Ieşirea Din MATRIX: PROPAGANDA - documentar nord coreean

vineri, 1 aprilie 2016

PROPAGANDA - documentar nord coreean

PROPAGANDA (2012)

"În aprilie 2012, în timpul unei vizite în țara natală, Sabine Chang, o emigrantă sud-coreeană stabilită în Queensland, SUA, a fost abordată de un cuplu nord-coreean, care i-a înmânat un DVD cu un documentar realizat în Coreea de Nord, țară cunoscută ca fiind o republică socialistă (comunista), dar pe care mulți o percep ca pe o dictatură absolutistă. Cei doi au rugat-o să traducă documentarul și să-l posteze pe YouTube, pentru a beneficia de o audiență internațională.

„Deși aveam mari îndoieli în privința conținutului filmului, le-am promis că le voi respecta dorința, protejându-le, în același timp, identitatea", spune Sabine. 

Dar când am ajuns acasă și l-am vizionat am rămas uimită de calitatea documentarului și de acuratețea informațiilor transmise. Acum, după ce l-am tradus, nu mă consider deloc complice la intenția lor de a răspândi o anumită ideologie. Am decis să-l postez pentru că faptele și imaginile expuse sunt cât se poate de adevărate și toți oamenii ar trebui să-l vadă, să ia aminte și să-l dea mai departe”. Înainte de a-l publica, Sabine Chang a fost sfătuită de un jurist să blureze fața prezentatorului, precum și câteva elemente din film.

Urmăriți acest documentar! Deși puterea regimului socialist de la Phenian constă, practic, tot în propagandă, percepția nord-coreeană asupra propagandei capitaliste este uimitor de justă." 


Nota noastra: Filmul acesta este poate un clasic referitor la un alt gen de propaganda. Desi este demascata propaganda occidentala desantata, cu argumente pertinente si evident corecte, ei refuza sa vada ca inclusiv sistemul lor este datorat propagandei desantate. Aratand cu degetul catre americani, cat de rai sunt, practic ei spun ca sunt foarte buni ca se opun lor, iar fazele cu conducatorul mult iubit si dictatura militara care e la ei, sunt penibile. E tragico-hilar efectul si ne mai aminteste de alt gen de propagandisti, astia cu Biblia in mana, care si ei la randul lor demasca cica sistemul, dar refuza cu incrancenare sa creada ca inclusiv Biblia lor de care se agata cu atata indarjire, este si a fost un instrument de manipulare si control al sistemului pe care-l blameaza. Miraculos, in capul lor, Biblia si calea aleasa de ei (fie ca sunt ortodocsi, pocaiti, iehovisti, opus deisti, catolici, benedicitini, franciscani, samd) au ramas neatinse , protejate fiind de Dumnezeu ... lol. Am vazut o gramada de documentare antisistem facute de diverse grupari crestine (de ex pe la canalul acela Alfa Omega) sau filme anti-sistem facute de musulmani, iar cand vin sa ofere solutii de a stopa mizeria, vin cu cea religioasa, cu intoarcerea la religie. Adica sa incepi sa crezi intr-o alta forma de propaganda ... E bun asa, Din lac in put. Ce manevre perverse ... Pacaleala de 1 aprile!

VEDETI FILMUL TRADUS AICI - link
PROPAGANDA 
In completare vedeti si:

1) SECOLUL EGOULUI
2) PRINCIPIUL PUTERII - Partea a II-a - PROPAGANDA
3) PSYWAR - Treziti-va

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...