Ieşirea Din MATRIX: APEL

joi, 18 iunie 2020

APEL


Revin cu acest apel ... 

Efortul făcut de Paul Marian benevol de ani de zile pentru traducerea multiplelor materiale prezentate pe blogurile sale si pe al meu in ultimii 6-7 ani are nevoie și de sustinerea voastră. Mișcarea celor care ne apreciază munca, este extrem de anemică și foarte posibil în 2-3 luni să nu mai pot nici eu să fac ce fac (atât pe blog cât și pe aici), căci depind și eu de asta. Nici el, nici eu nu vrem să cerșim, căci cam asta este, așa că nu o să vă rugăm de prea multe ori.

„Bun venit, ființă divină. Împreună putem face și avea multe reușite. Primul pas este informarea, conștientizarea lumii actuale, a situației prezente 3D în care ne manifestăm aici și acum. Contribuția fiecăruia dintre noi este importantă pentru stabilirea unei linii temporale pozitive, aici și acum.

Informarea este primul pas spre cunoaștere prin conștientizare, analizând, filtrând și discernând fiecare informație existentă în prezent. Suntem picături din același ocean divin al existenței, de care nu toți sunt conștienți, încă. Este nevoie de expunerea unor informații esențiale și altora ce le completează pe acestea, pentru a înțelege situația actuală în care trăim. Pentru traducerea materialelor video, ce le am programate și nu sunt puține, îți ofer ocazia să contribui și tu cu o donație unică sau de câte ori poți și vrei. Împreună putem face mai multe, dacă ne unim forțele.
Blogurile pe care sunt publicate materiale video traduse sunt următoarele :

CUNOAȘTE ȘI CONȘTIENTIZEAZĂ:

VIAȚA MERGE ÎNAINTE:


DINCOLO DE APARENȚE:


POVESTEA COSMICĂ:


NON-DUALITATEA:


CUNOAȘTE ȘI DISCERNE:


Poți contribui folosind următoarele mijloace:
Numele: Paul Marian Necsutu

Revolut: @paulmab50o
Cont RON/Lei : RO81 BREL 0002 00018 2567 0101
Cont Euro: ES 1714650100981721158942


Astfel poți contribui pentru traduceri pe blogurile Viața Merge Înainte.

Fii parte din acțiune, fii dinamic, fii o ființă vie și iubitoare. Așa este !
=================================================
După aproximativ 6 ani, de când promovez anumite traduceri video
interesante pe cont propriu, acum ai ocazia să colaborezi, dacă vrei.” via Paul Marian
===================================================


P.S. Doresc să precizez că la traducerea acestor materiale particip și eu (Ștefan Mihai) și o mare parte din acestea le găsiți traduse și pe acest blog. Doresc să-i mulțumesc lui Paul Marian pentru efortul susținut de a aduce și românilor astfel de informații. Eforturile lui financiare și de implicare sunt unice cred, în spațiul media românesc alternativ. Toate eforturile sale au fost benevole, fără nicio urmă de dorință de a câștiga ceva material de pe urma acestor materiale (el nu are reclame pe blog, nu câștigă bani din canalul youtube, fiind absolut impecabil la faza asta și nu poate fi bănuit de alte interese). Însă nici el nu este un sac fără fund. Arătați că vă pasă de aceste eforturi titanice. Vă mulțumesc.

P.P.S. Cei care vor sa-mi doneze și mie direct, pot găsi mai multe info aici


Chiar și 1 leu contează, dacă vă abonați la noi ... am sute de vizionări zilnice cu blogul. Dacă fiecare ar dona și 1 leu/lună, ar face diferența.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...