Ieşirea Din MATRIX: Hipnoză regresivă cu CALOGERO GRIFASI - Claudia, Minciuni și amenințări din partea lui Ashtar Sheran

APEL UMANITAR

Dragi prieteni și cititori ai blogului, apelăm la voi pentru a-l ajuta cu o donație pe cel mai prolific traducător din media alternativă, pe Marian Matei, proprietarul blogului DEZVĂLUIRI antiiluzii.blogspot.com, (care are la activ peste 550 de documentare și filme traduse + sute de articole de mărimea unor broșuri, la fiecare documentar de pe blogul lui, articole extrem de documentate) deoarece are cataractă la ambii ochi și aproape nu mai vede deloc, iar aceasta avansează rapid, în ciuda metodelor alternative folosite până acum. A sperat până în ultimul moment să scape de operație, însă degeaba. Treaba este destul de urgentă deoarece se poate ajunge la glaucom, iar atunci se instalează orbirea completă care nu prea se mai poate opera.

O operație cu laser, cu schimbare de cristalin și analize, tratament post-operator și tot poate duce la 2000 de Euro/ochi sau mai mult (i s-ar fi spus chiar posibil 9500 lei/ochi, funcție de dioptrii șamd - se negociază ca la tarabă se pare - vedeți o listă de prețuri AICI), deci peste 4000 de Euro/ambii ochi.

Deci orice DONAȚIE este binevenită.


Contul este la ING pe numele Marian Matei și are numărul RO87INGB0000999907410339. Contul la PayPal este pe adresa matt_m_d@yahoo.com (se poate plăti și doar cu cardul, fără să fie necesar un cont PayPal).


În clipa asta s-au strâns 1470 Euro și 11045 Lei de la 87 de donatori (actualizare 5.07.2019) Deci aproape 3800 Euro ... încă 200 de euro și s-a strâns suma!


Mai multe detalii AICI.


ULEIURI CBD - uleiuri miraculoase din canabis

Image and video hosting by TinyPic

marți, 19 iulie 2016

Hipnoză regresivă cu CALOGERO GRIFASI - Claudia, Minciuni și amenințări din partea lui Ashtar Sheran


Continuăm astăzi odiseea printre informațiile senzationale aduse la suprafată de Cologero Grifasi cu o hipnoza de data recentă, in care o argentinianca se lasa hipnotizata atat pentru ea cat si pentru sotul ei, avand ca intentie dorinta de intelege anumite fenomene deosebite observate  atat de ea cat si de sotul ei, acestea incluzand aparitia unui mic OZN in casa, aparitia unei perdele de apă in preajma unor evenimente importante (cum ar fi nasterea celor 2 nepotei), aparitia unui mic portal de lumina in dreptul usii si de asemenea doreste sa stie de ce are momente de pierdere energetica.
Ea afla ca era vizitatata de un extraterestru siriusian pe nume Ashtar Sheran, un individ care in aparenta pare a fi foarte evoluat si bine intentionat, insa care s-a dovedit a fi catre final doar o alta capusa de a un nivel energetic mai inalt, ce sufera de complexul Dumnezeu si avand un ego cat Casa Poporului.
S-a aflat de exemplu ca acest Ashtar a pus un un extraterestru cenusiu sa intervina in procesul natural al nasterii unui nepot al Claudiei, pentru ca apoi tot el , Ashtar, sa se ipostaziezeca mare protector si cel care a avertizat-o de aceasta problema. Vedem asadar modul pervers si odios al acestor fiinte de a manipula pentru a capta increderea noastra ... Inca de la nastere copii sunt luati in vizor.
Aflam ca si Ashtar se foloseste de implanturi eterice de data asta  inalt vibrationale, tot pentru a mentine o supraveghere pe cei luati in vizorul lor si pentru a le bloca ascensiunea catre nivele mai inalte de vibratie ... Ei chiar se numesc pe sine fratii mai mari (apropos de supravegherea Big Brother). Aceste implanturi energetice vibrationale inalte sunt mai perverse si mai greu de scapat de ele decat implanturile reptiliene, deoarece cele reptiliene de vibratie joasa se simt neplacut, sunt adeseori dureroase, pe cand cele de vibratie inalta le poti percepe ca hranitoare energetic, placute., insa in ultima instanta, sunt limitatoare a libertatii.
Insa asa placute cum sunt, sunt o forma de control mai subtil, prin placere, de aceea multe tehnici de evolutie spirituala accelerata pun accent pe non identificarea atat cu senzatiile neplacute (prin repulsie), dar si cele placute (prin dorinta, atasament) ...


Aflam apoi ca acest Ashtar locuieste si printr-un oras de cristalin, menit sa ia ochii celor care ajung pe acolo, sa ne arate poate cat de evoluati si deosebiti sunt ei, ceea ce poate fi pacalicios pentru majoritatea sufletelor care ajung pe acolo. Te pot imbarliga cu texte metafizice ca sa te faca sa te simti vinovat poate si sa te reintorci in gradina lor zoologica, in inchisoarea lor de unde cu greu mai poti scapa.
Mai aflam ca acesti extraterestrii nu se pot reproduce si se folosesc de femei pamantene ca sa le implanteze eteric ovule care sunt lasate la embrionat 3 luni, iar apoi sunt indepartate si duse la un incubator din orasul de cristal. Deci suntem tratati ca niste animale pe plantatia lor.
Este uluitoare capacitatea sufletului de a merge inapoi in timp, de a despica firul in 14, de a analiza o situatie atemporal si adimensional, de a privi orice eveniment din timp si spatiu la modul omniscient si omniprezent, dovedinduni-se inca odata cat de suveran este de fapt sufletul nostru si cat de puternic este cu adevarat.  
In urma obictivarilor si a punerii intr-o lumina superioara a acestui Ashtar, care se crede pe sine un fel de fiinta suprema, un mic Dumnezeu, a inceput sa treaca la amenintari, spunandu-i ca pentru fiecare om pe care Colagero il dezleaga el va lega alti 4, dand dovada astfel ca e razbunator si malefic ... In ciuda faptului ca el se considera pe sine fiinta suprema, Claudia si-a marit vibratia aproape de doua ori fata de Ashtar, punandu-l pe acesta intr-un con de umbra, la propriu si la figurat, iar acest fapt l-a iritat deosebit de tare pe Ashtar.  Asa fiinta suprema cum se credea raspundea la comenzile sufletului Claudiei fara sa carcneasca , asa cum fac toti cei care interfereaza cu noi indiferent cat de inalt sau de jos vibrational sunt ... In consecinta, noi suntem suveranii reali si absoluti ai vietilor noastre, doar sa ne trezim sufletele.


Exista o vorba inteleapta: "Pana la Dumnezeu, te mananca sfintii.", o vorba care acum capata un inteles mult mai clar decat oricand, descoperind ca suntem la propriu, mancati de acesti asa zisi sfinti. 
Am privit cu bucurie si incantare aceasta hipnoza deoarece vine in intampinarea intuitiilor mele legate de aceste entitati din subtil care ne tot dau noua sfaturi si vor cica sa ne ridice vibratia, sa ne ajute, fiind plini de texte si sfaturi intelepte, dar care in realiate au aceasi agenda ascunsa ca si alte fiinte demoniace, indiferent cat de bine vor sa mascheze asta.
Acest Ashtar Sheran este unul destul de cunoscut celor care citesc informatiile venite prin triliardele de canale (care par mai degraba de dejectii spirituale menite pentru imbraligat mintiile slabe) si iata-l in final demascat. 

VEDETI HIPNOZA TRADUSA AICI 


In completare va invitam sa studiati si celelate articole asemanatoare din categoriile COLOGERO GRIFASI, dar si CORRADO MALANGA

Italianul Calogero Grifasi organizează sesiuni de hipnoză regresivă. Majoritatea dintre acestea sunt filmate si postate pe canalul sau youtube. Colagero vorbeste cursiv in italiana si spaniola, insa are ca si clienti vorbitori din diverse alte limbi unde foloseste diversi translatori, iar filmele sale sunt traduse in multe limbi (poloneza, germana, franceza, engleza, samd). Nu stim cine a tradus filmele in limba romana ,dar ii multumim mult.

Din punctul nostru de vedere, Colagero vine ca o confirmare a exceptionalei munci a lui Corrado Malanga si aduce un plus important si o confirmare exceptionala legata de ceea ce se petrece dincolo de ceea ce este vizibil.

Persoanele cu experiențe traumatice, coșmaruri, probleme fizice ciudate, dureri, blocaje etc. participă la sesiunile sale, pentru a obține ajutor pentru stările lor. 

Italianul explică: “Unii oameni observă beneficiile imediate, de îndată ce sesiunea s-a terminat, în timp ce alții simt o transformare personală treptată, observând diferențele de la săptămână la săptămână și de la lună la lună”.

Si adauga: "Hipnoza regresiva este o aventură. Este un film de actiune care te poarta departe, departe timp de cateva ore, iar tu esti eroul principal al acestui film. Este aventura ta. Și ca în oricare altă aventură, fabulă, poveste, pentru a-ți atinge scopul tu trebuie să depășești plin de curaj diverse obstacole, învățând să supraviețuieși pe parcursul acesteia, confruntându-ți fricile. Trebuie să ai curaj să lupți împotriva monștrilor, insectelor, elfilor, gnomilor și stafiilor. Dar tu de asemenea vei vizita locuri fascinante și uimitoare pline de lumină, culori și arome. Vei intra într-o mulțime de roluri diferite, unele pe care deja le cunoști, iar altele pe care ești pe cale să le întâlnești. Este o călătorie prin timp, printre portaluri dimensionale și mesaje telepatice. Este despre plonjarea în adâncurile emoțiilor tale în căutarea prorpiilor tale motivații profunde.

Este o călătorie în tine însuți și nu are importanță dacă aceasta se întâmplă în interiorul sau în exteriorul minții tale, este visul tău. iar tu ești acolo."


Raspunsurile si explorarile hipnotizatilor pot parea halucinante pentru neinitiati, insa pentru cei familiarizati cu teoriile lui Corrado Malanga sau David Icke, aceste informatii completeaza foarte mult din imensul puzzle ale acestei realitati multiversale si multidimensionale. 

Mai multe informatii gasiti aici http://www.calogerogrifasi.it/en/

Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...