Ieşirea Din MATRIX: DEZVĂLUIREA COSMICĂ - MICHAEL TELLINGER, COREY GOODE, DAVID WILCOCK - UBUNTU și Mesajul Aviarilor Albaștrii - Sezonul 3

INIȚIATIVĂ CETĂȚENEASCĂ

Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre în strângerea de semnături pentru candidatul Mișcării Meritocrate, Laurențiu Primo, la alegerile EuroParlamentare din 2019. Formularul de adeziune poate fi descărcat de AICI.

luni, 18 iunie 2018

DEZVĂLUIREA COSMICĂ - MICHAEL TELLINGER, COREY GOODE, DAVID WILCOCK - UBUNTU și Mesajul Aviarilor Albaștrii - Sezonul 3COSMIC DISCLOSURE - Season 3 – Episode 3 and 9 (2016)
Ubuntu and the Blue Avians’ Message - Part 1 and 2
 (Complete)

Astăzi vă prezentăm singurele două episoade traduse din sezonul 3 al DEZVĂLUIRII COSMICE într-un articol separat deoarece credem că merită, iar personajul principal al acestor episoade nu este Corey cum v-am obișnuit, ci invitatul special al acestor emisiuni, Michael Tellinger, despre care noi am mai vorbit în cadrul articolului "MIȘCAREA DE ELIBERARE UBUNTU - O lume fără bani" și considerăm acest personaj excentric și energic (MT), unul care merită să-i dedicăm cel puțin încă un articol. 

Primul nostru articol explică pe foarte scurt filozofia și istoricul acestui cercetător și vizionar așa că vă invităm să-l studiați.

Primele două sezoane ale DEZVĂLUIRII COSMICE le puteți vedea AICI pentru a avea o bază de plecare în discuția din aceste două episoade.

În această prezentare specială, Michael Tellinger se unește cu Corey Goode pentru a analiza cum filozofia Ubuntu se combină/potrivește bine cu mesajul aviarilor albaștrii. Înțelegerea acestei intersecții este cheie pentru a depăși constrângerile/restricțiile impuse planetei noastre prin intermediul manipulării deliberate a sistemului nostru monetar de către sindicatele financiare ce cer un control deplin asupra lumii noastre.

Notă: Vă anunțăm cu această ocazie crearea unui grup special de discuții în facebook, pe marginea celor discutate în această serie de informații și dezvăluiri făcute de Corey Goode, David Wilcock și invitații acestora. Grupul se numește POVESTE COSMICĂ și poate fi accesat pe FaceBook.

Ceea ce aduc nou ca și informație episoadele de astăzi (din punctul meu de vedere) este viziunea mult mai echilibrată și pragmatică (decât o avea MT în trecut când am prezentat primul articol) asupra eforturilor pe care noi ca oameni și comunitate trebuie să le facem, dacă dorim să ne rupem de sistemul diabolic planetar. 

Michael Tellinger a plecat la drum acum vreo 15 ani ca un visător și vizionar dorind o lume fără bani, să creeze comunități care să ofere această posibilitate oamenilor. Apoi a candidat la președenția Africii de Sud, unde a realizat cât de neica-nimeni ești fără bani, a investit enorm de mult timp și bani în toate aceste vise și proiecte frumoase, ajungând la limita falimentului, iar acum este mult mai pragmatic și adus cu picioarele pe Pământ. 

Inițial a dorit să plece de la un vis pilot mare, crezând că toată lumea va fi deschisă și dornică de așa ceva (pas greșit), acum a realizat însă că prin pași mici, plecând de la comunități mici, locale, implementând anumite idei la nivel local, poate avea mult mai mare succes, așa că se pregătea la acea vreme (când a filmat episoadele) să candideze la primăria unei localități din Africa de Sud. 

Proiectul lui se numea One Small Town can change the world (Un mic orășel)  de unde să înceapă schimbările în lume. Asta se întâmpla prin 2016.

În Dec 2017 MT anunța că Mișcarea Ubuntu se retrage din politică (motivele AICI), dar proiectul One Small Town can change the world va continua.

Ceea ce mai știu este că unele comunități locale din lume au fost inspirate de modelul Ubuntu și au început să le implementeze (prima fiind o localitate din Ontario, Canada).

Ideea de fond este: vreți să schimbați lumea? 

Începeți cu voi. 

Vreți să ajutați lumea deoarece sunteți doldora de resurse și dați peste? 

Începeți cu un om, apoi încă unul și încă unul, până creați un mic grup foarte unit de oameni, un nucleu unit în viziune, în simțire. Mergeți de la mic către mare. Plecați de la proiecte mici, pilot, nu vă hazardați să aruncați bani resurse în proiecte mari de la bun început ... mergeți cu baby steps (pași mărunți). 

Vreți să creați o comunitate auto-sustenabilă? 

Plecați de la mic către mare, într-un spațiu ce lasă loc de dezvoltare, 2-3 familii, 2-3 ha, fiți foarte uniți ca și grup, gândire, idealuri, simțire, aveți un buget de plecare sănătos și multă răbdare.

De asemenea va invitam pe toți cei care apreciați aceste emisiuni oferite gratis de noi (deși pentru acestea se fac eforturi financiare și nu numai, considerabile din partea lui Paul Marian și a noastră, ca și colaboratori care ajutam la traduceri), sa faceți un efort (toți cei care puteți) sa va abonați pe Gaia https://www.gaia.com/series/cosmic-disclosure deoarece echipa de la acest post are mare nevoie de susținerea tuturor ...

VEDEȚI CELE DOUĂ EPISOADE TRADUSE AICI:Cosmic Disclosure: Ubuntu and the Blue Avian Message Part 1
Season 3, Episode 3
Friday, 22 January 2016


VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI


Cosmic Disclosure: Ubuntu and the Blue Avians' Message Part 2

Season 3, Episode 9
Friday, 04 March 2016

VEDEȚI EPISODUL TRADUS AICI

Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...