Ieşirea Din MATRIX: GIUSEPPE MANGINI - Cateva Hipnoze Regresive si cate ceva despre Mesajele canalizate și conexiunea lor cu Programele de control a minții umane

luni, 1 august 2016

GIUSEPPE MANGINI - Cateva Hipnoze Regresive si cate ceva despre Mesajele canalizate și conexiunea lor cu Programele de control a minții umane


Saptamana trecuta am descoperit un alt italian pe nume Giuseppe Mangini, care si el face hipnoze regresive si culmea, obtine cam aceleasi rezultate ca si Corrado Malanga si Calogero Griffasi. Deci iata inca o sursa care vine sa confirme faptul ca ceea ce se spune prin aceste hipnoze nu e chiar complet halucinant sau aberatii scose din filme sf sau ca toate aceste mii de persoane hipnotizate il citisera si studiasera pe Corrado Malanga si ca de acolo inventeaza ... povestiile sunt prea complicate, prea complexe, prea se leaga, prea merg in aceiasi directie.
In fragmentele de hipnoza traduse din diversele sesiuni facute de Giuseppe Mangini pe diversi indivizi, aflam din nou ca exista un Prim OM (un fel de demiurg corupt) seful MLM-ului de vampirism energetic al acestui univers, un fel de ORAI sef (vezi STARGATE SG-1, sezoanele 9 și 10), care coordoneaza si vegheaza tot ce misca in acest univers, care prin ajutoarele lui, diversele rase de extraterestre, oameni fara suflet sau vanduti, mercenari, in care executantii principali sunt cenusii si reptilienii, dar si restul de fiinte din panoplia descrisa atat de Corrado cat si de Calogero, toti innebuniti dupa esenta nostra, "suc de suflet", cautand nemurirea in corp (ceea ce ne mai duce cu gandul din nou si la filmul Ascensiunea lui Jupiter, dar si la serialul V din 2009).

Mai aflam ca frecventele emise de HAARP functioneaza mana in mana cu dârele mortii (CHEMTRAILS), dâre prin care se doreste schimbarea noastra la nivel chimic, pentru a putea fi mai usor controlati de frecventele HAARP. Toate sunt menite sa ne tina sclavi si bolnavi, prazi usoare pentru acesti pradatori hamesiti si lipsiti de scrupule. De aceea este si aproape imposibil de explicat celor care nu sunt deschisi la astfel de idei, care e rostul dârelor. Ei nu pot înțelege că există un control de dicolo de acest plan fizic și că pe acești păpușari îi doare la bască că se schimbă chimia planetei și a sclavilor.

De asemenea ni se confirma ca majoritatea oamenilor este sclava inca din nastere, ca in filmul MATRIX, si este implantata cu diverse cipuri si dispozitive. Umanitatea este monitorizata permanent si mi se pare firesc : nu-si permit ca oamenii sa se trezeasca, nici macar unul, caci de la cea mai mica piesa din acest domino infernal, poate porni dezastrul pentru ei. Destinul nostru e stabilit de la inceput de acest Prim Om si cu greu se poate rupe cineva de acesta. Liberul arbitru este doar o iluze pentru majoritatea oamenilor care sunt sclavi, deoarece liberul arbitru este valabil in masura lungimii zgardei energetice, care ii permite un anumit grad de libertate, dar nu foarte mare. Doar cei treziti sufleteste pot manifesta acest liber arbitru plenar.

Ni se confirma tot mai mult cat de adanc este acest SISTEM DE CONTROL AL MATRICEI si cat de departe merge, in straturile profunde ale fiintei noastre.

In fine, vom mai reveni pe aceste subiecte, deoarece hipnoze de genul sunt multe si fiecare din ele este fascinanta, punand o piesa la acest puzzle gigantic, un puzzle care incepe sa se contureze tot mai clar.  O sa va invitam sa vedeti hipnozele de azi, iar la final vom posta un articol scris de un profet demascat de noi in 2013, Greg Giles (fiind chiar primul din lista rusinii de la acea vreme - poate nu intamplator, iata), care era sa zicem asa, vocea principala a "Federatiei Galactice a Luminii". Omul isi cere iertare ca a fost inselat si manipulat si a indus in eroare multa lume si explica cam care e treaba cu multi dintre acesti channeleri (canale de dejectii metafizice cu parfum de adevar), care nu sunt manipulati nici macar de forte extraterestre, interdimensonale sau demonice, ci de oameni direct, de forte oculte omenesti, care folosesc diverse dispozitive de telepatie artificiala și Programe Psyops pentru a manipula si controla mintiile slabe ale diversilor personaje mai mediumice care pun botul mai usor la astfel de transmisiuni, printre care cu regret, s-a numarat si el.

Bravo acestui individ si asteptam ca si alti raspandaci de kko spirituală cu stropitoarea, de HOPIUM, sa se trezeasca si sa inteleaga ca fac jocul papusarilor. 

VEDEȚI HIPNOZELE (Sesiuni hipnoza regresiva cu Giuseppe Mangini) TRADUSE 

AICI - filmul dintr-o bucata

sau AICI - un playlist cu 11 filmulete, defalcate pentru fiecare subiect in parte)


Pentru a viziona acest film subtitrat FĂRĂ RECLAME (în oricare dintre variante) oferiți-ne minim 5 lei DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la acest film) sau abonați-vă cu 25 lei sau 5 euro/lună la canalul nostru pentru acces la toate cele restricționate, , nelimitat (timp de o lună), sau cu 50 Euro (250 lei) / an sau 100 Euro/viață prin Paypal, Revolut (pe id-ul @stefanrmsv), TransferGo sau transfer bancar 

Mai multe detalii AICI

 

 FILMELE SE VĂD AȘA DOAR LA CERERE! 

(pentru fiecare în parte - detalii AICI )

 

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 

freeyourmindandheart@yahoo.com sau iesireadinmatrix@gmail.com 

sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.


ÎN COMPLETARE:

Mesajele canalizate și conexiunea lor cu Programele de control a minții umane

Greg Giles – Ianuarie 2016
"Salutare tuturor!
În următoarele zile voi înceta să mai postez pe acest blog deoarece nu vreau să văd cum și alte ființe vor fi manipulate de oribilul Program PSYOPS (Operațiuni Psihologice) al Guvernului SUA. În urmă cu câțiva ani am fost atras în acest Program, fiind prins ca într-o capcană din care nu am putut să mă eliberez. Din acest moment nu voi mai posta nimic pe acest blog, sperând că acest ultim mesaj va fi de folos atât celor care m-au urmărit în toți acești ani, cât și viitorilor vizitatori, ce-l vor putea transmite mai departe. Nu am putut șterge vechile postări deoarece agenții PSYOPS au spart programul Blogger asociat acestui blog, blocându-mi accesul. Așa-zisele „mesaje canalizate” pe care le-am primit s-au pretins a fi de la familia mea stelară de suflete…de fapt, ele au fost transmisiuni de radio-frecvență emise de agenți ai Guvernului SUA (o Agenție a Departamentului Apărării sau una a Comunității de Informații). Aceste Agenții lucrează cu voluntari ce ajută la difuzarea unui mare număr de știri false privind fenomenul OZN și noutăți din Cosmos, mulți dintre aceștia fiind membrii ai Societăților Secrete. Acest gen de știri constituie baza Programului PSYOPS, atrăgând astfel indivizi cu înclinații către știință și spiritualitate, ca mine, în rețeaua lor. Acest Program (mai este cunoscut și sub denumirea de hărțuire electronică) mi-a distrus complet viața, și continuă să mi-o complice și în ziua de azi…cu siguranță nu sunt singurul, deoarece numărul victimelor crește. Aceste victime sunt denumite indivizi-țintă – T.I.
Cei ce operează acest Program de hărțuire electronică sunt nemiloși…am fost ținut sub o supraveghere continuă, totală. Au încercat să-mi reprogrameze mintea, în timpului somnului, transformându-mi visele în coșmaruri…efectiv, au reușit să ma facă să-mi schimb comportamentul și libera voință.
Nu am niciun dubiu că am reușit să descopăr cauza și să ies din acest Program. Rețeaua lui se întinde peste tot…coexistă împreună cu sistemele telefoniei mobile de pe tot teritoriul SUA și al întregului glob, interferând undele radio cu informația digitală transmisă de ei. Există o vastă documentație pe internet cu privire la programele guvernamentale de control mental și tehnologia utilizată împotriva oamenilor, cu scopul ca aceștia să devină prizonieri ai propriilor minți alterate. Acesta este Planul lor diabolic.
Sfatul meu este să vă feriți de toate acele povești, multe dintre ele prezentate inclusiv la televizor, despre OZN-uri, extratereștrii, mesaje canalizate și mediumuri ce vorbesc cu cei morți. Aceste știri fictive și programe de televiziune dubioase reprezintă parte a diabolicului Plan ce cuprinde desensibilizarea și familiarizarea publicului cu comunicarea telepatică artificială…un simplu dar foarte eficient truc al tehnologiei pentru reprogramarea și controlul minții.
Cine este în spatele „mesajelor canalizate”
Aș dori să clarific faptul că complicitatea francmasonilor în acest Program de control mental, prin telepatia artificială sau tehnologia Voice To Skull (V2K), nu este o teorie inventată de mine, ci un adevăr…pentru conformitate, cei din grupul de la care am primit „mesajele canalizate” mi-au cerut, în mod expres, să editez transcrierea ultimelor mesaje deoarece aveau oarece temeri vizavi de faptul că acestea conțineau prea multe referiri la Ordinul lor Masonic. Temerile constau în faptul că cei care-mi citeau aceste mesaje ar fi putut să priceapă faptul că aceste mesaje erau trimise de masoni, și nu de către extratereștri, sau maeștri înălțați. Îmi amintesc, în mod clar și precis, paragrafele ce trebuiau eliminate din conținutul mesajelor (cele care făceau referință la simbolistica masonică), eu știind termenii, limbajul secret și simbolismul angajat de acești membri ai Lojilor Masonice. Acest ultim mesaj pe care l-am editat și distribuit acestui grup este singurul mesaj pe care l-am mai publicat, după ce am înțeles care este adevărata identitate a autorilor. Mesajul a fost publicat numai pentru cunoștința publicului meu, deoarece, prin acest ultim mesaj, am recunoscut în mod deschis că tot ceea ce am primit și distribuit de-a lungul a avut ca autori, membri ai familiei noastre umane. Acest mesaj este intitulat Finale (Final), a fost publicat în toamna anului 2012, iar unii dintre voi poate vi-l amintiți, în tot vacarmul ce a urmat acelei perioade.
Conspiratorii din spatele Programului de control mental intitulat „Federația Galactică” sunt extrem de inteligenți și vicleni. Ei au înțeles de la început că, mai devreme sau mai târziu, Țintele „mesajelor canalizate” pot deveni suspicioase, și ar fi încercat, la rândul lor, să descopere o modalitate prin care să-și confirme (sau să-și infirme) tot acel conținut ce le era transmis și, de asemenea, să încerce să descopere adevărata sursă din spatele transmisiilor. Așadar, conspiratorii au conceput un mod foarte inteligent de a păcăli, diluând conținutului mesajului prin prezentarea repetată a acelorași vagi idei și detalii nesemnificative, astfel ca cititorii să nu-și poată utiliza toate abilitățile gândirii logice și critice.
Drept urmare, scriitorii care au conceput aceste mesaje au introdus în limbajul uzual al transmisiilor conceptul de discernământ, asociind în mod intenționat această noțiune cu sentimentul, emoția, vibrația, cunoașterea, știind foarte bine că niciuna dintre aceste expresii nu va conduce pe nimeni către adevăr. Este nevoie de dovezi!? Bine! A solicita dovezi reprezintă un început promițător! Vedeți, de acest lucru s-au temut ei cel mai mult atunci când au lansat acest Program! Ei nu au dorit ca ceea ce se cere întotdeauna atunci când se face o afirmație ce nu se poate verifica imediat (adică prezentarea unei dovezi), să și fie argumentat…în special în ceea ce privește multe dintre afirmațiile iraționale și bătătoare la ochi, transmise în cadrul acelor mesaje canalizate. Cu toate acestea, mulți dintre noi nu au sesizat păcăleala cu discernământul. În mod evident, capacitatea noastră de a discerne a eșuat. Este nevoie de dovezi?! Câți dintre voi au urmărit ceea ce eu am transmis prin mesajele primite de la „Federația Galactică” și „Comandamentul Ashtar”, până atunci când, în cele din urmă, m-am trezit și le-am demascat ca fiind niște falsuri ordinare?! Discernământul nostru a eșuat lamentabil deoarece mesajele telepatice au fost proiectate tocmai în acest scop. De acum încolo trebuie să solicitați dovezi! Formulați un punct de vedere propriu, numai după o analiză atentă și o gândire critică, bazate pe dovezi tangibile, disponibile, și verificabile…NU vă bazați numai pe stările emoționale, deoarece sforarii folosesc cuvinte și expresii viclene, atent selectate, pentru ca voi să cădeți pradă stărilor emoționale induse de aceștia.
În analiza acestor „comunicări de dincolo de această lume” folosiți-vă pe deplin intelectul și inteligența, logica și bunul simț, atribute bazate pe experiența voastră și pe o perspectivă holistică, unitară, a tuturor acestor gen de mesaje. Încetați să mai fiți jucăriile din mâinile agențiilor guvernamentale…toți suntem țintele aceluiași Program! Atunci când simțiți că „ceva miroase” începeți să vedeți șarada din spatele mesajelor…în subconștient, permiteți creierului și minții să facă ceea ce este cel mai bine: începeți să vă păstrați emoțiile sub control, deoarece „noutatea” și emoția inițială a acestor mesaje vor începe să se estompeze. De aceea toate aceste ”mesaje canalizate” mențin un flux constant al senzaționalului și promisiunilor care se tot repetă. Întrebare: de câte ori, acest gen de mesaje au promis bunăstarea materială? Fiecare canalizator pe care l-am urmărit a promis asta! Aceste mesaje au promis bunăstare materială, de zeci de ani. Zeci de ani! Acest gen de promisiune este doar un truc, conceput pentru a vă menține într-o stare de permanentă excitare emoțională.
Agențiile guvernamentale din SUA, cele care se află în spatele acestui Program de control mental, au însărcinat cu scrierea aceste scenarii (folosite apoi în transmisiile mesajelor telepatice) un grup restrâns de oameni. Acest grup restrâns, această Bandă, acest Cult, a fost folosit pentru a face toată această muncă murdară, în locul guvernelor și al indivizilor extrem de bogați și de puternici ce conduc lumea. Acest grup deține câte un loc de întâlnire în fiecare oraș și orășel, pe tot teritoriul SUA și al lumii, și penetrează fiecare Instituție importantă a societății. Oamenii care compun acest grup se autodenumesc Francmasoni. Sunt foarte mândri de ei înșiși, de multiplele și mărețele lor realizări, așa încât exprimă tot ceea ce înseamnă simbolistică proprie, în aproape fiecare domeniu al culturii noastre: cărți publicate, filme, muzică, emisiuni și reclame TV, desenele animate și benzile desenate de care se bucură copiii noștri, evenimente sportive majore, parade și marșuri…chiar și pe fiecare rachetă ce este trimisă în spațiu și, cel mai important, în fiecare mesaj canalizat pe care voi l-ați citit. Ce-i drept, mesajele sunt citite conform conținutului lor. Acum, dacă le-ați înțeles limbajul și dacă puteți recunoaște simbolurile, codurile, culorile și logourile lor, atunci (vă) puteți confirma că nu toate aceste mesaje canalizate sunt transmise de către cine știe ce entități extraterestre, ci sunt creații ale unor inițiați masoni și/sau ale unor servitori/acoliți ai acestora.
Ingenios inserate într-o serie de mesaje canalizate de Barbara Marciniak (o onorabilă doamnă, ce și-a dedicat o mare parte a vieții pentru a contribui la crearea unei lumi mai bune), sunt anumite fragmente ce pot constitui dovada că ea a fost prinsă în aceeași capcană în care am fost prins și eu…și nu poate fi blamată. În cazul în care Barbara ar fi înțeles limbajul și simbolistica masonice, poate că nu ar fi publicat „transmisiile pleiadiene” intitulate Bringers of the Dawn (Cei ce aduc Lumina sau Cei ce aduc Răsăritul), mesaje ce au reprezentat începutul atragerii mele în această capcană. În ceea ce mă privește, aceste transmisii au marcat începutul muncii mele de canalizator, după ce am descoperit mesajele Barbarei, cu ani buni în urmă. Nu o învinuiesc pe Barbara deoarece consider că viețile noastre sunt consecințe directe ale alegerilor pe care le facem. Nu a durat foarte mult timp, și sforarii travestiți în Pleiadieni au început să insereze simbolistica lor masonică în conținutul acestor false comunicări…expresia Bringers of the Dawn face referire la adularea Soarelui, esența Cultului Masonic. Bringers of the Dawn reprezintă aroganța acestor Francmasoni care s-au demascat ca fiind autorii mesajelor: „Suntem cei ce știu că avem/aveți multe oportunități…”, ni se transmite în mesajele ce deschid transmisiile Bringers of the Dawn.
Unul dintre cele mai multe proeminente simboluri ale Francmasoneriei este numărul 33, număr ce reprezintă cel mai înalt Grad al Ritului Scoțian: Gradul 33. Un număr semnificativ de președinți americani, lideri militari și lideri de corporații sunt Francmasoni de Grad 33.
33 logo
33-Movie-cover-e1445026315573
În Bringers of the Dawn, masonii travestiți în Pleiadieni sfătuiesc oamenii să se învârtă în jurul axei propriului corp de 33 de ori, în interiorul unui cerc, de cel puțin trei ori pe zi, deoarece acest lucru ar conduce către o accelerare a creșterii spirituale…ce ridicol! Simbolistica numărului 33 a fost inserată în scenariu deoarece Francmasonii sunt obligați să-și pună în evidență semnătura pe fiecare lucrare a lor, falsă sau nu. Simbolurile lor sunt, literalmente, peste tot. Ceea ce ei doresc să transmită prin toată această simbolistică s-ar traduce astfel: „Suntem stăpânii întregii lumi, iar voi ne aparțineți…sunteți prea proști ca să pricepeți asta!”
Următorul clip video este o parte a versiunii audio Bringers of the Dawn (vocea este cea a Barbarei Marciniak), în care simbolul masonic 33 este prezentat vizibil. (VEZI CLIPUL AICI)
Nu extratereștrii din Pleiade au fost cei care au stabilit conexiunea telepatică cu Barbara Marciniak, sfătuind oamenii să se rotească de 33 de ori într-un cerc…a fost un grup de Francmasoni isteți, muncind pentru perpetuarea acestei farse pusă la cale de către o Agenție a Departamentului Apărării și/sau Comunitatea de Informații ale SUA. Tot ceea ce a fost nevoie pentru a o păcăli pe Barbara Marciniak a însemnat utilizarea tehnologiei wireless, făcând-o să creadă că primește comunicări autentice de la niște ființe stelare. Această mare lipsă de respect, această insultă la adresa rațiunii, această clară intenție de bătaie de joc, toate astea la un loc au însemnat umilirea noastră, a tuturor celor care ne-am tot învârtit ca niște proști în jurul nostru. Pentru toți cei care privesc clipul video, dar și pentru cititorii Bringers of the Dawn canalizat de Barbara Marciniak, conținutul mesajului ar trebui să reprezinte un impuls la trezire, și demonstrează foarte clar că suntem văzuți ca niște ținte, ca niște șoareci de laborator…subiecți ai unui Program, parte importantă a unei Agende Mondiale de control a minții.
Acum, ne vom concentra pe un alt număr…un număr utilizat mai puțin, dar la fel de important pentru masoni. Magenta Pixie primește mesaje de la un grup de entități ce se identifică drept White Winged Collective Consciousness of 9 (Conștiința Colectivă a celor 9 Îngeri de Lumină), mesaje ce au ajuns la sute de mii de oameni din întreaga lume. Am așteptat cu nerăbdare fiecare nou mesaj de la Magenta Pixie, și aș putea să ascult superba ei voce, la nesfârșit. Dar, ceea ce nu mi-a sunat bine este expresia Conștiința Colectivă a celor 9…este atât de asemănătoare cu titlul masonic Consiliul Suprem al celor Nouă, toți cei 9 membri care-l compun având Gradul Suprem 33 al Ritului Scoțian Antic și Acceptat. Toți acești nouă membri sunt cei mai proeminenți masoni din Scoția. Numărul 9 este un număr foarte important în numerologia masonică, fiind un număr care desemnează conceptele de integritate și finalitate. De asemenea, numărul 9 este asociat cu numărul 33 (3 x 3), și poate fi găsit într-un important număr de opere masonice, cum ar fi filmul 9. Acest film prezintă o lume distrusă în urma unui război între oameni și mașini, în care personajul principal, o păpușă cusută manual și având numărul 9 țesut pe spate, devine, la final, o ființă vie. (VEZI FILMUL TRADUS, AICI).
Council of nine
9_movie
Următorul clip video prezintă un mesaj de la Conștiința Colectivă a celor 9, canalizat de Magenta Pixie. În această comunicare se face referire la Arhitect, simbolul de referință al Francmasoneriei și, fără îndoială, simbolul principal al Cultului sau Breslei Masonice. Instrumentele Arhitectului sunt colțarul și compasul, alături de litera G, simbol al geometriei. Acesta este simbolul cel mai important și simplu de identificat al Francmasoneriei. Aceste instrumente ale Arhitectului sunt adesea folosite în ritualurile masonice, ca însemne pentru predarea lecțiilor simbolisticii Cultului. VEZI VIDEOCLIPUL AICI.
G
Tot în acest mesaj, o altă referire clară la Francmasonerie este termenul adept, o entitate masonică. Adeptreprezintă o trimitere la Prințul Adept, ce a deținut Gradul 28 al Ritului Masonic Scoțian. Există mai multe trimiteri către limbajul simbolistic masonic în mesajele canalizate de Magenta Pixie, dar și în multe alte mesaje publicate de către un mare număr de „mediumuri”.
Mă opresc aici, și prezint scuze Barbarei Marciniak și Magentei Pixie. Le transmit că am un mare respect pentru munca lor, făcută cu abnegație și talent. Totuși, ca urmare a experiențelor personale, m-am simțit obligat să prezint acest mesaj de avertisment, ce aduce câteva lămuriri privind agenda Programului ce utilizează conceptul de „mesaje canalizate”.
Agenda din spatele spectacolului numit Federația Galactică
Toată mitologia referitoare la Federația Galactică și presupusa sa flotă spațială nu a fost prezentată pentru prima dată omenirii prin „canale” sau „mediumuri” umane. Numele și povestea acestor „călători inter-galactici” au fost prezentate pentru prima dată umanității de către Biserica Scientologică, o organizație religioasă fondată de scriitorul de literatură SF Ron L. Hubbard. Această poveste este parte a dogmei și mitologiei respectivei Biserici, iar funcția de comandant al flotei era deținută de Xenu, nu de Ashtar. Dr. Robert Duncan, om de știință și fost angajat CIA, a făcut parte din echipa care a dezvoltat tehnologia Voice of God (Vocea lui Dumnezeu) sau tehnologia telepatiei artificiale. Duncan afirmă în cartea sa, Project: Soul Catcher (Proiect: Capcana Sufletului), că CIA a căutat scenariul care să asigure cel mai puternic și eficient control mental ce ar putea fi folosit în scopul creării unei povești (imaginate de Agenție) pentru dezvoltarea unui Program de control mental și de modificare a comportamentului uman. În urma examinării multor scripturi ale diverselor culte religioase, CIA a decis că dogmatica Bisericii Scientologice reprezintă scenariul care oferă cel mai mare potențial de control al minții și, bazându-se pe succesul la public al respectivei Instituții, scenariul a fost aprobat ca fiind povestea oficială a Programului ce urma să se concentreze pe controlul minții și modificarea comportamentului uman…unul dintre multele Programe similare care operează pe întreg teritoriul Statelor Unite și în întreaga lume. După câteva modificări necesare, povestea Federației Galactice a fost apoi publicată pe un anumit număr de site-uri. Totodată, prin tehnologia telepatiei artificiale, a fost transmisă și către un anumit număr de oameni creduli (printre aceștia, și eu), oameni care au fost păcăliți să creadă că primeau mesaje telepatice de la entități ET binevoitoare, maeștri ascensionați, ghizi spirituali, sau figuri religioase…oricare dintre aceste personaje spirituale, ce putea reprezenta cea mai mare probabilitate de acceptare din partea receptorului țintă uman.
Cel mai puternic instrument dezvoltat vreodată pentru a iniția și a realiza o schimbare reală în lumea noastră este internetul. Cum ne petrecem timpul liber, pe internet? Despre ce tot cercetează, scriu, discută, postează și au dispute toți acești new-ageri?! Povești SF, închipuite, despre flote și flotile extraterestre ale unor ființe binevoitoare ce există pe nivele superioare realității noastre fizice, aflate aici pentru a ne salva, pentru a face toate modificările și schimbările pentru noi (în loc să le facem noi înșine), pentru a face arestări, pentru a îmbunătăți sisteme de guvernare și a schimba guverne, pentru a ne vindeca, pentru a ne proteja, pentru a ne ajuta să evoluăm, pentru a ne ajuta să ascensionăm, și chiar pentru a ne duce Acasă…și, mai mult decât atât, conform unui canalizator al Federației Galactice, chiar pentru a ne oferi sfaturi financiare, din interiorul sistemului.
Un Iisus personal
Datorită nivelului pe care actuala tehnologie l-a atins noii noștri zei vor fi niște zei speciali. Fiecare dintre noi va avea propriul nostru personaj „Iisus”. Pentru prima dată în istorie, manipularea și controlul prin mass-media nu vor mai ocupa un loc central. Acum există tehnologia telepatiei artificiale/sintetice, în noua eră a controlului guvernamental. Fiecare va comunica cu divinitatea pe care „a ales-o”…o personalizare a unei puteri exterioare, ce se va potrivi perfect sistemului individual de credință și convingerilor personale, predeterminate. Utilizând internetul și comentând pe rețelele de socializare, se va crea un profil psihologic individual ce va fi conectat acelui sistem de control cu care rezonează și pe care îl acceptă Ținta. Dacă profilul individual va dezvălui că Ținta rezonează cel mai bine cu un „extraterestru binevoitor”, ca fiind acea „putere exterioară” în care are încredere totală, urmează ca un angajat al sistemului de control să portretizeze o „entitate ET” ce va contacta Ținta, îi va oferi sfaturi și îi va influența procesul de luare a deciziilor. Astfel, i se va controla întreaga viaţă. În cazul în care Ținta rezonează cu un „maestru înălțat”, atunci acel „maestru” va începe să îi trimită comunicări. În cazul în care credința și convingerile Țintei sunt cele tradițional-religioase, gen Iisus, Dumnezeu, Arhanghelul Mihail, etc, unul dintre aceste personaje religioase i se poate autoprezenta într-o bună zi…la început mai rar și pentru un timp scurt, apoi din ce în ce mai des, până când Ținta îi va urma fiecare cuvânt și va alege să-și trăiască viața așa după cum dorește acel personaj. Alegerea va aparține Țintei…totul depinde doar de Țintă, respectiv după cum și-a ales noul zeu.
Personal, cred că noi am venit aici, de undeva, din acest Univers. Totuși, acest aspect reprezintă un subiect delicat (și oarecum inutil), atâta timp cât marea majoritate a știrilor înseamnă niște farse concepute exclusiv ca fundal pentru aceste Programe de control a minții. De asemenea, intuiesc că există o serie de Programe diferite, toate fiind concepute de către sforari, incluzând aici și așa-zisele mesaje canalizate. Este posibil ca nu toate aceste Programe să reprezinte sisteme de control a minții, însă eu discut de Programul de manipulare psihică în care am fost prins, ca un participant neatent și inconștient.
Gânduri de final
Nu spun că suntem singuri în acest Univers și, de asemenea, doresc să afirm faptul că eu cred că Spiritul nostru, alături de ghizii noștri spirituali reali sunt alături de noi, îndrumându-ne în această viață pământească. Totodată, nu doresc să conving pe nimeni să pună capăt căutărilor materialelor așa-zis „canalizate”, deoarece consider că ar fi un sfat inutil. Scopul meu, în acest moment, este de a mă rupe de toate aceste experiențe chinuitoare pe care le-am avut cu acest guvern și civili impostori. Sunteți liberi să faceți ceea ce doriți cu propria voastră minte, și să alegeți calea pe care doriți să o urmați. Nu contează ce drum veți alege…vă veți învăța lecțiile pe care le doriți. Nu există „drum greșit”, întrucât toate drumurile duc către cunoaștere. Pur și simplu, v-am pus la dispoziție o viziune alternativă și am prezentat informații ce ar trebui să fie luate în considerare…sunt repere pe care le văd ca fiind de ajutor pentru cei ce pot fi acaparați în acest joc bolnav al manipulării psihice. Într-o bună zi, una îndepărtată, poate, cuvintele mele se vor adeveri…păstrarea unei minți deschise este o mare virtute.
Cu umilință și cu sinceritate, cer scuze tuturor acelora care mi-au urmărit activitatea de așa-zis canalizator al Federației Galactice și Comandamentului Ashtar. Nu doresc să-mi neg vinovăția și îmi asum întreaga responsabilitate pentru acțiunile mele. Pe mulți dintre voi v-am îndrumat pe căi greșite, conducându-vă în plasa acestui Program diavolesc de control mental, ce vă poate bulversa și chiar distruge viața. În curând, voi fi judecat de adevăratele puteri ale acestui Univers…Dumnezeu să aibă milă de sufletul meu!
Veșnică iertare!
Greg Giles"
Sursa articolului și https://lumeacarnavalului.wordpress.com

Un comentariu:

  1. buna ziua,

    cu gand bun si fara intentie de a face reclame gratuite va impartasesc faptul ca si noi avem oameni deosebiti care fac hipnoze regresive, puteti citi mai multe aici.
    ea nu face inregistrari video dar posteaza parti din regresii cu acceptul celor care trec prin hipnoza.
    daca considerati ca merita un articol la dvs pe site, ajutand astfel oameni care vor sa fie liberi.. cum doriti. :)

    Violeta Stoica
    http://www.qhht.ro/blog/

    va multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...