Ieşirea Din MATRIX: AJUTOR

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

AJUTOR

Vrei să ne ajuti cu ceva?

Daca da, in primul rand ne bucuram ca simti sa te daruiesti si sa fii alaturi de noi.

Multumim din suflet pentru aprecieri si pentru gandurile frumoase.
Orice fel de ajutor e bine primit.

De ex:

Tradusul unor documentare ne-ar ajuta. Te pricepi? Daca da, cu sau fara subtitrare ajutatoare?

De asemenea traducerea unor articole , sau carti ne-ar ajuta.  Sau da-ne tu de lucru, contra cost, de tradus din engleza in romana ceva (articole, filme , carti) l Final vezi cu ce tarife lucrăm noi.

Sau, avem lista de aici http://fymaaa.blogspot.com/search/label/TOP%20300. Ar fi bine sa existe linkuri la fiecare film.

De asemenea ne-ar prinde o verificare a articolelor de pe blog ca sa vedem ce filme mai functioneaza si care nu.

De asemenea, orice donatie cat de mica ajuta. Daca instructiunile de pe prima pagina ti/au scapat gasesti AICI toate metodele de donatie.

Sau sunt anumite produse cum sunt cele din gama AIMGROUP (aimgroup.ro) de ex. carora le facem reclama pe blog si  din care primim comision daca sunt cumparate mergandu-se de la noi de pe blog. Sau cumpararea de orice plecand de la un link de pe blogul nostru  Carti, produsele de pe coloanele blogului, samd).

Sau daca poti, ofera-ne un spatiu frumos si sanatos, unde sa nu mai platim chirie sau ofera-ne o "undita", o alternativa sanatoasa de a face bani, fara compromisuri, unde să ne putem păstra libertatea, adevărul și bucuria.

Cu drag,
Ștefan
Echipa Iesirea din Matrix

P.S. Trimite email la iesireadinmatrix@gmail.com sau contacteaza-ne pe facebook aici https://www.facebook.com/IesireaDinMatrix si vorbim detalii.Tarife traducere filme

1) 7 lei/1000 de caractere cu spatii (*) pentru filme care au deja subtitrare sau transcript în engleză
2) 8 lei/1000 de caractere cu spatii, pentru filme de după anul 2000, fără subtitrare în engleză
3) 9 lei/1000 de caractere cu spatii, pentru filme anterioare anului 2000, fără subtitrare în engleză, sau pentru filme cu specific juridic, religios, financiar; tariful se reduce la 7 lei/1000 de caractere cu spatii, dacă există o subtitrare în altă limbă de circulaţie internaţională (franceză, spaniolă, portugheză, italiană etc.)
4) 10 lei/1000 de caractere cu spatii, pentru filme cu specific tehnic, medical;
5) 11 lei/1000 de caractere cu spatii, pentru traduceri de filme din română în engleză. Se aduna cate 1 leu, pentru fiecare categorie enumerata mai sus.

In regim de urgenta adăugați 3 lei/1000 de caractere cu spatii, la fiecare din categoriile selectate.

Motivaţie: Filmele anterioare anului 2000 nu sunt în format digital şi au, de regulă, o coloană sonoră defectuoasă, în care muzica se confundă cu vorbirea. Acelaşi lucru este valabil şi pentru compilaţiile personale sau colajele Youtube.

Suplimentar: Pentru prelucrare video (RIP DVD, mărire rezoluţie, trecere din "flv" sau "mp4" ş.a. în format "avi", integrare subtitrare în film ş.a.m.d.), tarifele sunt: 10 lei/film sub 30' (2,353 E), 20 lei/film între 30' şi 60', 30 lei/film între 60' şi 90' ş.a.m.d.

 (*) Numărul cuvintelor rezultate în cadrul subtitrării  va fi indicat de softul de corectare şi va fi dovedit printr-o imagine format „jpg”, furnizată la final. Estimativ, un film artistic poate avea in medie 30 – 50 000 de caractere cu spatii pe o oră jumate, în timp ce un film documentar poate ajunge la 30 – 60 000 de caractere cu spatii, pe oră.
(**) Avans : 10% din suma estimata, iar plata se va efectua după fiecare 20 minute de film traduse (contul meu e la ING si nu exista comision de transfer la plățile făcute online ... se poate mai nou și cu Revolut) astfel si eu îmi consolidez încrederea ca exista seriozitate si clientul poate verifica calitatea traducerii.
(***) Subtitrările pe care le realizez conţin diacritice.

Tarifele pentru traducere text

(engleză-română):

10 lei/pagina – standard (2,4E)
12 lei/pagina – literar ; comercial (2,8E)
14 lei/pagina – juridic ; financiar ; religios (3,3E)
17 lei/pagina – tehnic ; medical. (4E)

(română - engleză)

14 lei/pagina – standard (2,8E)
16 lei/pagina – literar ; comercial (3,3E)
18 lei/pagina – juridic; financiar; religios (4E)
20 lei/pagina – tehnic; medical. (4,2E)


In regim de urgenta se adăugați 3 lei/pagina.

Tarifele practicate sunt cele mai mici de pe piață (puteți verifica pe internet).

Sistem de discount:

Volum lucrare
Discount aplicabil
<50 o:p="" pag.="">

- 0%
51 ÷ 100 pag.
- 5%
101 ÷ 200 pag.
- 7%
mai mult de 200 pag.
- 10%


Pagina standard – este considerată pagina ce conţine 2.000 de caractere cu spaţii, estimată ca echivalent pentru 1.800 caractere fără spaţii sau 300 de cuvinte.  O pagină este cotată la 2.000 de caractere cu spaţii în limba ţintă (se poate calcula utilizând opţiunea Word Count din Microsoft Word/Tools – numărul de caractere rezultate se împarte la 2.000 rezultând numărul de pagini standard de calcul, care este independent de paginaţia finală, indiferent de fontul sau spaţierea utilizată).

(*) Avans : 10% din suma finală estimată. După fiecare 10 pagini traduse, se efectuează plata, astfel si eu îmi consolidez încrederea ca exista seriozitate, iar clientul poate verifica calitatea traducerii.
Un document în limba română conţine, de regulă, circa 10% mai multe caractere decât cel original, în limba engleză.

După efectuarea plăţii, prin transfer bancar, vă voi expedia lucrarea în diversele stadii de finalizare, în formatul agreat iniţial.

6 comentarii:

Anonim spunea...

''Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana fi profesionist ,ce dracu'!''( Gh.Dinica in filmul''Filantropica''.) si cata dreptate mai are! incearca sa le oferi si tu ceva in schimb in afara de articole.Muncesti la ele degeaba.Cu reiki nu merge pt ca,cam toti ''au puteri''dar.stiu cu ce merge.Merge cu un curs de tantra ,yoga cu finalizare ,'vindecare' prin sex cum se face in gruparea ''Tiganus'' .Ala e profesionist ,ce dracu'!Ala stie de ce il doare mai mult pe om ,si anume regretul ca nu si-o trage cu mai multi /multe. dar sa ai grija la pretz ,le iei banutzu' si le zici ca or sa aiba orgasm in somn sau ,luna viitoare ,sau cat de curand si innici un caz cu tine.Nu fa ca mine sa dai''la vasle''si ''limbi in cesti'' pentru 2 pachete de tigari ,o ciorba si 3 beri la curve nebune si sa crezi ca ai rezolvat problema materiala . ''Fi profesionist ,ce dracu'!''

Iesirea Din Matrix spunea...

Lol ... povestea e aici http://fymaaa.blogspot.ro/2010/06/multumim-urmatorilor-donatori-generosi.html si aici http://fymaaa.blogspot.ro/2012/08/precizari-despre-reclame-19082012.html ... Pentru cine intereseaza ... si nu e minciuna, ci pe bune ;)

Anonim spunea...

Cam slabutza suma dupa 10ani de scris articole si tradus documentare. tiganus nu ''vindeca prin sex''pe niciuna sub 2500 de euro.,si nu e gluma! tipu chiar crede ca face asta.s-au dat multe ca fiind bolnave ..stresate de sotzi si de amanti si...le-a vindecat tiganusu'.mda .vindecate de dorul p...i.

Iesirea Din Matrix spunea...

Mna ... fiecare cu strategia lui ;)

Rafael spunea...

Buna, am nevoie sa discut cu domnul Leonard Chesca,cumcas putea sa iau legatura cu el? Vreau neaparat

Iesirea Din Matrix spunea...

Nu va raspunde pe facebook? https://www.facebook.com/leonard.chesca ...Dati-mi mie o adresa de email ceva sa-i spun unde sa va contacteze ...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...