Ieşirea Din MATRIX: DEAN RADIN - Despre conștiința non-duală

vineri, 8 iulie 2016

DEAN RADIN - Despre conștiința non-duală


Dr. Dean Radin - cibernetician la Institutul de Științe Noetice, studiază  structura și caracteristicile conștiinței umane, aptitudinile excepționale  și fenomenele PSI (telepatia și percepția extrasenzorială). Este autor  sau co-autor a peste 200 de lucrări științifice, articole și cărți, cunoscut și din alte documentare, mai ales din vestitul "WHAT THE BLEEP DO WE KNOW?", dar si din altele de pe blogul nostru cum ar fi: "The Living Matrix", "I am", "In the Beginning There Was Light" ."CROSSROADS (2012)  Labor Pains of a New Worldview", "2012: TIME FOR CHANGE (2009)", "Something unknown is doing we don't know what" si altele ...

"Interviul cu Dean Radin , cuprinde următoarele întrebări : 

Cum diferă cercetarea ta  asupra conștiinței non-duale de alte studii făcute cu tomografii funcționale ? Oare perceperea timpului se schimbă în conștientizarea non-duală ? Oare cei ce meditează răspund la ceva aflat în viitor ? Oare este revelat un sentiment mai profund al realității, în conștientizarea non-duală ? În grupul de control, ați observat fenomene similare ? Oare stările de conștientizare non-duală ar putea fi spontane ? Ne poți spune ceva despre cercetarea ta asupra presentimentelor ? Oare această cercetare este legată de conștiința din tărâmul cuantic ? Cum diferă cercetarea ta de experimentul tradițional cu fantă dublă ? Ce anume este non-localizarea ? De ce există separare ? Oare cum pot converge știința și spiritualitatea ? Oare putem cunoaște absolutul ? "

In completare puteți studia cele doua carti traduse scrise de Dean Radin : 

"UNIVERSUL CONȘTIENT: adevarul stiintific despre fenomenele paranormale" si 
"MINȚI INTERCONECTATE - Experienţe extrasenzoriale în realitatea cuantică"

VEDEȚI INTERVIUL TRADUS, AICI - link
Dean Radin - Despre conștiința non-duală 

In Romania exista traduse cartile ADVAITA VEDANTA (despre NON DUALITATE),Lumina cunoasterii non-duale - Advaita Bodha Dipika, ESENTIAL IN ADVAITA VEDANTA si alte carti despre VEDANTA aici

De asemenea va recomandam cartile lui Nisargaddata Maharajah : "Realitatea Ultima" si "Eu sunt acela. Dialoguri despre absolut." Cartile lui Ramana Maharishi : "Evanghelia lui Ramana Maharishi", "Invataturile lui Ramana" de Arthur Osbourne,"Biografia lui Ramana" de Gabriele Ebert . 

In completare studiati categoria NON - DUALITATE pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...