Ieşirea Din MATRIX: O IUBIRE FĂRĂ SFÂRȘIT - Ce pot deveni visele

duminică, 18 octombrie 2015

O IUBIRE FĂRĂ SFÂRȘIT - Ce pot deveni visele


WHAT DREAMS MAY COME (1998)

Continuam astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film de weekend extrem de puternic şi profund, un alt film de referinţă pentru noi, la care ne gandim adeseori.

Dar mai intai cateva cuvinte despre film:


"WHAT DREAMS MAY COME (cunoscut în Romania ca "IUBIRE FĂRĂ SFÂRŞIT") este o puternica poveste de dragoste derulata pe tarâmuri de basm cum nu ati mai vazut niciodata. Cînd Chris Nielsen (ROBIN WILLIAMS) moare într-un accident, el este condus de catre Albert (CUBA GOODING JR.) prin Summerland o tara de vis plãsmuitã de imaginatia lui.

Aceasta este povestea de dragoste care tine pentru totdeauna, nu doar cît o viata de om, desfasurata într-un cadru feeric, în regia lui VINCENT WARD dupa scenariul lui RON BASS. Chris trece prin rai si prin iad pentru a-si regasi sotia, pe Annie.

WHAT DREAMS MAY COME este dovada puterii pe care o pot da dragostea si curajul, dar si a miracolelor pe care le putem înfaptui cînd nu ne dam batuti."
SURSA: http://www.cinemagia.ro

Nota noastra: Acest film este poate, una dintre cele mai fidele reprezentari a ceea ce am putea gasi dupa moartea fizica. Filmul contine in el, intr-o forma artistica de exceptie, o poveste intitatica, un ghid al incepatorului in lumile subtile si bineinteles o multime de mesaje spirituale, iar asta fara a lasa sa transpara in niciun fel ca ar fi ceva didactic. Este un film care te marcheaza si te pune mult mult pe ganduri. Putem intelege mai usor ce inseamna iadul personal, lipsa  timpului, crearea realitatii prin gand, forta  viselor si a mentalizarilor noastre si nu in ultimul rand, in ce lumi ne pot purta rezonantele noastre (dupa moartea fizica, dar si in prezent). De asemenea, nu in ultimul rand, ba chiar in primul rand, ni se arata inca odata faptul ca iubirea ne poate salva din cele mai adanci nopti ale sufletului.

Notă 28.09.2016

Filmul este realizat după cartea intitulată "O iubire fără sfărșit - de Richard Matheson" recent apărută la editura VIDIA.

VEDETI FILMUL TRADUS, AICI
Calitate HD 720p

Un comentariu:

  1. Daca nu as fi vazut acest film, cu siguranta latura mea emotionala ar fi fost mult mai saraca;in fapt imi place atat de mult incat il revad o data in an...vi-l recomand cu drag!Multumim Free pentru alegere.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...