Ieşirea Din MATRIX: CORRADO MALANGA - Mai multe hipnoze regresive și Procedura TCTDF de eliminare paraziti eterici

miercuri, 31 august 2016

CORRADO MALANGA - Mai multe hipnoze regresive și Procedura TCTDF de eliminare paraziti eterici



Credeam ca am cam epuizat subiectul Corrado Malanga dupa articolul omagiu publicat in februarie 2016, dar iată că informațiile traduse continuă să vină și le mulțumim traducătorilor pentru asta. De când i-am descoperit și pe Calogero Grifasi și pe Giuseppe Mangini, ne-a reinviat interesul si fata de Corrado ... Fiind cumva singurul care spunea anumite lucruri, avea pentru noi cel putin, un impact mai mic, dar acum de cand cu Calogero și cu Giuseppe, lucrurile recapata culoare, intensitate si noi perspective.


Asadar, va prezentam astazi alte informatii fascinante venite de la Corrado Malanga, insa inainte de a le parcurge , va invitam sa treceti si prin celelalte informatii despre Corrado si scrierile sale de la noi de pe blog, iar în această privință studiati cu atentie categoria CORRADO MALANGA de pe blogul nostru (pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS).

Astazi mergem mai departe in procesul de autoexplorare si eliberare cu 11 noi hipnoze traduse (vechi totusi, printre primele realizate de Corrado) și o procedura TCTDF de eliminare paraziti eterici.

Pentru a viziona acest film subtitrat FĂRĂ RECLAME oferiți-ne minim 5 lei DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la acest film) sau abonați-vă cu 25 lei sau 5 euro/lună la canalul nostru pentru acces la toate cele restricționate, , nelimitat (timp de o lună), sau cu 50 Euro (250 lei) / an sau 100 Euro/viață prin Paypal, Revolut (pe id-ul @stefanrmsv), TransferGo sau transfer bancar 
Mai multe detalii AICI

 FILMELE SE VĂD AȘA DOAR LA CERERE! 
(pentru fiecare în parte - detalii AICI )

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 

sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.

"Dupa o munca de 30 de ani de cercetare si analiza serioasa in clarificarea cazurilor care raportau interferente cu fiinte stranii, Prof. univ. dr. Corrado Malanga reda publicului, pe langa cartile si interviurile sale puse gratuit la dispozitia omenirii, si o parte din sesiunile din care, utilizand diverse instrumente de atingere a straturilor de memorie aflate in Subconstient (spirit) si Inconstient (suflet), a obtinut informatii uluitoare.

Utilizand tehnici de Programare Neurolingvistica (PNL), prof.C.Malanga reuseste sa dialogheze cu Sufletul, Spiritul, Mintea sau Entitatile prezente in corpul subiectilor, deoarece prin metodele PNL studiate indelung, distinge cand este vorba de un dialog purtat cu sufletul, spiritul, mintea sau parazitul prezent in corp, metoda de lucru care il face unic pe prof. C. Malanga si-i ridica deasupra seriei de hipnologi care cerceteaza acelasi domeniu, evidentiindu-i detasat profesionalismul si calitatea informatiilor obtinute- neobisnuite pentru marele public amator de mesaje extraterestre/angelice.

Intreaga sa descoperire ce ansambleaza tabloul Creatiei asa cum este el descris de catre partile sufletesti ale subiectilor, precum si metodele prin care dumnealui a obtinut aceste rezultate sunt redate detaliat in cartea ´´Geneza´´ (dar si in celelalte carti ale dansului), pe care o gasiti la acest link). Pentru a intelege mult mai clar continutul sesiunilor de mai jos este necesar studiul cartilor/cercetarilor prof.C.Malanga" SURSA

Un comentariu:

  1. dar Malanga,Grifasi intra in legatura numai cu entitati joase,care prin definitie sunt malefice si mincinoase...

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...