RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

luni, 4 mai 2015

Ascensiunea lui Jupiter (4.05.2015)


JUPITER ASCENDING (2014)

 Continuam astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALEcu un alt film interesant, un film care se doreşte a lega şi decripta multe dintre misterele existenţei şi evoluţiei omenirii, a prezenţei extraterestre pe acest pământ. Teoriile emise suna destul de interesant, însă  departe de adevăr, din punctul nostru de vedere, deoarece, ca de obicei, partea spirituală, energetică, ocultă este lăsată deoparte, punându-se accent doar pe aspectele fizice vizibile şi pe tehnologie.
Dăm totuşi atenţie acestui film deoarece este făcut de fraţii Wachowski, autorii trilogiei Matrix şi a filmului V de la Vendetta, alte două filme de referinţă din viaţa noastră, pline de adevăr şi inspiraţie. Suntem astfel tentaţi să credem că ei  cumva vor să ne ofere într-un fel mascat, un mesaj sau poate, cine ştie, un adevăr.
Atenţie, cei care nu aţi văzut filmul, mai jos vom analiza unele din ideile prezentate in film, asa ca mai bine vedeti filmul inainte si dupa aia cititi ce am scris despre el.
Asadar, rasa umana a ajuns sa fie stapana universului cunoscut si are o vechime de cateva miliarde de ani. Liderii acestei rase conducătoare (dinastia Abrasax) traiesc zeci de mii de ani cu ajutorul unei substante extrase din oameni (un lichid luminos albastrui, ce poate simboliza sufletul). Pentru un tub de lichid se folosesc 100 de oameni. Acest lichid este cea mai importantă substanţă din univers şi toată lumea se bate pentru ea. Planetele sunt cultivate cu oameni care după ce au atins o anumită maturizare sunt recoltate (oamenii de pe acea planetă sunt ucişi) regulat. Recoltarea este asemănătoare cu ceea ce am văzut prin alte filme cu micii cenuşii, cu tot felul de dispozitive care taie, înţeapă, străpung, torturând victimele. 
 Aici apare dilema etică a personajului principal care îşi refuză descendenţa regală pentru a apăra omenirea de pe Pământ. Deci cumva elita omenirii era atât de lipsită de suflet şi de lacomă că era capabilă de genocid , doar ca ei să poată trăi liniştiţi. Ce convenabil pentru arhonii acestui univers care chiar fac asta ... o frumoasă răsucire de situaţie.
Rasa "supremă" are bineînţeles subordonaţi din diferite rase extraterestre printre care remarcăm în ordinea ierarhică şi reptilienii şi micii cenuşii. Micii cenuşii, ca şi în scrierile lui Corrado Malanga  sunt şi ei nişte servitori, modificaţi genetic, dar destul de diabolici şi urâţi, care se ocupă cu răpirea persoanelor de pe pământ, cărora le şi injectează nişte cipuri în cap şi în plus au capacitatea de a deveni invizibili şi de a-şi schimba înfăţişarea, la voinţă. Sauroizii sunt un fel de lideri militari, cu o înălţime de 3-4 metri, foarte puternici şi periculoşi. 
La un moment dat apar pe un lan de cereale urma sub forma unor vestite cercuri din lanuri, ale unei navete extraterestre care avea capacitatea de a deveni invizibilă.  Draguta explicatia.
Liderul dinastiei Abrasax este Balem şi tot el este stăpânul crescătoriei de oameni de pe Pământ. Remarcaţi extraordinara asemănare între numele demonului Baal, unul dintre zei evreieşti din vechime, frate cu Iahve, cu Moloch şi cu Satan, zei aflaţi în competiţie pe domeniul de sclavi , numit Pământ.
Se încearcă şi oferirea unei explicaţii a apriţiei îngerilor, aceştia fiind de fapt nişte experimente genetice, combinaţii între oameni şi animale (implicit păsări, de unde şi aripile acestora), 
Interesantă este şi apariţia numelui Jupiter şi a planetei Jupiter în toată această mixtură de idei. În film sediul lui Balem era în iadul din mijlocul ciclonului (petei roşii de mărimea Pământului) de pe Jupiter. Poate nu întâmplător au făcut această trimitere. Se încearcă cumva demonizarea "Marelui Benefic" (după cum este supranumită planeta Jupiter, cea mai mare din Sistemul Solar)? Ce părere aveţi? Mulţi spun că Saturn este asociat cu Satan. Poate că fiecare planetă este domiciliul unui astfel de personaj "pitoresc". 
În final, pe lângă faptul că o familie de ruşi îşi câştigau existenţa pe teritoriul american spălând veceuri, fiind servitorii umili ai acestora (o altă înţepătură indirectă a americanilor la adresa ruşilor), suntem cumva încurajaţi să credem că indiferent de destinul nefericit pe care-l avem, putem fi în realitate nişte regi şi regine aşa că mai bine ne acceptăm soarta cum o fi, bună rea, să o îmbrătişăm total şi să vedem partea pozitivă din tot şi toate, deoarece lucrurile pot fi mult mai rele.  
Trăgeţi singuri concluziile. 

VEDEŢI FILMUL TRADUS, AICI - link 1 sau AICI - link 2 

Niciun comentariu:

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...