joi, 14 aprilie 2016

Mooji Video Satsang și Bhajans - 17 aprilie


„Dacă e tăcere pentru un 'tine', va fi și haos pentru același 'tine'. Tăcerea nu aparține nimănui. Ea e sinonimă cu Sinele. Tăcerea este pentru Sine ceea ce parfumul este pentru floare.”
~ Mooji, din cartea White Fire  


Iubită sangha,  

Vă invităm duminică să împărtășim împreună spațiul plin de grație și bucurie în care vom urmări împreună satsanguri spontane împărtășite de Sri Mooji în Rishikesh și Monte Sahaja și vom celebra Existența prin cântece devoționale pline de iubire, bucurie și gratitudine.  

TRADUCERE: Cei care au nevoie de traducere la satsang vor putea să se bucure alături de noi, căci acum oferim traducere live la cerere :).  
UNDE vă așteptăm cu drag: Camelia va fi gazda noastră, iar locația este în zona Dristor, la 6 minute de Metrou Dristor. Adresa exactă se va anunța pe mail atunci când confirmați participarea. 

 IMPORTANT! Vă rugăm confirmați participarea printr-un email scurt la adresa: bucharest.mooji@gmail.com.  

CÂND: 17 aprilie, ora 16:00 - 20:00. Vă rugăm să ajungeți cu 15 minute înainte de ora 16:00. 

 Ceaiul, fructele, apa, biscuiții și alte bunătăți pe care le vom savura în pauza sunt în grija celor care se ocupă de aranjarea spațiului și vor fi acoperite din donații. Dacă simtiți să oferiti ceva, puteți face o donație pe măsura posibilităților. Astfel, reducem excesul de produse și putem contribui mai mult la realizarea proiectelor din sangha si a donațiilor pentru Sri Mooji.  
Satsangul este în limba engleză (traducere la cerere).  
ॐ  Din inimă,
 Mooji Sangha România"


AICI gasiti un playlist cu 10 noi filme cu Mooji


Mai multe informatii si filme cu MOOJI gasiti in categoria MOOJI de pe blogul nostru (categorie pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS).

Cartile lui Mooji pot fi cumparate de AICI 

Niciun comentariu:

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...