Ieşirea Din MATRIX: DOSARE EXTRATERESTRE - Desigilate

miercuri, 13 mai 2015

DOSARE EXTRATERESTRE - Desigilate


ALIEN FILES - Unsealed (2012)

Se pare ca cei de la canalul History nu se dezmint si merg mai departe in investigarea fenomenului OZN şi a extraterestrilor cu o alta serie interesantă de documentare intitulata "DOSARE EXTRATERESTRE - Desigilate" , care din păcate, nu este dată şi in Romania (din ce ştim noi, deşi din ce am observat, pare înregistrat de la TV filmul nostru de azi - posibil sa fi existat in program mai demult, caci acum nu mai este) şi nici nu prea a stârnit pasiuni printre traducători, aşa cum a făcut seria ANCIENT ALIENS. Noi am gasit doar un singur film tradus din cele 2 sezoane aparute pana acum (care contin 24+32=56 de episoade), iar acest film se pare ca este o compilatie din fragmente luate din 3-4 episoade, din care am recunoscut doua din sezonul I (E04 Aliens and the Vatican si E05 Aliens on the Moon), asa ca il vom considera un fel de episod pilot menit sa deschida gustul celor interesati sa traduca si aceasta serie de care poate, nu au aflat pana acum.


Lucrurile sunt din ce in ce mai evidente, adevarul din ce in ce mai greu de tinut sub pres si iata, ca si canale mari de mass media, cu forta financiara si mega impact la public, cum este canalul History, ne prezinta lucruri care acum cativa ani  erau de neconceput sa apara la televizor. Insa datorita faptului ca internetul ofera de aproximativ 15-20 de ani o alternativa media puternica, lucrurile nu au mai putut fi ascunse. Oamenii avand si alte posibilitati de informare, informatiile prezentate pot parea chiar bagatele. Speram ca si alte oi indobitocite de TV sa deschida ochii.

VEDEŢI FILMUL TRADUS AICI:
DOSARELE EXTRATERESTRILOR 

Dacă doriți filmul oferiți o donație! Mulțumim!

In completare studiati categoria EXTRATERESTRII, pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS.

3 comentarii:

  1. Pai ce motiv ar avea americanii sa nu ne spuna daca ar fi extraterestrii,e ca si cu dumnezeu exista dar nu-lputem vedea

    RăspundețiȘtergere
  2. Americanii nu sunt un tot unitar...unii vor dezvaluirea, altii nu ...este un conflict permanent intre aceste tabere.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...