Ieşirea Din MATRIX: Alegeri Alimentare

INIȚIATIVĂ CETĂȚENEASCĂ

Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre în strângerea de semnături pentru candidatul Mișcării Meritocrate, Laurențiu Primo, la alegerile EuroParlamentare din 2019. Formularul de adeziune poate fi descărcat de AICI.

luni, 10 decembrie 2018

Alegeri Alimentare


FOOD CHOICES (2016)

"Documentarul urmărește să explice care este impactul pe care îl au alegerile pe care noi le facem în privința mâncării urmărind efectele asupra sănătății oamenilor și vietăților care se găsesc pe Planetă, dar și asupra sănătății mediului pe decursul a trei ani.

Cu ajutorul a 28 de specialiști intervievați se oferă o perspectivă nouă în ceea ce privește regimul alimentar.  Scopul: Conștientizarea problemelor privind impactul pe care îl are alegerea mâncării asupra sănătății oamenilor, dar și asupra sănătății Planetei și a viețuitoarelor care se găsesc pe ea.

Când vorbim despre viitorul planetei şi al nostru ne gândim mai ales la poluare şi la industrializare. Dar uităm că şi alegerile noastre în materie de nutriţie sunt un factor important, atât în ceea ce priveşte sănătatea noastră, cât şi cea a planetei. Regizorul Michal Siewierski pune în discuţie „alegerile alimentare” şi promite un documentar care ne va schimba felul în care privim mâncarea din farfurie. A încercat pe propria piele anumite schimbări, dar a vorbit şi cu specialişti din domeniul nutriţiei şi al producţiei de alimente pentru a ne deschide ochii – şi mintea – asupra impactului pe care consumul de alimente (de cele mai multe ori excesiv) îl are asupra noastră, a celorlalte specii din jur… al planetei. La finalul filmului veţi avea de ales ce vreţi să învăţaţi despre cum şi ce veţi pune în farfurie. " SURSA 

Notă: Dacă e tradițional asta nu înseamnă că este bun pentru noi neapărat. Tradițiile, obiceiurile se pot forma în contexte sociale și culturale diferite de cele din prezent, un prezent care diferă acum de trecut. Dacă oamenii peșterilor și-au făcut niște obiceiuri de a mânca și vâna într-un anumit fel, asta nu înseamnă că acea alimentație este absolut corectă bună și pentru noi acum. Dacă părinții, bunicii și străbunicii noștrii se îndopau cu porc, vacă și alte orătănii, asta nu înseamnă că și noi trebuie să le urmăm exemplu neapărat. Acum vine Crăciu ... scuze, vin saturnalile romane pe care românii le sărbătoresc inconștient, servind sacrificiul de sânge demonilor, prin măcelărirea a milioane de porci ... se hrănesc astfel atât demonii pântecului care vă mențin în frecvențe gregare, cât și demonii subtili care se hrănesc cu energia fricii, durerii, pe care animalele sacrificate o răspândesc în această perioadă. Încetați fraților această tradiție barbară. Aveți de ales!

În completare studiați categoria VEGANISM.

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI:

Server 1 - NETFLIX 
(prima lună gratuită)

Server 2


Server 3


Server 4


Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...