Ieşirea Din MATRIX: Ultimul Șaman

ULEIURI CBD - uleiuri miraculoase din canabis

Image and video hosting by TinyPic

luni, 25 martie 2019

Ultimul Șaman


THE LAST SHAMAN (2016)

Regizat de Raz Degan, The Last Shaman este povestea lui James Freeman, un tânăr care decide să ia lucrurile în mâinile sale atunci când se confruntă cu depresie incurabilă. El trece printr-o călătorie care-i schimbă viață în jungla Amazonului, o călătorie care-i aduce o înțelegere mai profundă și acceptarea de sine. De-a lungul drumului, el trăiește proprietățile vindecătoare ale medicinei tribale Ayahuasca și a lumii din jurul ei.

Mai multe despre AYAHUASCA găsiți în categoria dedicată pe blogul nostru (click AICI) și câteva cărți pe temă AICI.

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI:

Link 1


Link 2

Un comentariu:

Maria-Aurelia spunea...

Nu trebuie sa mergi in jungla ca sa te confrunti cu propriile umbre. Si nici sa consumi ayahuasca. Lumea in care traim e o jungla si poti folosi oamenii cu care te intalnesti ca " oglinzi". Iti depistezi astfel implanturile si le elimini treptat din viata ta. Intalnesc un om indiferent la ce se intampla in jurul lui? Stiu ca este pe un nivel de constiinta foarte jos si nu-l imit. Daca-i imit comportamentul, voi atrage din ce in ce mai multi oameni asemanatori in preajma mea. Vom forma impreuna un mic sistem vampir. Care se hraneste din sistemele mai evoluate, care deja au constiinta ca binele atrage bine si raul atrage raul. Evident, sistemele vampir nu rezista mult. Incep sa cada. De aceea toate sectele si toate sistemele religioase sau fals religioase fac prozelitism si atrag mereu alti adepti: ca sa-si pastreze locul in piramida. Ca sa castige bani si putere. Asa apar competitiile lipsite de fair play. Nu conteaza ca mintim, fraieri sa găsim. Ca sa nu pierim. In stupul cu miere, sobolanii sfarsesc mereu la fel. Matricea Divina este stupul. Matrixul este " locul", nivelul "jocului" unde sunt eliminati hotii, mincinosii, pervertiții spirituali. Evident, ca sa nu moara de foame, lenesi si lacomi, sobolanii si trantorii creeaza sisteme amagitoare care incearca sa imite Matricea divina. E o forma de adaptare neinteligenta.Nu le merge mult timp. Mereu exista sisteme vampir mai mari si mai puternice care- i inghit pe cei marunti. Asa se polarizeaza acum politicienii. Unii cu America si Israel, altii cu Germania si Rusia. UE nu exista. Este doar pretextul unora de a atrage bani si sclavi spre ei. Nici NATO nu exista. E tot o forma amagitoare care vrea razboi dar pretinde ca mentine pacea. FMI nu este filantropul care iti da bani cand nu ai. Iti da bani din ce-a furat tot de la tine. Si ti-i da cu dobanda.In Matrix nu exista libertate. Doar iluzia libertatii, numita democratie. In Matrix nu exista abundență. Doar iluzia abundentei. Abundenta sclavului indatorat pe viata la banca. Sau incorporat, inregimentat in alta colivie poleita atragator. Oamenii sunt tristi, cu toate eforturile stapanilor de sclavi de a-i distra. De ce, oare, sunt tristi oamenii?
Pentru ca fiecare om are un copil interior. Care nu se simte bine in colivie, oricate culori roz sau curcubeice ar fi folosit sforarii in a vopsi gratiile. Copilul vrea in Matricea Divina. Doar acolo poate fi el insusi, liber, creativ si creatot. Ne-am nascut liberi, murim sclavi in sistem. Trist...

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...