miercuri, 13 mai 2015

DOSARE EXTRATERESTRE - Desigilate (13.05.2015)


ALIEN FILES - Unsealed (2012)

Se pare ca cei de la canalul History nu se dezmint si merg mai departe in investigarea fenomenului OZN şi a extraterestrilor cu o alta serie interesantă de documentare intitulata "DOSARE EXTRATERESTRE - Desigilate" , care din păcate, nu este dată şi in Romania (din ce ştim noi, deşi din ce am observat, pare înregistrat de la TV filmul nostru de azi - posibil sa fi existat in program mai demult, caci acum nu mai este) şi nici nu prea a stârnit pasiuni printre traducători, aşa cum a făcut seria ANCIENT ALIENS. Noi am gasit doar un singur film tradus din cele 2 sezoane aparute pana acum (care contin 24+32=56 de episoade), iar acest film se pare ca este o compilatie din fragmente luate din 3-4 episoade, din care am recunoscut doua din sezonul I (E04 Aliens and the Vatican si E05 Aliens on the Moon), asa ca il vom considera un fel de episod pilot menit sa deschida gustul celor interesati sa traduca si aceasta serie de care poate, nu au aflat pana acum.
Lucrurile sunt din ce in ce mai evidente, adevarul din ce in ce mai greu de tinut sub pres si iata, ca si canale mari de mass media, cu forta financiara si mega impact la public, cum este canalul History, ne prezinta lucruri care acum cativa ani  erau de neconceput sa apara la televizor. Insa datorita faptului ca internetul ofera de aproximativ 15-20 de ani o alternativa media puternica, lucrurile nu au mai putut fi ascunse. Oamenii avand si alte posibilitati de informare, informatiile prezentate pot parea chiar bagatele. Speram ca si alte oi indobitocite de TV sa deschida ochii.

VEDEŢI FILMUL TRADUS AICI:


In completare studiati categoria EXTRATERESTRII, pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS.

3 comentarii:

neexistenta spunea...

Pai ce motiv ar avea americanii sa nu ne spuna daca ar fi extraterestrii,e ca si cu dumnezeu exista dar nu-lputem vedea

FreeYourMind spunea...

Americanii nu sunt un tot unitar...unii vor dezvaluirea, altii nu ...este un conflict permanent intre aceste tabere.

Doru Lucian spunea...

Eisunt masoni si nu vor iluminatii,fortele oculte.

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...