Ieşirea Din MATRIX: NASSIM HARAMEIN - Despre non-dualitate

joi, 8 octombrie 2015

NASSIM HARAMEIN - Despre non-dualitate


Nassim nu credem ca mai are nevoie de niciun fel de prezentare pe blogul nostru, deoarece filmele si articolele cu el sunt unele din cele mai vizionate si apreciate din toate timpurile. De aceea va invitam pe toti cei care nu ati auzit de el (speram f. putini) sa explorati categoria NASSIM HARAMEIN de pe blogul nostru (pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS),  iar apoi sa va bucurati de un nou film tradus cu el, un interviu din seria "Ce este non-dualitatea?"

Asadar, pe foarte scurt :


"Nassim Haramein  s-a născut în Geneva, Elveția în 1962. Încă de la 9 ani,   Nassim deja punea bazele pentru teoria hiperdimensională unificată a materiei și energiei, pe care într-un final el o va numi "Universul Holofractografic".  Nassim Haramein a petrecut majoritatea vieții lui cercetând geometria fundamentală a hiperspațiului, studiind o varietate de domenii, de la fizica teoretică la cosmologie, de la mecanica cuantică la biologie și chimie, de la antropologie la civilizații străvechi. Combinând această cunoaștere cu o profundă observare a comportamentului naturii, el a descoperit un sistem geometric specific pe care el l-a descoperit ca fiind fundamental pentru creație și deasemenea, acesta reprezintă fundamentul său pentru Teoria unificată a Câmpurilor. 

Interviul cu  Nassim Haramein , cuprinde următoarele întrebări :

*  Ce anume este unificarea dimensională ?  Oare conștiința ia naștere în creier ?  Ce anume este vidul ?  Unde anume apare conștiința în cadrul modelului dumneavoastră ?  Oare conștiința este integrată în în geometria spațiu-timp ?   De unde anume provine separarea aparentă ?  Oare poate fi descoperită o teorie absolută a Universului ?  Oare există o separare între teoria cuantică și fizica clasică ?  Cum rămâne cu pisica lui Schrodinger și cu experimentul cu fanta dublă ?  Ce anume este evoluția ?  Oare poate exista individualitate în cadrul unui sistem unificat ?   Oare opera dvs. va schimba lumea ?*  "
SURSA: http://viatamergeinaintepenet.blogspot.ro

VEDETI FILMUL TRADUS AICI
NASSIM HARAMEIN - on nonduality

Dacă doriți filmul oferiți o donație! Mulțumim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...