Ieşirea Din MATRIX: Ultimul Șaman

Pentru a viziona un film șters/restricționat/lipsă de pe blog FĂRĂ RECLAME! oferiți-ne o DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la un film) - detalii AICI


FILMELE SE VĂD AȘA DOAR LA CERERE !

(pentru fiecare în parte)


Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email

freeyourmindandheart@yahoo.com sau iesireadinmatrix@gmail.com

sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email

(sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.

luni, 25 martie 2019

Ultimul Șaman


THE LAST SHAMAN (2016)

Regizat de Raz Degan, The Last Shaman este povestea lui James Freeman, un tânăr care decide să ia lucrurile în mâinile sale atunci când se confruntă cu depresie incurabilă. El trece printr-o călătorie care-i schimbă viață în jungla Amazonului, o călătorie care-i aduce o înțelegere mai profundă și acceptarea de sine. De-a lungul drumului, el trăiește proprietățile vindecătoare ale medicinei tribale Ayahuasca și a lumii din jurul ei.

Mai multe despre AYAHUASCA găsiți în categoria dedicată pe blogul nostru (click AICI) și câteva cărți pe temă AICI.

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI:

Link 1 - NETFLIX

sau
2 comentarii:

Maria-Aurelia spunea...

Nu trebuie sa mergi in jungla ca sa te confrunti cu propriile umbre. Si nici sa consumi ayahuasca. Lumea in care traim e o jungla si poti folosi oamenii cu care te intalnesti ca " oglinzi". Iti depistezi astfel implanturile si le elimini treptat din viata ta. Intalnesc un om indiferent la ce se intampla in jurul lui? Stiu ca este pe un nivel de constiinta foarte jos si nu-l imit. Daca-i imit comportamentul, voi atrage din ce in ce mai multi oameni asemanatori in preajma mea. Vom forma impreuna un mic sistem vampir. Care se hraneste din sistemele mai evoluate, care deja au constiinta ca binele atrage bine si raul atrage raul. Evident, sistemele vampir nu rezista mult. Incep sa cada. De aceea toate sectele si toate sistemele religioase sau fals religioase fac prozelitism si atrag mereu alti adepti: ca sa-si pastreze locul in piramida. Ca sa castige bani si putere. Asa apar competitiile lipsite de fair play. Nu conteaza ca mintim, fraieri sa găsim. Ca sa nu pierim. In stupul cu miere, sobolanii sfarsesc mereu la fel. Matricea Divina este stupul. Matrixul este " locul", nivelul "jocului" unde sunt eliminati hotii, mincinosii, pervertiții spirituali. Evident, ca sa nu moara de foame, lenesi si lacomi, sobolanii si trantorii creeaza sisteme amagitoare care incearca sa imite Matricea divina. E o forma de adaptare neinteligenta.Nu le merge mult timp. Mereu exista sisteme vampir mai mari si mai puternice care- i inghit pe cei marunti. Asa se polarizeaza acum politicienii. Unii cu America si Israel, altii cu Germania si Rusia. UE nu exista. Este doar pretextul unora de a atrage bani si sclavi spre ei. Nici NATO nu exista. E tot o forma amagitoare care vrea razboi dar pretinde ca mentine pacea. FMI nu este filantropul care iti da bani cand nu ai. Iti da bani din ce-a furat tot de la tine. Si ti-i da cu dobanda.In Matrix nu exista libertate. Doar iluzia libertatii, numita democratie. In Matrix nu exista abundență. Doar iluzia abundentei. Abundenta sclavului indatorat pe viata la banca. Sau incorporat, inregimentat in alta colivie poleita atragator. Oamenii sunt tristi, cu toate eforturile stapanilor de sclavi de a-i distra. De ce, oare, sunt tristi oamenii?
Pentru ca fiecare om are un copil interior. Care nu se simte bine in colivie, oricate culori roz sau curcubeice ar fi folosit sforarii in a vopsi gratiile. Copilul vrea in Matricea Divina. Doar acolo poate fi el insusi, liber, creativ si creatot. Ne-am nascut liberi, murim sclavi in sistem. Trist...

eliza spunea...

Pragnatismul ia locul iubirii. Cati oameni se simt iubiti? O sa fi-ti uimiti cati sunt de putini.

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...