Ieşirea Din MATRIX: ÎNTUNERIC SPRE LUMINĂ - Un dialog incendiar între Laura Eisenhower, David Icke și David Rodriguez

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

marți, 4 august 2020

ÎNTUNERIC SPRE LUMINĂ - Un dialog incendiar între Laura Eisenhower, David Icke și David Rodriguez


DARK TO LIGHT - with special guest David Icke (29 July 2020)

O serie nouă de interviuri și dialoguri online realizate de Laura Eisenhower și David Rodriguez (un campion american din boxul profesionist).

Despre Laura Eisenhower am mai vorbit și găsiți informații aici (pe blogul nostru).

David "Nino" Rodriguez este un boxer american cu greutate mare. Pe vremuri, el a fost clasat pe locul 13 în lume de WBC și pe locul 12 de WBA, pe când 11 în lume de IBA. El l-a învins pe fostul concurent numărul 1, Owen Beck, în El Paso, pentru a câștiga Campionatul Mexic WBC FECOMBOX pentru grele grele. Wikipedia (Engleză) El a ieșit în față recent ca și informator care a avut de a face cu lumea VIP-urilor din zona LA și a vorbit despre traficul de copii, despre Adrenochrome și trezire.

VEDEȚI INTERVIUL TRADUS, AICI:


LINK 1- FB - PRIMA PARTE și A 2-A PARTE
LINK 2 - YT (ambele părți)

Mai multe detalii despre această serie, vezi aici: https://darktolightshow.com/

2 comentarii:

Mihaella Gheorghiu spunea...

Evident Fb si Yotube le-au sters.

Iesirea Din Matrix spunea...

Pentru o donatie, ma agit sa le reurc in alta parte.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...