Ieşirea Din MATRIX: ULTIMA INSTANȚĂ - Serialul de week-end

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

vineri, 1 martie 2019

ULTIMA INSTANȚĂ - Serialul de week-endTHE LAST RESORT (2012)

Continuăm astăzi lista de FILME DE SUFLET cu un film în care ni se prezintă un scenariu foarte posibil, un scenariu care s-a dorit sa se pună în aplicare chiar de curând, când un submarin al cabalei a tras cu o racheta spre insulele Hawaii și cu alta spre Japonia (au vrut sa dea vina pe Coreea de Nord și apoi sa se declanșeze conflictul la scara larga). Jocurile oculților perverși au fost dejucate, focoasele nucleare distruse în zbor. Acum, acea alarmă de atac nuclear este considerată falsă, deși la acea vreme s-a spus clar, că nu este un exercițiu. Mai multe detalii aici.

Dar pe scurt, despre ce este vorba:

„Serialul ne prezintă un submarin nuclear american care salvează din mijlocul oceanului o echipa a forțelor speciale "Navy SEALS". La scurt timp submarinul primește ordin sa lanseze o torpila nucleara asupra unei tari. Căpitanul submarinului Marcus Chaplin, considera ordinul ca fiind suspect și refuza sa omoare milioane de oameni fără motiv. Datorita refuzului căpitanului, un alt submarin american ii ataca pe motiv ca au dezertat si au furat submarinul. Dupa ce reusesc sa scape de atac, echipajul si cei din fortele speciale se refugiaza pe o insula in speranta de a clarifica lucrurile cu guvernul american. Pe masura ce actiunea se deruleaza, ni se devaluie noi intrigi in interiorul guvernului Americii si eforturile acestuia de a le acoperi. Intre amenintarile guvernului si problemele ce se ivesc cu locuitorii insulei, devine clar faptul ca echipajul submarinului are din ce in ce mai putine sanse sa scape cu viata de pe acea insula." SURSA

Notă: Serialul a fost întrerupt pe repede înainte după un sezon, deoarece începeau să răsufle chestii grave din interiorul guvernului SUA și alte lucruri care ne arată modul pervers în care diversele facțiuni din interiorul sistemului, luptă unele cu altele, peste capul oamenilor prostiți și manipulați de mass media. Situația din film este destul de asemănătoare cu ce exista acum în sânul administrație americane: jocuri ascunse de putere, intrigi la nivel înalt. 

Una peste alta, un film foarte bun!

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI:
Calitate Full HD 1080

Pentru a viziona acest film subtitrat oferiți-ne o  DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la acest film) prin Paypal, Revolut, TransferGo sau transfer bancar - detalii AICI 

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 
sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.

Niciun comentariu:

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...