Ieşirea Din MATRIX: DEZVĂLUIRE COSMICĂ - În interiorul Programului Spațial Secret alături de Corey Goode și David Wilcock - Sezonul III - VI

vineri, 7 decembrie 2018

DEZVĂLUIRE COSMICĂ - În interiorul Programului Spațial Secret alături de Corey Goode și David Wilcock - Sezonul III - VI


COSMIC DISCLOSURE (2016) - 
Inside The Secret Space Program 
with Corey Goode and David Wilcock 
(Season III - VI)

Primele două sezoane ale DEZVĂLUIRII COSMICE le puteți vedea AICI pentru a avea o bază de plecare în discuția din aceste trei sezoane.

Probabil ca voi grupa fiecare an al acestor dezvăluiri în cate un articol. Acum deja s-a ajuns la sezonul 12 deși , aceasta aventura a cunoașterii a început abia în 2015. Nu știu pe ce criterii au făcut cei de la GAIA împărțirea acestor sezoane, însă eu le voi grupa pe ani, încet încet, pe măsură ce se traduc.

În fiecare lună voi urmări să aduc ori câte un nou sezon ori vreo actualizare importantă ori ceva cu acest informator-dezvăluitor extrem de interesant pe nume Corey Goode, urmărind ca încet încet să ajungem la zi, ajungând din urmă echipa dezvăluitoare de la Gaia.

Mă declar în continuare uluit de multitudinea de detalii, excesul de relatări pe care le face acest Corey Goode, însă cel mai important e că multe dintre informațiile oferite de el se leagă magistral de ceea ce știu deja și eu.

Îmi păstrez totuși, în continuare o doză masivă de scepticism și circumspecție (iar la final când vom ajunge probabil la zi, voi expune și o parte din ideile și neclaritățile pe care le-am acumulat de-a lungul timpului, vizionând și traducând aceste filme - asta dacă va mai fi cazul, căci momentan încă mă dumiresc), însă nu pot să nu îmi pun întrebarea: și dacă e real ce zice acest individ? Prea le leagă, prea le ține minte pe toate. Să încropești o poveste atât de detaliată, care să lege multiplele conspirații și idei spirituale pe care le știam deja mi se pare ori reală ori de o genialitate nebunească. De ce ai face asta? Cum reușește totuși să rețină atâtea detalii?

În fine, deoarece începem acum practic seria dezvăluirilor din 2016, iată ce spunea Corey la acea vreme (în Ianuarie 2016), aspecte în care intră în detaliu în cadrul episoadelor traduse de mai jos de  după articolul ce urmează (un articol ce poate fi mai ușor descifrat de cei care au văzut deja primele două sezoane):


MINI "ACTUALIZARE A SITUAȚIEI

(IANUARIE 2016)


"În timp ce noi decidem ce este adevărat și ce este dezinformare, Sindicatele Guvernului Secret al Pământului și Alianța Pământului negociază viitorul acestei planete.

E ceva timp de când le datorez, trebuia să am timp, o actualizare despre ceea ce se întâmplă în spatele cortinei cu Alianțele și cu mine, după ce a fost tăcut în ultimele luni. În acest interval am avut recent multiple întâlniri și mici informări.

În ultimele săptămâni, a trebuit să ne ocupăm de două decese subite, de tineri care erau rude apropiate din partea soției mele (a treia în mai puțin de un an pe partea sa). Am primit, de asemenea, câte o veste tulburătoare despre două dintre rudele apropiate și problemele lor de sănătate. Am aflat că mătușa mea, care este mai mult ca o soră mai mare, a primit o veste tulburătoare despre ultima sa biopsie de cancer și în ultima săptămână s-a văzut obligată să suporte o operație de mastectomie. Apoi fratele meu, după masa de prânz de Ziua Recunoștinței m-a informat că unul dintre părinții mei a suferit un accident vascular cerebral și că ar trebui să fie pregătit, pentru că starea lui de sănătate m-ar putea afecta chiar mai mult.

De asemenea, am fost ocupați cu proprietarii casei noastre anterioare, care încercau să vândă proprietatea lor din august. A fost un flux constant, de la 2 persoane la familii întregi de 10 persoane, potențialii cumpărători, pentru casa noastră cele 7 zile pe săptămână și de la 10 AM până cel târziu la 07 PM. Am fi vrut să închirieze noii proprietari, dar am avut, de asemenea, probleme de securitate, care au spus clar că este nevoie să stăm departe de rețea, cât mai mult posibil.

Am avut diferite probleme în casă (Unele le păstrez secrete), unii dintre care incluzând activitățile ale unui mic grup de presupuși acuzatori de pe internet care au găsit adresa mea. Aveam planificat să fiu doar o "Sursă Anonimă" și să postez informații, până când identitatea mea a fost revelată public, înainte de a lua precauții de siguranță pentru a face un pic mai dificil să se ajungă la mine.

După a doua încercare de a intra în casa noastră, am comandat 2 camere wireless și apoi a cumpărat un aparat de fotografiat ieftin fără fir D-Link, pe care l-am pus pe pervazul ferestrei mele, pentru a avea afișarea în timp real pe tabletă sau laptop. Nu era modelul cu înregistrare, dar mi-a permis să încep până când mi-au venit și celelalte camere. Camera aceia a dat rezultate foarte repede. Am un orar ciudat și las vizorul camerei în laptop-ul meu la vedere în timp ce fac alte lucruri.

Am putut observa până la 5 persoane învârtindu-se în jurul casei mele în 3 ocazii. De fiecare dată am observat că ele puteau vedea luminile IR ale camerei de securitate ce ajută viziunea nocturnă. Am instalat camere în alambrice pe verandă și în curtea din spate. Acestea puteau detecta mișcarea și de a începe înregistrarea. În puțin timp, îmi imaginez, au descoperit petele oarbe ale setărilor mele simple de video și au început să facă lucruri cum ar fi să aprindă o lumină stroboscopică la fereastra fiicei mele, să deschidă robinetele noastre de apă exterioare în mijlocul nopții și apoi ne-am trezit pentru a vedea apa cum se scurgea la stradă, precum și alte lucruri ciudate.

Datorită a toate acestea, am decis că era timpul să ne mutăm într-un loc mai sigur, unul cu sistem de alarmă și camere video instalate profesional cu înregistrare continuă (Împreună cu metodele mele proprii de securitate). Va exista acoperire totală afară, așa că cine știe ce fel de imagini vă voi arăta în viitor. Dacă urmăritorii se vor întoarce, nu numai că-i voi avea în video, dar de asemenea voi cere să fie arestați.

Așa cum mulți dintre voi știți, în septembrie 2013 umerii mei și antebrațele au fost rănite într-un accident de muncă. Am primit multe mesaje minunate după anunțarea fiecăreia dintre cele trei operații ce am făcut în ultimul an. Exact în acestă perioadă, compania de asigurări mi-a oprit plata beneficiilor mele, așa că timp de doi ani am avut mari bătălii pentru a obține operațiile necesare. A trebuit să merg la un Examen Medical Desemnat (foarte dureros), în luna noiembrie, ca parte a litigiului, încă o dată în instanță, cu compania de asigurări, pentru acțiunile lor.

Toate acestea au început imediat după ce soția mea și eu am ajuns acasă după ultima săptămână de înregistrări la Dezvăluirea Cosmică în Gaia TV. La scurt timp după ce am ajuns acasă am aflat că o frumoasă și foarte dulce mamă a doi copii (care era mai mult prietena unui prieten) care a fost ucisă și soția mea a auzit vorbindu-se de moartea subită a fiicei verișorului ei. Din acel moment până ieri au fost o serie incredibilă de valuri de "salutări negative".

Acestea sunt doar lucrurile pe care le-am putea face în mod deschis, ce a trebuit să suportăm în ultimele luni. În acest timp, a devenit imposibil să mențin angajamentele ce le-am făcut cu privire la publicarea unor actualizări în mod regulat. Pentru a fi clar, doar pentru că informările s-au oprit pentru un timp, nu înseamnă că reuniunile și sesiunile informative s-au oprit. I-am dat lui David Wilcock unele actualizări, inclusiv una astăzi cu cele mai recente informații disponibile.

Am avut 3 întâlniri, în care erau prezenți "Civilizația Dizidenților din Terra Internă". Într-una din aceste reuniuni ne-am întâlnit la o bază din Centura Kuiper, unde reprezentanții acestor grupuri disidente au avut în cele din urmă șansa de a se întâlni cu "Gardienii". Gazda mea sub-terană "Kaaree" (Car-ee) a fost prezentă la această reuniune.


Reprezentanții au fost în principal din grupul lor. Reuniunea a fost ireală pentru că odată ce reprezentanții au fost escortați împreună cu locotenent-colonelul Gonzalez și cu mine, ființa "Cap de Triunghi" din Alianța Sferelor și-a făcut apariția. Toată lumea prezentă se aștepta ca Raw-Tear-Eir să participe la reuniune.

Locotenent-colonelul Gonzalez era pe o parte a delegației, în fața mea, ce eram pe cealaltă parte. Delegația era în dreapta mea și ființa "Cap de Triunghi" era în stânga mea. Gonzalez și mine, am rămas tăcuți acolo pe tot parcursul întâlnirii schimbând priviri nedumerite în timp ce "Gardianul" și reprezentanții Civilizațiilor Disidente interacționau tăcut. Ei pur și simplu stăteau acolo tăcuți și nemișcați, cu excepția unei ușoare agitați a brațelor și a picioarelor ale "Gardianului".

Odată ce inter-comunicarea s-a terminat, membrii Civilizațiilor Dizidente erau agitate vizibil și copleșite de emoție, amândouă simultan. Am simțit mare parte din aceleași emoții venind de la ei, așa cum am făcut după "fisiunea mentală" ce am avut cu Kaaree, unde am împărtășit experiențe și informații despre adolescența mea. Am putut vorbi pentru scurt timp cu Kaaree când plecau. Ea era puțin nervoasă și doar a făcut unele comentarii în drumul pe hol.

Am întrebat-o cum a fost, ea a răspuns că grupul său și unele dintre grupurile cele mai negativ orientate, care au format acest fost consiliu disident, "nu au fost administratori adecvați" a acestei sfere planetare. Ea era foarte grăbită să se întoarcă la reuniunea în care se întâlneau restul vechilor grupuri disidente. Abia târziu, locotenent-colonelul Gonzalez m-a informat că va fi ultima reuniune ce aceste 7 grupuri vor avea împreună. La scurt timp după această întâlnire istorică, unele dintre anticele grupuri disidente au încheiat participarea la acest consiliu.

M-am întâlnit cu Kaaree din nou la scurt timp după ce am fost informat cu privire la cele anterioare. Ea a precizat că unele dintre cele mai vechi grupuri dizidente a decis să adopte o abordare lentă pentru a dezvălui adevărata identitate a acelor cu care mențin contact la suprafață. Îi vor vizita pe contactați în nave și se vor apropia etericamente de aceicu care sunt în contact la distanță. Ele vor începe cu un grup de probă, pentru a vedea răspund aceștia la știri.

Kaaree a spus clar că unele dintre grupuri se vor întoarce la activitățile anterioare și că sunt intensificate înșelăciunile în care ne mențin unii dintre noi la suprafață. Ei au găsit un număr mare de oameni ce au început să-i pună la îndoială si originile lor. Acest lucru s-a întâmplat într-un mod exponențial, pe măsură ce se apropiau de ei la distanță. Unele dintre aceste grupuri au văzut acest lucru ca un semn pozitiv, în timp ce alții ca o amenințare de securitate.

Întâlnirile Alianței PSS (Programul Spațial Secret) la care am participat, erau în mare parte reuniuni informative cu privire la negocierile dintre grupurile Alianței Pământului și Guvernele Secrete ale Pământului cu sindicatele lor. Am văzut aproape o jumătate de duzină de planuri expuse ce mergeau de la Noua Ordine Mondială 2.0 cu mici dezvăluiri, până la planuri pentru un conflict militar deschis între aceste grupuri.

Cu forțele cele mai negative ce amenință să detoneze de la unu până la trei super-vulcani amplasați sub oceane. Dacă memoria îmi funcționează corect există unul mare în Oceanul Atlantic și două în Oceanul Pacific, situate în ambele emisfere. Majoritatea dintre aceste Sindicate ale Guvernului Secret al Pământului fără îndoială, se așează la masă cu Alianța Pământului pentru a negocia o lovitură de stat financiară fără vărsare de sânge, precum și o limitată și lentă desfășurare a povestirii divulgației.

Prăbușirea controlată a Economiei Occidentale este doar una de fațadă, în ceea ce va fi numit de Istorie "un tip diferit de Război Mondial Silențios". Acest "Război Mondial" (care are loc între Sindicatele Secrete ale Pământului și diferitele Grupuri de Alianţă care există pe Pământ, se luptă prin armatele reprezentanților, hacking-ul în masă, atacuri electronice și atacurile împotriva entităților guvernamentale, financiare și de afaceri care alcătuiesc opoziția.

Alianța PSS și Alianța Ființelor Sferă au spus clar că noi, ca o conștiință colectivă, alegem un drum sau viitoarea linie de timp. Ne aflăm într-un moment critic unde viitorul nostru ar putea fi unul ca Noua Ordine Mondială 2.0, cu unele scutiri de datorii, unele monede libere și un nou Sistem Babilonian Magic de Sclavie pentru Bani, sau un Eveniment de Divulgare completă în timpul acestei epoci de catalizare socială.

Solicităm tuturor să se alăture și să se implice în tot ceea ce pot. Trebuie să ne oprim concentrarea asupra diferențelor noastre și să ne concentrăm pe obiectivul nostru comun ... Adevărul Complet ! Dacă nu o vom face, înseamnă că facem un "acord tacit", la negocierilor dintre Alianță și aceste Sindicate și rezultatele lor.


Semnele sunt peste tot în jurul nostru. Putem vedea schimbările energetice care afectează comportamentul indivizilor. Vedem picăturile de dezvăluire parțială, care se furișează în principalele mass-media. Vedem valurile unui război global silențios în desfășurare. Vedem utilizarea acestor armate de reprezentanți extremiști pentru modelarea politicii globale.

Reuniunile de informare și actualizări ce au condus la această publicare, sunt documentate. Atunci când va fi terminat articolul "Terra Internă", va fi o concluzie și nu partea a doua. Au existat unele întâlniri recente, și există, de asemenea, unele reuniuni viitoare planificate cu acest grup, în săptămânile următoare.

Cel mai probabil este să înceapă cu informații privind negocierile și bătăliile în curs de desfășurare între diferitele facțiuni ale Alianței Pământului și Sindicatele Guvernului Secret al Pământului și apoi să se termine cu marele articol privind întâlnirile recente ale Pământului Intern.

Vă mulțumim pentru tot sprijinul atunci când am trecut prin astfel de momente tulburătoare.
Corey Goode."

SURSA: Blogul Poveste Cosmică https://realitateposibila.blogspot.com/

SEZONUL III 
(Ianuarie 2016 -  Martie 2016)

Din sezonul 3 nu avem traduse decât episoadele cu Michael Tellinger (adică 3 și 9) din cele 9 episoade ale acestui sezon. Acestor două episoade le-am făcut o recenzie pe larg în articolul dedicat de AICI.

VEDEȚI CELE DOUĂ EPISOADE TRADUSE AICI:



Part 1
Season 3, Episode 3
Friday, 22 January 2016

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI

Mai multe detalii despre aceste episoade în articolul dedicat acestora AICI.



Part 2
Season 3, Episode 9
Friday, 04 March 2016

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI

Mai multe detalii despre aceste episoade în articolul dedicat acestora AICI.


SEZONUL IV 
(Martie 2016 - Mai 2016)


Cosmic Disclosure: Super Earth
Super - Pământul
Season 4, Episode 1
Monday, 28 March 2016



Corey Goode discută despre ceea ce a învățat despre viața și moartea lui Maldek și Marte. Ceea ce știm acum este că centura de asteroizi a fost o dată o planetă, un super-pământ cu o civilizație avansată și înfloritoare. Conflictul și războiul au dus la distrugerea acestei lumi de odinioară, iar refugiații ei au fugit la ultimul vestigiu al vieții din sistemul solar, Pământul. Ceea ce a fost rostit cândva doar într-un cerc restrâns al Legii lui Unu este acum dezvăluit publicului prin picurarea lentă a dezvăluirii parțiale.
  
VEZI EPISODUL TRADUS AICI


Cosmic Disclosure: Who Built the Moon?
Cine a construit Luna?
Season 4, Episode 2
Monday, 28 March 2016



Corey Goode discută despre originea lunii noastre și despre modul în care sosirea ei a adus schimbări importante într-o lume în curs de dezvoltare, cu milioane de ani în urmă. Anterior, am aflat că multe specii extraterestre au baze înglobate în suprafața lunii. Acum, se dezvăluie cine a construit luna, la ce a fost folosită inițial și cum a fost transportată în sistemul nostru solar.

VEZI EPISODUL TRADUS AICI


Cosmic Disclosure: Age Regression and Time Travel Technology
Regresia în Vârstă și Tehnologia Călătoriei În Timp
Season 4, Episode 3

Thursday, 31 March 2016

Corey Goode dezvăluie detaliile fiecărui pas făcut în procesul de regresie în vârstă pe care l-a îndurat pe măsură ce timpul său ]n programul  "20 și înapoi"s-a încheiat. Ceea ce aflăm este prevalența tehnologiei de călătorie în timp în cadrul programelor spațiale secrete (PSS) și de ce este un secret atât de bine păstrat. Aceste secrete nu stau îngropate pentru totdeauna. Iar când adevărul este dezvăluit în cele din urmă, vor exista ramificații.

VEZI EPISODUL TRADUS AICI

Cosmic Disclosure: Government Troll Data Center
Centrul de Informații al Trolilor Guvernamentali
Season 4, Episode 4
Thursday, 31 March 2016


Corey Goode explică modul în care dezinformarea și înțelegerea greșită sunt folosite pentru a menține secretul în jurul OZN-urilor și a tehnologiilor avansate. Societatea noastră este plină de informații care continuă să treacă în conștiința noastră dintr-o multitudine de surse. Pe măsură ce sufletele cutezătoare fac pași  pentru a dezvălui secrete înfricoșătoare, ele sunt întâmpinate cu  agresiune de agenți ai dezinformării gata să discrediteze informatorii lor și să le distrugă viața prin intermediul modalităților digitale.

VEZI EPISODUL TRADUS AICI

Cosmic Disclosure: Voice of God Technology
Tehnologia Vocea lui Dumnezeu
Season 4, Episode 5
Tuesday, 05 April 2016



Corey Goode dezvăluie măsura în care sindicatele vor urmări să-și controleze operatorii și pe oricine altcineva care le învață secretele. Controlul minții a fost o preocupare principală pentru cabală timp de nenumărate secole. De-a lungul anilor, au dezvoltat multe tehnici foarte eficiente, folosind traume și substanțe chimice, pentru a crea agenți adormiți sau pentru a șterge amintiri. Acum, ei o pot face de la distanță, vizând oricine, oriunde cu tehnologia vocii lui Dumnezeu.

VEZI EPISODUL TRADUS AICI

Cosmic Disclosure: Personality Metamorph Program
Programul de Metamorfoză a Personalității
Season 4, Episode 9

Wednesday, 04 May 2016


Corey Goode expune cele mai sensibile secrete ale Cabalei cu privire la amploarea multor programe de control al minții. De-a lungul secolelor, Cabala a perfecționat diferite tehnici pentru a manipula mințile indivizilor și ale maselor. Poate cea mai puternică practică de control al minții este cea a programului de metamorfoză a personalității, care îi pregătește pe indivizi să se infiltreze și să manipuleze orice tip de organizație din interior.

VEZI EPISODUL TRADUS AICI

Alianța Pământului
Season 4, Episode 10
Wednesday, 18 May 2016

Corey Goode explică faptul că o mare coaliție de grupuri ce aveau legături legale, au fost de acord să colaboreze pentru a răsturna domnia lungă a cabalei. Grupurile care alcătuiesc această Alianță a Pământului pot fi considerate sindicate și societăți secrete. În ciuda acordului de a colabora în cadrul Alianței Pământului, fiecare grup are propria sa agendă în cadrul mai larg al evenimentelor viitoare ale dezvăluirii. Ceea ce se transpune în prezent poate fi considerat un al 3-lea Război Mondial invizibil, luptat în domeniile digitale și al armatelor de proximitate.

SEZONUL V 
(Mai 2016 - August 2016)



Cosmic Disclosure: Remote Viewing and Influencing
Vederea și Influențarea la Distanță
Alianța Pământului
Season 5, Episode 2


Unul dintre cele mai puternice instrumente din programele Cabalei și din PSS este vederea și influențarea la distanță. Corey Goode explică faptul că informațiile care au fost expuse în ceea ce privește vizualizarea de la distanță sunt doar vârful aisbergului. Aceste programe de lungă durată, îmbunătățite prin tehnologie, au metode perfecționate pentru controlul locațiilor, situațiilor și persoanelor prin intermediul rețelei mentale din care suntem toți parte.

VEZI EPISODUL TRADUS AICI



S05 - Episode 3 - Blue Avians and Spheres in Ancient Art
Aviarii Albaștri și Sfere în Arta Antică



Dacă Pământul a fost un nod central pentru o activitate extraterestră timp de secole, ați crede că anumite dovezi ale prezenței lor ar fi rămas de-a lungul veacurilor. În această prezentare specială, William Henry se alătură programului pentru a dezvălui imagini din opere de artă istorice care confirmă mărturia lui Corey Goode cu privire la prezența pe termen lung a ființelor extraterestre. Din Egiptul antic și din Tibet, până în perioada de glorie a artei creștine, vom găsi reprezentări ale ființelor sferice albastre și ale aviarilor albaștrii ca binefăcători pentru umanitate.

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI


S05 - Episode 4 - Symbiotic Relationships of Ascension
Relațiile Simbiotice ale Înălțării


Ascunse la vedere, secole de lucrări de artă sacră au încercat să ne spună că nu suntem singuri în univers. William Henry se întoarce, în această prezentare specială, pentru a confirma relația simbiotică dintre ființele umane și extraterestrii cu care Corey Goode comunică. În timp ce unii extratereștri sunt aici pentru propriul lor beneficiu, alții au venit cu intenția de a ne ajuta în evoluția conștientă. Urme ale acestei legături influente au fost documentate în iconografia picturilor care au reprezentat oameni sacri de-a lungul secolelor.

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI



S05 - Episode 5 - Spiritual Ascension vs. Technology
Înălțarea Spirituală vs. Înălțarea Tehnologică

În această prezentare specială, William Henry expune amenințarea din partea Inteligenței Artificiale. Ceea ce a descoperit acesta, confirmă ceea ce Corey Goode ne-a transmis din programele spațiale secrete. Cu toții avem o dorință naturală de transcendență, iar tehnologia poate părea o soluție simplă. Dar calea spirituală spre înălțare este calea noastră naturală și ne va ajuta să evităm să devenim sclavi ai mașinilor.


VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI

S05 - Episode 6 - Plasma Beings and Etheric Entities
Ființe Plasmatice și Entități Eterice

Știința modernă a definit viața în anumite criterii bazate pe formele fizice. Dar, după cum aflăm în acest episod, viața nu se limitează la domeniile fizice. Corey Goode discută despre natura formelor de viață energetice de la ființele plasmatice la atașamentele spirituale. Aflăm că fiecare planetoid cu un câmp electric este o casă pentru o formă misterioasă de viață cunoscută sub numele de ființe plasmatice. Mai mult decât atât, oamenii de știință oculți din Cabală știu cum să creeze forme invizibile de viață, care pot avea efecte drastice asupra victimelor care nu-și dau seama.

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI

S05 - Episode 7 - Veiled Threats and Open Disclosures

Amenințări Învăluite și Dezvăluiri pe Față

r

Actualizările majore cu privire la cele mai recente activități ale lui Corey Goode în programele spațiale secrete (PSS) vin în calea ta. În această primă tranșă, aflăm despre amenințările învechite împotriva lui Corey pentru a încerca să-l sperie și să-i stopeze eliberarea de informații. În ciuda îngrijorării cabalei, pisica este într-adevăr scoasă din pungă, deoarece membrii Alianței Pământului lucrează cu fracțiuni ale SSP pentru a pregăti un depozit masiv de documente. În plus, aflăm detalii despre o tehnică de comunicare telepatică folosită de Kaaree de la anshari, care joacă un rol esențial în restul actualizărilor noastre.

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI - Dacă subtitrarea nu se activează automat, ori dați click pe butonul CC și selectați Limba Română sau din meniul  de setări (SETTINGS) din dreapta sus de pe imaginea în full screen activați subtitrarea dând Subtitle On.
SAU AICI

ACTUALIZARE 2019:

Episoadele 8, 16 și 17 care au fost urcate mai târziu:

Episodul 8 - From Venus to Antarctica 
(Din Venus în Antarctica)
Cosmic Disclosure with David Wilcock 
S5:Ep8 49 mins July 2016 Guest: Corey Goode

Cosmic Disclosure with David Wilcock 
S5:Ep16 35 mins August 2016 Guest: Corey Goode, Bob Wood

Cosmic Disclosure with David Wilcock 
S5:Ep17 35 mins August 2016 Guest: Corey Goode, Bob Wood

SEZONUL VI 
(Sept. 2016 - Dec. 2016)

S06 - Ep. 1- The Earth Alliance Strikes Back
Alianța Pământului Contratacă

Corey Goode se întoarce cu o actualizare a aventurilor sale în afara lumii în mijlocul rapoartelor de nave necunoscute cu tehnologie avansată, care zboară peste Antarctica. Aceștia au atacat navele din cadrul Flotei Întunecate în încercarea de a sfârși balanța puterii dintre forțele Alianței și Cabală. Se pare că fracțiunile Alianței Pământului își creează propriul program secret, cu asistență dintr-o sursă necunoscută. În plus, un nou aliat a apărut dintr-un grup de stele din apropiere pentru a oferi asistență pentru continuarea conflictului nostru subtil cu invadatorii reptilieni.

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI - mai functionează doar linkul alernativ 2 

S06 - Ep. 2- The Return Of Gonzales
Întoarcerea lui Gonzales

Nu poți ține un om bun și Gonzales dovedește acest lucru când se întoarce din vindecarea sa alături de o civilizație Maya separată. Descoperim acest lucru, pe măsură ce Corey Goode se află într-o altă întâlnire spontană cu Alianța Ființei Sferă. pentru al reuni cu un Gonzales complet reînnoit și refăcut. În timp ce întâlnirea este cordială și plăcută, informația transmisă de Gonzales este teribilă. Creșterea activității solare înseamnă că marele bliț solar poate fi apropiată. În cazul în care negocierile dintre Cabală și Alianță nu au loc și doar puțini oameni sunt pregătiți pentru înălțare așa că eforturile trebuie să fie dublate pentru se a asigura ascensiunea populației.

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI Dacă subtitrarea nu se activează automat, ori dați click pe butonul CC și selectați Limba Română sau din meniul  de setări (SETTINGS) din dreapta sus de pe imaginea în full screen activați subtitrarea dând Subtitle On.
Sau mai poate fi văzut AICI.

S06 - Ep.03 - Encounters with Ancient Sentinels
Întâlniri cu Santinele Antice

După prima sa vizită nereușită pe Venus, Corey Goode îi este în cele din urmă, acordat accesul la sălile unei amenajări a RCA (Rasei Constructorilor Antici) care se află pe planeta furioasă. Odată ajuns acolo, o interacțiune telepatică cu o Santinelă creează mai multe întrebări decât răspunsuri în mintea lui Corey. Apoi, se face o călătorie rapidă printr-o bulă temporală lângă Saturn, care duce la o stație spațială goală, unde Corey întâlnește o altă ființă Santinelă. De data aceasta, el este copleșit de viziunile unui război antic, care ne-a stricat permanent sistemul solar.

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI mai functionează doar linkul alernativ 2 

S06 - Ep. 5 - Arrival of the Spheres - with William Tompkins
Sosirea Sferelor - cu William Tompkins

Potrivit lui William Tompkins, se întâmplă ceva cu centrul galaxiei noastre și asta are un efect major asupra soarelui nostru. Pentru a anula aceste probleme și pentru a reduce pericolul pe Pământ, multe sfere de dimensiuni planetare au intrat în sistemul nostru solar și l-au blocat. Această mărturie se potrivește cu ceea ce ne-a spus Corey Goode despre blocarea sistemului solar în care ne aflăm în prezent, în încercarea de a proteja omenirea de ființele extraterestre dăunătoare. În plus, Tompkins ne oferă o perspectivă asupra dezvoltării inițiale a sistemelor de propulsie neconvenționale, care au dus la programele spațiale secrete de astăzi.

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI mai functionează doar linkul alernativ 2 

S06 - Ep. 9 - Law of One and the Secret Space Programs
Legea lui Unu și PSS

Materialul Legea lui Unu este o informație atât de importantă pentru programele spațiale secrete, încât a devenit necesară citirea acesteia pentru mulți membri. Pentru a afla de ce, Corey Goode și David Wilcock examinează anumite pasaje, care cândva s-au considerat a fi prea scandaloase pentru a fi incluse în versiunea originală. În ciuda faptului că i-a fost interzis să citească materialul Legea lui Unu, ceea ce Corey a învățat prin anii de experiență din programele secrete spațiale confirmă ceea ce a transmis Ra prin Carla Rueckert în sesiunile de canalizare din 1981.

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI mai functionează doar linkul alernativ 2 

S06 - Ep.10 - Guiding Humanity to Ascension
Ghidând Umanitatea către Înălțare

Anterior, am auzit că doar 300.000 de oameni sunt pregătiți pentru ascensiune, iar rapoartele despre acest număr au lăsat mulți oameni confuzi și încurcați legat de viitorul omenirii. Pentru a rezolva această problemă, Corey Goode a fost condus la o întâlnire cu Raw-Tear-Eir și sferele albastre pentru a clarifica implicațiile acestui mesaj. Din acest contact, Corey transmite mai multe informații despre puterea ascunsă a conștiinței noastre co-creative și despre modul în care noi toți putem folosi această putere pentru a ajuta pe cei care încă nu sunt pregătiți să se înalțe.

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI - mai functionează doar linkul alernativ 2 

S06 - Ep. 12 - Troubling Encounters
Întâlniri Problematice

Ambasadorul Mica devine o parte tot mai importantă a întâlnirilor lui Corey Goode cu Alianța Ființei Sferă. Pe măsură ce frecvența acestor întâlniri crește, la fel se întâmplă și urgența mesajelor pe care ni le dăruiește, despre timpurile pe care urmează să le confruntăm. Dar există și cei din programele spațiale secrete de nivel inferior (PSS al CMI), care nu sunt convinse de ceea ce spune Corey, așa că o altă interogare forțată îi este împinsă. Din fericire, aliații săi pot să-i aducă ceva vindecare, dar o mare parte din prejudiciul făcut este permanent.

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI - mai functionează doar linkul alernativ 2 

S06 - Ep. 13 - Law of One and the Secret Space Programs: Technological Salvation
Legea lui Unu și PSS - Salvarea Tehnologică

Dincolo de gadget-urile avansate și de distracția tehnologică, cele mai profunde descoperiri din programul secret se află sub forma unei evoluții conștiente. Corey Goode continuă examinarea materialului Legii lui Unu, de data aceasta concentrându-se asupra mandatului Draco(nienilor) și asupra modului în care salvarea tehnologică joacă un rol în transformarea planetară iminentă care conduce către conștiința unității. De asemenea, aflăm despre alte două rase de extratereștri, care sunt o parte secretă a Alianței Ființei Sferă, care se vor dezvălui în timpul viitoarei recolte.

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI - mai functionează doar linkul alernativ 2 


S06 - Ep.14 - Life After Disclosure
Viața după Dezvăluire
(Planul pentru o Dezvăluire Parțială)

S-a ajuns la un acord că umanitatea nu este gata pentru o dezvăluire  deplină. Acest lucru are mai mult de-a face cu protecția activelor (personajelor valoroase implicate în proces) decât cu beneficiul omenirii. Dar putem afla la ce să ne așteptăm de la dezvăluirea completă, învățând de la o altă civilizație care a urcat colectiv dincolo de controlul Draco. Ambasadorul Mica vine dintr-o astfel de lume și i-a transmis lui Corey Goode la ceea ce ne putem aștepta. El stabilește planul de dezvăluire parțial intenționat, detaliind ceea ce va fi dezvăluit și ceea ce va fi păstrat secret și scoate în evidență ceea ce ne poate elibera de aceste forțe de control.

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI - mai functionează doar linkul alernativ 2 


S06 - Ep. 16 - Revealing a Bigger Plan
Revelând un Plan mai Mare

Corey nu a avut decât un moment să se recupereze de la ultima sa întâlnire cu PSS al CMI înainte de a fi luat din nou. De data aceasta, ei sunt prezenți cu informații despre o civilizație pre-Adamită, care s-a ascuns mult timp sub gheața Antarcticii. La eliberarea sa, o altă întâlnire imediată cu civilizația Maya separată (desprinsă) dezvăluie faptul că răpirea lui multiplă făcea parte dintr-un plan mai amplu al ființelor sferă. Dar  întâlnirea sa finală cu un membru al celor alungați este cea care l-a lăsat cel mai zdruncinat în toate aceste experiențe brutale.

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI - mai functionează doar linkul alernativ 2 

VA URMA ... În curând sezonul VII

Notă: Vă anunțăm cu această ocazie crearea unui grup special de discuții în facebook, pe marginea celor discutate în această serie de informații și dezvăluiri făcute de Corey Goode, David Wilcock și invitații acestora. Grupul se numește POVESTE COSMICĂ și poate fi accesat pe FaceBook.

11 comentarii:

  1. De ce ai face asta? Cum reușește totuși să rețină atâtea detalii? PAi pornind de pe o pozitie sceptica nu de alta dar prea multe manipulari exista in jur si indivizi cu imaginatie bogata , de ce ar face cineva asta?Intreb si eu : de ce sint unii care scriu romane sf sau de alta natura si le publica pentru faima , bani sau pusr si simplu de placere? Cum scriu unii filme seriale cu zeci de episoade in care actiunea decurge cursiv? apoi Cum reușește totuși să rețină atâtea detalii? Pai cum reusesc si actorii care joaca in filme seriale sa tina minte atitea detalii sau chiar cei care scriu romane de sute de pagini cum imi amintesc ca era winetoo sau cei trei muschetari sau altele ... sint oameni cu capacitati mentale peste medie si cu o fantezie debordanta ; eu stau si ma intreb daca omu asta spune atitea si e real ce zice cum de nu l-au lichidat pina acuma?

    Sint atitia altii mai ales in ultima vreme care cum s-au opus sau au vorbit impotriva Big pharma sau impotriva vaccinurilor cum au fost gasiti morti ..inclusiv regizorul documentarului statul cenusiu....Corey Goode de ce ar fi scutit de lichidare ? ce pot povestile lui Corey Goode sa faca, este sa ne pregateasca pentru ce e posibil sa se intimple intr-o zi,daca ceea ce spune el este adevarat macar partial , sa nu fim luati prin surprindere....e posibil ca ce spune el sa fie un amestec de fictiune cu adevar ...cine stie....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum reusesc unii sa retina atatea date? Pur si simplu, isi acceseaza baza de date din Cronica Akasha. Dar e adevarat...din pacate, multe dintre cele scrise pe net sunt gogosi de adormit adultii. N-am mai numarat anii...Cred ca sunt opt de cand spun pe fb sa treceti la treaba in plan fizic, pentru ca ingrosati stratul informational din jurul planetei si ne impiedicati sa iesim din Matrix. Culmea! Si voi, cei ce v-ati luat ca denumire a blogului Iesirea din Matrix! Ne obligati sa stam captivi in lumea intunecatilor! New age e marea cacealma! Un amestec de crestinism cu spiritism, terapii de tot felul, orgoni...etc Asa au cazut si atlantii! Au creat grave distorsiuni si au cazut pe un nivel de constiinta foarte jos. Cand dai oamenilor pe mana diplome de vindecatori, asteapta-te la ce este mai rau: egoisti si fricosi, adultii nu mai fac nimic ca sa-si curete singuri aura de implanturi si merg la reikieist sa-i faca o curatare superficiala. Evident, mizeria karmica trece la urmasi!

      Ștergere
  2. Despre meditație: https://www.youtube.com/watch?v=Eq5UwRyT6WQ
    Meditația pe inimă: https://www.youtube.com/watch?v=_a3MPiDa5hI
    Ce devii atunci când meditezi: https://www.youtube.com/watch?v=u2GHpkxWhAU
    Întoarcerea spre inimă: https://www.youtube.com/watch?v=OR20Jg3aR_8

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intoarcerea spre inima nu se face nici prin meditatie si nici prin rugaciune crestina, cu inima rece la tot ce se intampla in jurul tau. Chakra inimii nu se deschide cu forcepsul si nu exista mantre sau rugaciuni eficiente. Doar empatia, fapta buna, altruismul...Sunteti intr-o mare eroare! Acesta a fost planul illuminati pentru Romania: autodistrugerea! In Siria sau Irak au trebuit sa foloseasca arme pentru ca musulmanii sunt monoteisti si nu "pun botul" la new agisme, numerologie, astrologie sau spiritism. Romanii sunt mai dornici de senzational si mai naivi. Au deschis singuri portile spre minciuni "ezoterice" si illuminati nu au trebuit sa cheltuie bani pe arme. Daca n-ar fi de plans, ar fi de ras! Un popor sub ocupatie traieste in aburii minciunilor, purtand pe nas ochelari cu lentile roz. Sau chiar in culorile curcubeului. Realitatea e in planul fizic, nu pe net. Realitatea este ca Romania va fi tinuta in aburii betiei pana va fi complet ocupata economic. Spiritual este deja ocupata. De mincinosi si falsi profeti. Armaghedon inseamna batalie pe suflete. Sunteti convinsi ca sufletele voastre vor urca in astralul superior? Ganditi-va putin...Pentru cine ati lucrat in ultimii ani? Cui ati dat energia voastra? Nu se poate si cu banii la banca si cu sufletele in cer!

      Ștergere
  3. @ save gas - chestia ca mult chestii incep sa fie confirmate si din alte sursesi se leaga multe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😀 mergeti pe fb. Acolo se dau gogosi calde si pere malaiete. Pe fb este tot controlul intunecatilor. Tot Matrix. Sistemul pe care l-am creat eu a fost distrus. Construisem un sistem menit sa ne apere de atacurile PSI si energetice. Multumiti-le new agistilor, masonilor si restului de slugi pentru ca au distrus matricea energetica a Romaniei, inlocuind-o cu o facatura!

      Ștergere
  4. Vorbiti generalitati si ne bagati in oala cu altii ...mergeti mai la concert ... si de unde stiti dvs. ce am facut, fac si voi face eu practic? De data asta chiar vorbiti sa va aflati in treaba.

    RăspundețiȘtergere
  5. Detinatorii adevarului absolut cum credeti ca sunteti imi lasa un gust amar ... va credeti tare desteapta si vizionara ... repet...vorbit ca sa va aflati in treaba.

    RăspundețiȘtergere
  6. Iar mugetele de vacă încălțată ce sunteți pe care le scoateți din wc-ul conștiinței superioare în care credeți că vă aflați (emailurile pline de invective, înjurături, scremete viscerale), păstrați-le pentru momentele de regurgitare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Consider ca disparitia religiilor este un lucru bun. Disputele religioase s-au materializat prin razboaie cu milioane de morti. Si acum, cauzele razboaielor si rafuielilor in lume sunt in principal religioase , mai ales in Extremul Orient. Digur in spatele acestor dispute sunt marii bancheri ai lumii care folosesc manipularea religioasa ca sa-si atinga scopul.
    Si fereastra overton este folosita in acest scop si persiuasiunea si multe alte metode. Nu va lasati antrenati in astfel de jocuri pentru ca unii isi vor freca mainile de bucurie, chiar nu merita.
    Au devenit o mare problema stirile false pentru ca razboaiele se duc pe net, cu tot felul de soparle , iar acolo incercam si noi sa smulgem cate o firimitura de adevar.

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar va rog la final sa faceți o concluzie, o nota personala a dvs, trebuie sa alfu mai multe păreri argumentate despre aceste informații

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...