Ieşirea Din MATRIX: MAI PRESUS DE MAIESTUOS - Implicațiile Unui Program Spațial Secret

INIȚIATIVĂ CETĂȚENEASCĂ

Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre în strângerea de semnături pentru candidatul Mișcării Meritocrate, Laurențiu Primo, la alegerile EuroParlamentare din 2019. Formularul de adeziune poate fi descărcat de AICI.

miercuri, 26 decembrie 2018

MAI PRESUS DE MAIESTUOS - Implicațiile Unui Program Spațial Secret


ABOVE MAJESTIC (2018)
The Implications Of A Secret Space Program

"Un documentar cu adevărat incendiar și încă destul de fierbinte ... 

A fost 9/11(2001) o mușamalizare a conspirației extraterestre? Aceasta este doar una dintre multele declarații șocante care urmează să fie făcute în noul documentar intens, Above Majestic, care explorează unul dintre cele mai mari și mai nebunești secrete din istoria americană și a lumii.

 Filmul ni-i prezintă pe autorul și cercetătorul David Wilcock, cel mai bine vândut din New York Times, alături de informatori proeminenți cum sunt Corey Goode, John Desouza, William Tompkins, David Adair, Laura Eisenhower și Jordan Sather, care împărtășesc secrete care nu trebuiau făcute publice.

La 10 septembrie 2001, Secretarul Apărării, Donald Rumsfeld, a anunțat că 2,3 miliarde de dolari nu puteau fi găsiți în cadrul cheltuielilor Departamentului pentru Apărare. În ziua următoare, biroul analistului bugetar al Pentagonului a fost distrus în atacul din 11 septembrie. Misterul rămâne: Unde sunt trilioanele lipsă? Și este 9/11 parte a unei uriașe mușamalizări a conspirației extraterestre?

Mai presus de Majestic este o privire șocantă și provocatoare asupra a ceea ce ar fi nevoie pentru a ascunde un Program Spațial Secret de trei miliarde de dolari (un grup clandestin de personalități militare și corporatiste de elită care se ocupă de tehnologia extraterestră realizată prin inginerie inversă, cunoscut și sub numele de "Majestic 12") de public și implicațiile pe care le-ar avea acest lucru pentru umanitate. 

Aveți curajul să descoperiți adevărul? Sau este acest film în sine o diversiune obișnuită pentru a ne distrage atenția de adevărul real? Mai presus de Majestic vă va lăsa să întrebați foarte multe, oferindu-vă răspunsuri pe care nu le-ați cerut niciodată. "  TADUCEREA DE AICI

Mai multe informații și filmul pe blogul Cunoaște și Conștientizează

Notă: Mult mai multe detalii despre acest Program Spațial Secret puteți găsi în cadrul Dezvăluirilor Cosmice grupate în categoria Corey Goode (vă recomand să începeți cu sezonul I, dacă sunteți începători).

VEDEȚI DOCUMENTARUL TRADUS AICI:

Un comentariu:

Anonim spunea...

Mda. " Filmul ni-i prezintă pe autorul și cercetătorul David Wilcock, cel mai bine vândut din New York Times,"... Cercetatorul cel mai bine vandut din cel mai masonic ziar de pe planeta (impreuna cu Time magazine). A spus lucruri intreseante de-a lungul timpului dar nu stim din pacate cu adevarat cate din ele sunt cu scop de informare si cate de dezinformare. Grija cu "salvatorii" astia mainstream.

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...