Ieşirea Din MATRIX: Conversatii cu Dumnezeu - filmul de uichend

sâmbătă, 13 august 2016

Conversatii cu Dumnezeu - filmul de uichend

CONVERSATIONS WITH GOD (2006)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film de weekend plin de mesaj, facut dupa cartea cu acelasi nume, scrisa de Neale Donald Walsch. o serie de carti care ne-au marcat existenta si ne-au ajutat sa ne gasim un relativ echilibru interior in perioade de puternica degringolada mentala si emotionala.

Conversații cu Dumnezeu” este povestea reală a lui Neale Donald Walsch care a inspirat și schimbat viețile a milioane de oameni din întreaga lume. Călătoria începe după ce acesta își fracturează gâtul într-un accident de mașină, iar apoi își pierde locul de muncă. Imediat după aceea, este martorul propriei transformări dintr-o persoană obișnuită într-un om al străzii, fără acoperiș deasupra capului, care se luptă să supraviețuiască. Aventura care i-a deschis ochii lui Neale ne face martorii bătăliei sale emoționante pentru asigurarea hranei zilnice, câștigarea prietenilor și reconstruirea vieții. Și tocmai când lucrurile par că intră pe un făgaș normal, se înrăutățesc dramatic. Simțind că este un ratat complet în toate aspectele vieții, plin de ură și amărăciune, Neale îi adresează lui Dumnezeu o listă de întrebări apăsătoare. Spre neîncrederea sa, Neale primește răspunsuri! Conversațiile extraordinare ce urmează au fost citite de peste 7 milioane de oameni de pe întreaga planetă, traduse în 36 de limbi."

Notă: Despre Neale Donald Walsch si scrierile lui am vorbit mai pe larg aici ... Cartile i le-am citit de mai multe ori unele din ele, pe masura ce apareau la Editura 4 You fiind la vremea aceea niste informatii care loveau cu putere de maciuca in multe din convingerile mele spirituale de la acea vreme sau imi confirmau niste intelegeri pe care le aveam si care mi-au fost confirmate. Si pe atunci la sfarsitul anilor 90 eram intr-o acerba practica spirituala si dorinta de evolutie, iar aceste carti  erau revelatii, noua biblie ... intre timp insa, anii au trecut, practica a adus noi intelegeri si am realizat ca Neale este foarte mult in minte, lucru care mi s-a confirmat si cu ocazia participarii la workshopurile tinute de acesta in Romania prin 2014, dar in special in urma vizionarii dialogului dintre Neale si Eckhart Tolle , care este unul savuros (vedeti dialogul AICI).

Credem ca Neale in ciuda aspectului lui bonom de Mos Craciun sugubat si jucaus, are o candoare aparte si o sinceritate debordanta, fiind un real cautator al adevarului si mai credem ca nu intamplator i s-au revelat lui aceste carti, insa una este sa intelegi teoretic anumite aspcte si alta e practica ... asta nu intelege Neale , ca intelegerea intelectuala a anumitor concepte nu este suficienta pentru a evolua ... Degeaba intelegi totul, la nivel teoretic despre dedublarea astrala de ex, daca tu niciodata nu ai experimentat asa ceva ... Si din pacate sunt mult prea multi astfel de pacalici spirituali care manevreaza texte si cred ca au inteles, iar la capitolul practica, experimentare, sunt varza. Totusi Neale pare sincer si nu un abil manipulator al ocultei cum doresc unii sa-l marginalizeze si sa-l minimalizeze. 

Dincolo de aspectele indoielnice legate de Neale sau cartile sale, filmul in sine este unul deosebit de emotionant, povestea lui Neale fiind cu adevarat una speciala ... Se mai spune ca nu prea exista oameni mari fara un trecut dificil, iar Neale este unul dintre exemplele concludente in aceasta privinta.

VEDETI FILMUL TRADUS AICI 
Conversatii cu Dumnezeu 

Puteti cumpara cartile lui Neale Donalnd Walsch de AICI.
(TRANSPORT GRATUIT)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...