Ieşirea Din MATRIX: LA LIMITA MINUNĂRII: Jordan Santher expune PSS și Finalul Științei Superficiale

luni, 4 martie 2019

LA LIMITA MINUNĂRII: Jordan Santher expune PSS și Finalul Științei Superficiale

           
EDGE OF WONDER - Jordan Sather Exposes Secret Space Program and The End of Shallow Science (2019)

Vă prezentăm azi primele informații traduse de pe acest canal deosebit și minunat din Youtube pe nume EDGE OF WONDER (LA LIMITA MINUNĂRII) realizat de 2 tipi foarte inteligenți și simpatici, pe nume Ben Chasteen și Rob Counts. Emisiunile lor sunt realizate într-un mod foarte atractiv și profesionist, iar investigațiile lor chiar foarte serioase și la obiect, bine punctate și aduse la zi cu cele mai noi informații pe subiectele analizate. Tipii sunt și strălucitori în Photoshop, canalul lor fiind plin de prelucrări haioase. Una peste alta, un canal deosebit de bun, ce merită vizionat.

Astăzi vă prezentăm un interviu în două părți cu Jordan Sather, un tip pe care eu personal l-am văzut prima dată la DISCLOSURE FEST din Iunie 2018  și apoi în documentarul ABOVE MAJESTIC (fiind unul dintre protagoniștii și scenariștii acestuia, dar și regizor, am impresia) , unde am fost impresionat de viziunea clară pe care acest băiețaș o are. Asta este impresia pe care mi-o lasă acest individ la prima vedere, de băiețaș de cartier, însă mintea și cunoașterea lui enciclopedică sunt impresionante. 


Cine este totuși Jordan? Jordan Sather este un educator, regizor, influențator YouTube, vorbitor și sursă de inspirație pentru mii de oameni care doresc să devină mai puternici și mai conștienți. Pentru a-și îndeplini rolul de a ajuta la Marea trezire a omenirii, el a acumulat sute de mii de abonați și milioane de opinii de conținut pe internet prin intermediul mărcii sale Destroying the Illusion, împărtășind viziunea sa pentru a crește cunoașterea și împuternicirea, puterea și conștiința superioară din societate. Mai multe pe site-ul său: https://www.jordansather.com/about


Mai multe detalii despre interviu pe blogul CUNOAȘTE ȘI CONȘTIENTIZEAZĂ.

VEDEȚI EMISIUNEA TRADUSĂ AICI:

Prima Parte - J.Santher expune PSS
Ce este PSS, ce misiune este, cât de mult ar costa ceva de genul ăsta și unde ar veni finanțarea acestui lucru monumental?

Se va discuta despre cât de ireală este știința de astăzi și cum a devenit un cult pe cont propriu.
De asemenea, abordăm subiecte precum motivul pentru care cercetarea reală a oamenilor de știință străluciți precum Nikola Tesla și Walter Russell a fost minimalizată și suprimată? Ce dezvăluiri năucitoare au avut, că au spus că oamenii nu sunt încă pregătiți?
Oare această epocă modernă ne îndepărtează de divin?
Care este "universul electric" și cum putem intra în el?

3 comentarii:

  1. Exagerarea grijii față de corpul fizic ne indeparteaza de divin. Se repeta Atlantida. De aceea nu ni se dă voie in planurile subtile. Terapii, ultraterapii, supraterapii...Chiar si scolile ce pretind ca vindeca sufletul mint. Si radiestezia si reiki trimit problemele in viitor, la urmași.
    In Univers exista bariere peste care nu putem trece. Am face prapad in tot omniversul. Ca niste copii ce au primit arme periculoase pe care nu stiu sa le folosească. Suntem lasati in 3D-4D, sa ne invartim in cerc pana cand ne saturam.
    Oricum, folosirea orgonilor in Romania a creat grave perturbari la nivel de matrice. In Germania fascista s-au facut experimente cu orgoni. Nimeni nu s-a intrebat ce se intampla in afara campului morfic in care sunt folositi orgonii?
    In afara de distorsiunile spatiu timp create de folosirea fara cap a orgonilor, piramidelor, cristalelor, am sentimentul ca orgonii amplifica "umbrele" oamenilor. Ies din subconstientul colectiv "șerpii". Adica, programele informationale ascunse cu grija sub un strat gros de fariseism modern si nu doar modern. Si oamenii incep sa se comporte ca o turmă de animale carora nu le pasa decat de satisfacerea instinctelor primare.
    Am observat ca iar m-ai cenzurat. Stii ca nu ai dreptul sa faci asta. Oricare ti-ar fi motivele...
    Oricum, observ o reechilibrare😊. Guru ce erau la mare preț in urma cu cativa ani incep sa cada. Nu mai sunt lasati sa treaca nici macar in 3D. Timpul face dreptate tot timpul. Unii si-au dorit a fi in centru macar cativa ani. Dar...cu ce preț? Cu prețul ratarii iesirii din cerc? Nu mi-as da cerul meu nici pentru toti banii din lume, nici pentru faima efemera. Ar fi ca si cum as schimba un diamant pe doua pietre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Barierele despre care vorbesti, au fost rupte deja 😊 Ai incredere in tine si in proces. Nu te prinde in filmele aruncate doar sa tina mintea ocupata! Enjoy the ride 🍭 Alegerea cu roata iti apartine in totalitate !

      Ștergere
  2. Da ... cenzurez cand sunt injurii, jigniri, atacuri la persoana si nesimtire in comentarii ... e dreptul meu. Esti la mine acasa. Nu-ti convine, esti libera sa pleci sau sa nu mai comentezi ... treaba ta ;)

    Energia orgonica este ca si cea a focului, neutra si depinde de intentia cu care e folosita ... poti s-o folosesti intr-un scop sau altul, cu o intentie sau alta. Altfel risti sa te frigi.

    Daca ceea ce a facut Wilhelm Reich a fost asa de groaznic si negativ, nu vad de ce a fost infierat de sistem, penalizat, taxat, interzis atat de groaznic cum a fost acest om. Exista nenumarate dovezi ca a facut si mult bine oamenilor din jur.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...