Ieşirea Din MATRIX: CALOGERO GRIFASI - Hipnoze regresive uluitoare

marți, 12 iulie 2016

CALOGERO GRIFASI - Hipnoze regresive uluitoare


Italianul Calogero Grifasi organizează sesiuni de hipnoză regresivă. Majoritatea dintre acestea sunt filmate si postate pe canalul sau youtube. In clipa aceasta are postate 1150 de hipnoze, din care 20 traduse in limba romana. Colagero vorbeste cursiv in italiana si spaniola, insa are ca si clienti vorbitori din diverse alte limbi unde foloseste diversi translatori, iar filmele sale sunt traduse in multe limbi (poloneza, germana, franceza, engleza, samd). Nu stim cine a tradus filmele in limba romana ,dar ii multumim mult.

Din punctul nostru de vedere, Colagero vine ca o confirmare a exceptionalei munci a lui Corrado Malanga si aduce un plus important si o confirmare exceptionala legata de ceea ce se petrece dincolo de ceea ce este vizibil.
Persoanele cu experiențe traumatice, coșmaruri, probleme fizice ciudate, dureri, blocaje etc. participă la sesiunile sale, pentru a obține ajutor pentru stările lor. 

Italianul explică: “Unii oameni observă beneficiile imediate, de îndată ce sesiunea s-a terminat, în timp ce alții simt o transformare personală treptată, observând diferențele de la săptămână la săptămână și de la lună la lună”.

Si adauga: "Hipnoza regresiva este o aventură. Este un film de actiune care te poarta departe, departe timp de cateva ore, iar tu esti eroul principal al acestui film. Este aventura ta. Și ca în oricare altă aventură, fabulă, poveste, pentru a-ți atinge scopul tu trebuie să depășești plin de curaj diverse obstacole, învățând să supraviețuieși pe parcursul acesteia, confruntându-ți fricile. Trebuie să ai curaj să lupți împotriva monștrilor, insectelor, elfilor, gnomilor și stafiilor. Dar tu de asemenea vei vizita locuri fascinante și uimitoare pline de lumină, culori și arome. Vei intra într-o mulțime de roluri diferite, unele pe care deja le cunoști, iar altele pe care ești pe cale să le întâlnești. Este o călătorie prin timp, printre portaluri dimensionale și mesaje telepatice. Este despre plonjarea în adâncurile emoțiilor tale în căutarea prorpiilor tale motivații profunde.

Este o călătorie în tine însuți și nu are importanță dacă aceasta se întâmplă în interiorul sau în exteriorul minții tale, este visul tău. iar tu ești acolo."


Raspunsurile si explorarile hipnotizatilor pot parea halucinante pentru neinitiati, insa pentru cei familiarizati cu teoriile lui Corrado Malanga sau David Icke, aceste informatii completeaza foarte mult din imensul puzzle ale acestei realitati multiversale si multidimensionale. 

Deoarece hipnozele lui Colagero dureaza in medie intre o ora si doua ore, nu am reusit sa vedem prea multe cap coada, insa sunt fascinante, iar astazi va prezentam prima dintre ele, urmand ca in timp sa-i dedicam si lui Colagero mai multa atentie, asa cum i-am dedicat si lui Corrado, deoarece simtim ca merita.

Vietile anterioare, civilizatii disparute, reptilieni, arcturieni, Atlantida, Lemuria si multe multe alte subiecte sunt discutate si revelate de sufletul nostru multidimensional si suveran atunci cand ne aflam in hipnoza.

In prima hipnoza pe care dorim sa vi-o prezentam "Clara, reptilienii, arcturienii si batalia de pe Lemuria" , Clara incepe prin a ne spune ca de fiecare data cand doreste sa aprofundeze lectura sau studiul domeniului spiritual, ezoteric sau tot ceea ce tine de domeniul cunoasterii de sine, elevarii, introspectiei simte un blocaj , ca si cum cineva ar impiedica-o sa acceseze aceste informatii deoarece i se face brusc somn si cade intr-o stare de somnolenta, apoi imediat ce renunta la citit, vizionat sau indiferent ce facea in aceasta privinta, starea de somnolenta disparea. Se pare ca o entitate de umbra cu chip reptilian ii controla atat gandurile cat si emotiile prin diverse implanturi energetice (eterice ar spune unii).

Si noi am patit chestia asta de mai multe ori (sigur, nu mereu, dar destul de mult), chiar ne distram, ca atunci cand nu avem somn, bagam un documentar de pe blog si brusc ni se face un somn ... Este ceva ce merita investigat...Ce anume ne impedica sa avansam in aceasta cunoastere  de sine?

Apoi asa zisii ghizi de lumina pe care ea ii percepea uneori, asa zisii ingeri din mitologia bisericii, erau tot reptile ... Ea mai spune ca in trecut reptilele au incercat sa cucereasca pamantul pentru resursele lui, prin razboaie fizice, insa in prezent au capacitatea de a poseda fiintele aflate la varful puterii mondiale si astfel sa cucereasca planeta din interior (la propriu si la figurat). Este ceva ce merita investigat...Ce anume ne impedica sa avansam in aceasta cunoastere de sine? Mai apoi, Clara afla ca are origini arcturiene, ca a fost comandant de osti in Lemuria in batalia cu armata reptiliana care dorea sa cucereasca Pamantul si sa fure tehnologia de invizibilitate si teleportare a acestora. Parca ne uitam la Stargate ... Carla afla cu stupoare ca asa zisul ei maestrul spiritual este de asemenea o reptila din trecutul bataliei lemuriene si ca scopul acestuia era sa creeze o comunitate pentru a suge mai multa energie odata (va suna familiar?). Energia asta hranea o "divinitate", in cazul de fata HORUS, care se pare ca este unul din marii Archoni care se hranesc de energia stransa de la adeptii inconstienti ai tuturor religiilor si majoritatii grupurilor spirituale.

Cert este ca raspunsurile obtinute, aceste informatii sunt cele pe care Sistemul de Control al Matricei nu doreste ca voi sa le accesati.

Mai multe informatii gasiti aici http://www.calogerogrifasi.it/en/

VEDETI HIPNOZA TRADUSA, AICI

2 comentarii:

  1. Calogero lucreaza doar cu persoane cu care a mai colaborat intr-o maniera sau alta. Asta e ok pentru ca in felul acesta isi cunoaste colaboratorii, care se inmultesc destul de repede.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pot să răspund cu o întrebare : Lazăr, a ieșit sau nu, afară???
    E ok ca, datorită mulțimii de informații, să se strecoare greșeli. Dacă Lazăr nu a ieșit afară, orice este posibil...

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...