Ieşirea Din MATRIX: Trăiește și lasă și pe alții să trăiască

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

luni, 17 decembrie 2018

Trăiește și lasă și pe alții să trăiască

LIVE AND LET LIVE (2013)

Live and Let Live este un documentar care examinează relația noastră cu animalele, istoria veganismului și motivele etice, de mediu și de sănătate care îi determină pe oameni să devină vegani.
Scandalurile alimentare, schimbările climatice, bolile datorate stilului de viață și preocupările etice îi determină din ce în ce mai mulți oameni să reconsidere consumul de animale și de produse de origine animală. 

De la măcelar la bucătar vegan, de la fermierul de la fermă la proprietarul sanctuarului - Live and Let Live spune poveștile a șase persoane care au decis să înceteze consumarea de produse animale din diferite motive și arată impactul pe care a avut-o decizia aceasta asupra vieții lor.

Jan și Karin au transformat o fermă intensivă de lapte într-o casă de odihnă pentru animale, care oferă refugiu la vaci, cai, porci, găini și multe alte animale salvate de la o anumită moarte. 

Ria și Hendrik sunt activiști care eliberează puii de la o fermă de fabrică pentru a le aduce într-un sanctuar. 

Chef Aaron obișnuia să sacrifice iepuri, să servească vițel și foie gras la restaurantul său, până când într-o zi și-a reconsiderat căile și a deschis un restaurant italian integral. 

Jack, un antrenament profesionist pentru bicicliști pentru Jocurile Olimpice din 2016, a descoperit că este chiar mai rapid cu o dietă pe bază de plante.

Filosofi precum Peter Singer, Tom Regan și Gary Francione se alătură oamenilor de știință T. Colin Campbell și Jonathan Balcombe și al altora pentru a arăta perspectivele etice, de sănătate și de mediu ale veganismului.

Prin aceste povestiri, Live and Let Live prezintă evoluția veganismului de la origini în Londra, în 1944, până în prezent, la unul dintre cele mai înalte moduri de viață în creștere la nivel mondial, cu tot mai mulți oameni care își dau seama ce se află pe farfuriile lor influențează animalele, mediul înconjurător și în cele din urmă pe ei înșiși." - Traducerea de aici.

Notă: Visez ca după vizionarea acestui documentar, măcar 1 om să renunțe la alimentația aberantă de Crăciun și să înceteze să perpetueze absurdul acestor tradiții alimentare și sacrificarea inumană a porcilor și a tăierii brazilor. Aștept feedback!

Lumea se trezește! Tu când te vei trezi??

VEZI DOCUMENTARUL TRADUS AICI:

SERVER 1 - Netflix (prima lună gratuită)

sau


Pentru a viziona acest film subtitrat oferiți-ne o  DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la acest film) prin Paypal, Revolut, TransferGo sau transfer bancar - detalii AICI 

 FILMELE SE VĂD AȘA DOAR LA CERERE! 
(pentru fiecare în parte - detalii AICI )

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 

sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.

În completare studiația categoria VEGANISM de pe acest blog.

Niciun comentariu:

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...