Ieşirea Din MATRIX: ETAJUL 13 - filmul de weekend

Pentru a viziona un film șters/restricționat/lipsă de pe blog FĂRĂ RECLAME! oferiți-ne o DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la un film) - detalii AICI


FILMELE SE VĂD AȘA DOAR LA CERERE !

(pentru fiecare în parte)


Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email

freeyourmindandheart@yahoo.com sau iesireadinmatrix@gmail.com

sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email

(sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.

joi, 30 aprilie 2015

ETAJUL 13 - filmul de weekend

THE THIRTEENTH FLOOR (1999)

Continuam astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALEcu un alt film de referinţă pentru noi, un film cu profunde înţelesuri la care ne raportăm şi-l evocăm adeseori. Este un film mai puţin cunoscut şi trâmbiţat, părând a fi unul mai de duzină aşa, cu buget mai redus şi actori mai la mâna a doua, însă de un impact colosal pentru cunoscători. Marele lui dezavantaj a fost că a apărut cam în aceaşi perioadă cu filmul Matrix, cu care a şi concurat pentru cea mai bună peliculă sf la acea vreme (în 2000). 


„Etajul 13” (1999) (titlu original The Thirteenth Floor) este un film științifico-fantastic regizat de Josef Rusnak inspirat de romanul Simulacron-3 (1964) scris de Daniel F. Galouye (un alt film bazat pe acest roman este filmul german scurt Welt am Draht - Lumea pe un fir din 1973). În film interpretează actorii Craig Bierko, Gretchen Mol, Armin Mueller-Stahl, Vincent D'Onofrio și Dennis Haysbert. În 2000, filmul Etajul 13 a fost nominalizat la Premiul Saturn pentru cel mai bun film științifico-fantastic, dar Matrix a câștigat premiul."

Tot mai multe indicii ne spun că realitatea pe care o experimentăm este o hologramă (află aici, de ex. , mai multe detalii), iar filmul de astazi ne prezintă o perspectivă tulburătoare. Cine a creat această hologramă şi care este scopul ei, este greu de spus. Mulţi spun că această realitate este Lila, jocul cosmic, visul lui Dumnezeu, iar Maya este iluzia cosmică pe care fiecare dintre noi o experimentăm. Sau poate că nu există decât un spirit unic care experimentează totul prin noi, iar noi nu existăm cu adevărat decât ca nişte vise efemere, valuri efemere pe suprafaţa oceanului eternităţii.

Privind lucrurile din această perspectivă, ce mai înseamnă evoluţia spirituală a unui val, sau după ce dispare un val, se reîncarnează ca alt val ca să-şi înţeleagă menirea de val? Lol ... Dacă toate valurile sunt in realitate OCEAN, unde este acea individualitate, acel EU, EGO, falsă identitate, care să experimenteze mai departe şi să înveţe, să evolueze, după ce valul se reintoarce in Ocean?

Este oare posibil ca întreaga noastră realitate (sau poate doar Pământul, sau Sistemul Solar, sau poate toată galaxia, sau acest Univers) să fie un fel de realitate virtuală tehnologică în care cineva (poate nişte oameni din viitor,  poate nişte extratereştrii, poate nişte fiinţe interdimensionale sau de ce nu, fiinţe gen îngeri şi/sau demoni, arhoni sau alte astfel de entităţi) se poate conecta (ca în filmul de astăzi) prin intermediul oricăruia din noi, cei aflaţi aici, ca să experimenteze această realitate 3d? Să fie oare această realitate doar un joc virtual cosmic (eventual unul de strategie) pentru nişte Zei capricioşi, puşi pe şotii? Sau poate că este un fel de tehnologie gen AVATAR, noi fiind nişte marionete animate când şi când de diverse alte entităţi. Ar putea fi ... de ce nu? Pare o perspectivă terifiantă pe de-o parte şi pe de alta eliberatoare ... depinde cum te plasezi. Cum ar fi să înţelegi cu adevărat că tu nu exişti cu adevărat, că povestea ta, imaginea ta despre tine însuţi, frământările tale, chinurile tale, suferinţa, stresul, zbuciumul zilnic, dar şi aspectele pozitive, iubirile, succesele, sunt praf în vânt, lipsite complet de orice valoare, importanţă şi sens, fiind doar nişte programe de calculator, în SECOND LIFE-ul unui Dumnezeu singuratic şi plictisit, dornic să doarmă, să viseze şi să uite cine este cu adevărat?

Filmul este o capodoperă ce oferă nenumărate motive de reflexie. Ne-am bucura să existe printre voi persoane care nu au văzut acest film.

VEDEŢI FILMUL TRADUS, 
CALITATE HD 1080p

AICI  - VEZIONLINE

AICI  - XFILME-ONLINEAICI  - FILMEHD


În completare studiaţi cartea "Universul Holografic" de Michael Talbot.

BONUS:
Iată nivelul atins de tehnologie în privinţa creării unor realităţi virtuale:
Spectacol Holografic 7D la un Mall din Dubai


Holodec v1

(stim ca exista si niste costume care puse pe tine, ofera senzatii tactile, deci din ce in ce mai mult se creaza realitati virtuale tot mai complexe si mai apropiate de realitatea virtuala pe care o experimentam cu totii)

Studiati si: Secret beyond matter

Un comentariu:

Baldovin spunea...

uhuuu! Cu adevarat puternic. Au existat mereu surprize in el. Mereu s-a reinventat. Cum si pentru mine Matrix e etalonul, desigur ca mi-a placut . Mersi de recomandare! Iti recomand si eu 2 , in caz ca nu le-ai vazut:
unul e asta:
http://baldovin.blogspot.ro/2012/04/truman-show-un-spectacol-cu-gladiatori.html
iar celalalt e asta:
http://baldovinconcept.blogspot.ro/2014/12/despre-ciclul-represiunii-nevroticiste.html

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...