Ieşirea Din MATRIX: HALLOWEEN - “Noaptea tuturor demonilor” – cea mai mare sărbătoare satanistă din lume

vineri, 30 octombrie 2015

HALLOWEEN - “Noaptea tuturor demonilor” – cea mai mare sărbătoare satanistă din lume


Acesta este un subiect căruia nu i-am acordat niciun fel de importanta  pana de curand. In ultimul timp am realizat insa cate frici am preluat inconstienti ca si copii din filmele de groaza. Una dintre friciile majore este cea de intuneric , dar si de necunoscut. Ne amintim ca au existat perioade din viata cand nu aveam aceste frici, iar dupa vizionarea filmelor de groaza, acestea au aparut si au persistat. Chiar si acum, ca si adulti, este necesara o stapanire de sine, un control al mintii si imaginatiei suplimentar, noaptea, in locurile intunecate . Am ramas cu sechele inca din copilarie ... Copii sunt cei mai afectati, ei nu au discernamant si pana la o anumita varsta chiar nu fac diferenta intre vis, fantezie si "realitate". Deci idiotenia asta de sarbatoare merita mentionata macar intr-un articol.

Ca si Craciunul cand se macelaresc porci, ca si Pastele cand se macelaresc miei, cand se fac orgii bahice si se baga la maţ ca la balamuc, toate aceste sarbatori "crestine" sunt mai mult sau mai putin, constient sau inconstient, deturnate si inchinate de fapt, fortelor intunecate. Am avut surpriza sa vedem in comentariile de pe facebook, prieteni ai blogului, care efectiv nu vad dimensiunea intunecata a acestei sarbatori. Ni se pare ireal ...

 

Unele din cele mai bune articole dedicate subiectului le-am gasit pe lovendal.ro. iata unul din ele:

"Până în 1989, noi, românii, abia dacă auzeam despre sărbătoarea Halloween-ului; după revoluţie, Halloween-ul a devenit, pe an ce trece, o sărbătoare din ce în ce mai “la modă” pentru o parte din români. În discoteci, cluburi, cafenele, centre comerciale, mall-uri se organizează o mulţime de petreceri de Halloween. Iar tinerii noştri au adoptat uşor această modă, crezând că e un lucru “cool” şi plin de distracţie. Dar ei nu ştiu că, de fapt participă, fără să-şi dea seama, la cel mai mare sărbătoare satanistă din lume, Halloween.

Halloween-ul îşi are originea în ritualurile satanice şi criminale ale druizilor

Iar totul a început în urmă cu peste 3.500 de ani. Cu mult înainte de apariţia creştinismului în Europa, credinţa în vrăjitori, vrăjitoare şi magie era larg răspândită. În jurul anului 1.500 î.Hr., druizii se aflau la putere în Occident. Ei formau o sectă de preoţi, atât bărbaţi cât şi femei. Cruzimea şi barbaria lor în magia pe care o practicau era răsunătoare. Erau sacrificaţi oameni, care erau biciuiţi, torturaţi şi agresaţi sexual înainte de a fi ucişi; uneori, li se scoteau inimile chiar pe viu. Organele lor sexuale erau tăiate şi conservate… Uneori, erau jupuiţi, iar pielea lor era folosită în diferite ritualuri.

Druizii învăţau faptul că, de Halloween fantomele, spiritele, zânele, vrăjitoarele şi spiriduşii se iveau din cealaltă lume pentru a face rău oamenilor. Din această groaznică credinţă satanică provine folosirea vrăjitoarelor, fantomelor şi pisicilor în sărbătoarea de azi a Halloween-ului. Tot druizii aveau un festival de toamnă intitulat “Samhain” care marca sfârşitul verii şi care avea loc pe 1 noiembrie. Era un festival de fertilitate, prin care se mulţumea spiritelor pentru recoltele din timpul anului. În timpul nopţii de Shamhain, aveau loc “ceremonii negre.” Obiceiul de a lăsa bostani şi strujeni de Halloween provine tocmai din festivalul druidic al Shamhain-ului.

Sataniştii au inventat “Noaptea tuturor demonilor”

Iar toate aceste obiceiuri erau larg răspândite în rândul popoarelor din Occident, astfel încât, chiar şi după instaurarea creştinimului ca religie oficială, obiceiurile satanice ale druizilor au rămas în credinţa populară. Pentru aceasta, Biserica Romano-Catolică a impus pe 1 noiembrie ca să fie “Ziua tuturor sfinţilor” (“All Saint’s Day”), pentru ca populaţia să nu sărbătorească doar vechile practice druidice. Mult mai târziu, sataniştii au încercat să dea o lovitură sărbătoarei creştine de 1 noiembrie, creând în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie o “Noapte a tuturor demonilor” (All Demon’s Night”), adică Halloween-ul din timpurile noastre. El a devenit o sărbătoare “nesfântă” şi păgână pentru vrăjitori, satanişti şi alţi ocultişti…iar, din păcate, în zilele noastre, chiar şi pentru mulţi tineri care habar n-au ce sărbătoresc şi să angajează, inconştient, în practici şi ritualuri sataniste.

În noaptea de Halloween se oferă sacrificii umane

Texe Marrs, un binecunoscut cercetător al curentului New Age, scrie despre Halloween:“Cercetările noastre confirmă faptul că în această noapte păgână a Halloween-ului are loc sabatul vrăjitoarelor, în care se bea, se dansează, se spun blesteme şi vrăji, se organizează orgii s*xuale, se oferă sacrificii animale şi umane.”

Câinii şi pisicile sunt cele mai sacrificate animale de Halloween. În comunităţile rurale, nu este neobişnuit pentru ţărani şi fermieri ca să se trezească, a doua zi de Halloween, găsindu-şi mutilate animalele lor domestice (vaci, cai, pui etc.), acestea fiind măcelărite în sacrificii satanice. În aceste practici barbare, se crede că se consumă sângele şi urina animalelor măcelărite.

Se poate ghici viitorul de Halloween

Cine are noţiuni cât de cât importante despre vrăjitorie, ar putea spune că de noaptea de Halloween pot fi ţinute doar anumite ritualuri şi vrăji. Se crede că în această noapte vălul care îi desparte pe cei vii de cei morţi se subţiază cel mai mult şi că profeţiile sunt mai uşor de prevăzut de către ghicitorii în viitor.
Reînvierea morţilor în noaptea de Halloween

Cea mai importantă legendă care înconjoară Halloween-ul este aceea că în noaptea respectivă morţii ies din mormintele lor, încercând să ajungă la casele unde au trăit odată. Cei vii încearcă să se apăre de aceste spirite rătăcite, oferindu-le drept daruri fructe şi nuci; dacă nu se oferă aceste daruri, există credinţa că proprietăţile lor vor fi distruse de aceste spirite malefice. De fapt, legenda că morţii ar ieşi din morminte nu urmăreşte decât să-şi bată joc de credinţa creştină în reînviere, prin obţinerea unui trup nemuritor. În cazul Halloween-ului, morţii ies ca nişte creaturi monstruoase ale nopţii, care nu au trupuri măreţe, ci groteşti, nu imortale, ci neumane.

Cât de importantă e sărbătoarea Halloween-ului pentru satanişti şi ocultişti? Crucială, ca sărbătoarea Învierii Domnului pentru creştini!

Cred că mulţi dintre voi aţi auzit de Aleister Crowley (1875-1947). Acesta a fost considerat ca fiind “cel mai păcătos om din lume”, fiind un adversar deschis al creştinismului, un consumator înrăit de heroină, un pervers sexual, un magician negru şi deţinând şi titlul de “Înalt preot al satanismului în Marea Britanie”. Unul din discipolii lui Crowley a fost general-maiorul J.F.C. (Boney) Fuller; acesta a recunoscut că sărbătoarea de Samhain (Halloween) a fost una extrem de importantă pentru Crowley.
Anton Szandor LaVey, creatorul Bisericii Satanice a declarat odată că “Două mari sărbători principale sunt celebrate de Biserica Satanică: Halloween-ul şi Walpurgisnacht.”
În aceste condiţii, voi vreţi să mai ţineţi sărbătoarea de Halloween?" SURSA

In completare cititi si:

Mai jos, va prezentam, in spiritul acestei zile, un playlist cu cateva emisiuni TV interesante in care sunt abordate subiectele legate de moarte, spirite, demoni, samd:

2 comentarii:

  1. Da vreau sa particip pentru ca nu am vazut niciun strigoi, vrajitoare sau sacrificiu uman de halloween si nici copii traumatizati. Exagerati dar va rog sa luati in considerare si faptul ca sarbatoarea demistifica fricile, le scoate la iveala si ne lasa sa ne jucam cu ele. Vreau sa particip pentru ca toate aceste elemente "negative" fac parte din inconstientul nostru si merita macar o noapte la lumina constiintei. Merita sa fie recunoscute si respectate. Merita sa le vedem, sa le luam la joaca si sa le luam si in serios. Merita fiindca fac parte din noi si noi meritam sa fim completi, nu puritani pudici perfecti.

    RăspundețiȘtergere
  2. @R ... daca tu nu i-ai vazut asta nu inseamna ca nu exista si nu-ti doresc sa vezi sacrificiu uman, mai ales de copii (cum se poarta pe la Bohemian Grove) vreodata ... Personal nu cred ca demistifica nicio frica , asta e parerea ta.
    Rugamintea noastra este sa tineti copii deoparte de filmele de groaza, ei nu discern pana pe la 7-8 ani prea bine intre vis si realitate. Tu ca adult, esti liber sa te zghiui ca demonii in privat si sa faci ca toti dracii la tine acasa (bine ar fi sa nu o faci in fata copiilor decat poate intr-un mod amuzant, nu prin farse abjecte care pot traumatiza psihicul a la long), insa noi nu suntem de acord cu astfel de exchibitii in public , mai ales in fata copiilor ... Sunt de acord ca aspectele lumii de jos cum i se mai spune, merita cunoscute, folosite, apreciate la adevarata valoare insa asta o faci tu ca adult, intr-un mod responsabil si constient, in felul tau personal, nu prin satanisme, decadenta, profanari, orgii, betii, samd si nu in ultimul rand aceast consumerism de 3 lei ce se invarte unei sarbatori complet straine noua pana de curand.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...