Ieşirea Din MATRIX: REGATUL ÎNGHEȚAT - filmul de weekend

sâmbătă, 24 decembrie 2016

REGATUL ÎNGHEȚAT - filmul de weekend


FROZEN (2013)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt desen animat fabulos, care suntem convinși că majoritatea dintre voi îl cunoașteți, unul dintre cele mai frumoase desene animate realizate vreodată.

Fiind o perioadă mai de poveste așa, dorim să mai scoatem copilul din voi la suprafață mai mult decât de obicei. 

"Frozen este o reinterpretare modernă a basmului “Crăiasa Zăpezii”, scris de Hans Christian Andersen. Haioasa animaţie prezintă călătoria plină de aventuri a Annei , o prinţesă curajoasă şi optimistă care porneşte în căutarea surorii ei, Elsa, devenită Crăiasa Zăpezii. Elsa, condamnase cu puterile ei malefice regatul Arendell la gheţuri veşnice. Anna îşi asumă misiunea dificilă de a salva ţinutul de blestemul unei ierni veşnice şi este pregătită să înfrunte orice pericole pentru a-şi găsi sora şi a pune capăt iernii permanente din Regat.

Ajutată de prietenii ei neînfricaţi şi foarte haioşi, Hans, un prinţ galant, Sven-un ren loial şi jovial şi Olaf, un om de zăpadă haios, Anna, înarmată cu determinare, curaj şi încredere deplină în puterile celorlalţi este decisă să nu se dea bătută în faţa niciunui obstacol.

Scenariul poartă semnătura lui Jennifer Lee, primul regizor femeie din istoria animaţiilor Disney, cunoscută şi pentru contribuţia semnificativă la povestea emoţionantă a animaţiei “Wreck-It Ralph”/ “Ralf strică tot” (2012), nominalizată la Oscar şi Globurile de Aur la categoria „Best animated film” şi câştigătoare a multiple premii în cadrul festivalurilor internaţionale din industrie.

Explicând ce a inspirat-o în conturarea scenariului Frozen, aceasta a declarat: "Povestea noastră a început ca o idee foarte simplă despre puterea familiei şi a crescut treptat mult mai mult decât ne-am imaginat noi. Tema principală a filmului este lupta pentru a depăşi frica şi pentru a descoperi adevăratul sens al iubirii”.

Presărată cu momente amuzante şi peripeţii pline de suspans, animaţia “Frozen”/”Regatul de gheaţă” este un film de familie ideal pentru perioada sărbătorilor de iarnă, care va purta spectatorii într-o lume magică şi le va aduce aminte de farmecul poveştilor clasice Disney."

SURSA: http://www.romanialibera.ro

Notă: Pentru noi mesajul este unul simplu si percutant: nu trebuie să îți fie teamă de ceea ce ești cu adevărat, pentru că cei care țin la tine cu adevărat, te vor accepta și te vor ajuta să-ți găsești pacea și fericirea. Iubirea dilată, topește! Frica contractă, îngheață, împietrește. 
Există bineînțeles și niște critici aduse acestui desen animat, unde se afirmă că se promovează agenda homosexualității. Citiți în acest sens  "Substratul gay al filmului Frozen"

VEDEȚI FILMUL TRADUS, CALITATE HD 720p AICIACTUALIZARE 2020

A APĂRUT ȘI FROZEN 2

Un comentariu:

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...