Ieşirea Din MATRIX: REGATUL ÎNGHEȚAT - filmul de weekend

APEL UMANITAR

Dragi prieteni și cititori ai blogului, apelăm la voi pentru a-l ajuta cu o donație pe cel mai prolific traducător din media alternativă, pe Marian Matei, proprietarul blogului DEZVĂLUIRI antiiluzii.blogspot.com, (care are la activ peste 550 de documentare și filme traduse + sute de articole de mărimea unor broșuri, la fiecare documentar de pe blogul lui, articole extrem de documentate) deoarece are cataractă la ambii ochi și aproape nu mai vede deloc, iar aceasta avansează rapid, în ciuda metodelor alternative folosite până acum. A sperat până în ultimul moment să scape de operație, însă degeaba. Treaba este destul de urgentă deoarece se poate ajunge la glaucom, iar atunci se instalează orbirea completă care nu prea se mai poate opera.

O operație cu laser, cu schimbare de cristalin și analize, tratament post-operator și tot poate duce la 2000 de Euro/ochi sau mai mult (i s-ar fi spus chiar posibil 9500 lei/ochi, funcție de dioptrii șamd - se negociază ca la tarabă se pare - vedeți o listă de prețuri AICI), deci peste 4000 de Euro/ambii ochi.

Deci orice DONAȚIE este binevenită.


Contul este la ING pe numele Marian Matei și are numărul RO87INGB0000999907410339. Contul la PayPal este pe adresa matt_m_d@yahoo.com (se poate plăti și doar cu cardul, fără să fie necesar un cont PayPal).


În clipa asta s-au strâns 1470 Euro și 11045 Lei de la 87 de donatori (actualizare 5.07.2019) Deci aproape 3800 Euro ... încă 200 de euro și s-a strâns suma!


Mai multe detalii AICI.


ULEIURI CBD - uleiuri miraculoase din canabis

Image and video hosting by TinyPic

sâmbătă, 24 decembrie 2016

REGATUL ÎNGHEȚAT - filmul de weekend


FROZEN (2013)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt desen animat fabulos, care suntem convinși că majoritatea dintre voi îl cunoașteți, unul dintre cele mai frumoase desene animate realizate vreodată.
Fiind o perioadă mai de poveste așa, dorim să mai scoatem copilul din voi la suprafață mai mult decât de obicei. 

"Frozen este o reinterpretare modernă a basmului “Crăiasa Zăpezii”, scris de Hans Christian Andersen. Haioasa animaţie prezintă călătoria plină de aventuri a Annei , o prinţesă curajoasă şi optimistă care porneşte în căutarea surorii ei, Elsa, devenită Crăiasa Zăpezii. Elsa, condamnase cu puterile ei malefice regatul Arendell la gheţuri veşnice. Anna îşi asumă misiunea dificilă de a salva ţinutul de blestemul unei ierni veşnice şi este pregătită să înfrunte orice pericole pentru a-şi găsi sora şi a pune capăt iernii permanente din Regat.
Ajutată de prietenii ei neînfricaţi şi foarte haioşi, Hans, un prinţ galant, Sven-un ren loial şi jovial şi Olaf, un om de zăpadă haios, Anna, înarmată cu determinare, curaj şi încredere deplină în puterile celorlalţi este decisă să nu se dea bătută în faţa niciunui obstacol.
Scenariul poartă semnătura lui Jennifer Lee, primul regizor femeie din istoria animaţiilor Disney, cunoscută şi pentru contribuţia semnificativă la povestea emoţionantă a animaţiei “Wreck-It Ralph”/ “Ralf strică tot” (2012), nominalizată la Oscar şi Globurile de Aur la categoria „Best animated film” şi câştigătoare a multiple premii în cadrul festivalurilor internaţionale din industrie.
Explicând ce a inspirat-o în conturarea scenariului Frozen, aceasta a declarat: "Povestea noastră a început ca o idee foarte simplă despre puterea familiei şi a crescut treptat mult mai mult decât ne-am imaginat noi. Tema principală a filmului este lupta pentru a depăşi frica şi pentru a descoperi adevăratul sens al iubirii”.
Presărată cu momente amuzante şi peripeţii pline de suspans, animaţia “Frozen”/”Regatul de gheaţă” este un film de familie ideal pentru perioada sărbătorilor de iarnă, care va purta spectatorii într-o lume magică şi le va aduce aminte de farmecul poveştilor clasice Disney."

SURSA: http://www.romanialibera.ro

Notă: Pentru noi mesajul este unul simplu si percutant: nu trebuie să îți fie teamă de ceea ce ești cu adevărat, pentru că cei care țin la tine cu adevărat, te vor accepta și te vor ajuta să-ți găsești pacea și fericirea. Iubirea dilată, topește! Frica contractă, îngheață, împietrește. 
Există bineînțeles și niște critici aduse acestui desen animat, unde se afirmă că se promovează agenda homosexualității. Citiți în acest sens  "Substratul gay al filmului Frozen"

VEDEȚI FILMUL TRADUS, CALITATE HD 720p AICI

link 1


link 2

Un comentariu:

Insecticide spunea...

Eh, n-am vazut nici Frozen de fapt. Cred ca maine urmeaza un maraton de filme Disney

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...