Ieşirea Din MATRIX: DEZVĂLUIREA COSMICĂ - O explorare a artiștilor și a lucrărilor acestora

marți, 2 aprilie 2019

DEZVĂLUIREA COSMICĂ - O explorare a artiștilor și a lucrărilor acestora


COSMIC DICLOSURE - An Exploration of the Artists and their Works (2016)

"Astăzi continuăm povestea lungă, interesantă, chiar fantastică ... vorbind, dar mai ales arătând contribuția unor artiști la cele văzute și spuse de Corey, pentru a avea astfel o imagine mai clară despre această Poveste Cosmică.

Vom vedea mărturia denunțătorului și contactatului Corey Goode cum ia viață prin talentul strălucitor și culoarea abilităților artiștilor precum Vashta Narada, Arthur Hering, Daniel Gish, Tarik Ali și Android Jones. Aflăm mai multe despre procesul artistic prin care ei trec, în timp ce înfățișează mărturia lui Corey.

Acest proiect se concentrează pe aducerea mărturiei lui Corey Goode unui public mai larg, prin intermediul unei prezentări grafice de excepție, care descriu experiențele sale."

SURSA: Blogul Poveste Cosmică

VEZI FILMUL TRADUS, AICI:

Mai multe infromații despre DEZVĂLUIREA COSMICĂ găsiți în categoria COREY GOODE.

11 comentarii:

  1. Povestea Cosmică este pretutindeni in jurul nostru Traim in Oceanul Informational. De obicei, lucrarile artistilor reprezinta propria viziune asupra a ceea ce vad sau cred ei ca vad. Asa cum misticul crestin vede Povestea Cosmica limitata la tiparul său de gandire, la Biblie. Sau new agistul zboară doar pana acolo unde Păzitorii pragurilor ii permit.Mai departe nu e voie! Ar distruge si dincolo de "zid" matricele informationale, inlocuindu-le cu falsuri. Sau reikieistul care vede doar atat cat a invatat la o școală de initiere reiki. Va crede ca tot ce i se intampla unui bolnav este blestem sau magie. Si se va apuca sa taie legaturi dupa tiparul sau mental. Si sa faca " protectii" care nu te apara de nimic. Dimpotriva, te izoleaza de oceanul informational si iti taie legaturile cu Cerul tău. Sa ne apere Dumnezeu de terapeuti, ca de blesteme si malefic stim si singuri a ne apara!
    Exista artisti dizarmonici, care isi pictează pe panza propria neliniste interioara. Cei mai multi artisti sau scriitori refuleaza, scapa de frustrari atunci cand scriu.Asa cum ai vomita pentru ca ai facut indigestie.Frustrarile se alchimizeaza, nu se vomita pe foile albe ale unui manuscris. Degeaba cream daca nu ne metamorfozam. Omenirea este plina de omizi care nu se transforma niciodata in fluturi. Si raman mereu in Matrix, alergand de la un curs la altul, adăugându-si noi diplome sau initieri la palarie, asa cum un general nebun isi pune pe piept decoratiile dobandite in razboaiele numite uneori cruciade, alteori razboaie sfinte sau jihad. Si istoria se repeta, roata Timpului se-nvarte, omenirea scoate mereu de la naftalină idei vechi, imbracandu-le ca si cum ar fi noi. Ideile vechi, prost intelese sau deloc pricepute, sunt ca hainele noi ale împăratului din celebrul basm. Nici macar nu pot ascunde găunoșenia purtatorilor de trene, jobene, pălarii, pantofi sau bastoane. Toate cu insemne nobiliare. Daca nu porti insemnele, cum te mai respeca plebea? Cu ceva trebuie sa iesim in evidenta, sa ne di-fe-ren-ti-em.
    Doar moda se schimba...Oamenii sunt la fel. De la pieile din blana de animale, la imbracamite eco.
    Lumeee, lumeee, se prezintă moda. Avem șpilhozeni si pantaloni bufanți pentru iesmeni si sicofanti! Avem palării croșetate de vestitul si temutul păianjen. Iti pui palaria pe cap si uiti tot ce-ai învățat. Te trezesti transformat din văzător in orb. Avem si ochelari cu lentile rosii, oranj, galben, verzi, albastre, indigo, violet. Depinde de ce-si doreste noul atras la circ sa vada prin lentile. Dincolo de Circ, este Lumea Lui Dumnezeu. In care doar copiii mai au acces. Adultii sunt murdari pe tălpi. De la mizeria "spirituala" in care au calcat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Artistii din film sunt niste colaboratori ai lui Corey Goode. Acesti artsti l-au ajutat pe Corey Goode sa expuna intr-un mod cat mai realist, grafic, ceea ce Corey spune ca a vazut si intalnit in viata lui. Deci artistii nu au nascocit ei nimic. Singurul care poate fi acuzat de nascociti, e Corey. Atat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mereu fac o analogie intre ce spune Corey si hipnozele prof. Corrado Malanga. Foarte putine lucruri se potrivesc. Tare imi e frica de faptul ca intr-o zi se va afla ca acest militar Corey este o sageata otravita trimisa de armata ori servicii secrete in pieptul lui David Wilcock care in viziunea mea pare foarete credul ori a fost coplesit de banii veniti din interviurile cu asa zisi "informatori". Ar fi bine sa ma insel despre ce spun, dar prin analogie cu altii........Vom vedea pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu cred ca e destul de credul acest Wilcock si tind sa cred ca acest Corey daca ar fi ceva negativ legat de el nu face intentionat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu personal am gasit unele analogii intre ceea ce spune Malanga si Corey ...insa malanga mi se pare prea negativist, are o viziune mult prea intunecata legata de acesti ET ...ca si ortodocsii dogmatici care cred ca toti ET sunt demoni.

    RăspundețiȘtergere
  6. Și mai e o chestie ... recent au început să iasă și alți informatori gen William Tompkins, Emery Smith, Jason Rice, Michael Gerloff și alții, care încep să confirme cele spuse de Corey. Deci Corey nu mai e singurul care spune povestea asta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da Malanga pare la prima vedere un "Ortodox Dogmatic" datorita a ceia ce a auzit in hipnoza aplicata asupra celor rapiti.
    O civilizatie care poate avea si un milion de ani anterior omenirii te poate transforma.
    Trebuie avuta mare atentie asupra "informatorilor" militari.
    Cine stie cand vom putea descifra aceste taine ET, asa ca pe Malanga eu unul il cam inteleg.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tocmai pentru ca a avut de a face in mare parte doar cu rapiti, adica cu o anumita categorie de oameni si anumite categorii de ET tind sa cred ca a vazut doar o parte a universului Malanga.

    RăspundețiȘtergere
  9. La inceput, in sedintele lui Malanga, relatia oameni-ET arata precum spuneti insa cu timpul…. eu am inteles de la Malanga ca ET, in cele din urma sfarsesc prin a fi de fapt fratii nostri intru Constiinta sau doar rodul imaginatiei noastre intru Constiinta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Noile tehnologii pot induce, insinua personaje in subconstientul colectiv, asa ca nu ma mai mira nimic, dar ne fac un mare deserviciu. Amestecarea realului cu virtualul duce la boli psihice. Inchipuiti-va ca va agatati de o astfel de ramura care nu va este atribuita si nu va lasa sa aveti viata personala. Coronita se sparge si va alegeti cu TOC, rezulta cele mai terifiante desene animate ale subconstientului, cartoons/mind.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...