Ieşirea Din MATRIX: ÎNŞELĂTORIA BOMBEI ATOMICE 1945 - 2015 - Introducere

luni, 12 octombrie 2015

ÎNŞELĂTORIA BOMBEI ATOMICE 1945 - 2015 - Introducere


La sugestia unui bun prieten al blogului nostru (Horațiu V) deschidem astăzi un subiect extrem, dar extrem de controversat, care chiar si noua ni s-a părut greu de crezut inițial însă care, pe măsura ce studiem subiectul, îl consideram foarte probabil, descoperind inca odata, daca mai era cazul, cat de spalati pe creier am fost si suntem si noi, inca. Am inghitit ca galustile multe  dintre istoriile oficiale, care rand pe rand se dovedesc a fi mistificari.

Teoria nu este discutata nicăieri  pe site-urile in limba romana (din ce am investigat noi subiectul),  așa ca aducem din nou in vizorul vostru in premiera, ceva ce merita investigat cu atenție deoarece implicațiile unei astfel de demascări sunt uriașe.


Daca este adevărată, este poate una dintre cele mai abjecte, mai mari, mai teribile manipulări si înșelătorii din istorie, o minciuna orchestrata cu atenție si in spatele căreia se afla nume jidovesti importante. Gradul de control a sclavilor obtinut prin frica si cantitatea de bani obținută in urma acestei înșelătorii sunt practic, fără număr chiar si acum la 70 de ani de la inventarea ei. Putem considera amenințarea atomica cea mai mare sperietoare a zilelor noastre, o modalitate prin care sunt ținute in șah guverne, tari si in teroare mințile sclavilor.

Prin articolul si filmulețele de astăzi dorim doar sa deschidem subiectul, sa testam reacția si interesul dvs. iar daca veți dori mai multe informații, ne vom agita sa le traducem si mai mult. Cei care nu au răbdare sa afle mai multe si cunosc limba engleza va sfătuim sa cercetați cu atenție unul dintre cele mai bune site-uri care analizează aceasta înșelătorie si anume: http://heiwaco.tripod.com/bomb.htm. Cititi-l pana nu este sters. 

De pe acest site am început sa traducem si noi informațiile de mai jos. Subiectul este extrem de vast si dfoarte complex, însă fără interesul vostru nu știm daca se mai merita investit efort. In ultima vreme, interesul vostru fata de site-ul nostru a scăzut considerabil, feedback-ul la fel, comentariile la fel, așa ca încet încet simțim ca nu prea mai e cazul sa continuam sa investim la fel de multa energie ca altădată. Deci, depinde de voi daca va mai exista vreo continuare. Dorim totuși sa ridicam aceasta minge la fileu. 

70 de ani de minciuni propagandistice din mass media pentru a speria oamenii şi de ce este ilegal să informezi lumea în privinţa asta
de Anders Björkman, M.Sc.
Rezumat:


1. Hiroshima şi Nagasaki nu au fost distruse de bombe atomice în 1945. Japonezii din cocioabele lor făcute din lemn şi hârtie au fost ucişi şi arşi cu bombe cu napalm carpet. Japonezii bogaţi locuiau în suburbii.
2. Acele două bombe ce au „explodat” în Japonia în 1945 au fost doar propagandă de război americană (informaţie falsă) pentru a impresiona Uniunea Sovietică, dar Stalin nu a pus botul. El (sau deputatul lui, Beria) au „inventat” (falsificat) propria lor bombă atomică în 1949.
3. Miniciunile vechi de 70 de ani continuă bineînţeles şi astăzi, cu putere, susţinute de câteva guverne, generali nebuni şi o mulţime de fizicieni, incluzând aici câştigători de Nobel care nu pot obţine nicio slujbă mai bună în afară de a minţi pentru şefii lor din corporaţii, guverne sau mass media care publică false informaţii pentru a vă spăla pe creiere, singura slujbă reală pe care majoritatea fizicienilor o pot obţine în afară de a fi  nişte profesori de şcoală prost plătiţi.
4. SUA foloseşte miliarde de dolari pentru a menţine înşelătoria. Rusia nu foloseşte nicio rublă sau copeică pentru a menţine şoul în continuare.
5. Franţa şi China şi-au falsificat şi ele bombele atomice în anii 60.
6. Încă din 1964, 10 000 de bombe atomice au fost construite, transportate de colo colo, scăpate pe jos, lovite din greşeală de soldaţi incompetenţi, dar niciodată , niciuna nu a explodat. Motivul este faptul că bombele atomice nu pot exploda. Este fizic imposibil aşa cum voi arăta în acest articol.
7.  Focoasele balistice intercontinentale ICBM, nu funcţionează nici ele. Un război termonuclear nu este posibil!
8. Armele nucleare sunt foarte sigure şi sănătoase! Ele nu pot face rău la nimic! Dar este ilegal să spui asta!
9. Iranul încearcă de 30 de ani să falsifice o bombă atomică pe care Stalin a reuşit să o facă în 4 ani , acum 65 de ani, asistat de prizonierii din Gulag şi de Wismut AG de Aue, Saxony.
10. Agenţia Energiei Atomice Internaţionale, IAEA , şeful ei Yukiya Amano şi dictatorul Coreei de Nord sunt parte din înşelătorie. Doar întrebaţi-i  despre asta. Ei sunt plătiţi să mintă în legătură cu bombele atomice.
11. Vestea bună este că bombele atomice , bombele A, nu funcţionează şi nu este nimic de care să ne temem. Trebuie însă să ne temem de politicienii şi militarii care cred în acestea.

Avertisment pentru pseudoştiinţă
Aţi auzit de Trofim Lyssenko? El a fost inventatorul pseudoştiinţei în jurul anilor30! Stalin l-a iubit. Stalin este un ucigaş în masă care împreună cu Hitler a pornit Al Doilea Război Mondial (CDDRM) atacând Polonia, statele baltice şi Finlanda în 1939, un om pe care preşedintele american Roosevelt l-a plăcut foarte mult. Stalin a putut să deţină Polonia şi statele baltice după  CDDRM.
Bombele atomice erau doar minciuni de propagandă şi nu există nicio dovadă că ele au funcţionat în 1945 sau mai târziu. Bomba atomică a fost inventată de Robert O Lyssenko un văr al lui Trofim – dar asistat de A. Einstein!
Când ficţiunea istorică devine mai adevărată decât faptele istorice, asta te face să te întrebi cine conduce manipularea maselor. Cie îi promovează pe toţi aceşti Lyssenkoşi ai bombelor atomice încă din 1942? Ce fel de oameni sunt cei care crează astfel de mizerii? Şi de ce? Răspunsul: banii (şi controlul prostimii, n.n.) !

Bine ai venit! 

6 August 2015 SUA a celebrat USA (sic) cele două bombe atomice care au fost aruncate peste Japonia acum 70 de ani. Conform Pew Center 56% dintre americani încă mai cred că a fost justificat să se şteargă de pe faţa pământului 70000 de oameni, în mare parte civili, cu cele două bombe atomice de la Hiroshima şi Nagasaki. Ei încă nu ştiu că totul a fost doar propagandă. Când ziarul de mai jos a fost publicat în August 6, 1945, editorii ziarului au urmat pur şi simplu ordinele de mai sus şi nu au mai verificat dacă informaţia este adevărată. Cu siguranţă niciun reporter al NYT nu a fost prezent pentru a verifica nimic. Cititorii nu au suspectat că era o înşelătorie.  


Mass Media trebuie şi acum la 70 de ani mai târziu, să publice vechiile minciuni care au fost o invenţie fantastică a unor ingineri şi savanţi occidentali foarte foarte inteligenţi, care au salvat milioane de vieţi: co-pilotul bombardierului Robert Lewis a fost un pic îngrijorat  (Ce am făcut?) etc, etc, blah, blah. Doar acest site îţi va spune adevărul despre acest nonsens al bombei atomice, a prostiei nucleare, de care vi s-a vorbit în şcoli şi vi s-a repetat cu regularitate în mass media, o chestie inventată şi încropită de un nebun american asistat de altul, un fizician occidental prost plătit, în numai 3 ani 1942/5.

Ideea era ca ei să creeze în timpul CDDRM o super armă, secretă, teroristă care să înspăimânte oamenii, o armă făcută cu banii armatei. Arma nu va funcţiona (acesta este secretul), dar cu ajutorul propagandei de toate tipurile, poţi impresiona cu uşurinţă prietenii şi duşmanii. Mulţi politicieni au adorat această idee.

Publicul prost nu va trebui să ştie că a fost o mânărie încă din start. Familia mea şi eu însumi am fost îngrijoraţi şi prostiţi de asemenea.

După falsa, dar „eficienta” bombardare A din Japonia (oamenii clar au crezut ce s-a întâmplat) nebunii, dar încă „corecţii” fizicieni s-au pus pe treabă serios şi au început să creadă propria lor propagandă şi minciună şi au început să le predea ca fiind adevăr la universităţi. Critica internă nu a mai fost posibilă. Trebuia să crezi altfel nu mai făceai parte din gaşca de mafioţi.

Sau după cum spune "Brabantian":
Norul ciupercă Tianjin ne indreaptă către argumentele detailiate ale inginerului suedez Anders Björkman care ne spune în detaliu faptul că nu a existat vre-o bombă nucleară care să explodeze sau să existe:

(a) Pozele şi videourile cu norii ciupercă sunt explozii chimice, iar noi am fost Pavlov-dizaţi să credem că sunt nucleare.
(b) Hiroshima şi Nagasaki au fost pur şi simplu locuri cu furtuni de foc chimice asemănătoare cu cele din Tokyo, Dresda, Hamburg. Oţelul, cărămizile şi betonul din zona zero au rămas în picioare. Deşeurile radioactive au putut fi aruncate cu chimcalele. 
(c) Majoritatea caselor japoneze erau din lemn aşa că au ars.
(d) Mass Media ascunde faptul că au fost martori care au văzut mai multe bombardiere, etc.

Teroarea bombelor nucleare a adus triliarde pentru cabală din 1945 încoace, iar din anii 60 a fost o unealtă majoră de terorizare a Israelului împotriva arabilor şi a lumii întregi, în războaiele din anii 1967 şi 1973, „opţiunea Samson” etc.  Mordechai Vanunu este un posibil falsificator al nuclearelor Israeliene (atunci când a dezvălut ceea ce a spus despre arsenalul israelian către MI5-MI6 London Times, şi poate că a fost pe o plajă israeliană şi închis pentru pentru poze, un falsificator ca Snowden sau Assange. Putem vedea de asemenea de ce toate aceste aşa zise 10 naţiuni ce au bomba nucleară au susţinut această înşelătorie: 

1945 – SUA – bombele chimice de la Hiroshima şi Nagasaki (ca şi cele din Tokyo, Dresda, Hamburg...), unde au aruncat de asemenea chestii radioactive generatoare de boli. Mass media şi martorii japonezi care au văzut flota de avioane li s-a spus să tacă din gură. Povestea nucleară s-a vîndut prin adăugarea de chmicale explozive generatoare de „nori ciupercă” în filme şi fotografii.
1949 – Uniunea Sovietică acceptă înţelegerea conform căreia elitele Rusiei devin şi mai bogate prin intrarea în Războiul Rece şi în „teroarea nucleară globală”.
1952 UK şi centrul financiar din Londra nu vor să fie mai prejos, deoarece totuşi, imperiul Englez încă domină lumea. Aşa că UK are bomba.
1960 – Franţa nu vor să fiela clasa a 2-a sub britanici şi acceptă înţelegerea să devină forţă nucleară dacă se prefac că sunt cei care le oferă Israelului tehnologia nuclearăFRANŢA & DE GAULLE au bomba 
1964 China este ajutată să-şi actualizeze arsenalul pentru a se justifica astfel escaladarea cheltuielilor militare în SUA – CHINA ARE BOMBA
1966 Israel intră şi ea în club după înţelegerea cu Franţa tocmai la timp pentru a-i teroriza şi intimida pe arabi în războaiele din 1967 & 1973 – IUDEII AU BOMBA şi în consecinţă pt ameninţa pe toţi cu Opţiunea Samson, după cum a confirmat mai târziu „bravul informator din interior”  Vanunu celor de la MI6 London Times 
1974 India acceptă înţelegerea de a înceta să mai fie aşa de „nealiniată” şi izolată de marile puteri, care insultau moştenirea Indiei  numindu-le programul lor de arme de foc 'Budha Zâmbăreţul” INDIA are şi ea bomba 
1979 – Africa de Sud – guvernul alb de apartheid primeşte o compensaţie pentru tot abuzul din mass media Occidentală, dar este de acord în prealabil să „dezactiveze” orice bombă atomică înante de venirea lui Mandela sau a oricărui guvern negru pentru ca aceştia să nu afle înşelătoria … astfel se alătură  Israelului & Taiwan în testul bombelor. Astfel Rasiţti Albi din Africa de Sud au bomba şi sunt gata să omoare negrii arătând astfel că oricine poate avea bomba, dar toate bombele au fost luate şi transportate departe de guvernul lui Mandela.
1998 Pakistan este jucătorul central în noua temă Occidentală Anti-musulmani, pentru a putea reînvia „războiul contra terorii”, iar Pakistanul îşi actualizează arsenalul pentru a fi o pereche egală vechiului rival India. Aşadar, musulmanii pakistanezi au bomba, iar Osama sau teroriştii pot pune mâna pe ea. În plus Pakistan vinde bombe Arabiei Saudite ca extra bonus.
2006 North Korea, face mereu afaceri cu ultimile produse de consum ale familiilor elitei conducătoare, îşi actualizează arsenalul şi intră în clubul nuclear. Acum Coreea de Nord devine o „ameninţare reală”.
Indiferent că aceste bombe sunt reale sau nu, sunt cu siguranţă nişte „afaceri bune”!


Implicaţiile politice ale acestei înşelătorii nu sunt chiar aşa de mari . Asta înseamnă că doar SUA a înşelat lumea la sfârşitul CDDRM împreună cu USSR, UK, Franţa, China, India, Pakistan şi Israel care s-au alăturat mai târziu. „Trădarea” lui Julius şi  Ethel Rosenberg a fost probabil parte din spectacolul american ei nefiind executaţi ci li s-au oferit noi identităţi. Informatorul izraelian Vanunu este de asemenea parte a showlui prin „expunerea” armelor nucleare israeliene deşi nu există aşa ceva. De asemenea afirmaţiile şi îngrijorările Israelului legate de o  posibilă bobmă nucleară Iraniană este de asemenea show biz, ştiind că nicio astfel de bombă nu a existat şi nu poate fi construită.

Criza rachetelor din Cuba din 1962 a fost de asemenea o făcătură cinică şi totală în care atât Khrushchev cât şi Kennedy erau conştienţi că erau angajaţi într-un conflict de faţadă cu bombe atomice inexistente. Puţin mai devreme ei deciseseră să pornească o falsă cursă spaţială folosindu-se astfel de clovnul cosmic Gagarin care cică în 1961 a zburat în jurul Pământului în mai puţin de 2 ore!

Cum de o super armă costând miliarde de dolari este astăzi compatibilă cu reala democraţie este dinclo de înţelegerea mea. Bineînţeles, bomba atomică a fost construită în secret în timpul CDDRM ca un truc ieftin de către oameni tineri şi sinceri care evitau astfel serviciul militar de pe front inventând poveşti sf despre bomba A ca parte a propagandei de război, dar te-ai fi aşteptat ca după război ei să spună adevărul = totul a fost o înşelătorie.
Dar ei nu au putut să facă asta.

În SUA este împotriva legii să spui adevărul despre bomba A!
Semnificaţia bombei A pentru scopuri militare este clară conform legii Atomic Energy Act din 1946 (Public Law 585, 79th Congress). Această prostie, US Atomic Energy Act of 1946 (şi revizuirile ei) determină apariţia Atomic Energy Commission (AEC), şi mai târziu a Department of Energy (DoE), unde există un strict control al informaţiei.
Mai exact - cenzură! Clauza datelor restricţionate din legea Atomic Energy Act specifică că toate informaţiile referitoare  la  bombele atomice sunt secrete şi clasificate, cu excepţia când sunt declasificate în mod explicit şi nu se face diferenţa unde a fost creată această informaţie, fie că ea apre într-un laborator al unui om de ştiinţă guvernamental sau oriunde în lume de anumiţi cetăţeni privaţi (sic). Astfel informaţiile despre armele nucleare sau propaganda este  născută în secret conform legii SUA. Deci nu există alegere pe acest subiect şi astfel toate informaţiile conform cărăra bombele A sunt false sunt efectiv cenzurate în SUA. Se pare că şi această pagină a fost cercetată de DoE ... şi se pare că încalc legea (dar numai în SUA) aşa că şi voi cititorilor aveţi grijă: citiţi informaţii clasificate.
A funcţionat super în Japonia 1945-1953 atunci când aceasta era ocupată de SUA şi se aplica stricta cenzură şi era astfel interzis să pui la îndoială bombele A din 1945. Erai arestat, încarcerat şi chiar executat dacă spuneai că acele bombe erau doar propagandă şi că nu a existat nicio dovadă că ele au avut loc. Când am locuit în Japonia între 1971-1975 am fost perplex de acest aspect. Bineînţeles, SUA încă are baze în Japonia aşa că, înţeleg de ce Japonia tace pe marginea minciunilor din 45.
Iar înşelătoria funcţionează şi astăzi 70 de ani mai târziu deoarece menţine o mulţime de oameni prostuţi şi oportunişti peste tot deoarece bomba A este vorba aceea „o ameninţare criminală”. Teroriştii o pot folosi! Ce lume cretină! Păi oricine foloseşte sub orice pretext şi oricine are această bombă este terorist, inclusiv guvernele noastre.
Pentru a elimina odată pentru totdeauna această „ameninţare” globală şi pentru a elimina şi „provocarea catastrofică potenţială” la adresa securităţii globale o să vă explic mai jos de ce armele nucleare create de magicieni întunecaţi şi de proşti nu funcţionează şi sunt false.
Mass Media este rugată să publice acest pont. Aş fi foarte fericit să văd ce s-ar întâmpla dacă măcar 5 canale TV majore ar explica că ceea ce s-a întâmplat în 6 Aug 1945 în Japonia a fost doar propagandă.
Iranul şi puterile globale au fost de acord în 3 Aprilie 2015 cu 'parametrii cheie' ale unei noi înşelegeri nucleare false. Iranul poate continua să planifice o falsă bombă A după acea dată însă cu un număr redus de centrifuge false. Asta înlocuieşte înţelegerea din 23 November 2013 după cum e descrisă  dedesubt. Congresul SUA va avea drept de veto în legătură cu orice dezvoltare legată de falsele bombe A 2015. Pe 14 July 2015 o nouă înţelegere a avut loc aşa că şoul Iranian cu bombe A merge mai departe. Nimeni nu îndrăzneşte să spună că acestea nu funcţionează.


Există 8.420.000 de siteuri web care promovează bombele atomice  găsite de Google in 0.19 sec. Se pare ca aceste siteuri sunt doar o  stupidă propagandă . Există o mulţime de articole impresionante pe tema armelor nucleare dar niciunul nu ar sugera vreodată faptul că totul este o înţelătorie prostească.
Eu sunt un sceptic care foloseşte gândirea critică, nu înţeleg cum o fiinţă inteligentă şi civilizată mai poate  susţine în 2015 arme care vaporizează oameni. Voi?" 
Mai jos puteti vedea doua filmulete traduse pe marginea celor spuse pana acum:

The Nuclear Bomb Hoax - TV Fakery and PSYOP 
și
Bomba atomică pusă la îndoială 

Dacă doriți filmulețele oferiți o donație! Mulțumim!
VA URMA ... poate ...
DEPINDE DE VOI!


 

30 de comentarii:

  1. Uau. Ipoteză şoc. Nu spun că nu cred, dar nici că m-ați convins. Dacă ar fi un top o mie... ipoteza asta ar tot nr.1. Tot ce am citit ca teorie a conspirației şi spuneam şi altora de se uitau ca la un "țaca", la tot am găsit în timp confirmare. Ipoteză sau realitate, articolul ăsta îşi va găsi confirmarea cu dovezi, în timp (nu foarte îndepărtat)...
    Uaaauu...
    Se va confirma sau nu ipoteza voastră, eu vă respect munca şi vă mulțumesc pentru eforturile depuse. Vă urmărezc articolele în continuare, chiar dacă nu mă prea lansez în comenturi.
    Bravo şi mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa zicem ca nu exista bomba atomica si e doar o propaganda de a baga spaima in oameni. Pentru mine unul prea putin conteaza.
    Intrebarea e urmatoarea: au murit 129000 de oameni in cele doua orase? Daca da, mai are vreo importanta ca e bomba cu napalm, tnt, gaze chimice nocive, hidrogen sau fisiune atomica?
    Indiferent de cum ai luao, oamenii au demonstrat ca au o forta imensa de autodistrugere si asta spune mult despre specia homo erectus (despre homo sapiens nu putem vorbi ca nu am evoluat atat de mult).

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant! Mi-ar fi placut sa aflu mai in adancime , de ce nu se poate fabrica , de ce nu functioneaza, ceva mai ‘stiintific’.Demo ca sunt niste filme masluite , este insuficient sa sutina teoria , poate suficient sa o lanseze, desi sincer daca nu venea de la voi asta , probabil nici nu ma chinuiam sa citesc.
    Si cu aceste cuvinte am mai atins doi iepuri si anume:

    Nu stiu de ce natura sunt nemultumirile voastre cu privire la evolutia acestui blog, dar ce stiu este ca faceti treaba buna.Poate nu sunt suficient de multi care spun asta, poate nu sunt suficiente motivatii financiare, dar daca pe voi va pasioneaza sa sapati si sa aflati , faptul ca le spuneti si la altii denota mare calitate umana.

    A doua idee este ca in timp ce citeam , ma intrebam in sinea mea….pai si ce daca nu avem bombe nucleare? Da, este un club de tari care se dau mari si manipuleaza prostimea de 70 de ani , dar cu sau fara bombe nucleare , cert este ca ne pot face chisalita daca vor , cand vor, nu conteaza ca ai murit pulverizat sau ti-a cazut tavanul in cap.Si daca nu sunt bombe nucleare , sunt ‘teroristi’ si inca 100 de motive mai mult sau mai putin nucleare, sa puna cisma la tine in tara si sa-ti aduca democratia…

    RăspundețiȘtergere
  4. @Razvan ... eu spun ca este important modul cum au fost omorati acei oameni. Si in trecut oamenii se omorau cu arcuri, sabii si topoare si mureau cu sutele de mii pe campurile de batalie. Pentru bomba atomica, nucleara sau cum o mai fi , implica niste efecte a la long, de care se spune ca nu prea mai poti scapa sute de ani, apoi una este forta de impact a unei bombe obisnuite cu napalm, sau cu aruncatoare de flacari si alta este bomba atomica, care echivaleaza sute sau mii de bombe obisnuite intr-una. Strategiile de aparare sunt complet diferite intr-un caz si in altul. La nivel psihologic esti distrus din start cand stii ca vine unul cu o bomba care echivaleaza cat tot arsenalul tau militar si esti pa si distrus pe veci si alta e sa stii ca vine cu 10 avioane si arunca bomba dupa bomba ...asta e ceva ce poate fi oprit si a fost oprit.
    @Misa ...citeste articolul catre care am facut trimitere in articolul nostru. Incet incet ne dumirim si noi pe masura ce traducem si speram sa apara si specialisti care sa ne confirme daca poate exista adevar in ce spune individul asta si nu numai (caci sunt si altii care spun acelasi lucru).

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmm! Pai daca nu exista bomba atomica, atunci n-ar exista nici energie atomica, nu? Caci, daca exista energie atomica, atunci de aici foarte usor se poate crea o bomba.
    Personal nu prea pot sa cred ca un intreg domeniu din fizica ar fi inselatorie

    RăspundețiȘtergere
  6. @Walhalla Daca vor exista mai multi interesati de acest subiect vom traduce in cntinuare si detalii mai tehnice. Noi putem sa citim informatiile si singuri in engleza fara a mai face efortul sa traducem pentru oameni neinteresati cu adevarat.
    Am explicat in articolul aniversar de 7 ani, mai in detaliu natura nemultumirii noastre legate de evolutia acestui blog http://fymaaa.blogspot.ro/2015/09/articol-aniversar-de-7-ani-pe-baricade.html .
    Siteuri gen cocoon http://www.cocoon.ro/ de ex, un site copy-paste in proportie de peste 90% cu stiri de duzina, au in medie 800 000 de vizitatori pe luna, pe cand noi, am ajuns undeva pe la 40 000 si am plecat de pe la 70 000 - 80 000 acum 2-3 ani.
    Conteaza enorm sa stii daca dusmanul tau are arcuri cu sageti si 10 000 de osteni cu care pot sa iti distruga satul si sa-l incendieze , sa-l faca scrum sau sa stii ca au o bmba nucleara care poate distuge pt secole locul unde traiesti pe o raza de zeci de km. Impactul psihologic este covarsitor diferit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar accesarile adica banii va intereseaza si pe voi. Nici voi nu credeti ce postati... doar sa fie senzational sa produca bani. Toata lumea e pe interes! Shame

      Ștergere
  7. Nu spun ca nu e adevarat ceea ce scrieti, dat - pt mine cel putin , foarte greu de acceptat

    RăspundețiȘtergere
  8. @Gabriel Se pare ca este necesar sa trec mai departe cu traducerea ..omul vine cu multiple explicatii stiintifice in articolul lui in limba engleza. El nu spune ca nu exista energie nucleara ci ca ea nu este asa exploziva cum se sugereaza ci un proces cu totul diferit.

    "Nuclear fission is a nuclear reaction in which the nucleus of an atom splits into smaller parts (lighter nuclei). A nuclear fission process produces, apart from energy, free neutrons.

    Nuclear fission therefore produces energy/heat for nuclear power stations. Nuclear power is possible because certain substances called nuclear fuels undergo fission, when struck by fission neutrons, and in turn emit free neutrons, when the nuclear fuel breaks apart. This makes possible a peaceful, self-sustaining, moderated (or precisely controlled - the neutrons are slowed down) nuclear chain reaction that releases pure energy/heat at a controlled rate in a nuclear reactor. Nuclear fission in a nuclear power plant just produces energy, heat, when the uranium atoms are split into smaller atoms. No smoke! The nuclear fuel only becomes other, lighter atoms/molecules and heat.

    But can an uncontrolled nuclear fission chain reaction drive the explosion (sic) of nuclear weapons as suggested by Wikpedia and others (even if the Wikipedia description is changed all the time)?

    A very rapid, uncontrolled, exponential rate of fission by fast neutrons of a critical mass of pure metal Uranium 235 or Plutonium being suddenly mechanically compressed in a nuclear weapon to get it started, i.e. an atomic bomb - an a-bomb - is physically not possible and a silly idea in my honest opinion."
    Citeste explicatiile detailiate si stiintifice aici http://heiwaco.tripod.com/bomb.htm

    RăspundețiȘtergere
  9. @Razvan
    @Walhalla

    Am citit comentariile voastre si sunt "sidefat"("sidefat" spune un anume politist in loc de "siderat").

    V-as fi foarte recunoscator daca mi-ati putea explica mai in detaliu cum dracu' de nu conteaza daca bombele atomice nu functioneaza si ca totul e o megamare inselatorie.

    Am citit si eu articolul principal folosit de FreeYourMind ca sursa, am citit si alte articole pe tema asta si m-am uitat la mai multe documentare pe tema asta. Este evident ca "bomba atomica" este o mare minciuna creata si intretinuta pentru a tine populatia globului in frica si teroare.

    Va dau un pont. Cautati si cititi despre "Reciprocal System of Physical Theory". Este o alta fizica mult mai aproape de adevar. O sa vedeti ca pina si modelul atomului, asa cum noi suntem invatati despre atom, este complet gresit. Atomii nu sunt compusi din nucleu si electroni, nucleul la randul lui fiind compus din protoni si neutroni. Ceea ce noi consideram ca este nucleul, este de fapt atomul. Reciprocal System este inca o dovada care sustine imposibilitatea producerii reactiei de fisiune nucleara in lant exploziva.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ba mai mult de atat WildWind si mai recent s-a descoperit ca atomi ssunt ca si fotonii : apar, se manifesta concret , doar atunci cand sunt observati si masurati, in rest sunt unde energetice.

    RăspundețiȘtergere
  11. @WildWind - Cu siguranta demontarea oricarei minciuni care produce frica si teroare , conteaza, nu am spus nicidecum ca nu conteaza.Sunt perfect de acord si cu FYM ca impactul psihologic este diferit intre amenintarea cu sageti versus bombe nucleare.

    Ce am vrut sa spun este ca , in noianul de minciuni , nu mai conta una in plus si daca nu era asta era alta ca suport a ceea ce s-a intamplat in ultimii 70 de ani.

    Pentru mine este mai interesant sa inteleg lucruri care se refera la viata , cum este informatia referitoare la atom cu care sunt la curent sau noua abordare a medicinii germane , decat sa inteleg cam in cate feluri pot muri ;plus ca daca elimini cateva dintre ele , asta nu inseamna ca nu mai mori.Cam asta am vrut sa spun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Oare ce ar spune Nassim Haramein despre subiectul acesta?

    RăspundețiȘtergere
  13. @Walhalla

    Bine, foarte bine. Daca "te joci" cu subiectele despre care spui, inseamna ca tu "te-ai trezit", cel putin partial. Asta inseamna ca deja te-ai prins cam cum se fac jocurile pe frumoasa planeta Pamant. Iar in cazul asta, intr-adevar pentru tine o minciuna in plus nu e "jaw breaking".

    Totusi, Fake Atomic Bomb nu e o minciuna oarecare.

    Iar daca tie ti se pare ca nu e mare lucru, asta nu inseamna ca pentru altii, mai putin "treziti", nu ar putea fi imboldul ca sa inceapa sa se trezeasca. Ca urmare, nu a fost o idee buna comentariul tau prin care minimalizai subiectul "Fake Atomic Bomb".

    RăspundețiȘtergere
  14. @Catalin

    Pai, poate ar fi cazul sa te apuci si sa te documentezi mai in profunzime despre subiect, ca sa te lamuresti ce si cum. Acum ca FYM a pus subiectul pe tava, mai departe putem face ceva si singuri, nu?

    RăspundețiȘtergere
  15. @Razvan
    De ce crezi tu ca "oamenii" au facut asta?
    Ceea ce e foarte sigur este ca "Ei" au omorat cu napalm zeci de mii de oameni la Hiroshima si Nagasaki.
    Intrebarea care se pune este: Cine sunt "ei"?
    Vezi poate cauti si afli vreun raspuns la intrebarea asta.

    RăspundețiȘtergere
  16. @WildWind – Este pertinent argumentul tau ca o info de genul asta ii poate ajuta pe altii “sa se trezeasca”- deci de acord. Nu am avut nici o intentie sa minimalizez nimic, dimpotriva daca esti atent am inceput prin a sugera ca e nevoie de info mai in detaliu, “multumim frumos!”

    Ce ma face insa sa zambesc este cum ii “smotresti” tu pe toti, interpretand vorbele lor sau trimitandu-i sa-si faca lectiile.Aceasta atitudine de tov. Invatatoare , ne abate de la subiect si transforma in chat ceea ce trebuia sa fie un schimb de idei, liber exprimate.
    Probabil ca si tu esti un “trezit” dar nu stiu de ce in mintea mea aceasta notiune implica mai putina incisivitate si infatuare.Eu ma straduiesc sa “lucrez” la a le inhiba (ca nimeni nu duce lipsa de ele) si am mai diminuat din nevoia de a da lectii cu pumnul , imbratisand ideea ca fiecare va pricepe , daca trebuie sa priceapa ceva , la timpul lui; deci nu e menirea nimanui cred ,sa “grabeasca” procesul.Sa nu te superi pe mine , iti zic exact ce simt citindu-te.Si FYM, scuze de chat.

    RăspundețiȘtergere
  17. @WildWind
    Mie ca simpla persoana imi este indiferent daca mor de la o bomba atomica, un glont in cap sau o racheta care doboara blocul in care locuiesc in timp ce dorm sau scriu pe acest blog. (imi este mai teama de bombele din alimente care ma omoara lent).
    Oricum, forta distructiva este, fie ca exista sau nu bomba atomica. Daca nu exista bomba atomica care sa distruga un oras intreg, atunci cu siguranta sunt 10 bombe cu TNT care sa provoace probabil aceleasi pagube.
    Apropo, nu stiu sa ma apar nici de bombe atomice si nici de sageti daca sunt trase de un profesionist asa ca lasati-o balta cu impactul psihologic. Nu m-ar face mai curajos in fata unui razboi amenintarea unei bombe fata de amenintarea cu sabia, mitraliera sau banala sageata.

    Daca au facuto oamenii, extraterestrii, niste animale de oameni sau dracu incarnat mai are importanta? Te-ar incalzi cu ceva sa iti dea in scris cineva ca defapt erau extraterestrii?

    In rest hai sa nu fim demagogi. Pana la urma pe cine intereseaza de viata unui om? Am infinit mai multe posibilitati de a muri zilnic incepand la un simplu infarct, ajungand pana la un accident de masina. Ce ne mai facem probleme de existenta unor bombe atomice?

    RăspundețiȘtergere
  18. @ Razvan Poate pt tine nu conteaza...pt natiile acestei lumi conteaza si sunt investite triliarde de euro pt aparare, scuturi antiracheta, cercetare, razboiul stelelor samd ... amenintarea atomica este luata mult mult mai in serios decat orice alta amenintare de pe aceasta planeta. Natii sunt tinute in sah, amenintate, hartuite din cauza acestor bombe, razboaie sunt pornite, frica e uriasa ... mult stres si multi bani ar fi scutiti daca nu ar exista aceasta amenintare. Deci, refuzi sa vezi lucrurile si dintr-o perspectiva mai larga.

    RăspundețiȘtergere
  19. DAA....sunt investite sume exorbitante, pentru armare, pentru a explora spatiul, pentru constructii fara sens, pentru cercetari fara vreun folos real de catre mii de cretini care nu au ce face cu viata lor si uita un lucru elementar pe lumea asta: ca sunt doar niste banale fapturi dintr-un univers imens milenar, sortite muriri in maxim 100 de ani de la data nasterii iar de toate porcariile pe care le-au construit nu se alege decat praful.
    Acesti cretini sunt sustinuti de mine, de tine si de alti dobitoci care idolatrizeaza nato, rusia, america, ue sau orice alta forta militara si putere economica. Si tu esti un sponsor indirect pentru nato ca sa creeze o arma noua cu care sa mearga din dorinta ei de suprematie peste un amarat de popor indobitocit de propriilei dogme, ca sa-i fure si ultima resursa care o mai are, petrolul. Totutsi sa nu fim ipocriti si sa recunoastem ca toti suntem de vina mai mult sau mai putin pentru situatia in care se afla planeta asta la ora actuala, pentru razboaiele care se duc, pentru saracia din unele tari, pentru degradarea naturii. Fiecare dintre noi a consumat macar odata in viata mai mult decat avea nevoie, fiecare a fost lacom.
    Sunt mai mult decat convins ca toate razboaiele izvorasc dintr-un egrogor comun a milioane de minti dezaxate bolnave cu duhul, dornice de razbunare, de refulare si cucerire. SI DA...astia suntem!....nu inteleg de ce iti faci atatea griji de rasa umana! CHIAR NU MERITA EFORTUL! Viata e prea scurta pentru a-ti bate capul daca exista sau nu bomba atomica!

    Apropo ca veni vorba crezi ca ar schimba fata lumii daca ar aparea declarati din partea nato, rusia, china etc. ca nu exista bomba atomica? Crezi ca peste un an ti-ar fi mai bine tie sau populatiei din Etiopia?! Fii sincer cu tine!

    RăspundețiȘtergere
  20. @Razvan
    Ai o abordare extrem de copilaroasa, egotica si de limitata. Pentru tine, crezi tu, n-are nici o relevanta impactul asupra majoritatii covarsitoare a populatiei globului. Tu crezi ca doar modul cum percepi tu amenintarea are relevanta.
    Ei bine te inseli. Modul cum percep ceilalti amenintarea "atomica" iti influenteaza si tie viata. Atat timp cat majoritatea traieste in frica, crezi ca asta nu se reflecta asupra societatii in care traiesti si tu?

    RăspundețiȘtergere
  21. @WildWild Ca norocu ca ai tu o abordare mai profunda si stii tu ce are relevanta pentru mine. Ce m-as face eu fara unu ca tine care sa-mi deschida viziunea.

    RăspundețiȘtergere
  22. @Razvan ... noi nu sustinem acest sistem decat intr-o ff mica masura si asta prin faptul ca suntem nevoiti sa cumparam inca, produse din sistem. In rest nu ... dimpotriva, cautam solutii de autosustenabilitate, nu suntem si nu am fost deloc angajati, nu platim taxe la stat si facem tot ce e posibil sa sustinem ideea de non participare non violenta la sistem. Consider atitudinea ta defetista si un mod de resemnare si autojustificare a proprie lipse de actiune in directia unei schimbari. Si da, cred ca daca ar fi dezvaluita marsavia bombei atomice si s-ar reduce cheltuielile militare , lumea ar arata un pic mai bine. Daca si o mica parte din aceste fonduri uriase ar merge de ex spre reimpaduriri, sau alte proiecte de protectia mediului si tot ar fi un castig pentru toti, nu numai pt mine.

    RăspundețiȘtergere
  23. @ FreeYourMind S-a schimbat ceva in bine in lume de cand aveti blogul asta? ca tot va bateti cu pumnii in piept ca voi sunteti divergenti, ca voi faceti parte din rezistenta la sistem iar restul sunt resemnati.
    Imi place ca v-ati decis sa nu platiti taxe la stat de pe urma activitatilor publicistice si mai semnalizati public ca sunteti evazionisti. Te-as ruga sa nu te mai folosesti de bunurile create de pe urma celor care inca mai platesc impozit in tara asta si aici ma refer la drumuri, poduri si podete, sa nu mai stai pe bancile din parcuri puse din banul public, sa nu suni vreodata la 112...

    Nici eu nu sunt deacord cu ce se petrece in lumea asta, nu sustin politica nimanui, dar nu ma consider atat de brav ca si voi. S-au mai chinuit multi sa schimbe lumea si uite unde a ajuns.

    RăspundețiȘtergere
  24. Crezi ca din cauza armatei nu avem paduri?
    Din cauza bombei atomice s-au taiat si se taie anual 9 milioane de metri cubi de lemn in romania iar cei care despaduresc padurea nu mai planteaza copaci in locul lor?
    Din cauza bombei atomice, supermarketurile arunca zilnic tone de mancare expirata in timp ce altii de pe alte meleaguri nu au ce manca? 1.3 miliarde de tone de mancare sunt risipite de oamenii de pe glob din cauza ca le e prea rau. bomba atomica ii impiedica sa distribuie mancarea la saraci in loc sa o arunce la cos?
    Din cauza bombei atomice se construiesc biserici ca sa aiba pupatorii de cruci la cine se ruga pentru a nu cadea bomba pe ei, in timp ce mii de copii stau prin canale?
    Si totodata crezi ca din cauza bombei atomice produsele de pe raft sunt uneori de zece ori mai scumpe decat BOM-ul de productie?
    Bomba atomica ne face sa mergem zilnic la lucru fiecare cu masina in detrimentul mijloacelor de transport in comun? si tot ea ne face sa consumam energie electrica in exces?

    Bine ca nu vei veni sa-mi spui ca iluzia bombei atomice e de vina pentru tot in lumea asta.
    Oamenii cauta sa dea vina mereu pe iluzii pentru rahatul din ograda proprie. Ba e de vina masoneria, iluminatii, extraterestri, bomba atomica, basescu...
    Din cauza asta traim in acest haos.

    RăspundețiȘtergere
  25. @Razvan
    Din pacate pentru tine nici eu si nici altcineva n-are cum sa-ti "deschida viziunea". Doar tu poti sa faci asta. Ideea pe care se pare ca tu nu reusesti sa o intelegi este urmatoarea: Daca acei multi "cretini", asa cum ii numesti tu, care sunt majoritari pe frumoasa planeta, ar afla despre minciuna "bomba atomica" si despre alte minciuni grosolane, li s-ar mai "deschide viziunea" si si-ar mai schimba incetul cu incetul comportamentul si atitudinea.
    @FYM
    Subscriu la cele spuse de tine.

    RăspundețiȘtergere
  26. @ FreeYourMind S-a schimbat ceva in bine in lume de cand aveti blogul asta? ca tot va bateti cu pumnii in piept ca voi sunteti divergenti, ca voi faceti parte din rezistenta la sistem iar restul sunt resemnati.

    @Razvan
    “Iubire” …tu esti ma baiatule? Se simte …lol … se simte iubirea, bunul simt, trezirea :))
    Eu cred ca da, s-a schimbat ceva in bine in lume. Nu ai idee cati oameni au venit sa ne multumeasca pentru munca noastra si pentru faptul ca i-am inspirat sa vada viata si lumea altfel. Impactul nostru poate nu este sesizabil la scara macro, insa daca din ce in ce mai multi oameni sunt atinsi de ce facem noi, si daca o parte din acestia ar face macar ceea ce facem noi, ca miscare de rezistenta, cu siguranta acest sistem ar pica de la sine. Cu siguranta am putea face si mai multe, dar momentan atat putem. Important este ca facem ceva. Tu ce faci in afara sa te vaicaresti ca ceilalti nu fac nimic? Daca tu nu, atunci cine, daca nu acum, atunci cand? Astepti sa se schimbe lumea de la sine fara ca tu sa schimbi ceva la tine.
    Ai plantat un copac, ai curatat un locusor de gunoaie (vezi actiunile nationale de gen Lets Do it), ai dat informatia asta mai departe, ai ajutat macar un om pe planeta asta sa vada lucrurile altfel si sa faca si el, macar ce faci tu in directia schimbarii, atunci inseamna ca faci ceva. Si asta nu faci pentru ceilalti ci pentru sufletul tau in primul rand omule … sa stii ca tu ai facut, putin sau mult, ceva…oricat de mic, in directia schimbarii pe care o astepti sa se vada in lume.


    Imi place ca v-ati decis sa nu platiti taxe la stat de pe urma activitatilor publicistice si mai semnalizati public ca sunteti evazionisti. Te-as ruga sa nu te mai folosesti de bunurile create de pe urma celor care inca mai platesc impozit in tara asta si aici ma refer la drumuri, poduri si podete, sa nu mai stai pe bancile din parcuri puse din banul public, sa nu suni vreodata la 112...

    “Iubire” tu vorbesti ma baiatule care de cand te stiu nu ai dat un leu la stat nici atunci cand ai avut? Si pe bune dreptate..cui sa dai prietene? Mafiei care ne conduce? Am ales eu acest sitem? M-a intrebat pe mine careva daca vreau acest stat, daca vreau democratia lor, daca vreau sa fiu guvernat, daca doresc ca acest stat sa detina drumurile, parcurile, soselele. Pe unde sa merg , pe unde sa ma deplasez? Am de ales? Daca nu e in proprietatea cuiva e in proprietatea statului … si daca el al staului atunci tre sa platesti nenica, ca existi.. Sa zbor? Unde sa ma duc sa pot trai, in afara de pesteri poate.. efectiv sunt incurajat sa mor nu sa traiesc. Eu vreau sa traiesc intr-o zona care imi poate oferi sustenabilitate, nu sa ma retrag in copac. Si chiar si acolo daca traiesc, tre sad au bani la stat, ca exist. Nu am ales eu, nu am decis eu nimic … Pompierii, politia, 112 pot fi si entitati private, locale pe care sa aleg sa le sustin din banii mei daca am de ales, dar nu am. Sunt obligat sa bag in buzunarele politicenilor corupti mega sume de bani si sa primesc nimic in schimb, in afara de bataie de joc. Fa tu asta!

    Nici eu nu sunt deacord cu ce se petrece in lumea asta, nu sustin politica nimanui, dar nu ma consider atat de brav ca si voi. S-au mai chinuit multi sa schimbe lumea si uite unde a ajuns.

    Asa ca cel mai bine iti mana la cur si-ti vezi de soarta ta, parte din sistem, cu soricul gros, escrocand , inseland, mintind, samd … si iti justifici egoismul, lenea, nesimtirea prin faptul ca si ceilalti sunt asa ca tine si trebe si tu sa traiesti … In afara de curul tau te mai gandesti si la altceva sau altcineva?

    RăspundețiȘtergere
  27. @Razvan

    @FreeYourMind Crezi ca din cauza armatei nu avem paduri?
    Din cauza bombei atomice s-au taiat si se taie anual 9 milioane de metri cubi de lemn in romania iar cei care despaduresc padurea nu mai planteaza copaci in locul lor?

    Tu ce faci in directia asta? Ai plantat vre-un pom in viata ta? Ai dat ceva inapoi lumii din care consumi si tot consumi? Eu da …

    Din cauza bombei atomice, supermarketurile arunca zilnic tone de mancare expirata in timp ce altii de pe alte meleaguri nu au ce manca? 1.3 miliarde de tone de mancare sunt risipite de oamenii de pe glob din cauza ca le e prea rau. bomba atomica ii impiedica sa distribuie mancarea la saraci in loc sa o arunce la cos?

    Si tu ai devenit mai cumpatat? Ai ajutat pe cei din jur, apropatii tai sa fie mai atenti mai constienti? Ai facut ceva in directia asta Sau astepti doar ca altii sa faca,..tu nu.

    Din cauza bombei atomice se construiesc biserici ca sa aiba pupatorii de cruci la cine se ruga pentru a nu cadea bomba pe ei, in timp ce mii de copii stau prin canale?

    Si ai informat lumea in vre-un fel, ai tras vre-un semnal de alarma? Sau ai stat cu mana in pantaloni ca Al Bundy si nemultumit ai schimbat canalul?


    Si totodata crezi ca din cauza bombei atomice produsele de pe raft sunt uneori de zece ori mai scumpe decat BOM-ul de productie?
    Bomba atomica ne face sa mergem zilnic la lucru fiecare cu masina in detrimentul mijloacelor de transport in comun? si tot ea ne face sa consumam energie electrica in exces?
    Bine ca nu vei veni sa-mi spui ca iluzia bombei atomice e de vina pentru tot in lumea asta.

    Bomba atomica este doar unul dintre sutele de subiecte abordate pe acest blog in care am expus rand pe rand, toate problemele expuse pe tine, iar bomba atomica este cireasa de pe tort, o alta mega escrocherie care contribuie si ea, intr/o proportie mai mica sau mai mai mare la strea lumii per general.


    Oamenii cauta sa dea vina mereu pe iluzii pentru rahatul din ograda proprie. Ba e de vina masoneria, iluminatii, extraterestri, bomba atomica, basescu...
    Din cauza asta traim in acest haos.

    Si tu ce faci “iubire” sa schimbi ceva in tine si in jurul tau? Sau astepti sa faca mereu altii?

    RăspundețiȘtergere
  28. Am descoperit pagina asta destul de tirziu. Interesant articol! Citindu-l nu m-am putut abtine sa nu-mi amintesc si de enorma lucratura cu zborurile spre luna si celelalte cu echpaj uman. Toate povesti si minciuni. Si daca stai sa te gindesti toate cu izvor comun. Nu doar izvor ci si "varsare" ca intr-un cerc mereu inchis in care nu putem intra.
    Dar... nu sint chiar asa informat... centrala de la Cernobil a explodat atomic sau altfel? Ca aparent cele de la japonezi au explodat asa, ca supra-incalzire, aburi etc.
    Desi inca mi-este greu sa cred ca NU exista bomba atomica... asta ma face optimist. In cazul asta, un oarecare inventator de vreo arma cu adevarat eficienta ar putea sa-i arunce la cos pe toti puternicii astia. Sa zicem ca un idiot de inventator roman vede ca un fel de laser ultra-super ar putea sa topeasca brusc toate tancurile pe o raza de 500 km si ar declara razboi tuturor... ar schimba foarte brusc si instantaneu balanta mondiala. Si asta pe bune, nu pe vrajeli. Cine s-ar putea pune cu nea asta? E suficient sa fii o natiune mica gen Estonia, sa ai asa o arma si le dai cu tifla inclusiv chinezilor...

    RăspundețiȘtergere
  29. @Ultimul Anonim ... pe acest blog publicam foarte multe toerii mami mult sau mai putin credibile, pe care ne straduim sa le argumentam cat mai bine cu putinta ... In privinta bombei atomice suspectam ca este posibil sa fie o mare inselatorie ..suspectez, tind sa cred , dar nu sunt convins la modul absolut nici ca exista nici ca nu exista ... majoritatea celor care comenteaza isi exprima parerile in fel si chip ... Nu am nici cunostintele necesare sa ma exprim radical in aceasta directie, deorece este un limbaj destul de tehnic al acestui inginer ...Am sperat sa existe printre voi oameni mai inteligenti care sa-mi argumenteze mai pe concret de ce cred ei ca ar putea exista bomba atomica si nu mi-a adus nimeni argumente pe care tipul din articolul la care fac mentiune sa nu le fi demontat ... Pe acest blog am fel si fel articole si documentarele din toate domeniile pamantului, evident ca nu am cum sa fiu expert in medicina, astrofizica, fizica cunatica, istorie, samd, insa pe langa argumentele aduse de altii pe care cel mai adesea le spirijin printr-un film documentar, emisiune samd, imi mai dau si eu cu parerea , uneori , exprimand ceea ce simt. Legat de RECLAME , exista un articol in care am explicat de ce le punem aici http://fymaaa.blogspot.ro/2012/08/precizari-despre-reclame-19082012.html, articol care este afisat dupa fiecare reclama ...Daca ai avea minimul de bunavointa ai studia un pic mai bine acest subiect si ne-ai judeca mai putin. Ne intereseaza sa avem si privitori, este normal, sa avem feedbak, sa simtim ca se misca ceva, si de ce nu, poate sa mai iasa din cand in cand cate ceva bani de buzunar din munca asta de a aduce atatea documentare si idei absolut noi, nebanuite pentru noi si lumea in care traim ..daca tu consideri ca efortul nostru nu merita niciun fel de recompensa si ca putem merge asa in gol la nesfarsit este pr si simplu parerea ta..daca tu crezi ca noi traim din reclame, iar te inseli, din acele reclame ies bani de buzunar sa ne platim netul sau de multe ori nici ala ...Despre Donatii nici nu mai vorbesc, caci majoritatea cred ca suntem nababi sau ceva ca ne-am imbogatit din reclame sau ceva, gandesc ca tine, insa nici cand nu aveam reclame, in primii 4 ani ai blogului, nu va inghesuiati sa faceti donatii sau sa apreciati intr-un mod mai pozitivmunca mea sau a prietenului meu Marian Matei de la blogul Dezvaluiri care nu avea nici o reclama, iar donatiile erau absolut anemice desi EL CREDEA ce posta si depunea eforturi extraordinare sa va trezeasca ...In afara sa carcotiti mai stiti ceva? ai bafta ca mi-am racut gura suficient cu tine, nerecunoscatorule!

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...