi.
  Ele apăreau și pe you tube și pe fb
  Poate cineva le a copiat.
  Va multumesc din inima

  RăspundețiȘtergere
 26. Nu stiu ..n-am auzit de el . Eu va pot oferi doar ce gasiti pe blog.

  RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...