Ieşirea Din MATRIX: CORRADO MALANGA - Omagiu pentru articolele, cartile si filmele sale (1.02.2015)

luni, 1 februarie 2016

CORRADO MALANGA - Omagiu pentru articolele, cartile si filmele sale (1.02.2015)


Astazi postam poate, ultimul articol dedicat fascinantului cercetator Corrado Malanga. In acest moment am epuizat cam toate filmele si scrierile traduse ale lui Corrado, insa Alexandra, traducatoarea, ne mai poate surprinde si pe viitor cu alte materiale. Multumim Alexandra pentru munca ta imensa.
Insa inainte de a le parcurge , va invitam sa treceti si prin celelalte informatii despre Corrado si scrierile sale de la noi de pe blog, deoarece ne-am straduit sa le prezentam intr-o ordine, dupa modul cum au si aparut in mod natural si in calea lui Corrado, dand astfel o mai mare cursivitate mesajului.
 Lucrurile sunt din ce in ce mai complexe, iar pentru a le intelege este nevoie sa intelegeti primii pasi facuti in aceasta directie. Asadar, inainte de a merge mai departe cu noile informatii, studiati cu atentie categoria CORRADO MALANGA de pe blogul nostru (pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS).
Astazi mergem mai departe in procesul de autoexplorare si eliberare cu o noua lucrare, ultima tradusa, intitulata Matricea din puncte de lumina (sufletul) .

Mai jos puteti vedeau ultimile 3 filmulete traduse :  "Timpul si perceptia sa"; "Traditie, societate, dualitate" si "Omagiu pentru lucrarile sale".


Si nu uitati, toti cei care se aboneaza la noi pot descarca gratuit toate lucrarile traduse ale lui Corrado Malanga de pe blogul nostru. 
(scrieri, documentare) 

4 comentarii:

Anonim spunea...

Salut,

m-am abonat, insa din pacate, fisierele cu Corrado Malanga nu mai sunt active, asta e mesajul primit

poate reusiti, cand aveti timp, sa le arhivati pe toate, le puneti pe site si dati link pentru download

multumesc,
Marius P

FreeYourMind spunea...

Dati-mi o adresa de email. Am reactualizat linkurile.

Anonim spunea...

Corrado Malanga stie ca Pamantul este Plat si stationar si ca de fapt Taramul Pamant este o Inchisoare? Si asta la propriu!

FreeYourMind spunea...

Daca pamantul este plat cum se explica efectul Coriolis?

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...