Ieşirea Din MATRIX: SPERNȚA MOARE ULTIMA

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

vineri, 21 august 2020

SPERNȚA MOARE ULTIMAM-am gândit mult dacă să mai continui munca pe acest blog (și pe feisbuci), deoarece mă simt obosit, foarte obosit, descumpănit, descurajat, deoarece realizez că am în continuare un impact infim, practic aproape insesizabil asupra societății din jurul meu.

Cenzura și blocajele de tot felul practicate de Google, Facebook, Youtube, Dailymotion, Vimeo, Twitter șamd, este adevărat că împiedică distribuirea mai în masă a acestor lucruri, însă „cine caută, găsește”. Dacă există un proces de trezire în tine este suficient să dai câteva click-uri pe net să afli și informații care demontează complet basmul oficial. 

Doar să vrei, doar să cauți. Acum poți găsi și așa cum spune motoul blogului „într-o eră a informației, ignoranța e o alegere.”

Înainte de internet nu aveai prea mult de ales.

Ziarele, cărțile costau, informarea costa, iar accesul la acestă informare era mult mai controlat. Acum însă doar să vrei și ai totul la câteva click-uri distanță (sigur va fi un timp investit, un efort personal de diseminare, de cercetare a diverselor surse șamd, dar totuși, ai acces).  

Unii zic că sunt pe cale să mă înec la mal, căci în curând se vor vedea roadele muncii mele și ale tuturor celor care dezvăluie mizeria cabalei oculte regresive, putreziciunea sistemului, că în curând vom vedea cu ochii noștri o schimbare benefică mult așteptată, pentru acei 99% și că acum este ultima bătălie, ultima zbatere a demonilor planetei. 

Mai sper până prin Noiembrie, cred ... dacă iese Trump s-ar putea să fie bine pentru planetă, dacă nu, urmează momente crâncene, apocaliptice.

Nu mă așteptam, sincer, însă ultimul apel mi-a dat speranță că este posibilă o trezire ... Nu au (re) acționat mulți la acel apel, dar cei care au făcut-o, au compensat pentru toți ceilalți ... 

Îmi doresc însă o implicare colectivă mai masivă, nu doar câțiva oameni care să acționeze și restul să se bazeze pe aceștia. Adică, sincer să fiu, aș prefera să am 500 de abonați care dau 5 lei/lună (ceea ce ar fi insesizabil pentru ei) sau 100 care dau acel 5 Euro/lună, decât 15 -20 care să contribuie cu 250 de lei sau 500 de lei și gata. Prefer un angajament pe termen lung al celor mulți și un semn că există o mișcare la nivel de masă, nu doar în câțiva lideri, nu doar în câțiva oameni mai treziți. Căci unitatea celor mulți va schimba lumea pentru binele celor 99%, nu o mică elită, așa cum este acum.

Este clar că pentru niște oameni, destul de puțini, contează mult ceea ce facem, însă îmi doresc să văd mai mulți implicați. Îmi doresc să văd o ieșire din apatie, o comunicare, comentarii, o distribuire, o implicare mai mare ... Iar donația e acel mijloc prin care-mi obiectivez impactul. 

5 lei minim nu e o gaură în cer și oricine poate s-o facă, însă iată că nici măcar atât nu sunt dispuși să ofere majoritatea cititorilor noștri. Vi se par mult cei 25 de lei, contactați-ne, vorbiți cu noi, spuneți-ne povestea dvs. și suntem flexibili. Vreau să văd mișcare, suflet, implicare, dorință.

Deși am scos din lista de vizionare o grămadă din filmele și documentarele postate în ultimii 2 - 3 ani, le-am restricționat, până acum, în 7-8 zile nu am primit nicio cerere de vizionare a acelor filme, deci semnele sunt și bune și mai puțin bune. 

Poate că oamenii sunt interesați doar de noutăți în cea mai mare parte ... ceea ce păcat, deoarece acele peste 1000 de documentare traduse postate pe blog, majoritatea din ele sunt actuale și acum, sunt importante și acum, adevărurile spuse în ele, rămân adevăruri indiferent că sunt sau nu, noutăți de ultima oră. Și nu, nu cred că toți le-ați văzut pe toate, nici măcar 10% nu cred că le-ați văzut, chiar și cei mai fideli cititori. 

În fine, închid ochii pentru moment și mai continui o lună, două, poate până la alegerile din SUA, dacă susținerea voastră va continua chiar și așa, doar cu cei puțini. O să văd și câte abonamente există, căci nu știu în clipa asta dacă unele din donații vor fi recurente sau nu. 

Voi mai reaminti apelul meu odată pe lună în speranța că-l vor vedea mai mulți și vor (re)acționa  mai mulți, însă vă spun că în acest moment totul atârnă de un fir de ață destul de subțire, ce poate să se rupă în orice moment. De voi va depinde și în continuare dacă voi continua sau nu ... Voi alegeți! 


8 comentarii:

Anonim spunea...

Buna seara ,
ani de zile am cautat in fiecare zi ,postarile dvs !
Am trait cu ele ,am invatat din ele ,mi au dat o cale ...
Ma voi abona ,sper sa nu fie greu ,deoarece meritati !
Va multumesc pentru tot !

Saraha spunea...

Exemplu de articol care ar putea atrage "vizitatorii" pe un site pe care se face vâlvă:

https://burebista2012.blogspot.com/2020/08/clonele-si-inteligenta-artificiala-ai.html

Şi exemplu de site industrial,unde vâlva atinge COTA GOSYA paroxistică:

http://2012portal.blogspot.com/2020/08/a-short-notice-to-surface-population.html?m=1

Luați exemplu domnule Pascal ! Sunteți român( dac ) ?
Defapt care este scopul site- ului dumneavostră ?

Iesirea Din Matrix spunea...

@Saraha - Poftim? Cu cine te certi?

Saraha spunea...

Nu.Am vorbit serios.Sau nu vreți ce ați spus". Îmi doresc să văd o ieșire din apatie, o comunicare, comentarii, o distribuire, o implicare mai mare ... Iar donația e acel mijloc prin care-mi obiectivez impactul." Sau ce nu m-ați înțeles ? Am spus ceva greşit ? Ați schimbat vibrația.

Saraha spunea...

Fie precum doreşti ! Cu bine !

Iesirea Din Matrix spunea...

Răzvane, tu fii iubire și vezi-ți de viața ta. Hai pa!

Anonim spunea...

�������� pe autorul blogului nu-l cheama Pascal. Pascal este tanarul care ne invata in filmulet sa vedem oportunitatile. Un fel de NLP.
Oportunitățile spirituale vin atunci când ne-am lamurit ca suntem captivi intr-o rețea, sclavi. Cele materiale vin si ele daca pe asta ne setăm gandirea. Dar pierzi pe partea de spiritual. Iti furi singur căciula.
Probabil doamna este dacopată si nu i-a sunat bine numele neromânesc? Mai nou, obsesia romanilor este indreptata impotriva strainilor care fac si dreg si sunt responsabili pentru tot ceea ce ni se intampla. In timp ce dacii sunt niste mielușei imberbi, numai buni de pus la rană. Aurele de sfinti si aripile le mai lipsesc!
Refuzand cu îndârjire demna de o cauza mai buna sa-si vada propriile greseli ce atrag spre ei hoți, mincinosi, mafioti, romanii nu reusesc sa iasa din Matrix. Si asta-i face sa fie furiosi, dand cu capul in propriile ziduri mentale. Zidurile nu se sparg cu capul! Ca doare! Zidurile cad de la sine atunci cand ti-ai inteles limitele.
Intr-un cuvant, politicienii corupti ne scriu istoria. Este si o parte de teoria conspiratiei, nu neg. Se foloseste in toata lumea metoda asta, de a ajuta sa ajunga in politică tradatorii, prostii, lacomii, stiind ( oculta stiind) ca acesti " alesi" vor fi topoarele cu care cozile de topor ascunse-n umbra ne distrug ca popoare.
In ce ma priveste, nu ca nu v-as aprecia munca! Este enorma si va felicit! Nu ma abonez nu pentru ca nu v-as aprecia, ci pentru ca am citit si vazut multe de cand imi caut usa de iesire din Matrix. Acesta este si motivul pentru care nu mai citesc: am inteles ca din Matrix nu se iese cu ajutorul minții. Inima este busola care te duce in directia corecta. Atata timp cat oamenii au inimile inghețate la suferinta din jurul lor, indiferent carui regn apartine cel ce sufera, in lumea inghetata a minții răman. In egregorul minte colectiva.
Pe asta se si bazeaza oculta: da-le sclavilor cat mai multa informatie pentru minte, ca pamanturile lor le furam noi! Cat timp ei se cearta din varii motive, noi le-am pus in gura călușul si capul in jug.
Vai de poporul care nu invata nimic din istorie si doarme cand ar trebui sa fie treaz!!!

Iesirea Din Matrix spunea...

Unii abia acum in plandemonie s-au trezit sau dumirit si acceseaza astfel de lucruri. Factorul noutate este inca un combustibil pentru interes din pacate. Exista destul de multi oameni care clar apreciaza inca ceea ce fac si pentru ei voi mai continua , momentan. voi vedea cauut. Cum necum tu iată ăncă ești pe acest blog și accesezi informații, altfel nu ai fi aici. Dacă erai doar in inima nu mai veneai aici.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...