Ieşirea Din MATRIX: AJUTOR

APEL UMANITAR

Dragi prieteni și cititori ai blogului, apelăm la voi pentru a-l ajuta cu o donație pe cel mai prolific traducător din media alternativă, pe Marian Matei, proprietarul blogului DEZVĂLUIRI antiiluzii.blogspot.com, (care are la activ peste 550 de documentare și filme traduse + sute de articole de mărimea unor broșuri, la fiecare documentar de pe blogul lui, articole extrem de documentate) deoarece are cataractă la ambii ochi și aproape nu mai vede deloc, iar aceasta avansează rapid, în ciuda metodelor alternative folosite până acum. A sperat până în ultimul moment să scape de operație, însă degeaba. Treaba este destul de urgentă deoarece se poate ajunge la glaucom, iar atunci se instalează orbirea completă care nu prea se mai poate opera.

O operație cu laser, cu schimbare de cristalin și analize, tratament post-operator și tot poate duce la 2000 de Euro/ochi sau mai mult (i s-ar fi spus chiar posibil 9500 lei/ochi, funcție de dioptrii șamd - se negociază ca la tarabă se pare - vedeți o listă de prețuri AICI), deci peste 4000 de Euro/ambii ochi.

Deci orice DONAȚIE este binevenită.


Contul este la ING pe numele Marian Matei și are numărul RO87INGB0000999907410339. Contul la PayPal este pe adresa matt_m_d@yahoo.com (se poate plăti și doar cu cardul, fără să fie necesar un cont PayPal).


În clipa asta s-au strâns 1198 Euro și 8478 Lei de la 71 de donatori. Mai multe detalii AICI.


ULEIURI CBD - uleiuri miraculoase

Image and video hosting by TinyPic

AJUTOR

Vrei să ne ajuti cu ceva?

Daca da, in primul rand ne bucuram ca simti sa te daruiesti si sa fii alaturi de noi.

Multumim din suflet pentru aprecieri si pentru gandurile frumoase.
Orice fel de ajutor e bine primit.

De ex:

Tradusul unor documentare ne-ar ajuta. Te pricepi? Daca da, cu sau fara subtitrare ajutatoare?

De asemenea traducerea unor articole , sau carti ne-ar ajuta.  Sau da-ne tu de lucru, contra cost, de tradus din engleza in romana ceva (articole, filme , carti) l Final vezi cu ce tarife lucrăm noi.

Sau, avem lista de aici http://fymaaa.blogspot.com/search/label/TOP%20300. Ar fi bine sa existe linkuri la fiecare film.

De asemenea ne-ar prinde o verificare a articolelor de pe blog ca sa vedem ce filme mai functioneaza si care nu.

Daca te pricepi la webdesign am avea nevoie de ajutor, caci avem domeniul iesireadinmatrix.ro (sau poate ca –l aveam ca nici nu mai stiu daca poate fi recuperat ca nu am mai platit gazduirea de vreo 2 ani) nu am avut timp sa ne ocupam de ele de nici un fel.

De asemenea, orice donatie cat de mica ajuta. Daca instructiunile de pe prima pagina ti/au scapat gasesti AICI toate metodele de donatie.

Sau sunt anumite produse cum sunt cele din gama AIMGROUP (aimgroup.ro) de ex. carora le facem reclama pe blog si  din care primim comision daca sunt cumparate mergandu-se de la noi de pe blog. Sau cumpararea de orice plecand de la un link de pe blogul nostru (ORMUS, Carti, samd).

Sau daca poti, ofera-ne un spatiu frumos si sanatos , unde sa nu mai platim chirie sau ofera-ne o "undita", o alternativa sanatoasa de a face bani, fara compromisuri.

Cu drag,
Ștefan
Echipa Iesirea din Matrix

P.S. Trimite email la iesireadinmatrix@gmail.com sau contacteaza-ne pe facebook aici https://www.facebook.com/IesireaDinMatrix si vorbim detalii.Tarife traducere filme

1) 6 lei/1000 de caractere cu spatii (*) pentru filme care au deja subtitrare în engleză
2) 7 lei/1000 de caractere cu spatii, pentru filme de după anul 2000, fără subtitrare în engleză
3) 8 lei/1000 de caractere cu spatii, pentru filme anterioare anului 2000, fără subtitrare în engleză, sau pentru filme cu specific juridic, religios, financiar; tariful se reduce la 7 lei/1000 de caractere cu spatii, dacă există o subtitrare în altă limbă de circulaţie internaţională (franceză, spaniolă, portugheză, italiană etc.)
4) 9 lei/1000 de caractere cu spatii, pentru filme cu specific tehnic, medical;
4) 10 lei/1000 de caractere cu spatii, pentru traduceri de filme din română în engleză. Se aduna cate 1 leu, pentru fiecare categorie enumerata mai sus.

In regim de urgenta adăugați 3 lei/1000 de caractere cu spatii, la fiecare din categoriile selectate.

Motivaţie: Filmele anterioare anului 2000 nu sunt în format digital şi au, de regulă, o coloană sonoră defectuoasă, în care muzica se confundă cu vorbirea. Acelaşi lucru este valabil şi pentru compilaţiile personale sau colajele Youtube.

Suplimentar: Pentru prelucrare video (RIP DVD, mărire rezoluţie, trecere din "flv" sau "mp4" ş.a. în format "avi", integrare subtitrare în film ş.a.m.d.), tarifele sunt: 10 lei/film sub 30' (2,353 E), 20 lei/film între 30' şi 60', 30 lei/film între 60' şi 90' ş.a.m.d.

 (*) Numărul cuvintelor rezultate în cadrul subtitrării  va fi indicat de softul de corectare şi va fi dovedit printr-o imagine format „jpg”, furnizată la final. Estimativ, un film artistic poate avea in medie 30 – 50 000 de caractere cu spatii pe o oră jumate, în timp ce un film documentar poate ajunge la 30 – 60 000 de caractere cu spatii, pe oră.
(**) Avans : 10% din suma estimata, iar plata se va efectua după fiecare 20 minute de film traduse (contul meu e la ING si nu exista comision de transfer la plățile făcute online) astfel si eu îmi consolidez încrederea ca exista seriozitate si clientul poate verifica calitatea traducerii.
(***) Subtitrările pe care le realizez conţin diacritice.

Tarifele pentru traducere text

(engleză-română):

10 lei/pagina – standard (2,4E)
12 lei/pagina – literar ; comercial (2,8E)
14 lei/pagina – juridic ; financiar ; religios (3,3E)
17 lei/pagina – tehnic ; medical. (4E)

(română - engleză)

14 lei/pagina – standard (2,8E)
16 lei/pagina – literar ; comercial (3,3E)
18 lei/pagina – juridic; financiar; religios (4E)
20 lei/pagina – tehnic; medical. (4,2E)


In regim de urgenta se adăugați 3 lei/pagina.

Tarifele practicate sunt cele mai mici de pe piață (puteți verifica pe internet).

Sistem de discount:

Volum lucrare
Discount aplicabil
< 50 pag.
- 0%
51 ÷ 100 pag.
- 5%
101 ÷ 200 pag.
- 7%
> 200 pag.
- 10%

Pagina standard – este considerată pagina ce conţine 2.000 de caractere cu spaţii, estimată ca echivalent pentru 1.800 caractere fără spaţii sau 300 de cuvinte.  O pagină este cotată la 2.000 de caractere cu spaţii în limba ţintă (se poate calcula utilizând opţiunea Word Count din Microsoft Word/Tools – numărul de caractere rezultate se împarte la 2.000 rezultând numărul de pagini standard de calcul, care este independent de paginaţia finală, indiferent de fontul sau spaţierea utilizată).
(*) Avans : 10% din suma finală estimată. După fiecare 10 pagini traduse, se efectuează plata, astfel si eu îmi consolidez încrederea ca exista seriozitate, iar clientul poate verifica calitatea traducerii.
Un document în limba română conţine, de regulă, circa 10% mai multe caractere decât cel original, în limba engleză.
După efectuarea plăţii, prin transfer bancar, vă voi expedia lucrarea în diversele stadii de finalizare, în formatul agreat iniţial.

6 comentarii:

Anonim spunea...

''Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana fi profesionist ,ce dracu'!''( Gh.Dinica in filmul''Filantropica''.) si cata dreptate mai are! incearca sa le oferi si tu ceva in schimb in afara de articole.Muncesti la ele degeaba.Cu reiki nu merge pt ca,cam toti ''au puteri''dar.stiu cu ce merge.Merge cu un curs de tantra ,yoga cu finalizare ,'vindecare' prin sex cum se face in gruparea ''Tiganus'' .Ala e profesionist ,ce dracu'!Ala stie de ce il doare mai mult pe om ,si anume regretul ca nu si-o trage cu mai multi /multe. dar sa ai grija la pretz ,le iei banutzu' si le zici ca or sa aiba orgasm in somn sau ,luna viitoare ,sau cat de curand si innici un caz cu tine.Nu fa ca mine sa dai''la vasle''si ''limbi in cesti'' pentru 2 pachete de tigari ,o ciorba si 3 beri la curve nebune si sa crezi ca ai rezolvat problema materiala . ''Fi profesionist ,ce dracu'!''

FreeYourMind spunea...

Lol ... povestea e aici http://fymaaa.blogspot.ro/2010/06/multumim-urmatorilor-donatori-generosi.html si aici http://fymaaa.blogspot.ro/2012/08/precizari-despre-reclame-19082012.html ... Pentru cine intereseaza ... si nu e minciuna, ci pe bune ;)

Anonim spunea...

Cam slabutza suma dupa 10ani de scris articole si tradus documentare. tiganus nu ''vindeca prin sex''pe niciuna sub 2500 de euro.,si nu e gluma! tipu chiar crede ca face asta.s-au dat multe ca fiind bolnave ..stresate de sotzi si de amanti si...le-a vindecat tiganusu'.mda .vindecate de dorul p...i.

FreeYourMind spunea...

Mna ... fiecare cu strategia lui ;)

Unknown spunea...

Buna, am nevoie sa discut cu domnul Leonard Chesca,cumcas putea sa iau legatura cu el? Vreau neaparat

FreeYourMind spunea...

Nu va raspunde pe facebook? https://www.facebook.com/leonard.chesca ...Dati-mi mie o adresa de email ceva sa-i spun unde sa va contacteze ...

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...