Ieşirea Din MATRIX: CALOGERO GRIFASI - Hipnoze regresive recente, anumite intrebari si indoieli pe marginea acestora si 1 interviu cu Calo (12.12.2016)

luni, 12 decembrie 2016

CALOGERO GRIFASI - Hipnoze regresive recente, anumite intrebari si indoieli pe marginea acestora si 1 interviu cu Calo (12.12.2016)

Calogero Grifasi continua sa ne fascineze intr-un ritm ametitor prin hipnozele sale, care deschid asa de multe noi orizonturi ale intelegerii, atat de multe perspective nebanuite pana de curand, de aceea simtitm sa va reamintim de el de cate ori avem ocazia. 
Insa totodata stand stramb si gandind drept, simtim nevoia sa ridicam si niste semne de intrebare sau unele suspiciuni legate de gradul de adevar existent in unele dintre sesiuni. Stim ca e destul de complicat sa inventezi la viteza aceea de lucru, insa nu odata prin modul tendentios in care se pun  unele intrebari se poate stimula imaginatia cuiva si se pot subintelege anumite raspunsuri.
De exemplu: cand spui hipnotizatului, vezi daca mai exista ceva sub forma aceea...Spune-i sa-si arate adevarata forma , samd ..practic ii sugerezi ca ar putea exista ceva dincolo de ceea ce vede, iar imaginatia poate crea orice ... te poti speria si te poti gandi (cunsocand deja ca e posibil sa fie cine stie ce dihanii reptiliene, demoni, cenusii sau mai stiu eu ce) ca de fapt chiar ar putea fi ceva acolo si parca incepi sa si vezi ceva acolo si cu cat te concentrezi mai mult cu atat parca apar mai clar. 
Pentru noi este totusi un semn mare de intrebare cum de astfel de informatii nu au razbatut in hipnozele regresive anterioare de dinainte de Corrado Malanga si Calogero Grifasi? Aici ar putea exista trei raspunsuri din punctul meu de vedere:


1) Poate s-a creat un egregor al hipnozelor regresive care influenteaza cumva aceste sesiuni ... 
In unele ceremonii psihedelice (cu ayahuasca, ciupercute sau marijuana) am observat ce usor iti poate juca mintea feste in starile de constiinta extinsa ... este suficient un mic imbold, o senzatie de frica  (de exemplu un sunet exterior, o bufnitura sau orice alta senzatie sau forma gand mai intens sa apara in campul constiintei), iar daca nu esti atent , controlat emotional, o poate lua imaginatia razna ... daca ti-e frica ca poate aparea un drac, acesta este posibil sa apara, daca ai avut senzatia ca a venit un OZN sau ca ai aripi pe spate, s-ar putea sa incepi sa le simti .... esti un creator de lumi imaginare foarte abil si extrem , extrem de rapid, mai ales in acele stari de maxima receptivitate si sugestionabilitate.
Sau vi s-a intamplat uneori cand mergeti pe intuneric prin zone mai ciudate sa inceapa sa va joace imaginatia feste, sa simtiti fel si fel de chestii, sa faceti un efort mare sa nu va imaginati fel si fel si sa simtiti un fior in fund care va indeamna sa o luati la goana?
Apoi, ceea vedem noi in astral poate fi intr-un fel, iar noi sa-i dam anumite interpretari conforme experientelor noastre sau felului nostru de a fi, proiectand in exterior propriile impresii subiective, prejudecati, perversiuni samd. 
De exemplu cand 2 oameni se uita la un cer innorat, printre formele de nori unul poate vedea iepurasi, altul silfi, altul dragoni, altul pozitii sexuale sau inorogi ... de aceea exista teste psihanalitice de genul Rorschach prin care ies la iveală diverse trăsături de personalitate ale oamenilor sau trăiri, pe baza cărora pot fi diagnosticaţi.
Acum cand in mentalul colectiv deja sunt din ce in ce mai cunoscute genul acesta de interferente (cu cenusii, reptilieni, insectoizi samd) , de cand cu Corrado Malanga si cercetarile acestuia si mai nou cu hipnotizatori de genul lui Calogero sau Giuseppe Mangini, nu este posibil ca mintea noastra sa interpreteze ceea ce vede acolo sau sa creeze cauze false (asa cum am zis, imaginatia e foarte rapida) la problemele noastre? 
De unde pana acum 10 ani nu auzeai astfel de relatari cu extraterestrii sau alte lighioane interdimensionale, intra-terestre  sau ce-or mai fi decat poate in cazul rapitilor, acum toti frate sau aproape toti s-au trezit parazitati peste noapte ba de cenusii, ba de reptilieni, ba de fel si fel de extraterestrii sau entitati descarnate ... Cum de pana recent, ceilalti hipnotizori regresivi (gen Michael Newton, Dolores Cannon, samd) sau din gramada de experiente la limita mortii (NDE) nu s-au vazut aceste interferente extraterestre niciodata, iar acum brusc si dintr-odata toti suntem parazitati, implantati, monitorizati, urmariti, vampirizati, samd ?
La Corrado Malanga sansa sa fii parazitat era mai rara si mai probabila mai ales in cazul rapitilor. Acum aflam ca majoritatea suntem de fapt... este acesta un adevar sau o alta inselare?

2) O a 2-a varianta ar fi cea de care ne vorbeste Corrado Malanga care ne spune ca pe masura ce sufletele incep sa se trezeasca din amorteala, din somn, incep sa se informeze unele pe altele, incep sa se trezeasca unele pe altele la realitatea din jur ... Deci ar fi posibil ca pana de curand sa fii existat un val gros de autohalucinare prin care nici cei mai experti hipnoterapeuti nu reuseau sa patrunda si sa vada aceste adevaruri, insa acum sa fie mai usor. Ce parere aveti?

3) Poate au exista si inainte si nu stim noi ... doar nu suntem Mafalda. Voi cand ati auzit prima data de asa ceva?

Ceea ce mi-a ramas pe scafarlie ca fiind poate, unul dintre aspectele cele mai importante aflate in unele din ultimile sesiuni, este faptul ca Rugaciunea de ajutor este una dintre portile prin care permitem acestor entitati sa patrunda ... Deci in momentul cand tu te simti mic, plapand, neajutorat, desi in realitate esti un suflet suveran si atotputenic, invocand ajutorul practic iti oferi puterea altuia, lasi pe altul sa-si faca mendrele pe capul tau. Ce-si zice parazitul: hopaaa...inca un prost care se crede slab si pricajit! Sho pe el! Ei sunt fericiti sa-ti fie carje, insa totul are un cost.

Nota suplimentara (idei venite in urma comentarilor de pe facebook): as fi foarte mirat ca investigand aceleasi teme cu 3 hipnotisti diferiti sau cu 3 hipnotizati de suport diferiti, sa ajungi la acelasi tip de raspunsuri. Asa poti decela mai bine cred, ce este imaginatie, ce este real si ce nu? In plus, de ce nu, intr-una din hipnoze sa lasi hipnotizorul sa descopere ce probleme ai si ce-ti poate spune despre tine (fara sa-i spui tu nimic despre tine si problemele tale) si apoi sa vezi ce mai ramane comun din toate astea.

Pana una alta, poate vom afla niste raspunsuri tocmai din sesiunile lui Calo (deja sunt 43 la numar). Metodele de ghidare, abordare, introspectie, intrebare s-au mai schimbat de la inceputuri pana in prezent, Calo si-a mai rafinat metodele si a devenit un observator mult mai fin. Deci daca printre voi exista oameni care pornesc acest playlist de la inceputuri este bine sa mai alternati si sesiunile mai recente, deoarece acum sunt mult mai eficiente si se bate mai putin apa in piua.



Calogero Grifasi - Interviu exclusiv in Argentina


Mica precizare importanta: Acest text este o adaptare. Eu nu sunt vorbitoare de limba spaniola, cunosc italiana, asadar, va rog sa aveti intelegere pentru maniera in care am tradus. 
Cateva parti din interviu lipsesc si am explicat unde si de ce. 
Pe aceasta cale, daca vreun cunoscator de limba spaniola
ma poate ajuta cu completarea minutulelor 19-21.00 din interviu,
ii multumesc anticipat de pe acum! 

Sper ca apreciati gestul meu si sper sa va fiu de folos cu tot ce am incercat sa fac! :)
Si daca aveti o idee cum sa imbunatatesc textul tradus, daca aveti alte pareri despre ceea ce s-a povestit, mai ale la finalul interviului unde traducerea a fost ingreunata, va rog sa imi dati o mana de ajutor!

Multumesc anticipat!

Otilia

Interviu realizat de Pablo Cano si Silvana Cano - Human Etheric ( Argentina)

partea 1/4

SILVANA: Bun venit in Argentina, CALO, cum stai?

CALO: :) Foarte bine!

SILVANA: Este o placere pentru noi ca esti aici, in tara noastra, Argentina… Stiu ca ai venit din Uruguay, si as vrea sa ne povestesti cum a fost tot procesul ….( asar?) in Uruguay si cum este acest proiect!

CALO: Am fost in Uruguay pentru a face primul curs “ in spaniola” pentru a forma colaboratori, pentru echipa Grifasi.

Anul acesta am ales Montevideo, ca si sediu, am intalnit acolo persoane deja selectionate dupa un process anterior de selectie.

Persoanele ( nu specifica numarul) proveneau din Mexic, Venezuela, Spania… si punctul de intalnire a fost Montevideo.

A fost o saptamana de 5 zile de cursuri intensive, am ramas extrem de incanatat de tot ceea ce am trait si la final mi-am luat doua zile pentru mine; una pentru a vedea Montevideo si altul pentru Buenos Aires! Si iata ca sunt aici!

SILVANA: Care a fost procesul de selectie al cursului in Montevideo, Uruguay?

CALO: Efectiv, cursul efectiv…a fost de 5 zile. Am avut o zi jumate de odihna, pentru ca a fost foarte obositor cursul, teoria si practica in hiponoza regresiva a fost incarcata; asa ca am luat o zi de odihna atat la sosire cat si la plecare. Totul, in total a format 10 zile. Dar cursul in sine a fost de 5 zile, efectiv.

(Min 2.42) Cursul este primul pas in acest proiect- proiectul de formare o echipa Grifasi, pentru ca este un pas necesar pentru a satisfice cererile de hipnoza. Eu singur nu pot sa fac toate astea, am limite de timp, de energie. Si de aceea este necesar sa formez colaboratori.

Anul acesta nu era prevazut acest curs, insa, in ultimele luni cererile de sesiuni au devenit numeroase si a fost necesar sa organizez acest curs.

3.32 Cursul nu este, nu a fost si nu va fi, pana la cautarile urmatoare, un curs normal de hipnoza ( cum se considera a fi normal). Cursul este altceva. Este o piesa dintr-un intreg process. Cursul nu va putea fi accesat de catre oricine doar pentru ca doreste sa participle sau pentru ca il plateste. Nu! Inainte de toate astea exista o selectie apriori, o selectie inainte de asta. Aceasta selectie se face printr-un filtru de calitate si de cantitate.

Sa ma explic!

CALITATE- noi toti cautam o persoana care detine o carcateristica, o personalitate, o maniera de a gandi, de a fi; care face acest lucru in sintonie cu intreaga echipa, cu munca pe care o face. Asta inainte de toate.

Filtrul de CANTITATE- este necesar pentru ca noi avem o anumita cantitate de cereri din partea publicului care trebuie sa fie satisfacuta de catre operatori ( de hipnoza).

Operatorul ce trece prin aceasta selectie vine format, primit intr-o echipa unde va lucra si cu care va colabora cu adevarat. Nu este vorba despre a face un curs, pus si simplu: “ Multumesc, gata!” si cu el sa isi castige painea sau nu!

Aici nu este vorba despre asta. Problema se pune si pe cantitate, care nu este poate fi trecuta cu vederea in decursul selectiei.

De exemplu, anul acesta am avut, in Mexic, mai mult de 50 de persoane interesate. TRecand prin filtrul de calitate si cantitate, avem 8 colaboratori la ora actuala, care vor incepe in curand sa lucreze. Si nu se termina aici…

Cursul se imparte in 3 parti. Odata ce se acceseaza cursul, colaboratorul va obtine gradul 1/3, ceea ce inseamna ca din cele 3 nivele/grade ale cursului, el se afla la nivelul 1.

Ce semnifica nivel 1? Ok, 1/3, 2/3, 3/3… poate indica cate grade ai, atunci cineva are reprezentarea pozitiei. Una este sa spui 1/3 si alta este sa spui 1/10, inseamna ca daca ai 10 nivele, tu esti de abia la primul.

De ce se delimiteaza cursul, de ex 1/3? pentru ca toate acestea, tot cursul va creste, va evolua. De fiecare data cand vrei mai multe informatii sau sa te perfectionezi intr-o metodologie, intr-o viziune a lucrurilor, atunci, intr-o zi, daca simti nevoia asta, te poti perfectiona. (…) Poate intr-o zi va fi disponibil si un grad 4 sau 5, pentru ca sosesc informatii noi, parctici noi si atunci se cere o experienta in plus si alte etape…

Gradul 1- determina un collaborator sau un operator de hipnoza, care poate doar sa practice, sa realizeze o sesiune de hipnoza prin intermediul altei persoane- noi o numim persoana de suport (telepat)- iar sesiunea se numeste “sesiune telepatica”. Adica, o persoana intra in hipnoza si in ambient hipnotic poate vedea persoana interesata, poate interactiona cu ea si sa isi indeplineasca sarcina pe care o are de facut, ca si cum acea persoana de suport studiaza hipnoza. Este acelasi lucru. De fapt, nu, pentru ca persoana de support poate intra mult mai in profunditate decat operatorul si atunci acesta trebuie sa fie mult mai incisiv in sesiune.

Insa, acesta este primul punct care determina un collaborator de nivel 1/3.

Un 1/3 poate sa efectueze doar o sesiune pe zi, nu mai mult. Si exista o motivatie importanta. Pentru ca sesiunea te epuizeaza mental si fizic. Epuizeaza persoana din hipnoza si cea care dirijeaza hipnoza. Si in functie de cum o persoana stie sa adimnistreze o sesiune, intr-o singura sedinta poata sa salveze multa energie, sau nu. Atunci o persoana care incepe sa lucreze este foarte probabil ca va tine o singura sesiune. (text adaptat) Desigur daca dobandeste experienta, poate sa ajunga intr-acolo incat sa pastreze energia persoanelor implicate…

In timp ce un nivel 2, un 2/3 poate sa tina 2 sesiuni pe zi, si un nivel 3… 3 sesiuni.

Oricare ar fi nivelul, gradul unui operator, in afara de o zi sau doua mai deosebite, nu cred ca va putea depasi mai mult de 3 sesiuni pe zi, din cauza oboselii, mai ales mentale. Pentru ca mentalul este….partea principala.

O persoana obosita, atat cea care sta in hipnoza, isi coboara energie, forta, in hiponoza, iar cealalta persoana pierde concentrarea, facultatea de a putea gestiona in cel mai intelligent mod sesiunea. Acest lucru este important.

SILVANA: Acest lucru pot sa il spun si din punctual meu de vedere, a fost si experienta mea. Cate sesiuni faci pe zi?

CALO: eu am ajuns la 4 sau 5, in unele cazuri special. Dar eu sunt primul care o spun ca niciodata sa nu se sara de mai mult de atat, pentru ca a4-a, a 5-a pentru mine deja sunt greoaie, nu mai pot oferi ceea ce trebuie sa ofer in munca mea.

Ok, diferenta intre nivel 2 si 3 este ca nivel 2 poate efectua sesiuni direct, si bineinteles, clar, telepatice, desigur. In cazul sesiunii telepatice poate sa aleaga o persoana de support( telepat) , in timp ce in nivel 1 telepatul este specificat expres, este o persoana autorizata din echipa si alocata special. Nu se poate folosi orice persoana ca telepat.

SILVANA: Si in nivelul 2…. cand se trece la o etapa urmatoare?

CALO: nu exista un punct precis prin care sa spui: Acum trec la nivelul 2!. Asta depinde de persoana , de cum si-a efectuat munca…. totul este foarte personal. Sunt persoane care vor sa treca la nivel 2 rapid sau altele care trec mai tarziu sau altul care ramane la nivel 1 atat cat doreste…

Inca analizam….

Inainte eram doar eu care faceam toata treaba asta, dar cum totul se dezvolta, si trebuie sa ma consult cu persoane care au si le partea lor de responsabilitate, sectorul lor in echipa; cu totii analizam situatia si formam o parere colectiva….inainte de a lua o decizie.

Dar este un process intern al echipei.

Cum spuneam inainte, cine este nivelul 2 poate folosi o persoana telepatica pt ca… pt ca daca persoana este interesata nu intra in hipnoza, pentru ca nu vrea sau nu detine capacitatea necesara, se poate delega un mebru al familiei sau un prieten pentru a sustine sesiunea. Nu exista o limita tocmai pentru a se putea derulat totul cat mai fluid in timpul unei sesiuni.

Gradul 3 permite sa faca sesiuni directe persoanelor interesate, sesiuni telepatice cu persoane de support, cu orice tip de persoana de support si in cazul acesta, poate in sesiune sa faca cercetari ( se poate canaliza pe un subiect, pentru a analiza)…. In timp ce primele nivele nu pot abslout sa faca cercetari pentru a canalize nici o entitate.

Pentru ca a canalize o entitate este un risc daca nu se cunoaste un domeniu, o abilitate, o anumita experienta. Se va vedea….

Dar prima necessitate este este de a crea colaboratori si de a da nivele si grade pentru ca toate sectoarele sa lucreze in perfecta liniste si siguranta. Asta e prima prioritate.

Se prea poate ca primele sesiuni sa fie plictisitoare; mai lente pentru ca nu ai multa informatie…

Eu cred ca sesiunile sunt precum niste fime (pelicule)… unele sunt mai bune, mai interesante, altele mai putin. Si sesiunile sunt la fel. 

Ce se intampla? …. Se intampla ca atunci cand sesiunile sunt mai banale, in spatele acestei “banalitati” ai foarte mult lucru de facut…. pentru toata aceasta “siguranta”…..pentru ca este de ajuns sa scape ceva din control…si o sesiune care pare sa fie banala se poate trasnforma intr-o dezordine sub care sa se ascunda o problema.

Atunci, oamenii care vad sesiunile ca fiind normale, liniare….vad ca totul a fost asa datorita unei metodologii, datorita unei metode studiate, elaborate…asta inseamna siguranta.

Sigur, cum persoanele sunt diferite, o sesiune poate sa fie foarte interesanta, cu multe informatii; cu cat e mai traita, cu atat e mai interesanta … dar intotdeuna…in spatele a toate astea….ai o munca care sa garanteze siguranta/securitatea sesiunii. Asta intotdeauna!

Atunci, in acest curs, primul lucru a fost acesta: formarea persoanelor, amplificarea echipei, pentru ca totul….toti acesti pasi…sa fie in deplina securitate ( incredere).

SILVANA:…. Urmatoare etapa este practica! Prima este teoria, unde vine explicat tot procesul de hipnoza, dar urmatoarea cum a fost? Povesteste-ne!

CALO: Practica dintre colaboratori… ma rog, dintre cursanti si ceilalti se face urmand un obiectiv al hipnozei. Atunci, am alocat o zi – doua efectiv practicii de hipnoza….si se urmareste depasirea mai multor praguri de dificultate.

SILVANA:: Si toti cursantii observa procesul sau doar unii dintre ei?

16.25 : CALO: Nu- nu. S-au creat grupuri formate din operator si persoane interesate… si in cazul acesta am format grupuri de cate doua pesoane… intr-un loc stabilit special pentru a se face practica… si am fost cu totii acolo pentru a lucra in acelasi timp.

SILVANA:: dar ca obsevaror….

CALO: am fost eu.

SILVANA: Ah, bine...

CALO: Avem si altE persoane atent selectionate, dar in acest moment am fost doar eu singur. Maine, poate vom avea mai multi colaboratori, presupun…nu stiu… dar in acest curs am fost eu cel care a constrola situatia. A mai fost si Aurore, care a fost in afara practicii… ea era acolo pentru a observa ceea ce faceam…

17.27 ( adaptat) SILVANA : In investigatiile voastre exista o tema speciala de investigat sau o tematica personala a celor in cauza?

CALO: No, se urmeaza teoria… punct. Am tratat diferite puncte… cursul de baza este mai intens pentru ca detine informatii de baza, nu specializate.

In gradul 2 o sa vedem cu m trebuie sa ne comportam cu alte persoane rezistente la hipnoza, pentru ca vom insista direct…. in primp ce in nivelul 1, gradul 1 nu investigheaza….pentru ca persoan de support este cea care intra in hipnoza…acea persoana are o buna capacitate hipnotica, atunci nu ai nici o problema….

Acestea sunt alte lucruri si nu mai necesita 5 zile de curs intens pentru ca ai deja la baza gradul 1.

Gradul sau gradele 2 si 3 sunt desemnate mai mult pentru a determina cat ai acumulat experienta anterior in aceasta practica, ca operator, si cat esti de pregatit sa conduci o sesiune. Cu cat o conduci mai bine, cu atat instrumentul de lucru este mai puternic pentru a se derula o buna sesiune…in deplina siguranta…asta inainte de toate.

SILVANA: …. Se poate spune ca un operator nu domina cu adevarat o sesiune, pentru ca este banala?

CALO: …. dimpotriva, o sesiune sigura este o sesiune banala, simpla, in care nu ai ceva care sa iasa din control, ce poate determina o sitiuatie speciala, sau periculoasa…

In timp ce este adevarat ca cu o persoana care are o buna posesie a hipnozei ca operator si cu un bun nivel de informatie…se poate obtine o sesiune spectaculoasa, interesanta…intotdeauna…intotdeauna…in deplina securitate. Asta inainte de toate.

(19.53) SILVANA: ( Intrebare pe care nu am inteles-o deloc J…. In afara de ultimul cuvant“abduction”!)

CALO: …pentru ca in ambient hypnotic, noi toti cream… noi toti construim aceasta situatie, aceasta interferanta cu propria noastra vointa …..si interferentul se misca inauntrul unei “abduction”…sau sitatie de interferenta…pentru ca interferitul este cel care o permite, pentru ca el a autorizat-o. ….pentru ca interefatul a prestat vointa sa pentru ca interferenta sa existe, sa intercationeze cu el.

Atunci…cand in sesiune…reiese asta in primul rand…va fi perfecta completa dominatie pentru persoana din hipnoza, pentru persoana inteferata. Intotdeauna, intodeauna…intodeauna… Nu este nici o exceptie de la regula!

Nu este o cale de iesire daca persoana din hipnoza nu intelege asta si atunci nu se intampla nimic….

Dar daca persoana care gestioneaza o hipnoza stie cum sa recunoasca si cum sa lucreze aceasta parte, cu vointa, ….atunci lucrurile merg foarte bine!

( fragment lipsa, nu am inteles nimic din cauza faptului ca Silvana forbea foarte ragusit)

21:00 SILVANA: Cate persoane au fost selectionate?

CALO: La final 8 si cateva dintre acestea erau deja colaboratori, intr-o anumita forma. Unele dintre aceste persoane sunt cunoscute…. au fost vazute in videoclipurile mele; Angie, Aurore si cativa externi; Giada – care lucreaza in Italia, dar poate invata sa lucreze ff bine in spaniola…. Cam atat in primul an…

…Sufficient pentru a putea sa distribuim munca… pentru ca sunt solicitari care astepata pana in februarie…acum suntem in septembrie, final si… nu pot s alas lumea sa astepte atat de mult….atunci a trebuit sa alg aceasta solutie.

Daca volumul de munca incepe sa urce, sa creasca cu aceeasta acceleratie, cu aceasta crestere….presupun ca in anii urmatori vom tine cursuri cu mai multe persoane…in mai multe limbi straine….. acum lucram in italiana/ spaniola insa….am inceput sa lucram in franceza, asta era de ceva timp…. romana, poloneza…engleza…..

….Acestea sunt grupurile din care avem grupuri de diascutii, avem cele ami multe cereri de sesiuni, de cursuri….

Atunci urmatoareele cursuri vor fi….curusuri in care se va face deja o prima selectie in functie de numarul de solicitari care va fi….unde cei mai multi pot fi selectionati pentru a urma un curs…. Dintre acestor persoane care vor urma cursurile vom face o selectie ulterioara pentru alege persoane care sa activeze in echipa…..altfel nu, pentru chestiuni ce tin de cantitate….

Nu putem crea o inflatie sau un dezechilibru intre operatori si cereri…asta nu o doresc….

Dar da, se pot forma de asemenea operatori , atunci pot sa foloseasca numele CALOgero Grifasi in determinate ocazii, daca este nevoie de asta, dar in rimp ei lucreaza cu acesta metodologie care este oferita….atunci vom organiza cursuri intr-o forma diferita de cea de acum.

Insa…din anul care vine, din 2017…."

Partea a 2-a a interviului AICI


Multumim tuturor traducatorilor materialelor lui Calogero (Otilia Vranceanu Tilly, Otilia Mazilu, Nicky Silvester si cine mai e pe acolo, daca mai e cineva)!

3 comentarii:

  1. Spuneai ceva de rugăciunea de ajutor.....Cum se pot rupe "contractele" conștient fără hipnoza..? Ai ceva articol despre acest lucru
    "Rugaciunea de ajutor este una dintre portile prin care permitem acestor entitati sa patrunda ... Deci in momentul cand tu te simti mic, plapand, neajutorat, desi in realitate esti un suflet suveran si atotputenic, invocand ajutorul practic iti oferi puterea altuia, lasi pe altul sa-si faca mendrele pe capul tau"

    RăspundețiȘtergere
  2. Exista mai multe metode pe care diversi indivizi le recomanda pe net:
    1)http://istoriagalactica.blogspot.ro/2014/01/spune-le-lorzilor-karmei-ca-esti.html
    2) Corrado Malanga are niste metode de curatare si vindecare
    http://fymaaa.blogspot.com/2015/01/corrado-malanga-tctdf-si-tct.html pe care le poti plica singur sa cu ajutorul cuiva http://fymaaa.blogspot.com/2016/08/corrado-malanga-mai-multe-hipnoze.html
    3) Andrew Bartzis ofera un model de declaratie de suveranitate:
    "Start living again.
    Declaring your Sovereignty can help to removing energetic implants that are associated with such agreements you may have made.
    Reminder... you are a free will Sovereign being...
    You can revoke anything that you wish in your life and you have the free will to change anything that is not working for you,write your own Revocation, your own Declaration of Sovereignty and to speak the words out loud with your strong desire and intention.
    “I in the ever present moment choose to acknowledge that there is a curse based in ancestral lineage. I was not born into this ancestral lineage.
    Why is this debt being enforced on my heart?
    I order an audit of the source of sources, so there may be zero balance on all Dimensions, timestreams, Galaxies, and Universes.
    I disconnect this wound from my Heart chakra, from my spinal column.
    I return all energy that was used to create this wound and all energy that has been siphoned from me.
    I demand that it be returned through this spiritual court of equity.
    I am now. I am not my ancestral debt.
    I break all contracts, vows, and agreements with the reincarnation grid and I send my eternal love to all those still in the reincarnation grid. I am the being of now.
    I am a being of photonic light manifested in these two legs.
    I disconnect myself from all dreamtime societies that are based in betrayal.
    I do not accept the projections of energies onto me from any other being who is not my DNA lineage brethren.
    I ask that this be entered into the Earth Akashic record, so I have declared my I AM self presence.”
    -Andrew Bartzis
    4) De obicei ridicarea frecventei de vibratie, trairea in energia iubirii, trezirea sufletului, ne tine departe de influentele acestor capuse ..ce metode poti folosi sa-ti menti frecventa de vibratie ridicata este greu de spus. Exista sute de tehnologii ale sacrului (meditatii, yoga, aparate radionice, tehnici diverse de evolutie spirituala accelerata, folosirea de cristale, samd) ... ramane ca fiecare sa investigheze care metoda i se potriveste , insa atentie ca majoritatea acestor metode pot fi corupte si chiar ele in sine sa produca anumte deschideri prin care sa te adancesti si mai adanc in sclavie. Acum cum ti-e si tie scris ...

    Nu stiu in ce masura functioneaza toate astea, dar de ele am auzit si eu si am aplicat, ins anu-mi pot da seama daca au functionat pe mine sau nu .. Eu zic ca sunt ok, dar nu stiu cu adevarat. Sclavia e adanca. Mai investighez si eu.

    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu vreau să fac loby pentru nimeni, nu asta este intenția mea. Am căutat ceva acum pe internet pentru că tocmai mă simt interferată. Nu e o nălucire, am spus și rugăciuni și băi în apă sărată, dușuri, tot felul. Mi se întâmplă tot mai des în ultimul timp. Simt că nu sunt eu, adică nu doar eu în corpul meu acum. Lucrez de câteva luni la un nou loc de muncă. Am întâmpinat tot felul de energii, am purificat ce am putut. Acum tot la două zile parcă mă prinde ceva, simt cum corpul e mai greu, încălțămintea mă strânge, presiune în cap. După aceea urmează cate o zi mai cumsecade, când hainele mă încap mai bine, deci nu că m-as fi îngrășat, poftele de mâncare aproape că lipsesc, iar energia nu mai este absorbită prin Muladhara! Credeti-mă că așa este cum vă spun. Nu știu de către cine, de vreo lighioană din astral sau pur și simplu vreo ființă incarnată care-mi dă târcoale. Căci trebuie să pui la socoteală și acești călători ai astralului, știu că există și asta. Una peste alta în câte o zi mă aduc la disperare, plus că mai sunt și un bun receptor de tot felul de energii. Așa am început acest mesaj, sunt furioasă căci nu îi mai pot suporta, indiferent cine ar fi aceștia. Nici privirea, lumina din ochi nu e a mea astăzi. Mă cunosc așa de bine, știu, simt când cineva îmi dă târcoale, uneori le simt și mirosul, poate să vi se pară ciudat, dar fiecare miroase altfel. Pot să mă spăl din sfert în sfert de oră, energia aceea străină miroase. Nu știu cum dar este real ce vă spun. Nu am ajuns încă la o sesiune de hipnoză căci ca și cum mi s-au tot încurcat drumurile. Nimic nu e întâmplător! Așadar asta este. Sunt mulți hoți de energie.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...