Ieşirea Din MATRIX: PROIECTUL „CARTE ALBASTRĂ”

sâmbătă, 6 iulie 2024

PROIECTUL „CARTE ALBASTRĂ”

 PROJECT BLUE BOOK (2019 - 2020)


Oficial, „Proiectul Cartea Albastră” (engleză Project Blue Book) a fost unul dintre o serie de studii sistematice asupra obiectelor zburătoare neidentificate (OZN-uri), realizat de Forțele Aeriene Americane. A început în 1952 ca o renaștere a unor studii similare mai vechi (primele două de acest gen fiind Project Sign și Project Grudge). Un ordin de încetare al unui caz a fost dat în decembrie 1969 și toate activitățile sub auspiciile sale au încetat în ianuarie 1970.

Proiectul Cartea Albastră a avut două scopuri: determine dacă OZN-urile sunt o amenințare la adresa securității naționale a SUA și să analizeze științific datele legate de OZN-uri.

Mii de rapoarte de OZN-uri au fost colectate, analizate și îndosariate. Ca rezultat al Raportului Condon, care a concluzionat că nu este nimic neobișnuit în privința OZN-urilor, Proiectul Cartea Albastră a fost închis prin ordin în decembrie 1969 și Forțele Aeriene au continuă să furnizeze următorul rezumat al investigațiilor sale: niciun OZN reperat, investigat și evaluat de către Forțele Aeriene nu a prezentat o amenințare la adresa securității americane naționale.

Nu au existat dovezi aduse sau descoperite de către Forțele Aeriene despre relatările clasificate ca neidentificate care să indice dovezi ale unor tehnologii sau cunoștințe superioare cunoștințelor științifice moderne și nu a existat nicio dovadă care să indice că observațiile clasificate drept neidentificate să fi fost vehicule extraterestre.

Până în momentul închiderii Proiectului Cartea Albastră s-au strâns 12.618 de cazuri OZN-uri și s-a concluzionat că cele mai multe dintre ele au fost identificări greșite ale fenomenelor naturale (nori, stele, etc. ) sau ale aeronavelor convenționale. Rapoartele OZN au fost arhivate și sunt disponibile în cadrul legislației care acordă libetatea de acces la documentele administrative, dar numele și alte informații cu caracter personal ale tuturor martorilor au fost schimbate.” SURSA

Notă: Filmul însă ne arată clar cum au fost îngropate dovezile care veneau în sprjinul existenței OZN-urilor, a unor ființe ET, IT sau ID și Programul Spațial Secret (PSS) desfășurat în spatele cortinei. 

Filmul devine mai adânc pe măsură ce se dezvoltă serialul. Nu l-am văzut pe tot, dar momentan pare un entry level, adică pentru cercetătorii începători ai subiectului. Voi reveni cu un comentariu suplimentar, dacă e cazul.

P.S. Am terminat de vizionat serialul. A fost întrerupt când devenea mai interesant. Probabil că începeau să vorbească de legătura nazistă cu extratereștrii și Antarctica ... Atât s-a putut. Asta e.

Pentru mai multe informații despre Programul Spațial Secret, vedeți categoria dedicată, accesibilă mai ușor aici.

VEDEȚI SERIALUL TRADUS, 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...