Ieşirea Din MATRIX: VEGAN 2018

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

joi, 14 martie 2019

VEGAN 2018


„VEGAN 2018, al 4-lea film dedicat mișcării vegane. Acest film a fost făcut posibil prin suportul generos al MeWe (ne puteți găsi și acolo n.n.), următoarea generație de rețea socială, fără spyware,fără reclame, fără părtinire politică și fără rahaturi !     

 În filmul nostru anterior, am arătat cazuri de îmbunătățire a sănătății, a mediului și a conștientizării etice în jurul globului, pe măsură ce din ce în ce mai mulți oameni încep să vorbească în public. De ce auzim foarte rar de campanii despre schimbările climatice care să țintească industria agro-animalieră? Haideți să urmărim banii. Cine a finanțat acel studiu? (secvențe din filmul VEGAN 2017) Dar acela a fost finanțat de industrie. Acela a fost un studiu finanțat de industria ouălor. Disproporția dintre puțina plăcere pe care ai putea s-o obții din mâncatul cărnii și cantitatea fenomenală de distrugere necesară pentru a o produce a trebui să o recomande cu siguranță tuturor ca fiind un lucru prostesc.     

Se recunoaște din nou de către industria de asigurări americane că există doar două planuri de dietă, ce pot regresa bolile de inimă. Nu există carne în acele două programe, sunt programe bazate pe plante. Este foarte evident acum că noi nu trebuie să consumăm animale ca să fim sănătoși. Noi vom fi mult mai sănătoși fără ele.  

 Ridicarea de neoprit a veganismului: cum o mișcare mărginașă a ajuns în mass media. Pe măsură ce veganismul a continuat să crească în popularitate și a ajuns în mass media, industria cărnii s-a aflat într-o presiune tot mai mare.   

Sunteți îngrijorat că veganismul a câștigat în popularitate?   Deoarece industria cărnii și lactatelor, haideți să fim onești și să rănim sentimente este o industrie ce apune. Nu-și are locul în societatea civilizată. PUNCT.    

 Acest film vă prezintă povestea lui 2018, din spatele schimbării de discurs. Eu doar vreau să aduc un mesaj care este: veganismul, deoarece nu trebuie să existe tortură și modă fabuloasă. 2018, acest an ce urmează, este anul nostru. Este anul în care ajungem în mass media centrală. Deci ceea ce categoric vedem în 2018, tema globală este mâncatul bazat pe plante. Aveți credință că există doctori, avocați, există oameni acolo în public care îmbrățișează de asemenea asta.

Pe măsură ce oamenii au folosit tehnologia digitală mai mult ca oricând minciunile create de industrii puternice au fost dezvăluite, iar schimbarea de formă a început. Ce avem la cină? Eu am ajuns încetișor și sigur, la concluzia că după cum se pare acum, doctorii onești ... nu mai pot practica după această medicină. Noi avem o cădere completă a sistemului de sănătate. Noi contemplăm o criză în agricultură, o criză ecologică și de asemenea criza climei ce se distruge, iar acestea sunt conduse de mâncarea pe care o mâncăm și de modul cum este produsă. Există o creștere de 500% a veganilor în SUA din 2014. Acesta este un număr ce tot crește.     

 Cererea pentru carne fără carne a crescut cu aproape 8.000% anul trecut. Numărul oamenilor care au devenit vegani a crescut de 4 ori în ultimii 5 ani. Acum, tot mai mulți oameni reduc cantitatea de carne și produse lactate și adoptă o dietă bazată pe plante. Dacă noi putem trăi bine fără a cauza rău altor animale, nu în mod voluntar ... Sunt de acord cu dvs., voi spune doar că sunt de acord cu dvs. complet. Dovezile sunt clare: viitorul este categoric bazat pe plante. Nu este doar un trend, nu este doar o fază ... Oamenii au fost loviți cu multiple surse de informație și încă nu au fost loviți toți, dar tot mai mulți oameni văd cercetări tot mai dramatice și convingătoare.      Există tot mai mulți vegani și tot mai mulți oameni punând accent pe schimbarea vieții lor și în a fi activi în răspândirea mesajului. În 2018 am văzut o creștere explozivă în mișcarea vegană. Vom vedea o lume foarte foarte diferită în aproximativ 5 ani, când un procent imens de oameni vor fi vegani și cred că ne aflăm foarte aproape de acel punct de cotitură. Ceea ce odată a fost o mișcare de frontieră, este acum una centrală. Nu mai este stereotipă. Noi chiar ne îndreptăm spre o revoluție bazată pe plante.  Lumea se schimbă!” SURSA Blogul Cunoaște și Conștientizează

Notă: Dacă tot a început postul creștin, vă facem provocarea să țineți acest post măcar 30 de zile să vedeți cum vă simțiți. Vă va fi mai ușor, deoarece foarte mulți oameni țin post în această perioadă și există un câmp de susținere. 

VEGAN 2015, 2016, 2017 pot fi vizionate AICI.

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI

LINK 1În completare studiați categoria VEGANISM.

Niciun comentariu:

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...